Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Pauahahhaha koptum laa :roflol:

hutluluktan sempatiksalakcinni

Düzelttim kanka yehoo
:lepi:
takıntılı yemin ederim
yükselen başak ya,anlıyorum kankadüzelmese nolucak.gönüller bir olsunbenneyaptımkiuysada oldu uymasada:roflol:konuyu açan ellerin dert görmesin meleğimŞenizonure ettin beni güzel yazınla:kedi:

Tanrıçam tekrardan gözün aydın meleem Allah başka ayrılık vermesin :Saruboceq:
İnsan yeniden doğuyor vallahihoyyyt
islom saol bitanemŞenizsen bu mutluluğu yaşadığın için beni çok iyi anlıyosunvereliniortakallah razı olsun balımhihoyyyt
nabersini kızzzzzzlar:dance::teytey:
öldün la halay çekmekten.öldün geberdin:roflol::roflol:allah almasın senisırnaşık şeysırnaşık şey
Minikom hala halay çekiyo kız hakkaten tutuldu kolun beya
koptummmmm:roflol::roflol::roflol::roflol: anam özelden msj atıyo,hatın orda bile halayda:roflol::roflol:
tanrıcam gel öpim sarılım kuzummmmm hayırlı ugurlu olsunn
tembelimŞenizbende sana sarılıyımolumunekankayizsmilesaol canım benimopuyorumnanaktan
NAbisiniz canolarım :1rolleyes:

hasta yatağımdayım işte kanka
senboshayallersmile

Aşkom benim yaa, ben çok mutlu mesud ve de heyecan içerisinde açtım topiği meleğim olumunekankayizsmile hihoyyyt
Senin mutluluğun benim ve bizim mutluluğumuz...:asigim: Şeniz

Düğününün haber topiğini de açmak nasip olur işalla dinimiz amin! :Saruboceq: :lepi:

hasta yatağına kurban senin yavru tanrıçam!:gitme:

benim ne yaptığımı sorma kanka, süper midesiz bir insan olarak -tatlicadiarzu-
ve de komple köylü ruhlu bir insan olarak -tatlicadiarzu-

bir elimde ekmek parçası bir elimde çiğ sucuk sempatiksalakcinni
bi ekmekten ısırıyom bi sucuktan cokacimcoook :roflol:

denyoyum tam yani

aprilim,carminanın ojenin aynısı bendede var,carmina ojeler kesinlikle mü-kem-mel:lepi:tavsiye ederiz:lepi:
cecile ojenin rengine bayıldım..aslında annemin bende en çok görmek istediği,ama benim kendime yakıştırmadığım tonlar bunlar:kedi:nerde abartı var onları sever kankan-tatlicadiarzu-
gelelim bluzlereboshayallersmileyarasa kol,mavi bluze hasta oldum üstelik 5 tlsüprizzzzzdiğer bluzda tiril tiril,yaz için uygun,ter çeker,yeri güzel belli..kumaşı tam yazlık...
nemlendiricini almışsın hayırlı olsun balparemŞenizla roş+avene bu alanda benimde tavsiye ediceğim markalar
hepsini güle güle kullan bebeğimopuyorumnanaktan

ahahahahaah:roflol::roflol::roflol:allah canını almasın kankam:roflol::roflol:kızım kurt çıkar içinde yeme çiğ çiğdelikafaduldentabi bunu diyen ben bi güzel çiğ köfteleri yutuyorum,içimde kurttan ziyade solucan ordusu vardır kesindelikafaduldeneyvahedigeldismile
biliyorum meleğim bilmezmiyim:asigim:hemen açtı kankasına konuyusüprizzzzz
daha birbirimize ne konular açıcaz allahın izniylehihoyyyt1 ağustosa ne kaldıki:jeyyar:bakımlara son sürat devam:jeyyar:şayet ben son derece saldım kendimibenneyaptımki

