Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nisanım cicilerin harika :lepi:evin içinde giymek için birsey almışsın o dışarıda giyilir bebem model süper :1hug:

Beğendin mi kankammm, hihoyyyt aşkom modeli güzel de rengi çok turuncu gibime geldi, ne bilim ben pek canlı renkleri giymem dışarda.bilmiyorumkismile..Ama yazlık mekanda olur tabii. bayanssulusmile

Ayyy Minom noldu sana be yavrımmm...akannehir
1 saat baygın mı kaldın off kıyamam yaa...:teselli:
hepsi üst üste gelmiş demek ki kuzum.
:gitme:

yaa doktor çok iyi çok araştırdık kaç gündür,adana bilmediğimiz yer hani öle kötü bi yere gidemezdim ama ben hep çok korkardım dişçiden 22 oldum hala korkuorm sempatiksalakcinni
bi de şey ben 3 gündür bişe yiyemedim hiç,4 5 bisküvi bi de açlık,etiyopyada yaşadığım içinsempatiksalakcinni

aprilim çok beğendim bluzleri yaa maviyi hele,ojelerde çok yakışır eminim sürünce resim isteriz , kremini de sür ekelenmesin cildin ev arkadaşımolumunekankayizsmile

Sağolasın meleğim...opuyorumnanaktan
Eklerim tabii kuzum...Şeniz

Ev arkadaşım benim ya, açlık ta varsa bayılman normal be kızanım
:teselli:

Eve alınması gerekenler var, aneyin beli tutuldu çıkamıyor evden...

kıyamam anneciğeŞenizöp sev onu,elinle sev belini:kedi:
ya kızlar tanrıçam gene ortalıklarda yokkkkk
kankaların gülü,senin gibi diğer canlarımda beni merak etmiş,hepsini alıntı yapmadım,şöyle açıklıyım durumu,p.tesi günü bizim işimiz belli oldu,ve o günden sonra dünya bi kaç günlüğüne durdu:dance:taki..çarşamba günü ikimizde hastalanıp yatak döşek olana kadar:gitme:
aklımdaydınız hep,anca gelebildim bitanem:kedi:

kızlaaaaar ben geeeldiiim..lililililii...
kimler özlemiş bakalım beni..
yokluğumu fark eden oldumu acaba?

kimler neler yapıyor..süleyesiniz?
çok özledim sizi çok
nerdesin senklava:ne haber ne bişeyöldük meraktan dimi:dilcikar:açıklamanı bekliyorum gacı hanım
yoklamayı alıcam,kimlerin ne yaptığını görürsünvereliniortak

Yine kaşlarımı aldırasım geldiguclubacismile Sizce hangi kaş daha iyi

cano ikisinide beğenmedimboshayallersmilebaşka model düşünelim
Bu elbiseyi de çok beğenerek aldım öylesine tiril tiril ve efir efir

[/url][/IMG]

Güzeller kep töreni için aldığı ayakkabı işkadını olunca da giyiciğimmzemuszemus

[/url][/IMG]
mavişim ayakabı çok kibar ve zarif,elbisede tiril tiril dediğin gibi..ikisinide güle güle giy menekşemŞenizçok yakışır balıma
ah tanrıça ah bir tavsiye ettin arıyorum arıyorum koskoca ankarada yok bari resmine bakayım bir türlü alamadığım sephora far bazı
ebrucum sen benim arkoyu far bazı denememi görmedinmi?görmediysen alıntılıycam senin için..yada ben alıp yollıycam sana en sonundaakannehir
kızlar kazen abi önerdiğim smillerden 3 tanesini eklemiş sempatiksalakcinni
ve :2: ve hayırlı olsun
heey kızlar kim hasta bakim
vedari iftiharımız niko:hooray:grafik sayısıda sayende 100 e çıktı..büyük başarı ustavereliniortak
topik topik dolaştım sordum birde buraya soruyum Aldığım takma kirpiğin içinden yapıştırıcı çıkmadı başka ne ile yapıştırabilirim
japonla yapıştır tatlım nolucak:1closedeyes:
yahu başka neyle yapışırdelikafaduldensakın başka bişeyle yapıştırmaya kalkmalmaz:git bi kozmetikçiye,yada bi milyoncuya,ordan kirpik yapıştırıcı al mercan

