- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.301
forumun en kokos kızlarıııı ben geldımmmm nasılsınız canlarım herkes iyimi ben kendimi bir attım malatyaya sormayın bir aydır gunlerım su gibi gciyor fazla gıremıyorum nete beni unutmayın ama hepinizi kocaman öpüyorum:))))opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canlarım,çok başım ağrıyor çok sıcak :sinifsinif:
balomuz da ertelendi önümüzdeki haftaya , daha iyi oldu , yatla açılıcaz taşucundandelikafadulden ondan elbisemi değil de kot pantalonlu bi kombin yapıcam hihoyyyt
estağfirullah kankam senin yanında ben...sempatiksalakcinni
hiç göz dikme:jeyyar: ege veya gaziantepi ben istiyorum zemuszemus
sana da ege veya akdenizi, tamam anlaştık vereliniortak sana feda olsun Şeniz
olur inşaallahsositososito arzumun alimallahkaydirigubbakcemile3 sositososito
nikonum bende antepi cok merak ediyorum
buraya pek yakın ama gidemedik işte
benımde eşiminde 2 gun ustuste izni olmayınca civar illeri bile göremedik
artık hakkari siirt mardiin van gezerim şırnaga gidince
size mardinden bol bol gümüş yollarımm
apriliiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm hihoyyyt
Oyy yirim seni Nazocanım benim Şeniz
Sen iyi ol mutlu ol da bitenem! olumunekankayizsmile
ebrucum hoşbuldım :1rolleyes:
Ben (erkenden) kahvaltımı edip geleyim kuzular sempatiksalakcinni cokacimcoook
slm tatlımmmmslmm kızlarrr v:)
aprilim ben bir babet alayım ozaman hepsi topuklu akkabılarımın sempatiksalakcinni
aprilim ben bir babet alayım ozaman hepsi topuklu akkabılarımın sempatiksalakcinni
topraammmŞeniz
afiyet olsun gül reçelim
canım giyeceğim belli zaten :CüvCüv:
selamlar hatun kişiler, pazartesi sınavlarım başlıooo yumurta popoya dayanmadı kaçtı bile(((( uğrayamıyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir. bugünnn solaryuma griim diorum bronzluk derdine ağdadan uzak kaldım epilatör hayatımı mahvetti çok can yakıo üst bacaklarımı almadan gitsem yarın alsam bişi olur mu sizce? offf daha kaşlar alıncakkk ((
selamlar hatun kişiler, pazartesi sınavlarım başlıooo yumurta popoya dayanmadı kaçtı bile(((( uğrayamıyorum umarım hepinizin keyfi yerindedir. bugünnn solaryuma griim diorum bronzluk derdine ağdadan uzak kaldım epilatör hayatımı mahvetti çok can yakıo üst bacaklarımı almadan gitsem yarın alsam bişi olur mu sizce? offf daha kaşlar alıncakkk ((
slmm kızlarr nasılsınızza.s.
slm tatlım opuyorumnanaktan
yaparsın tatlım dont panic solaryuma gireceğine bronzlaştırıcı krem sürsene daha iyi olmamı epilatöre gelince sorma bende sevmiyorum sir ağda makinesi alıvercem artık daha kolay hemde daha pratik üst bacaklarıda idare et mini giymezsen sorun yok
slmm kızlarr nasılsınızza.s.
Yavriim kolay gelsin bitanem! opuyorumnanaktan
Ben hiç zolaryuma girmidim apla...bilmiyom bu işleri :gitme: sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?