- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.061
ekledim hatunlarrrrrrrrr bakın silcemm hmn
birazdan albüme koyarım canım:kedi:
nisanım topraam dişinmi agıryo senın
valla bende cok cekmişimdir dişim agrıdıgında gider anama yanagımı okşatırdım oylece ovardı falan bi iyi gelirdi ki
sihirli midir bu anaların elleri acepp
ba ba ba..lafa bak.:umursamaz:.
insan canım ciğerim der..bu denyolindam dümdük diyır bene..
benim netbookum var(minik olan) exper style eski seri
ben memnundum ama 2 ay önce kablosu bozuldu eşimin laptopuna dadandım çok zor alıştım, şimdi büyük ekrana alıştım ona dönemiyorum sempatiksalakcinni
bazen eşim bilg. götürüyo benim minikle kör gibi hissediyorum kendimi bilmiyorumkismile
mousepadında kenarında yukarı aşağı bölümü var ve mousum bozuk olduğu için kullanamıyorum; ekran aniden aşağı yukarı çıkıyor, slaç alakasız yere kayıyor eklediğim smil bakıyorum hop alakasız yerde sempatiksalakcinni
velhasılkelam uzun lafın kısası netbookları kullanmak için benimsenmesi lazım, ben zannetmiyorum herkes yapabilir. ben biraz garip biri olduğum için tsempatiksalakcinniam bana göre, sonuçta mousemı alırsam işimi gayet iyi görüyor, bebek gibi kucağımda, her yerde, atıyorum çantama gidiyorum burgere, çocuklar oyun bölümünde oynarken ben de irtibatı sağlıyorum her daim onlineyımsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
aşkom okmeydanı dişe baksan bibilmiyorumkismilesait çiftçideki dişçilerin çoğu oraya gitmiş ve çok iyiymiş diye duydum..CADIARZU
ekledim hatunlarrrrrrrrr bakın silcemm hmn
dün gece 10:30da yattım bu sabah 12 yi geciyordu kalktıgımda
hiç uykum yok ahanda büleyım:1shok:
ama yarın iş var ben yatmaya gider kocam enselemeden
hepinizi öpüyorumŞeniz
ve sizi çok seviyorum
Nikonumm sağol ablammmŞeniz
Aprilimi ben de göremedimmm=(
Sochic oyyy yerimm maşallah
giderayak gordum yıne tatlım seni
çok şıksın kırmızı rucuna bayıldımmmmalkisalkisalkis
sochic çok güzel olmuşsun maşallah sizee.))))a.s.
ekledim gari bacımmmYuppiii :lepi:
Nikonumm sağol ablammmŞeniz
Aprilimi ben de göremedimmm=(
Sochic oyyy yerimm maşallah
Canım çok güzel olmuşsun çok şekersin kuzum, aşkonla da çok yakışmışsınız maşallah!kaydirigubbakcemile5
guclubacismileNikonum okudu okudu gittiguclubacismile
:lepi:Gidimimiş gidimimiş Nikonum burdaa:lepi:
nasıl da biliyo beni gözüm yeşerdi sevinçten :sinifsinif: senağlama delikafadulden :jeyyar:
hee öyle ekşi suratlıdır ki her gördüğümde dişlerim kamaşıyo keman çalıyo :roflol::roflol::roflol:yok bebeğim,hep söylüyorum güzel sizlersiniz..politiklik olarak algılamayın ama ben böyle düşünüyorum:kedi:kendi halimde biriyim ekşi suratlının biriyim:smiley-cool:
limonaaa kapiden buz gibi annem yapmış gibi limonata:smiley-cool:
oyy canım saola.s.
nikoooooooooooooooo
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Paahahhahauuahha delikafadulden
Koptuğum an bu andır :roflol: :roflol:sempatiksalakcinni
nikooooo!!abi yalvarırım yapma:roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey offf tipe bak yarıl geber yani:roflol: :roflol::1shok:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: höööö
pati ablamıza taşakkr ederiz :smiley-cool: :roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeynası şaşkon nası saf bi ifade o yaaa:roflol:
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:niko gelemiyi kal gelmiş çünkü :roflol:
hoşgeldin şoşikim gözünaydın :sm_cool:sırada bihterin ölüm gecesinde picama partisi var :smiley-cool:selamlar hatunlarımmmmm:) mezuniyeti atlattık herşey mükemmeldiii:))))
sırnaşık şeysırnaşık şeyNikoooooooooo delikafadulden
Geberdim burda yaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Her mesaja bi höööö bahanesi bulmuş denyolinda yaa... :roflol:
gacım hoşgeldin kraliçem Şeniz
kafam kazan oldu..
