Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Hay allah razı olsun aprılım okucam diye gözlerim höööö'nünkilere benzedidelikafadulden
Çok sağol kuzucum

Hay allah razı olsun aprılım okucam diye gözlerim höööö'nünkilere benzedidelikafadulden
Çok sağol kuzucum

Benim o anlatışla anlayıp düzelttiysen efferim sana islocum olumunekankayizsmile -tatlicadiarzu-

Aprılım yarın promulat'a başlıomeyvahedigeldismile

Bebem korkma yahu niye tırsıyon, kötü bişi olmuyo kaydirigubbakcemile5
memikler büyüüyo hatta
aklinialirimsmile

Nikonum güle güle kullan dudak dolgunlaştırıcını ben de istiyorum almak benim dudaklarım fena ya sürekli soyuyorum kanatıyorum yemeden duramıyorum:mymeka:
biberimmm
sağol ablası Şeniz
ben de onun için aldım bebeğiim yoksa ye ye nereye kadar :hulya:
normal stickler daha çok kurutuyordu, kuruyunca dayanamayıp ısırıyordum :2:
Yaa demin cewap yazarken ben bi halt ettim şuan yazılarım nerdeyse 6 punto büyüklüğündesempatiksalakcinni zaten kör gözün tekiyim okuyamıyom nası düzeltcem ben bunu yaaa
ha nasılmış bana laf atacaktın böyle şaşkına dönersin işte delikafadulden sositososito :roflol:

Züper anlatmışın kanka daha nolsun ilk bilgisyarlar 30 tondu diye bilgisayarın tarihçesinden girsen daha mı iyiydisempatiksalakcinni çok sağol.

Anaaa memik dedi büyütüo dedi girme kanıma 7//24 hatta 12/365 kullanırım ben bunukaydirigubbakcemile3

Kim neyi ısırıyodu niko anayamadım:hulya:

Valla allah senin ve biricik kankan hööööö'nün gazabından korusun :Saruboceq:

Canlarım ben yatıyum...
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
İyi geceler güzellerim
mirmirmirmir

kankalarım uyumuş:1hug:yerim lan siziŞeniz:jeyyar:uyuyan güzellerimzemuszemus
lanet pc yüzünden ağız tadı ile resim ekliyemiyorum,acayip canım sıkılıyo,en kısa zamanda halledicem sorunu bebeklerim:Saruboceq:yerimseniben

Kim neyi ısırıyodu niko anayamadım:hulya:

Valla allah senin ve biricik kankan hööööö'nün gazabından korusun :Saruboceq:
bu da taktı sunumlarıma :mymeka: :jeyyar::jeyyar:
yok öyle olmadı canım aklinialirimsmile
eşim dedi ki dudağım kalas gibi oldu ne bulaştırdın bana :roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin patronuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
hiç geleceğinden ümidim yoktu sositososito
kızlar gitti başbaşa kaldık :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kuzular çok yoruldu bugün hele de minik :roflol::roflol::roflol:
kız o kadar halaydan sonra bir de french yaparak yormuş kendini sırnaşık şeysırnaşık şey
annesi boya badana temizliği yapıyo bizim kız
minikin annesi; miniiiik kızım camı silicem yardım et annem bana :CüvCüv:

minik; gelemem annecim çok işim var french manikür yapıyorum, sonra da foto çekşcem tanrıçam notumu kırmasın annecim

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:nikoncannnnn çok finasın sen yaaaa,gül gül öldüm hee
:kedi:hoşgelmişsin makyaj kraliçem sırnaşık şey :roflol::roflol:
tanrıçam da kaçmış habersiz kaydirigubbakcemileinşaallah yarışmayı kazanırsın da hepberaber keyiften güleriz sositososito süprizzzzz
minime zılgıt çektirirmirmirmirmir (smil esnemiyo eli ağzında zılgıt çekiyo sırnaşık şey)
minikime halay oynatırız :teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar bu topikten yarışmada oy kullanmayan kalmışsa linki veriyom yerimseniben
KozmoDermo - 2010 Makyaj Yarışması - Oylama
sekreteryalık görevimi yaptım kazanırsan ürünlerin fotosunu isteriz

