- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.341
bacekleri daha mı parlak gösteriyor ne işe yarıyor kuzum ?
bende almam lazım yaaa yosunmu alsak napsak bilmiyorumkismile
buarada yosun maskesi yaptınmı bbebetom o nasıl bi kokudur yaaa ohaoldumsmile
hmmm beyaz tenliler için iyiymiş ozaman bu
öğrenmiş oldum :jeyyar:
İvit kankam. Renk bütünlüğü sağlıyomuş çorap giymiş gibin yapimiş bakalım göreceğiz zemuszemus
Bebeğim ben yosun tozu bulamadım hala ya soyka aktarların hiçbirinde yok :mymeka:
öp tabi akitimmmaklinialirimsmileaklinialirimsmile
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3
aa ölemii bacak spreyi kaça inmiş cnm:sinifsinif:
siz bi deneyin bakalım begenirseniz bizde aluruk bilmiyorumkismile
yosun tozu aldım ben ama nası kokuyor yaa gercekten yosun kokusu
denizin pis bi kokusu olur öyle ohaoldumsmile
ama cildi güzellştiriyormus yaa cekiyorum o kokuyu aklinialirimsmile
Balım bulsam sürcem de...zemuszemus
ben maskelerin kötü kokusundan etkilenmiyorum ya nedense, normalde kokulara aşırı hassas olmama rağmen... :bbo:
Aprılım izleri falan kapatıyor mudur acaba?April;13548645]Kuzum arkadaşım kullanıyor benim, beyaz tenlisin sen de, orta olan iyi olur sanırsam ama emin değilm tabii, memnundu benim arkadaş...bilmiyorumkismile
Ablam da bana alacak Dore den bu ay ama krem formundaymış bakalım nası olcak :1ninca:
bende kokulara cok hassasım yaa midem bulanır hemen
ben fena oluyorum kankam :bbo:
kaydirigubbakcemile3 Puahahha ay koptum ya deli :roflol:
kamyoneti tutmuş aklında ay hhahahhaha :roflol:
kuzum hastayım sana yeminle yavrum benim yaa olumunekankayizsmile
benim de araba maceralarım meşhurdur özellikle Tekirdağ yolunda kaydirigubbakcemile3
tarlaya uçmalar, arabanın askıda kalması filan ahahah terazi gibi salladı kaldı la araba, köy yolunda...sonra bi çiftçi amcadan yardım istediydim, arka tekerleğin altına dolu çuval koyduk ta kurtardık sempatiksalakcinni
Aprılım izleri falan kapatıyor mudur acaba?
Az bronzluk versin de istiyom bebeem
O paraya değecek bir ürün mü bilemedim
:roflol: ah bebeğim sorma ben de sana hastayım benim ev arkadaşım opuyorumnanaktan,
aman aprilim seninkiler de çok heycamlıymış vallaha delikafadulden Allah kazadan beladan saklasın :Saruboceq: annem de bi kere sürim demişti seninki gibi olmuştu seyhan barajından uçuoduk,sonra ter yöne geçtik (uçtuk) poliste hanımlar ters yöndesiniz dior çünkü buraya uçtuk dedim dondu kaldı adamlar kaydirigubbakcemile3
zaten benim arabamın kapıları içerden açılıor artık kaza yaptım sonrada arabayı yaptırmadım,önce ben giriorm sonra kapıları açıorm , bir nevi kilit sistemi sempatiksalakcinni
bazen kendi şöför kapımda açılmıor bazen sıkışıor Allahım çıldıracaktım delikafadulden alim de ( nişanlım ) bence arabanın tepesine kapı yaptıralım yok arabaya giremiycez yok camdan sığarsın yok egsoz borusundan gir gibi sığ esprilerde bulunmuor :mymeka:
Bilemiyorum ki balım bilmiyorumkismile
Sally Hansen bu konuda en iyisidir. a.s
Dore yi zaten kullanan da kimse yoktur yeni ürünleri ya.
Bakalım ben denicem gelince kuzum...
