Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

evet çok mantıklı oldu umarım güzel olur hihoyyyt
orjinal olacak değil mi herkeste görmüyorsunuz bunu ? :1ninca:

ama bişiy dicem platin attırırsan cok acık durucagnı kendi sac rengin üzerinde
bariz belli olacagını biliyorsun dimi youtum bilmiyorumkismile

bebek sarısı daha farklı çünkü o platin kdr acık değil oyüzden soruyorum yerimseniben

bebek sarısı daha güzel olur değil mi fotoğraf ekleyebilir misiniz kızlar şu ton güzel olur diyee ? :kedi:

Evt youth akitimin de dediği gibi sarının tonu önemli tatlım ilk başlarda istersen saçının bi kaç ton açığını yaptır gözün alışınca açarsın. Yok cnm herkes kullanmıyo ben gördüm ama bi kaç kişi de fazla değil yani tarz duruyo merak etme senyerimseniben

kuaför bilir zaten dimi yakışacak tonu netten de bakayım biraz a.s

ah bebeğim ben 2 yıl kullandım siyah çok güzeldi sonra açtırdım saçımı bi 4 5 ay sonra hemencecik istediğim renk olmuştu,ben hiç çekmedim siyahtan ondan seviyorum heralde onu da keyfiyle kullandım istediğimde hemen döndüm ama irlanda kızılında alsanaalsanasmile canım çıktı canım resmen eylülden beridir uğreşıyorum şimdi de siyah rahatlığını arıyorum,böle parlak ,güçlü bayanssulusmile

youthhum kendi saçların çok güzel kumral,bence de tüm boya yaptırma dediğin gibi çok güzel olur ama kendin yapma , platin sarı falan da olur ama sırıabilir bence,2 3 ton açığı ile ışıltılar çok çok güzel ve doğal olur güneşte açılmış gibi opuyorumnanaktan

kendim yapamam zaten o tarz işleri minim ya hiç beceremem deneyimim yok zaten :kedi: biri fotoğraf ekleyebilir mi örnek niteliğindee bilmiyorumkismile

youthum saçlarının doğal rengi çok güzel:lepi: o yüzden ben olsam bende kıyamam hepsini boyattmaya dediğin gibi bişey yapabilirsin çokda hoş olur ama beyaza yakın bi sarı değil de daha hoş bişey kullanırsan daha güzel olur kannımca:kedi: pilatin beyazımsı oluyodu sanırım dimibilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan platin evet beyaza yakın oluyor o yüzden bebek sarısı gibi bir şey mi olsa diyorum bilmiyorumkismile

minikim hoşgeldin balım opuyorumnanaktan
youthum dur bakim bi resimlere

hb bitanemmŞeniz

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan platin evet beyaza yakın oluyor o yüzden bebek sarısı gibi bir şey mi olsa diyorum bilmiyorumkismile

evet cnmopuyorumnanaktan daha güzel olr bence de pilatin yaptırmaboshayallersmile daha hoş bi sarı güzel olur dur ben bi bakiim neteboshayallersmile

bu çok güzel,ben yaptırmıştım ilk kendi saçıma (kumral) çok güzeldi aaahhh ahh

bi de bunu buldum

sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…