başarılar pandoram Şeniz

valla vivet alabilirsin makine almanı tavsiye ederim kartuşu cezvede falan ısıtıp yapmak zor oluyor soğuyor donuyo tekrar ısıt falan işkence gibi makine devamli sıcak tutuyor hemde fiyatı uygun ağdacıda tüm bacak için en az 20 lira alırlar makine 30 lira kartuşlarda 2 lira falan ve yetiyor yani vivet en bilinen marka tavsiye ederim
tatlım sınavlara stes yapma mezun olunca cok arıyor ınsan okul günlerini öğrenciliğin tatlı güzelliklerini tadını çıkar hele mezun olunca okulla ilişiğin kalmadığına dair verilen bir yazı var onu alınca eee şimdi ne yapıcam ben oluyorsun

süper farlar bende bir yerde gördüm ambalajları hoşuma gitmişti golden rose aslında çok kalite bir marka çok büyük bir fabrikası var

hiçbirinin makyajı arzumunki gibi değil arzum şu gelin makyajındaki makyajı koysa katılsada makyaj görseler

Bu da cüppemiz içinde kayboldum resmen yaaakannehir

[/url][/IMG]

Kuzular çok yorhunum bitkinim yaw bugünkü sınawım pek ii değildi göçtüm iyice uykusuzum da günlerdir tükendim yaa yiiteerrr yaa:gitme:
Cüppeyi aldım bugün okuldan içinde kayboldum ya korkuluk gibin

ayyy çok duygulandm sabah sabah :sinifsinif::sinifsinif:
nasıl yakışır bak şimdi mafoldumben
az kaldı bebeğim dayan hepsi bitecek , inşallah iyi gelirler ,bi sorun çıkarmazlar guclubacismile
ben nasıl olurum acaba cübbenin içinde,belli olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile3

tanrıçam 7 de zıbarmışım resim eklicektim,bugün eklerim olmazsa,
ilaçlar beynimi uyuşturuor resmen tam düşünemiomuşum gibi oluor sempatiksalakcinni
bugün biraz meske muske yapimde kendime gelim az bebeğim öpümmm senide muuucuuukkkkkkmucukkŞeniz

nikommm benim ben hepimizin yerine atarım zılgıtı , valla benim hiç zılgıt similim olmadı bilemiooorrmmm yaniiiiiii delikafadulden

oy verdim pandoraablama da vallaha hepsine baktım ne yalan sölim başka da düzgün bi makyaj göremedim,hele biri şiş şiş gözlerini koymuş :smiley-cool:

valla haklısın tatlım arzucum koysa keske haydi kampanya yapalım arzu makyaj yarışmasına katılsın diye kaydirigubbakcemile3

canım arzuablamda yarışmalara katıldı tabi ki çok güzel makyaj yapıyor o katılınca ona da veriorz ama şu anda söz konusu olan pandoraablam o katıldı ve ona verdik,sonuçta o da emek harcadı ve katıldı çokda güzel bir makyaj çıkarmış, şimdi senin bu şekilde sölemene bence yersiz pandorablamı konuşuorz arzuablamı değil ...

elbisemlen akkabımı geçenlerde aldım,akkabım 10tl kaydirigubbakcemile2

bu da duruşu sempatiksalakcinni

canikolar naber ben de geldim şekerpareleeerrr:lepi:
taa Malatyalardan selam getirdim

sabah Malatya minübüsünden indim işe geldim çok yorgunam ciğerlerim

neyse

yarın belki yokum perşembe varım cuma da yokum sanırsam çünkü burdaki düğünümüz olacak:)))

hiçbirinin makyajı arzumunki gibi değil arzum şu gelin makyajındaki makyajı koysa katılsada makyaj görseler

valla haklısın tatlım arzucum koysa keske haydi kampanya yapalım arzu makyaj yarışmasına katılsın diye kaydirigubbakcemile3

abooooo nolii gız yarışma mı vaarr

kazen bey bana hala yollamadı yollayaca diye de haber vermedi hedayeszi kaldım

yarışmaya daha katılım varımış şekerler süresi belki başka yarışma o 30 haziran son diyor katılım tarihi

bakalım ürünler süper gül tikenler:)))))

birimiz birine birimiz diğerine katılır hediyelri paylaşırık:))

pandorammm öperim şekerparesm başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…