- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.161
Kuzum benim 5. senem ne zaman bitti anlamadım valla minikim ya Allah yardım etsin tatlım sana da nasip etsin bitanemolumunekankayizsmileisomm harbiden çok büyükmüş yaa aman olsun be onu giymek bile güzeldir ah ahh benm daha 3 senem varrmafoldumbenmafoldumben
İsloo süpermiş gri olan ayy bayıldım harika ne kadara aldın? Ne renkleri vardı başka? Güle güle kullanopuyorumnanaktan
Ayy cüppeler hep öyle büyük ya bugün ben de giydim cami hocası gibi oldumsempatiksalakcinni
Miniğim kenanı ben de çok severim ama izlemiyorum nedensesempatiksalakcinni
ne dedi kızzz:1shok:
Kuzum benim 5. senem ne zaman bitti anlamadım valla minikim ya Allah yardım etsin tatlım sana da nasip etsin bitanemolumunekankayizsmile
[/B][/I]
İzlesene minikim kaçırılmıcak bölüm.
Ramiz ezel ezelin kardeşi eyşanın ağzına muıçtılar. Herşeyi bildiğini söledi ezelin kardeşi suratına pükürdü eyşanın ayy süper ya ezel senden iğreniyorum dedi eyşana:sm_cool:
Valla yaa ama zalak ezel hala acı çekio atamadı içinden gerii:mymeka:ohh be sonundaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Bayıldım valla islom be çok güzel duruyo ışıl ışıl:asigim: yok islom ben mezun olmuyorum okumadım daha okuyacağımyarimin çalıştığı yerde varmış orda giydim
Hayat okulundan mezun oldum ben desempatiksalakcinni
Eyşan intihar etcek:icecream:
Ezel Canın babası olduğunu öğrendi:hulya:
Bu da cüppemiz içinde kayboldum resmen yaaakannehir
[/url][/IMG]
gebersin pislikkalsanaalsanasmile:mymeka:
Aprılım hoşgeldinn pambıkımolumunekankayizsmileBebekom ya cüppeler hep böle oluyo Çok üzgünüm çoook
Annem küçültmüştü benimkini bikaç arkadaşınkini :lepi: :hulya:
aslında üzerinde oynama yapmak yasak ama, kimse alırken bakmıyo nasılsa
Ayy Ezel muhteşemdi yaa... :asigim:
bizim kızlar bir bir dökülüyo
Avel avel diziye bakıyolardı anca etkisinden kurtulup toplaşırlarkaydirigubbakcemile3
Gene 2 kırmızı Tuborg devirdim Ezelin şerefine:lepi: :içelim: sempatiksalakcinni
Gene 2 kırmızı Tuborg devirdim Ezelin şerefine:lepi: :içelim: sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?