- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.661
hoşbuldum minitommŞenizoo polisimm hgdinizzzŞeniz:smiley-cool::1hug:
ooooyy trakyanın en beyaz kızanı gelmiş :lepi: Şeniz
kuzum düğün kına fotolarını yeni gördüm gözlerim te te büle açıldı yeminle :1shok: -tatlicadiarzu-
Polislerin en gücelii opuyorumnanaktan
Nazommm Şeniz
Kızlar ben azcık çıkıyorum zira,
Eve alınması gerekenler var, aneyin beli tutuldu çıkamıyor evden...ohaoldumsmile
Gene hemen gelicem canlarım öpüyorum! opuyorumnanaktan
canlarım:sm_cool:
aprilim saolsun konu açtı,bilginiz olucak zaten:dance:askerliğide yedikkaydirigubbakcemile2bi kaç gündür yokum,özgürlüğün tadını çıkarıyoruzda:jeyyar:geçmişi okuycam merak etmeyinhihoyyythepinizi çok özledim ama:gitme:
topraam konuyu nasıl bir heyecanla açtıysa Tanrıça bile yazamamışzemuszemus
:kedi:
Aynen öyle valla topraam yaa, Tanrıçam özelden müjdeyi verince, hemen hutluluktan uçtuğumuz haberlere uçtum delikafadulden
Çok sinir oldum kendime, düzeltme talep etçem şimdicik
nazom çok fenasın:roflol:uğraşma kankamlatopraam konuyu nasıl bir heyecanla açtıysa Tanrıça bile yazamamışzemuszemus
bak şimdide hutluluktan yazmış,ben bozuyomuyum meleğimi:1closedeyes::roflol::kedi:
Aynen öyle valla topraam yaa, Tanrıçam özelden müjdeyi verince, hemen hutluluktan uçtuğumuz haberlere uçtum delikafadulden
Çok sinir oldum kendime, düzeltme talep etçem şimdicik
Anuşka ablama haber saldım, düzeltir işalla hihi :kedi:
nazom çok fenasın:roflol:uğraşma kankamlalmaz::roflol:sevindi kankası tezkere alınca napsınhihoyyyt
bak şimdide hutluluktan yazmış,ben bozuyomuyum meleğimi:1closedeyes::roflol:
bebem kendin düzeltebiliyosun,edit yap başlığı düzenle kanka,o zaman olurzemuszemus
nabersini kızzzzzzlar:dance::teytey:
nabersini kızzzzzzlar:dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?