Kankaaaaa hoşgeldinnnn Çok özledikkk seniii

biberim:1hug:
hoşbulduk aşkitom,sende hoşgeldin..ben özlemedimmi sanıyosun:gitme:
bu arada senin arkadaşın söz işi ne oldu bebem?CADIARZU

aprilim bizim için cumpadan aldıklarını,ve diğer aldıklarını ekledi..henüz geçmişe gitmedim,ama bişeyler eklemeyip,sırf çene çaldıysanız kafanızı artı notunuzu kırıcam haberiniz olsun
ben ufaktan geçmişin tozlueyvahedigeldismilesayfalarına akıyım

Nisanım güle güle kullannnŞeniz

Taşakkür edirim biberimmm Şeniz

Oyy kuzum beğenmene sevindim...hihoyyyt
Yarasa kollu olan daha mor gibi rengi ama pastel bir ton...:lepi:
teşekkür ederim aşkom...
opuyorumnanaktan

Kurt mu akannehir
amanın...eyvahedigeldismile
ama baharatla pişiyo o kanka yaa sempatiksalakcinni

Aşkom daha eklicem bir iki t shirt daha varrr
:hulya:

Bunları ise Salı pazarından aldım bizim evin ordaki :lepi:

tanesi 3.5 TL.
3 tanesi 10 TL nihaha
sempatiksalakcinni

Bu turuncu olanı evde giymek içün aldım, dışarda bu rengi giyemem hihi üstündeki kız aynı ben sempatiksalakcinni
ama dökümlü hoş duruyor
bayanssulusmile

Nar çiçeği bluz çok tadlu kaydirigubbakcemile5

aprilimm güle güle kullan çok güzeller bebeğimmma.s.

tanrıçammmmmmm hoşgeldinŞeniz bebem güzel haberlerini aldık hihoyyytçok mutlu oldum biriciğim benimmm :asigim:

nisanım cicilerin harika :lepi:evin içinde giymek için birsey almışsın o dışarıda giyilir bebem model süper :1hug:

minim güneşte hiç kızıllık yok benim boya igora 5.0 dı sanırsam koyu kahve ye giriyor bilemıyorum netten bir bak istersen kuzucum sen neden 2 hafta bir koyulaştırıyorsun bebem sürekli akıyor mu yoksa ?

lilililililiiiiiiiiiiiiiii tanrıçammmm gelmişşşşşşşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden iniştemizde teskeresini almışşş Allahım bu boktan günümün üstene aldığım haber beni çok mutlu ettiiiiidelikafaduldendelikafadulden
Allahım bi daha ayırmasın , e bişe kaldı artık sırda,
düğüüünnn:teytey:

cnm hiç korkma:1hug: bende çok korkmuştum ama hiç mi hiç acımadı sadece ağzımı açık tutmaktan çenem ağrımıştıaklinialirimsmile

Hoşşşgeldin Gacellaaaaaaammmmmm alkisalkisalkis :lepi: Şeniz

Korkma yavruzum bişicik olmaz...vereliniortak
Demek balo yarın ayy çok heycanlı
hihoyyyt

Tanrıçam mı gelmiş, hani nirdee :1ninca:

yaaa kızlar öle kötü oldumki süveyşi yaparlerken bayılmışıım yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bi saat ayılamamışım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayılıncca yaptı , şimdi açık dişimin için perşembe günü dolduracak , bide doğum günüm o gün yine bayılırsam mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben de malmıyım neyim bu yaşımda , ama koku ses filan bi de soğuk bi de reglimin ilk günü zaten hastaneye gidecektim serum iğne için, keşke önce gitseydim bi de onun ağrısı hepsi üst üste geldi şimdi biraz açtım gözümü mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

livom nasıl memnunmusun saçlrından:lepi::asigim:

livim çok saol bebeğm,yok akmıor ama ben biraz gözüm alışsın die öle yapıor sinidre sindire,bi çıktığımda alim o boyadan,ben kızıllık olsun istemiorm güneşte kestane gibi,siyaha yakın olsun istiyorm zemuszemus

aprilim çok beğendim bluzleri yaa maviyi hele,ojelerde çok yakışır eminim sürünce resim isteriz , kremini de sür ekelenmesin cildin ev arkadaşımolumunekankayizsmile

oyyyy canım benim kıyamam sana :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…