- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.041
april seninkide mi öle la??hepimizin başında war demek bi kıskanç
selamlar hatunlarımmmmm:) mezuniyeti atlattık herşey mükemmeldiii:))))
kızlar ben kaçtım ders calıscam biraz herkesi öpüyorum
hayat maximusla:lepi:Bebeğim alttakiler öyle beni bayılta bayılta çıktılar da akannehir
Üsttekiler başladı şimdi de. Anam yer yok size diyorum, yok! Ön dişlerimi sıkıştırıyo deyyuslar. alsanaalsanasmile
Doktora gittim de alınmaları gerek dedi ama çok tırsıyorum, ciddi bir operasyon çünkü... eyvahedigeldismile
Hedi be ordan! :dilcikar:
Güzeller güzelimsin sen benim oyy burnunu yirim :asigim: Şeniz
Maximus içtim aşkom, diş ağrısına ii geliyür:lepi:
niko gelemiyi kal gelmiş çünkü :roflol:
selamlar hatunlarımmmmm:) mezuniyeti atlattık herşey mükemmeldiii:))))
sochic hoşgeldin canım ohh ne güzel svindm zemuszemus
selam kızçeler.opuyorumnanaktan.nabüyünüz?
çok firansızım bu yakınlarda topiciiimize..:sinifsinif:
hayat maximusla:lepi:
hihihihhihi şımardım:kedi:sende benim agcelina culimsinŞeniz
ama aprilim ihmal etme,korkuyorum tırsıyorumla olmaz..eninde sonunda olucak zaten,ertelemenin alemi yokkikaydirigubbakcemile
süpper hihoyyyt
gülü gülüüüüü:gitme:
gacım nirelerdesin yaa
gözlerimiz yollarda kaldı vallalmaz:
sochic hoşgeldin canım ohh ne güzel svindm zemuszemus
hgdin cnm kaydirigubbakcemile2oo çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun soşikim...Şeniz
Foto var mı foto aklinialirimsmile
bu nee kızz anayamadım valla
kafam kazan oldu..
şu bandanadan gördüm derya baykalın programında..nasıl yapılır anlamadım.fisfisfis.nihayet buldum araya araya nette..
yapınca foto koyarım..çok şeker bişeymiş.zemuszemus.
burdayım nazo gelinim..işlerim çok evde.:hulya::hulya::hulya:.bildiiin gibi deel..kolayladım gerçi..
sen nasılsın? tayin olayını öğrendim..hayırlısı diyelim canım benim..olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanhgdin gacımmmŞeniz
Dümbük gacım gelmiş benimmmmm, nerelerdesin sen ba yavrım? Şeniz
İhmal etmicem kankam ama üniv. hastanesinden randevu alamıyom hep dolu hep dolu
:gitme:
bundan sonra mininin dediği gibi olucaz sayende nazomboshayallersmilehoşgeldinŞenizduydum cano duydum sonraa:gitme
yihuuu..:dance:resim varmı:jeyyar:selamlar hatunlarımmmmm:) mezuniyeti atlattık herşey mükemmeldiii:))))
allah zihin açıklığı versin bebeğimolumunekankayizsmilekızlar ben kaçtım ders calıscam biraz herkesi öpüyorum[/B]
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyofffffffffffffffffffffffffffff iptalim beeeeeeen:roflol: :roflol: :roflol:bilemedin patron sırnaşık şeysırnaşık şey şaşıran hö! değil nefesi kesilmiş kalp krizi geçiren hööööööö.... arabanın ani freni gibi :roflol::roflol::roflol:
patron affet beni ödüm kptu yeminle:roflol::roflol::roflol:
ana! ilk defa resim kaçırdım hem de albümlük. tutmayın beni kriz geçiriyorum hööööö...
aha kendimi gördüm biran delikafadulden
he oku yavrum biter belki sen geçmişi okuyana gada bunun gibi olursunşutarafagitti
bırak uğraşma bebeğim, biz tekrar tekrar soruyoruz patronumuza
ne istiyorsan sor tanrıçama artık askeri de yok, çok kaytardı zaten aklına ne geliyorsa sor süprizzzzz :sm_confused: :smiley-cool: :roflol::roflol:
sürüprizimi niye bozdun patronum sırnaşık şeysırnaşık şey kal gelcek bana şimdi kriz geçiricem :roflol::roflol::roflol:
biberimHoşbuldukkk canlarımmmŞeniz
Kanka ne sorcam benim arkadaşın gözünün altında yağ bezesi gibi birşey çıkmış yağ bezesi mi oluyo o onu da bilmiyorumne iyi gelir kanka nasıl geçer o?
Bu arada bakınnn ne kadar tatlı görünce bayıldım bi de miyavlıyo hemen aldımmmkaydirigubbakcemile2
ama nereye hani sürpriz yapacaktım höööö:roflol: :roflol:
napim bebişler kendimden şüphe ettim bir an nasıl miyavlamasın ki dediğimde :roflol:
hem Aprilimde gerçek zannetmiş kaydirigubbakcemile3
sohbetinize doyum olmuyor melekler, ama bana müsade sabah iş var malum mirmirmirmir mirmirmirmir
Nikoncanın karşılaşmasınada yarın bakicem artıkın :a015:
iyi geceler şekerparelerimm Şeniz
benim netbookum var(minik olan) exper style eski seriAşkom benim de sırtım belim popom her yanım ağrıyo ama :gitme:
sizler için değer be hacı :lepi: olumunekankayizsmile
Zaten almam şart bir laptop yavrum zira yakında gideceğim buralardan, lazım olacak her türlü bana da, sevdalıma da...:hulya:
mini notebook'lar çok hoşuma gidiyor, daha hafif hem...taşıması daha kolay...:1rolleyes:
ne dersiniz, kullanan var mı mini laptop canparelerim?
nazom bu şey kaffaya konuluyor.bandana..-tatlicadiarzu-
ense kısmı toplanınca gül gibi fırfırlı bişey işte..arkadan çekilmiş..
canım.. boya, temizlik herbişey yapıldı..
çekmece, dolap ne varsa döktüm.. temizliyom,yerleştiriyom işte
..
hasta hasta kahkahayla yarıldım gülmekten yok böyle bişey!aynen kanka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Nikoooooooooo delikafadulden
Geberdim burda yaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Her mesaja bi höööö bahanesi bulmuş denyolinda yaa... :roflol:
gacım sevmedim:sinifsinif:
kafam kazan oldu..
şu bandanadan gördüm derya baykalın programında..nasıl yapılır anlamadım.fisfisfis.nihayet buldum araya araya nette..
yapınca foto koyarım..çok şeker bişeymiş.zemuszemus.
aşkom okmeydanı dişe baksan bibilmiyorumkismilesait çiftçideki dişçilerin çoğu oraya gitmiş ve çok iyiymiş diye duydum..CADIARZUİhmal etmicem kankam ama üniv. hastanesinden randevu alamıyom hep dolu hep dolu
:gitme:
tarırıçam nassın gülom..hiç hoşgeldin ,beş gittin demezsin:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?