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sırnaşık şey
aahahhahahhhhhaha kahkaha attım yeminle Minim yaa delikafadulden
egsoz borusundan gir kanka nasısa Minicik1perisin aahahahhahahha :roflol:
Bebem annen de süpermiş yaa...kaydirigubbakcemile3
Aman allah korusun valla kuzum. :Saruboceq:
ben bir virajı alamadım ama allahtan yavaştım, löp diye tarlaya düştüm kaydirigubbakcemile3
camlar da açık, benim sol camdan gündöndü (ayçiçeği) girdi içeri sempatiksalakcinni
bu ne la dedim anlamadım uçtuğumu yani, bi baktım tarladayım. hop diye konuvermişim
ahahahha :roflol:
anam buda ben gibi varyaaminikom delikafadulden
rüyamı anlatıyım,rusyaya gitmişim ama uludağ rusyadaymış, arabamın parkyerini bulamıomuşum 8bu konuda çok iyiyimdir) sonra trenle türkiyeye dönüomuşum sengözlerimebaksanab
canım valla bugun daha ıyıyımben geldim açılınn eprılım az kay minikin popişinden sıgamıyoruz anam sempatiksalakcinni
oleeeeey süper bebeim yaa tasucu harikadır ahh ah boshayallersmile
ben yorumlayayım
bursaya geliceksin demek oluyor bu
arzum sen ben uludaga cıkıcaz
ne yordum ama :smiley-cool:
buarada yatta short giy bebem üzerinede beyaz giyebilirsin
nedense beyaz üstlüler tekne fotograflarında bi güzel cıkıyor sempatiksalakcinni
buarada nazalpim seni cok iyi gördüm tatlım hep böyle ol
bozma moralinilmaz: opuyorumnanaktan
nisanım minikim minişim tosbikim ebruuu öpüyorum canlar öpücüklü kalpler yolluyorum size aklinialirimsmile opuyorumnanaktan
akannehir:roflol:böle kremrenkli şık bir bluzum var onu giyeyim diorm , şarjı dolsun çekim resmini akitom opuyorumnanaktan gel öpim bi mucukk opuyorumnanaktan
delikafadulden
vallaha ya her gittiğim yerde unuturm artık bi işaret belirliorm artık öle buluorm delikafadulden birinde polisler ben ellerinde telsiz benim arabayı arıorz alışveriş merkezinin otoparkında Allahım rezilliğimdi yaa bi kamyoneti tutmuşum kafamda kamyonet vardı Allah vardı e gitmiş adam işte alsanaalsanasmile neyseki buldum sonra aprilim delikafadulden
Anaam dur yavrum :teselli:
Koşuun yetişin komşular Akito bayıliii :sm_confused: delikafadulden
Off kanka benim bi kız arkadaşım vardı :bbo:
kız devamlı full makyaj gezer filan ama çok fena ter kokardı kafamçokkarıştı
bir de kol altlarını yapıştırıp sarılırdı anam anam :sinifsinif:
kaç sefer gidip omzumu sabunla yıkamıştım tuvalettekilerin şaşkın bakışları altında sempatiksalakcinni
ıyyyykk akannehir
:roflol: ah bebeğim sorma ben de sana hastayım benim ev arkadaşım opuyorumnanaktan,
aman aprilim seninkiler de çok heycamlıymış vallaha delikafadulden Allah kazadan beladan saklasın :Saruboceq: annem de bi kere sürim demişti seninki gibi olmuştu seyhan barajından uçuoduk,sonra ter yöne geçtik (uçtuk) poliste hanımlar ters yöndesiniz dior çünkü buraya uçtuk dedim dondu kaldı adamlar kaydirigubbakcemile3
zaten benim arabamın kapıları içerden açılıor artık kaza yaptım sonrada arabayı yaptırmadım,önce ben giriorm sonra kapıları açıorm , bir nevi kilit sistemi sempatiksalakcinni
bazen kendi şöför kapımda açılmıor bazen sıkışıor Allahım çıldıracaktım delikafadulden alim de ( nişanlım ) bence arabanın tepesine kapı yaptıralım yok arabaya giremiycez yok camdan sığarsın yok egsoz borusundan gir gibi sığ esprilerde bulunmuor :mymeka:
Aşkom indirimsiz hali pahalı gerçekten Dorenin... akannehirDore pek yaygınlaşmadı evet kuzucum gecen elime kataloğu gecti pahalı da ürünleri hee
Markafoniden hiç alışveriş yapmadım ama bilndik bi yer böykle ürünleri deneyerek almak en iyisi tabi ama eczanelerde 50ye yakın fiyatı:1ninca:
Kusucam şimdi ter kokan kızlar beni öldürüyor hadi erkeklere alışkınız geneli pasaklı ama süslü püslü olup da kokuşuk olanlar iğrençççkafamçokkarıştı bakımlı olmayı makyaj yapmak sanıyo fikri kıtlar:1ninca:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: löp diee :roflol::roflol::roflol::roflol: ay bi an gözümde canlandı aprilim :roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sırnaşık şey
aahahhahahhhhhaha kahkaha attım yeminle Minim yaa delikafadulden
egsoz borusundan gir kanka nasısa Minicik1perisin aahahahhahahha :roflol:
Bebem annen de süpermiş yaa...kaydirigubbakcemile3
Aman allah korusun valla kuzum. :Saruboceq:
ben bir virajı alamadım ama allahtan yavaştım, löp diye tarlaya düştüm kaydirigubbakcemile3
camlar da açık, benim sol camdan gündöndü (ayçiçeği) girdi içeri sempatiksalakcinni
bu ne la dedim anlamadım uçtuğumu yani, bi baktım tarladayım. hop diye konuvermişim
ahahahha :roflol:
eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:
Çok komikti Minim yaa kaydirigubbakcemile3
ya varyaa şu gündöndü olayına cok guldum kız topraam
allam ya kahkayı bastım ne kadan komıksın yaasempatiksalakcinni:roflol::roflol:
bende taa yenı üğreniyom araba aydamayı
anamın küye gittik
koskaca bahçede incecik bir ağaç var onun altına parkettim arabayı
geri geri yola çıkmam lazım
zalak ben geri bakıyom ama önüme bakmıyom caartt diye sağ far ağaca gecirdi kapağı düştü farın
babamda guluyo nazarlık olsun bu hadi üzülme diye
oda ilk ve son olayım oldu yani:bbo:laelaelaelaelae
yaa benimde öle bi tanıdığım var kız 10 gün rahat yıkanmıor aynı kyafet ve adananın sıcağını düşünün ,saçları böle yağdan görünmüor , kokudan selam vermeden gidiorm bazen malesef,makyajını bile temizlemior okadar çirkin görünüoki malesef,banyo yapınca erkek ark.lar bile hayırlı olsun diolar kıza ve pala remzi diolar bıyıkları için akannehir
ben pazara gidiorm 2 karpuz,1 kilo taze fasulye alcam
Gidem azcık ders çalışiim:gitme:
Sally hansen indirimi yarın da devam ediyor bakalım düşüneyim biraz.
Alırsam doğal bronze olanını alıciim
Uğrarım yine size ciğerparelerimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?