dün bişiler almıştım onalrı ekliyim kızlara.s.
minoo neler almışın melem..güle güle kullanŞenizbidahakine daha büyük eklersen seviniriz kuzum:mymeka:vereliniortak
bi de bunu buldum

sempatiksalakcinni
allah günah yazmasın,bakarken miğdem bulandı ya!!böyle tiplere tahamülüm yok!!!allahım sen doğucak evlatlarımızı hayırlı eyle yarabbim:Saruboceq:kınamıyorum başa verme rabbimohaoldumsmile
hiç beğenmem bu gacıyıda..tipe bak:umursamaz:
resim çekmessen 20 tırnağım yakandadır
merhaba kızlar
beynim uyuşmuş durumda bu sabahtan beri
tayinim şırnağa çıktı
sen zaten deniz insanısın..gittiğin yer akdeniz yada ege değilki..tatil beldesine gitmiyosun..şırnağa gidiyosun!!
hee orasıda bizim ülkemizin bi toprağı,görev kutsalsa her yer baştacıdır eyvallah,ama doğuyu bizden soğutan pislik pkk lılar utansın..onların yüzünden gelişemedi oralar..başımızdakilerde gelişmesi için kılını kıpırdatmadı o ayrı
bunlar hassas konular tabi:1ninca:ama şunu söylicem nazom,kendi adıma üzüldüm ne yalan söyliyim..kurulu düzenin bozulucak,eşin zorlanıcak,sen alışmakta güçlük çekiceksin vs...
o yüzden hemen internet bağlat ve bizlerle biraz olsun oyalanmış olursun bitanemŞeniz
allah yardımcın olsun..umarım gittiğine pişman değilde mutlu olursun...gönülden isterim bunu

yaptııııımmmm
babaganuş,barbunya salatası,kısır ve yalancı kır pidesi
çoğumuzda şeker olduğu için tatlı yapmadm
cokacimcoookof diyorum sanacokacimcoook
ne harika bişeysin sen ya!!!!ellerine sağlık meleğim,harika gözüküyolar:asigim:
ayrıca şekerin olmasınada üzüldüm:çok üzgünüm:kendine çok dikkat et minim,geçmiş olsun işallah

Nikonummm canımınnn içi allahım daha nice mutlu seneler yaşatsın size:Saruboceq:
ben yoktum,yeni kutluyorum..allah yuvanızı tüm kötülüklerden korusun,rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin nikom:asigim:

niko ip atlıyak mı kızzz sempatiksalakcinni smile nerden buluyosnz anlat bi bulamıyom :kedi:

zalak:roflol::roflol:
beceremişte,koyduğu smile bak:roflol:geberdim...defol git kanka ya:roflol::roflol:

canlar size birşey danışcam :uhm:
ben yaklaşık 1-2 ay önce flormar ın matte serisinden 2 tane ruj almıştım 2 sinde yapısı bozuldu ve kırıldı aldıgım yere gösterdim fişi olmadan iade yapamayacaklarını söylediler neyse sonra flormara mail attım durum izah ettim olumlu ya da olumsuz hiçbir cevap gelmedi ..bu durumda ne yapmam lazım ki

Kankam çok güldüm yaa mayyaksın! delikafadulden
O Emocan tipli çocuğum olursa çöpe atarım yeminle...alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

Nazocanımın tayini hakkında yazdıklarını da alkışlıyorum bebeğim, başka dicek bişi bulamıyorum...alkisalkisalkis
Patinin koyduğu smili de yeni gördüm sanki koptum yaa ahahaha Bir de nerden buluyosunuz demiş denyolinda
sempatiksalakcinni :roflol:

Biriciğim neden öyle oldu acaba ?bilmiyorumkismile
Fiş olmadan değişim yapmazlar evet ama bakalım Flormardan cevap gelmeyecek mi...şutarafagitti
Olmazsa Tanrıçamın anlattığı gibi ruj eritme yöntemiyle değerlendirirsin kuzum...
:lepi:

bilimiyorum ki :sinifsinif:
benimde aklıma o geldi aşkitom ama neyin içine koysam tanrıçam yanılmıyorsam body shop çilekli gloss kabını kullanmıştı ben onu kullanamam yani feda edebilecegim hiçbirsey yok

livim vatson da satılıor ya boş kutucuklardan onlar olmazmı acaba ? yada ucuzundan bi o şekil kaplı bişi alırsın boşaltırsınguclubacismile

Taşakkür edirim biberimmm Şeniz

Kurt mu akannehir
amanın...eyvahedigeldismile
ama baharatla pişiyo o kanka yaa sempatiksalakcinni

Aşkom daha eklicem bir iki t shirt daha varrr
:hulya:
yok bitanem pişmiyo baharatla falan hikaye o:smiley-cool:kurt ve solucan gibi elsiz kolsuzlardan çok korktuğum için bu konular ilgi alanıma girmişti ve sınavlara öyle çalışmıştımki millete kopyayı ben dağıttım:smiley-cool:hala isimleri aklımdasempatiksalakcinni
aaaa kanka harbiden kız sana benziiiihihoyyyt:roflol:
acayip pazara çıkasım geldiboshayallersmilebenimki göndermez bu araÇok üzgünüm çoookneyse düzene girelimde,şimdi tatilde sayılırız:jeyyar:
hepsi süper hepsidelikafaduldenakıllı insan tişörte tutupta 80-90 tl bayılmaz..alırsı böyle yakıştırırsın kendine,giyersin üzerine ohhhh misbayanssulusmile
ince zevkli kankam,hepsini güle güle kullan,çok beğendim:lepi:

Kanka söz cumartesi 1 hafta var dahayerimseniben
peki hazırlıklar tamammı biberim:jeyyar:
bende güzel yorumunu okuyunca çok mutlu oldum bitanem:asigim:işallah senin yarinide yollarız gülümŞenizsonra teskeresini alınca şenleniriz:teytey:
şey kankahani ben askerliğide yedim ya,eğer beni sevindirmek istersen adresim belli biliyosun:jeyyar: ben yoktum çünkü görmedim anlasana:jeyyar:

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
ah bebeğim benimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileneler oldu canım benim ya:teselli:doğum günün ne zaman söylede toplaşalımvereliniortakinan okurken içim acıdı..büyük geçmiş olsun,meleğim baygın yatmış bi saat yamafoldumbenkıyamam ona ben:teselli:
inan üzüntüden tebrik mesajını tam okumadım bile..şimdi okudum..çok teşekkür ederim bitanem,allah sizlerede böyle güzel mutluluklar yaşatsın..ama aklım hala sendemafoldumbenşu an nasılsın?kendini nası hissediyosun?

livom ilgilenip geri dönüceklerini sanmıyorum benbilmiyorumkismileonları başka şekilde değerlendir en kötü ihtimal bebeğim olmazmıbilmiyorumkismile

oyyyy canım benim kıyamam sana :sinifsinif:
:1hugpuyorumnanaktan

Ayyy Minom noldu sana be yavrımmm...akannehir
1 saat baygın mı kaldın off kıyamam yaa...:teselli:
hepsi üst üste gelmiş demek ki kuzum.
:gitme:

mafoldumbenmafoldumben

afiet olsun kelebeğim,bi gün yapıp hepinize yollucam yemek opuyorumnanaktan
tam bir illet hastalıkalsanaalsanasmileAllahtan erken teşhis kontrol altında çiçeğim opuyorumnanaktan

minimmm ya geçmiş olsun cnm ben hiç bişi hisstmemiştim ya doktorunmu kötüydü acaba kzuumCADIARZU

