- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.241
Anladım nisanım haklısın sen de dönüşü yokboshayallersmile
Youthanasia cnm kendi saç rengin koyu değil yaptır bence güzel olur dene bakalım belki dipleri çıkınca abes durmaz dursa da boyarsın zaten tüm saçın değil önleri sadece gerekirse kendi rengine boyarsın.
evet çok mantıklı oldu umarım güzel olur hihoyyyt
orjinal olacak değil mi herkeste görmüyorsunuz bunu ? :1ninca:
ama bişiy dicem platin attırırsan cok acık durucagnı kendi sac rengin üzerinde
bariz belli olacagını biliyorsun dimi youtum bilmiyorumkismile
bebek sarısı daha farklı çünkü o platin kdr acık değil oyüzden soruyorum yerimseniben
daha kismede körmedim :1ninca:
Evt youth akitimin de dediği gibi sarının tonu önemli tatlım ilk başlarda istersen saçının bi kaç ton açığını yaptır gözün alışınca açarsın. Yok cnm herkes kullanmıyo ben gördüm ama bi kaç kişi de fazla değil yani tarz duruyo merak etme senyerimseniben
Siyah yapmayıııııııııııınnnnnnn :mymeka:
Sonra dönüşü yok kızlar yaa :1no2:
Ya çok maliyetli doğal yollar eyvahedigeldismile
ya da saçlarınız yanar mahvolur eyvahedigeldismile
hem siyah boya da başlı başına saçı yakabiliyor :1ninca:
kendim yapamam zaten o tarz işleri minim ya hiç beceremem deneyimim yok zaten :kedi: biri fotoğraf ekleyebilir mi örnek niteliğindee bilmiyorumkismileyouthhum kendi saçların çok güzel kumral,bence de tüm boya yaptırma dediğin gibi çok güzel olur ama kendin yapma , platin sarı falan da olur ama sırıabilir bence,2 3 ton açığı ile ışıltılar çok çok güzel ve doğal olur güneşte açılmış gibi opuyorumnanaktan[/B]
youthum saçlarının doğal rengi çok güzel:lepi: o yüzden ben olsam bende kıyamam hepsini boyattmaya dediğin gibi bişey yapabilirsin çokda hoş olur ama beyaza yakın bi sarı değil de daha hoş bişey kullanırsan daha güzel olur kannımca:kedi: pilatin beyazımsı oluyodu sanırım dimibilmiyorumkismile
Minikkk gell yavrumm:jeyyar:
minikim hoşgeldin balım opuyorumnanaktan
youthum dur bakim bi resimlere
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan platin evet beyaza yakın oluyor o yüzden bebek sarısı gibi bir şey mi olsa diyorum bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?