Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benim fikrim youthum ilk kez saçına bişe yaptıracaksan bence ilk olarak ton açtırmakla başla,ondan sonra daha açık sarılı renklere dönersin,çünkü insanın başta gözü alışmıyor,çiğ oluor vs..bence öle başlaman daha iyi olur yani ben olsam öle yapardım bebeğimopuyorumnanaktan

tamam öyle yapıyım madem hihoyyyt

ama sen yine de iyce düşün bak fotolara falan öle karar ver, kuaföre de sor hangisi daha iyi die bi de açılması için oreal nekadar durcakmış saçında onu da sor ,bütün ahiret sorularını sor bıktır adamı bezdir:roflol:

şimdi ben tavukluğuma toz kondurmam onun için yatmalıyım :1rolleyes: hepinizi öpüormmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Evt kuaför daha iyi bilir hangi tonların olabiliceğini gerekirse tekli çıtçıtlardan tutar kendin seçersin tonunu.
bencede koaförde o tek tek sacları bi dene sacına hangisi hosuna giderse olur tatlım kaydirigubbakcemile5
kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpemmiii:jeyyar::jeyyar:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gell yamacıma aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bu çok güzel,ben yaptırmıştım ilk kendi saçıma (kumral) çok güzeldi aaahhh ahh

bi de bunu buldum

sempatiksalakcinni
eheheheh tipe sempatiksalakcinni

forumun en kokos kızlarıııı ben geldımmmm nasılsınız canlarım herkes iyimi ben kendimi bir attım malatyaya sormayın bir aydır gunlerım su gibi gciyor fazla gıremıyorum nete beni unutmayın ama hepinizi kocaman öpüyorum:))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canlarım,çok başım ağrıyor çok sıcak :sinifsinif:
balomuz da ertelendi önümüzdeki haftaya , daha iyi oldu , yatla açılıcaz taşucundandelikafadulden ondan elbisemi değil de kot pantalonlu bi kombin yapıcam hihoyyyt

tospam çok sağol canım
haklısın sayılı gun çabuk gecermiş
bizde geciricez hayırlısıyla
kaydirigubbakcemile5
ooo malatyalım unuttun sandık bizi valla
tadını çıkar malatyanın

günaydın tatlışkom minitommm
sıcakta benımde cok basım agrır tatlım
kot pantalon sıcakta yağışır kuzum yaa
keten metem bişi giysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…