- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.081
sen bombayı bilmiyosun,pati diyoki kanka niye bu kadar güldünüzbenneyaptımkianlamadım yani höö ne beeebenneyaptımki dedidelikafadulden:roflol::roflol::roflol:anlamadığı gibi gülmedide android karı:roflol:
evet kaçırdın,ağla kanka hakkındır:smiley-cool:
güzeller ben de yatammm yarın finaller başlar yumurta kaçmş bi yerlerime gezip tozmaktan açıp 2 satır okumadımmm ii geceler hepinizeee
yoo gayet anladım ne için höö dediginizi saflıktan degil piberim :hulya:
ben höö diye bakmadım bişeye heeçç
Tamam patim birşey demedik:1hug:
Yuppii bi casper daha katıldı aramıza
Yerim seni yerŞeniz
höööö:1shok::roflol::roflol: ay hayalet olmaya çalıştım höö diye kaldım yaaa :roflol:
beceremedim yoksa becerdimmi :jeyyar:
Yuppii bi casper daha katıldı aramıza
iyi ki şu kızın sınavları bitti Yarebbi şükür delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey
hep böyle keyifli ol inşaallaholumunekankayizsmile sırnaşık şeysırnaşık şey
hepsine bayıldım bayıldım delikafadulden hele 1.fistanbluzla bilekliğe sositososito
güle güle giyin bebeğim Şeniz
Gene 20lik dişim fısladı kızlar :gitme:
Ne dertli başım var yaa :2:
minimmm güle güle kullan bebiş şeylerinden bluz cok tatlısın yaaaaa delikafadulden
buarada nemiş o çekiliş fisfisfis
oy çimen gözlüm benimopuyorumnanaktanyatıyosun demek,allah rahatlık versin o zaman canparemŞenizkomiserim alpaçinomkaydirigubbakcemile3sen bana kndini yollasan kargodan çıksın süper olucak:jeyyar:seviyoeum seni cano,iyi gecelerolumunekankayizsmile
Günayyyyydın güzellerim..opuyorumnanaktanbu zabbah ben açayım didim tükanı..kaydirigubbakcemile5
hadi elim değmişken bide kokoş bi kahvaltı hazırliim didim di..
buyruuun afiyetler ossun..[/B]
Günayyyyydın güzellerim..opuyorumnanaktanbu zabbah ben açayım didim tükanı..kaydirigubbakcemile5
hadi elim değmişken bide kokoş bi kahvaltı hazırliim didim di..
buyruuun afiyetler ossun..[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?