Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

:roflol::roflol::roflol::roflol: yerim onu ya çok saf geçende öyle birşey yapmıştı nikomla kopmuştuk ayy patii yaaa:roflol::roflol::roflol:

Susss kanka suss:gitme:

güzeller ben de yatammm yarın finaller başlar yumurta kaçmş bi yerlerime gezip tozmaktan açıp 2 satır okumadımmm ii geceler hepinizeee

yumurta kapıya dayanmayı geçmiş artık
başarılar diliyelim o zaman tatlım allah zihin açıklığı versin:Saruboceq:iyi geceler canımopuyorumnanaktan

yoo gayet anladım ne için höö dediginizi saflıktan degil piberim :hulya:
ben höö diye bakmadım bişeye heeçç

:roflol: ay hayalet olmaya çalıştım höö diye kaldım yaaa :roflol:
beceremedim yoksa becerdimmi :jeyyar:

Günayyyyydın güzellerim..opuyorumnanaktanbu zabbah ben açayım didim tükanı..kaydirigubbakcemile5
hadi elim değmişken bide kokoş bi kahvaltı hazırliim didim di..
buyruuun afiyetler ossun..[/
B]

ben seni yerim tammı bak söölemedi deme ,teşekkür ederim nikonum benim opuyorumnanaktan

Gene 20lik dişim fısladı kızlar :gitme:

Ne dertli başım var yaa
:2:

oooyyyy benim bal dudaklımın 20liği ağrıomuuşşşş,sana mı bulaştırdım ev arkadaşım yaaaa mafoldumben içtinmi ağrı kesici, karanfil de geçiriomuş herlade üstüne koyunca gülüm mafoldumben ben hiç 20 acısı çekmedim o etin altındn ittire ittire abooww çok acırrr mafoldumben

minimmm güle güle kullan bebiş şeylerinden bluz cok tatlısın yaaaaa delikafadulden

buarada nemiş o çekiliş fisfisfis

saol bebeğim beniiimmmm,senin kadar tatlı olabilirmiyün hiç opuyorumnanaktan

bir gün o da olabilir bebeğim benimmm , ben de seviyorum seni gülom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gacıablam günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan kahvaltı yapmaya üşendiydim çizi yediydim,şimdi yiyim bari bunlardan cokacimcoookellerine sağğllıııkkkkkkkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…