G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.321
selam güselimmmm
minikom delikafadulden
rüyamı anlatıyım,rusyaya gitmişim ama uludağ rusyadaymış, arabamın parkyerini bulamıomuşum 8bu konuda çok iyiyimdir) sonra trenle türkiyeye dönüomuşum sengözlerimebaksanab
oleeeeey süper bebeim yaa tasucu harikadır ahh ah boshayallersmilegünaydın canlarım,çok başım ağrıyor çok sıcak :sinifsinif:
balomuz da ertelendi önümüzdeki haftaya , daha iyi oldu , yatla açılıcaz taşucundandelikafadulden ondan elbisemi değil de kot pantalonlu bi kombin yapıcam hihoyyyt
minikom delikafadulden
rüyamı anlatıyım,rusyaya gitmişim ama uludağ rusyadaymış, arabamın parkyerini bulamıomuşum 8bu konuda çok iyiyimdir) sonra trenle türkiyeye dönüomuşum sengözlerimebaksanab
minikom delikafadulden
ben geldim açılınn eprılım az kay minikin popişinden sıgamıyoruz anam sempatiksalakcinni
nisanım minikim minişim tosbikim ebruuu öpüyorum canlar öpücüklü kalpler yolluyorum size aklinialirimsmile opuyorumnanaktan[/B]
nisanım minikim minişim tosbikim ebruuu öpüyorum canlar öpücüklü kalpler yolluyorum size aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
Canlarım nasılsınızopuyorumnanaktan
Makafoni'de Sally hansen'ın ürünleri %40 indirimde bacak spreyimni almak istiyorum ne dersiniz güzel bir ürün müdür?bilmiyorumkismile
minikommmŞeniz
sochic tek bacaklar için komple solaryuamı giriyon canım ??varmı öyle bir uygulama ben yok deyi biliyodum varsa bizde yaptırak hemi :)
Makafoni'de Sally hansen'ın ürünleri %40 indirimde bacak spreyimni almak istiyorum ne dersiniz güzel bir ürün müdür?bilmiyorumkismile
Benim popiş suçlu olabilir kankam, :kedi:
zira gittikçe büyüyor durduramıyoruz sempatiksalakcinni
isteyerek kilo aldım taam da zannedersem obez olacam yakında ohaoldumsmile
döt aldı başını gitti :sinifsinif:
selülitler fıkır fıkır guclubacismile
komple gircem canım 10 dakika kar bronzluğu baya karartıomuş
ben geldim açılınn eprılım az kay minikin popişinden sıgamıyoruz anam sempatiksalakcinni
oleeeeey süper bebeim yaa tasucu harikadır ahh ah boshayallersmile
ben yorumlayayım
bursaya geliceksin demek oluyor bu
arzum sen ben uludaga cıkıcaz
ne yordum ama :smiley-cool:
buarada yatta short giy bebem üzerinede beyaz giyebilirsin
nedense beyaz üstlüler tekne fotograflarında bi güzel cıkıyor sempatiksalakcinni
buarada nazalpim seni cok iyi gördüm tatlım hep böyle ol
bozma moralinilmaz: opuyorumnanaktan
nisanım minikim minişim tosbikim ebruuu öpüyorum canlar öpücüklü kalpler yolluyorum size aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
deli yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Ay senin rüyalara hastayım ev arkadaşım benim yaa kaydirigubbakcemile3
Park ettiğin yeri mi unutuyon arabayı ahahahha mayyak sempatiksalakcinni
Benim popiş suçlu olabilir kankam, :kedi:
zira gittikçe büyüyor durduramıyoruz sempatiksalakcinni
isteyerek kilo aldım taam da zannedersem obez olacam yakında ohaoldumsmile
döt aldı başını gitti :sinifsinif:
selülitler fıkır fıkır guclubacismile
minikommm Şeniz
yaa bnmde popiş büyüse keske aklinialirimsmile
ne yesem gitmiyo anam oraya genetikmidir nedir sempatiksalakcinni
popiş büyüten yiyecekler aranıyor sempatiksalakcinni
bebeim selülit için topikçe lif alalım :jeyyar:
vallaha ya her gittiğim yerde unuturm artık bi işaret belirliorm artık öle buluorm delikafadulden birinde polisler ben ellerinde telsiz benim arabayı arıorz alışveriş merkezinin otoparkında Allahım rezilliğimdi yaa bi kamyoneti tutmuşum kafamda kamyonet vardı Allah vardı e gitmiş adam işte alsanaalsanasmile neyseki buldum sonra aprilim delikafadulden
bende seni öiyimmm minişimm opuyorumnanaktan Şenizböle kremrenkli şık bir bluzum var onu giyeyim diorm , şarjı dolsun çekim resmini akitom opuyorumnanaktan gel öpim bi mucukk opuyorumnanaktan
vallaha ya her gittiğim yerde unuturm artık bi işaret belirliorm artık öle buluorm delikafadulden birinde polisler ben ellerinde telsiz benim arabayı arıorz alışveriş merkezinin otoparkında Allahım rezilliğimdi yaa bi kamyoneti tutmuşum kafamda kamyonet vardı Allah vardı e gitmiş adam işte alsanaalsanasmile neyseki buldum sonra aprilim delikafadulden
Kuzum arkadaşım kullanıyor benim, beyaz tenlisin sen de, orta olan iyi olur sanırsam ama emin değilm tabii, memnundu benim arkadaş...bilmiyorumkismile
Ablam da bana alacak Dore den bu ay ama krem formundaymış bakalım nası olcak :1ninca:
Ayy kankam ben gece yarısı yarım ekmek arası sandviçlerle besledim dötümü afedersin sempatiksalakcinni
Selülit sabınım bitiyor, almam lazım ne alcam bilmiyom bilmiyorumkismile
Mecitefendinin yosunlusunu alırım belkim
yağ karışımı alcam bi de... zemuszemus
ımmm kar bronlugu nemiş ki bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Puahahha ay koptum ya deli :roflol:
kamyoneti tutmuş aklında ay hhahahhaha :roflol:
kuzum hastayım sana yeminle yavrum benim yaa olumunekankayizsmile
benim de araba maceralarım meşhurdur özellikle Tekirdağ yolunda kaydirigubbakcemile3
tarlaya uçmalar, arabanın askıda kalması filan ahahah terazi gibi salladı kaldı la araba, köy yolunda...sonra bi çiftçi amcadan yardım istediydim, arka tekerleğin altına dolu çuval koyduk ta kurtardık sempatiksalakcinni
canım kar bronzluğu makinesi kızartmadan direk kara yapıomuşşş hani denizde tende kızıllık olur ya.güneş bronzluğu o kızıllığı vererek yakıomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?