- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #24.701
nisanım cicilerin harika :lepi:evin içinde giymek için birsey almışsın o dışarıda giyilir bebem model süper :1hug:
yaaa kızlar öle kötü oldumki süveyşi yaparlerken bayılmışıım yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bi saat ayılamamışım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayılıncca yaptı , şimdi açık dişimin için perşembe günü dolduracak , bide doğum günüm o gün yine bayılırsam mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben de malmıyım neyim bu yaşımda , ama koku ses filan bi de soğuk bi de reglimin ilk günü zaten hastaneye gidecektim serum iğne için, keşke önce gitseydim bi de onun ağrısı hepsi üst üste geldi şimdi biraz açtım gözümü mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aprilim çok beğendim bluzleri yaa maviyi hele,ojelerde çok yakışır eminim sürünce resim isteriz , kremini de sür ekelenmesin cildin ev arkadaşımolumunekankayizsmile
Eve alınması gerekenler var, aneyin beli tutuldu çıkamıyor evden...
kankaların gülü,senin gibi diğer canlarımda beni merak etmiş,hepsini alıntı yapmadım,şöyle açıklıyım durumu,p.tesi günü bizim işimiz belli oldu,ve o günden sonra dünya bi kaç günlüğüne durdu:dance:taki..çarşamba günü ikimizde hastalanıp yatak döşek olana kadar:gitme:ya kızlar tanrıçam gene ortalıklarda yokkkkk
nerdesin senkızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...
kimler özlemiş bakalım beni..
yokluğumu fark eden oldumu acaba?
kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çok
cano ikisinide beğenmedimboshayallersmilebaşka model düşünelimYine kaşlarımı aldırasım geldiguclubacismile Sizce hangi kaş daha iyi
Bu elbiseyi de çok beğenerek aldım öylesine tiril tiril ve efir efir
[/url][/IMG]
mavişim ayakabı çok kibar ve zarif,elbisede tiril tiril dediğin gibi..ikisinide güle güle giy menekşemŞenizçok yakışır balımaGüzeller kep töreni için aldığı ayakkabı işkadını olunca da giyiciğimmzemuszemus
[/url][/IMG]
ebrucum sen benim arkoyu far bazı denememi görmedinmi?görmediysen alıntılıycam senin için..yada ben alıp yollıycam sana en sonundaakannehirah tanrıça ah bir tavsiye ettin arıyorum arıyorum koskoca ankarada yok bari resmine bakayım bir türlü alamadığım sephora far bazı
vedari iftiharımız niko:hooray:grafik sayısıda sayende 100 e çıktı..büyük başarı ustavereliniortakkızlar kazen abi önerdiğim smillerden 3 tanesini eklemiş sempatiksalakcinni
ve :2: ve hayırlı olsun
heey kızlarkim hasta bakim
japonla yapıştır tatlım nolucak:1closedeyes:topik topik dolaştım sordum birde buraya soruyum Aldığım takma kirpiğin içinden yapıştırıcı çıkmadı başka ne ile yapıştırabilirim
minoo neler almışın melem..güle güle kullanŞenizbidahakine daha büyük eklersen seviniriz kuzum:mymeka:vereliniortak
dün bişiler almıştım onalrı ekliyim kızlara.s.
allah günah yazmasın,bakarken miğdem bulandı ya!!böyle tiplere tahamülüm yok!!!allahım sen doğucak evlatlarımızı hayırlı eyle yarabbim:Saruboceq:kınamıyorum başa verme rabbimohaoldumsmilebi de bunu buldum
sempatiksalakcinni
hiç beğenmem bu gacıyıda..tipe bak:umursamaz:
resim çekmessen 20 tırnağım yakandadırelbüse giyek dimi reçelim
bende de bi elbüse var dediğin renklerde onu giyem
teyzem avonun yeni çıkan bi kremini almış geçen 1 kere sürmüş broznlaştırıcı
kapkara olmuş arap bacı
dedim ben de sürem.
