G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.261
bunları buldum bizim siteden bence çok güzellerra.s.
bu çok güzel,ben yaptırmıştım ilk kendi saçıma (kumral) çok güzeldi aaahhh ahh
bi de bunu buldum
sempatiksalakcinni
evet evet bunlar süper hihoyyyt
benim fikrim youthum ilk kez saçına bişe yaptıracaksan bence ilk olarak ton açtırmakla başla,ondan sonra daha açık sarılı renklere dönersin,çünkü insanın başta gözü alışmıyor,çiğ oluor vs..bence öle başlaman daha iyi olur yani ben olsam öle yapardım bebeğimopuyorumnanaktan
mucukkkk balımmm opuyorumnanaktan
bencede koaförde o tek tek sacları bi dene sacına hangisi hosuna giderse olur tatlım kaydirigubbakcemile5Evt kuaför daha iyi bilir hangi tonların olabiliceğini gerekirse tekli çıtçıtlardan tutar kendin seçersin tonunu.
gell yamacıma aklinialirimsmile aklinialirimsmilekızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiii:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
eheheheh tipe sempatiksalakcinni
bu çok güzel,ben yaptırmıştım ilk kendi saçıma (kumral) çok güzeldi aaahhh ahh
bi de bunu buldum
sempatiksalakcinni
tospam çok sağol canımbende boyuyum mu boyamayım mı arasında gidip geliyom :)
şimdide derse başlasam mı başlamasam mı arasında gidip geliyim.
nazom canım benim sayılı zaman nasılsa biter.
hele yanında can yoldaşın var ohooooooooo
öptüm sizi kısçeler
tospik mali analiz çalışmaya gider :)
ooo malatyalım unuttun sandık bizi vallaforumun en kokos kızlarıııı ben geldımmmm nasılsınız canlarım herkes iyimi ben kendimi bir attım malatyaya sormayın bir aydır gunlerım su gibi gciyor fazla gıremıyorum nete beni unutmayın ama hepinizi kocaman öpüyorum:))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canlarım,çok başım ağrıyor çok sıcak :sinifsinif:
balomuz da ertelendi önümüzdeki haftaya , daha iyi oldu , yatla açılıcaz taşucundandelikafadulden ondan elbisemi değil de kot pantalonlu bi kombin yapıcam hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?