şu bandanadan gördüm derya baykalın programında..nasıl yapılır anlamadım.fisfisfis.nihayet buldum araya araya nette..
yapınca foto koyarım..çok şeker bişeymiş.zemuszemus.
tikat et kankam bu kadar gülme mazallahsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyofffffffffffffffffffffffffffff iptalim beeeeeeen:roflol: :roflol: :roflol:
soşik:jeyyar:ekledim hatunlarrrrrrrrr bakın silcemm hmn
oyy nazom kıyamamŞenizhadi yat,yarın erken kalkıcaksın,bizim gibi tuzun kuru değil..allah rahatlık versin polislerin güzeli,bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktandün gece 10:30da yattım bu sabah 12 yi geciyordu kalktıgımda
hiç uykum yok ahanda büleyım:1shok:
ama yarın iş var ben yatmaya gider kocam enselemeden
hepinizi öpüyorumŞeniz
ve sizi çok seviyorum
pkei neden bize hbaer verilmedi gacı hanım.
canım.. boya, temizlik herbişey yapıldı..
çekmece, dolap ne varsa döktüm.. temizliyom,yerleştiriyom işte
..
:gitme::gitme::gitme:
guclubacismilekaydirigubbakcemile3
:lepi:
nasıl da biliyo beni gözüm yeşerdi sevinçten :sinifsinif: senağlama delikafadulden :jeyyar:
hee öyle ekşi suratlıdır ki her gördüğümde dişlerim kamaşıyo keman çalıyo :roflol::roflol::roflol:
uff ne güzellik diyim sana; dudi, gözler, yanak, burunn. tabi ki dişim değil gözlerim kamaşıyo kalbimin yayı keman çalıyo :asigim:
hoşgeldin şoşikim gözünaydın :sm_cool:sırada bihterin ölüm gecesinde picama partisi var :smiley-cool:
ben sazan gibi atladım albüm yok :sm_confused: tıklıyom tıklıyom yok :sm_confused:
meğer arkadaş değilmişiz sırnaşık şeysırnaşık şey
tikat et kankam bu kadar gülme mazallahsırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol: Şeniz Şeniz
Canlarım ben kaçıyorum...
Bütün gün oturdum sandalyede popom tutuldu azcık ahahha sempatiksalakcinni
Hepinizi öpüyorum iyi mıhabbetler iyi geceler ballarım pamuklarım! opuyorumnanaktan
hoşgeldin şoşikim gözünaydın :sm_cool:sırada bihterin ölüm gecesinde picama partisi var :smiley-cool:
ben sazan gibi atladım albüm yok :sm_confused: tıklıyom tıklıyom yok :sm_confused:
meğer arkadaş değilmişiz sırnaşık şeysırnaşık şey
soşik:jeyyar:
bebeğim ne güzel yanmışsındelikafaduldenbayıldım:lepi:çok yakışmışsınız,allah ayırmasın canımkırmızı rujun çok çarpıcıaklinialirimsmilebaya iddalı olmuşsunzemuszemuselbisenin modelini tam anlıyamadım,ama çok yakışmış hayatım tırnaklar desen o biçim:lepi:
kısaca süpersin:lepi:
Canlarım ben kaçıyorum...
Bütün gün oturdum sandalyede popom tutuldu azcık ahahha sempatiksalakcinni
Hepinizi öpüyorum iyi mıhabbetler iyi geceler ballarım pamuklarım! opuyorumnanaktan
Nikonum hala koyuyosun şu hööö yü:roflol: pati hastayım sana ya taşakkr der höö yü koyarneşe kaynağı:1hug:
Kanka aprilimi göremedim fotoları da silmiş ondan mızmızlandım=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?