sürdüm dün gece karardım:))) ama teyzem kadar çok değil ben biraz daha koyu tenliyim o beyaz onda daha çok belli oluyor
saçı da dalgalı fönzemuszemus
sen zaten deniz insanısın..gittiğin yer akdeniz yada ege değilki..tatil beldesine gitmiyosun..şırnağa gidiyosun!!merhaba kızlar
beynim uyuşmuş durumda bu sabahtan beri
tayinim şırnağa çıktı
cokacimcoookof diyorum sanacokacimcoookyaptııııımmmm
babaganuş,barbunya salatası,kısır ve yalancı kır pidesi
çoğumuzda şeker olduğu için tatlı yapmadm
ben yoktum,yeni kutluyorum..allah yuvanızı tüm kötülüklerden korusun,rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin nikom:asigim:Nikonummm canımınnn içi allahım daha nice mutlu seneler yaşatsın size:Saruboceq:
allah günah yazmasın,bakarken miğdem bulandı ya!!böyle tiplere tahamülüm yok!!!allahım sen doğucak evlatlarımızı hayırlı eyle yarabbim:Saruboceq:kınamıyorum başa verme rabbimohaoldumsmile
sen zaten deniz insanısın..gittiğin yer akdeniz yada ege değilki..tatil beldesine gitmiyosun..şırnağa gidiyosun!!
hee orasıda bizim ülkemizin bi toprağı,görev kutsalsa her yer baştacıdır eyvallah,ama doğuyu bizden soğutan pislik pkk lılar utansın..onların yüzünden gelişemedi oralar..başımızdakilerde gelişmesi için kılını kıpırdatmadı o ayrı
bunlar hassas konular tabi:1ninca:ama şunu söylicem nazom,kendi adıma üzüldüm ne yalan söyliyim..kurulu düzenin bozulucak,eşin zorlanıcak,sen alışmakta güçlük çekiceksin vs...
o yüzden hemen internet bağlat ve bizlerle biraz olsun oyalanmış olursun bitanemŞeniz
allah yardımcın olsun..umarım gittiğine pişman değilde mutlu olursun...gönülden isterim bunu
canlar size birşey danışcam :uhm:
ben yaklaşık 1-2 ay önce flormar ın matte serisinden 2 tane ruj almıştım 2 sinde yapısı bozuldu ve kırıldı aldıgım yere gösterdim fişi olmadan iade yapamayacaklarını söylediler neyse sonra flormara mail attım durum izah ettim olumlu ya da olumsuz hiçbir cevap gelmedi ..bu durumda ne yapmam lazım ki
Biriciğim neden öyle oldu acaba ?bilmiyorumkismile
Fiş olmadan değişim yapmazlar evet ama bakalım Flormardan cevap gelmeyecek mi...şutarafagitti
Olmazsa Tanrıçamın anlattığı gibi ruj eritme yöntemiyle değerlendirirsin kuzum...:lepi:
yok bitanem pişmiyo baharatla falan hikaye o:smiley-cool:kurt ve solucan gibi elsiz kolsuzlardan çok korktuğum için bu konular ilgi alanıma girmişti ve sınavlara öyle çalışmıştımki millete kopyayı ben dağıttım:smiley-cool:hala isimleri aklımdasempatiksalakcinniTaşakkür edirim biberimmm Şeniz
Kurt mu akannehir
amanın...eyvahedigeldismile
ama baharatla pişiyo o kanka yaa sempatiksalakcinni
Aşkom daha eklicem bir iki t shirt daha varrr :hulya:
aaaa kanka harbiden kız sana benziiiihihoyyyt:roflol:Bunları ise Salı pazarından aldım bizim evin ordaki :lepi:
tanesi 3.5 TL.
3 tanesi 10 TL nihaha sempatiksalakcinni
Bu turuncu olanı evde giymek içün aldım, dışarda bu rengi giyemem hihi üstündeki kız aynı ben sempatiksalakcinni
ama dökümlü hoş duruyor bayanssulusmile
Nar çiçeği bluz çok tadlu kaydirigubbakcemile5
peki hazırlıklar tamammı biberim:jeyyar:Kanka söz cumartesi 1 hafta var dahayerimseniben
bende güzel yorumunu okuyunca çok mutlu oldum bitanem:asigim:işallah senin yarinide yollarız gülümŞenizsonra teskeresini alınca şenleniriz:teytey:tanrıçammmmmmm hoşgeldinŞeniz bebem güzel haberlerini aldık hihoyyytçok mutlu oldum biriciğim benimmm :asigim:
minim güneşte hiç kızıllık yok benim boya igora 5.0 dı sanırsam koyu kahve ye giriyor bilemıyorum netten bir bak istersen kuzucum sen neden 2 hafta bir koyulaştırıyorsun bebem sürekli akıyor mu yoksa ?