Mini çok üzüldümm yaa geçmiş olsun lokumum:teselli:

çok teşekkür ederim canlarım benim,şimdi iyyim perşembeye kadar ,yine aynısı olmaz inşallah gene korkudan bayılmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilimiyorum ki :sinifsinif:
benimde aklıma o geldi aşkitom ama neyin içine koysam tanrıçam yanılmıyorsam body shop çilekli gloss kabını kullanmıştı ben onu kullanamam yani feda edebilecegim hiçbirsey yok

Meleğim, Watsonslarda boş minik kutucuklar satılıyor ucuz fiyata...a.s
Minimin de dediği gibi
:lepi:

Pişmiyo mu ? eyvahedigeldismile
Elsiz mi akannehir
Kolsuz mu :2:
Anaaaaaaaaammm akannehir
Yimicem artıkın işte...:umursamaz:

Biriciğim beğenmene çokkk sevindim aşkom! hihoyyyt :kedi: Bu aralar pazarlarda bir bereket var resmen, hoş şeylerle dolu sen de kaçırma git bak bebekom...:lepi:

Bu arada Livimi ben de göremedim
Anlarsın ya
hihoyyyt aklinialirimsmile

tanrıçam , bitanem şimdi iyyim , doktor içini temizleyince ağrısı geçti yemekte yedim,ilaçta içtim,gözümğ açtım biraz opuyorumnanaktan iyim bitanem aklın kalmasın valla biraz üstü üste geldi ondan öle olduopuyorumnanaktan bak zılgıt çekim lililililikaydirigubbakcemile3

livim vatson da satılıor ya boş kutucuklardan onlar olmazmı acaba ? yada ucuzundan bi o şekil kaplı bişi alırsın boşaltırsınguclubacismile
aaaa süpersin güzelim hiç aklıma gelmemişti hihoyyyt oley hihoyyyt

nisanım tanrıçam böyle oldu işte...nisanım gene göremedim deme silcem birazdan =)

canlar bir ton daha koyulaştırsam böyle olur mu ? bir sonraki boyamamda 4.0 la mı boyasam çok kararsızım =(

Son düzenleme:
Livommmmmm çok güzel olmuş yaaaaaa :asigim:
Bayıldımmm! :lepi:
Zaten 2. fotodaki Liv'in renginin aynısı gibi geldi bana aşkom
zemuszemus

Livommmmmm çok güzel olmuş yaaaaaa :asigim:
Bayıldımmm! :lepi:
Zaten 2. fotodaki Liv'in renginin aynısı gibi geldi bana aşkom
zemuszemus

ohhh melekom gördün opuyorumnanaktan hadi ya benziyor mu hhhm :2:
kanka ben 1 ton daha koyu istiyom olmadı 5.0 tekrardan boyarım belki biraz daha koyulaşır

şansıma bak yaaa tam girdim livim saçlarını gördüm sen kaldırmadan :lepi:
siyaha aşığım ben cesaret etsem öle boyatırım valla..çok güzel olmuşşş :lepi:

ohhh melekom gördün opuyorumnanaktan hadi ya benziyor mu hhhm :2:
kanka ben 1 ton daha koyu istiyom olmadı 5.0 tekrardan boyarım belki biraz daha koyulaşır

Bitanem zaman geçsin öyle boyarsın...Siyah boya da saçı yakabiliyor...:bbo:
Ama harika olmuş ben çok beğendim çok yakışmış kuzuma...
:asigim: :1hug:

şansıma bak yaaa tam girdim livim saçlarını gördüm sen kaldırmadan :lepi:
siyaha aşığım ben cesaret etsem öle boyatırım valla..çok güzel olmuşşş :lepi:

Hoşgeldin Patiküler güzellimmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…