Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
isomm harbiden çok büyükmüş yaa aman olsun be onu giymek bile güzeldir ah ahh benm daha 3 senem varrmafoldumbenmafoldumben
Kuzum benim 5. senem ne zaman bitti anlamadım valla minikim ya Allah yardım etsin tatlım sana da nasip etsin bitanemolumunekankayizsmile

Biberto harika ya ama ıslak kullancan yok böle bi renk yoğunluğu makyaj yapıp eklicem bigün.
Mavi pembe beyaz baya renk vardı.
Hobi parfümerilerde &35 indirim vardı 6 liraya geldi tanesikaydirigubbakcemile2
Ayy niye bukadan büyük bu cüppeler yaa sende mezun oluyon demek ne güzel kaydirigubbakcemile5
Elbisem belli olmucak içinde yaa

Ayy şuan tüylerim tiken tiken ezelin en harikaa bölümü yaaa

ne dedi kızzz:1shok:

İzlesene minikim kaçırılmıcak bölüm.
Ramiz ezel ezelin kardeşi eyşanın ağzına muıçtılar. Herşeyi bildiğini söledi ezelin kardeşi suratına pükürdü eyşanın ayy süper ya ezel senden iğreniyorum dedi eyşana:sm_cool:

Bayıldım valla islom be çok güzel duruyo ışıl ışıl:asigim: yok islom ben mezun olmuyorum okumadım daha okuyacağım yarimin çalıştığı yerde varmış orda giydim
Hayat okulundan mezun oldum ben desempatiksalakcinni

ohh be sonundaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Valla yaa ama zalak ezel hala acı çekio atamadı içinden gerii:mymeka:
Eyşan acıların kadını modunda geziniyo ortalardalülülülülülü

Biberim bak mutlaka bayıldım ben ıslak uygularsan tam gece makyajı gündüz de kullanılabilir kuru olarak.
Aşkom iyi yapmışın yakışmıştır balımazemuszemus

Bu da cüppemiz içinde kayboldum resmen yaaakannehir

[/url][/IMG]

Bebekom ya cüppeler hep böle oluyo Çok üzgünüm çoook
Annem küçültmüştü benimkini bikaç arkadaşınkini :lepi: :hulya:
aslında üzerinde oynama yapmak yasak ama, kimse alırken bakmıyo nasılsa

Ayy Ezel muhteşemdi yaa...
:asigim:

Aprılım hoşgeldinn pambıkımolumunekankayizsmile
Benden 3 tabne girer içine yaasempatiksalakcinni
15 lira virdim şunu 1 kere giymek için isteyene satıyolar fahiş bir fiyata ama işim olmaz. Kiraladığım için daraltamamda bizim çakallar çakar hemenkaydirigubbakcemile3

Ezelin en harika bölümüydü yaa kalbim sıkıştı senden iğreniyom dedi yağlarım erididelikafadulden

Nikonn yidin ezeli be gözünü ayırmadan bakıo şuna bak
Hööö oldun adamı görünce:1shok::teytey:

Gene 2 kırmızı Tuborg devirdim Ezelin şerefine:lepi: :içelim: sempatiksalakcinni

Yarasın bebeğime ayık ayyaş adamın her türlü gideri var yaaaklinialirimsmile
Sek iki 70lik gider onunla haakaydirigubbakcemile3:jeyyar:
Bak bak bitmiyoo yaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…