lilililililiiiiiiiiiiiiiii tanrıçammmm gelmişşşşşşşşşş delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden iniştemizde teskeresini almışşş Allahım bu boktan günümün üstene aldığım haber beni çok mutlu ettiiiiidelikafaduldendelikafadulden
Allahım bi daha ayırmasın , e bişe kaldı artık sırda,
düğüüünnn:teytey:
yaaa kızlar öle kötü oldumki süveyşi yaparlerken bayılmışıım yaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bi saat ayılamamışım mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ayılıncca yaptı , şimdi açık dişimin için perşembe günü dolduracak , bide doğum günüm o gün yine bayılırsam mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben de malmıyım neyim bu yaşımda , ama koku ses filan bi de soğuk bi de reglimin ilk günü zaten hastaneye gidecektim serum iğne için, keşke önce gitseydim bi de onun ağrısı hepsi üst üste geldi şimdi biraz açtım gözümü mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canlar size birşey danışcam :uhm:
ben yaklaşık 1-2 ay önce flormar ın matte serisinden 2 tane ruj almıştım 2 sinde yapısı bozuldu ve kırıldı aldıgım yere gösterdim fişi olmadan iade yapamayacaklarını söylediler neyse sonra flormara mail attım durum izah ettim olumlu ya da olumsuz hiçbir cevap gelmedi ..bu durumda ne yapmam lazım ki
:1hugoyyyy canım benim kıyamam sana :sinifsinif:
Ayyy Minom noldu sana be yavrımmm...akannehir
1 saat baygın mı kaldın off kıyamam yaa...:teselli:
hepsi üst üste gelmiş demek ki kuzum.:gitme:
afiet olsun kelebeğim,bi gün yapıp hepinize yollucam yemek opuyorumnanaktancokacimcoookof diyorum sanacokacimcoook
ne harika bişeysin sen ya!!!!ellerine sağlık meleğim,harika gözüküyolar:asigim:
ayrıca şekerin olmasınada üzüldüm:çok üzgünüm:kendine çok dikkat et minim,geçmiş olsun işallah
minimmm ya geçmiş olsun cnm ben hiç bişi hisstmemiştim ya doktorunmu kötüydü acaba kzuumCADIARZU
Mini çok üzüldümm yaa geçmiş olsun lokumum:teselli:
bilimiyorum ki :sinifsinif:
benimde aklıma o geldi aşkitom ama neyin içine koysam tanrıçam yanılmıyorsam body shop çilekli gloss kabını kullanmıştı ben onu kullanamam yani feda edebilecegim hiçbirsey yok
yok bitanem pişmiyo baharatla falan hikaye o:smiley-cool:kurt ve solucan gibi elsiz kolsuzlardan çok korktuğum için bu konular ilgi alanıma girmişti ve sınavlara öyle çalışmıştımki millete kopyayı ben dağıttım:smiley-cool:hala isimleri aklımdasempatiksalakcinni
aaaa kanka harbiden kız sana benziiiihihoyyyt:roflol:
acayip pazara çıkasım geldiboshayallersmilebenimki göndermez bu araÇok üzgünüm çoookneyse düzene girelimde,şimdi tatilde sayılırız:jeyyar:
hepsi süper hepsidelikafaduldenakıllı insan tişörte tutupta 80-90 tl bayılmaz..alırsı böyle yakıştırırsın kendine,giyersin üzerine ohhhh misbayanssulusmile
ince zevkli kankam,hepsini güle güle kullan,çok beğendim:lepi:
aaaa süpersin güzelim hiç aklıma gelmemişti hihoyyyt oley hihoyyytlivim vatson da satılıor ya boş kutucuklardan onlar olmazmı acaba ? yada ucuzundan bi o şekil kaplı bişi alırsın boşaltırsınguclubacismile
Livommmmmm çok güzel olmuş yaaaaaa :asigim:
Bayıldımmm! :lepi:
Zaten 2. fotodaki Liv'in renginin aynısı gibi geldi bana aşkom zemuszemus
ohhh melekom gördün opuyorumnanaktan hadi ya benziyor mu hhhm :2:
kanka ben 1 ton daha koyu istiyom olmadı 5.0 tekrardan boyarım belki biraz daha koyulaşır
şansıma bak yaaa tam girdim livim saçlarını gördüm sen kaldırmadan :lepi:
siyaha aşığım ben cesaret etsem öle boyatırım valla..çok güzel olmuşşş :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?