- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.201
islandım
mouse'unun sayfa indirme zımbırtısı var ya, resimleri filan yaklaştırmak için kullanıyoz, böle tır tırlı tekerlek gibi.
Ctrl ye basılı tutup
o zımbırtıyla ayarlanıyor sayfa yazılarının boyutu.
Hay allah razı olsun aprılım okucam diye gözlerim höööö'nünkilere benzedidelikafadulden
Çok sağol kuzucum
Aprılım yarın promulat'a başlıomeyvahedigeldismile
biberimmmNikonum güle güle kullan dudak dolgunlaştırıcını ben de istiyorum almak benim dudaklarım fena ya sürekli soyuyorum kanatıyorum yemeden duramıyorum:mymeka:
ha nasılmış bana laf atacaktın böyle şaşkına dönersin işte delikafadulden sositososito :roflol:Yaa demin cewap yazarken ben bi halt ettim şuan yazılarım nerdeyse 6 punto büyüklüğündesempatiksalakcinni zaten kör gözün tekiyim okuyamıyom nası düzeltcem ben bunu yaaa
Benim o anlatışla anlayıp düzelttiysen efferim sana islocum olumunekankayizsmile -tatlicadiarzu-
Bebem korkma yahu niye tırsıyon, kötü bişi olmuyo kaydirigubbakcemile5
memikler büyüüyo hatta aklinialirimsmile
biberimmm
sağol ablası Şeniz
ben de onun için aldım bebeğiim yoksa ye ye nereye kadar :hulya:
normal stickler daha çok kurutuyordu, kuruyunca dayanamayıp ısırıyordum :2:
ha nasılmış bana laf atacaktın böyle şaşkına dönersin işte delikafadulden sositososito :roflol:
Canlarım ben yatıyum...
Hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
İyi geceler güzellerim mirmirmirmir
bu da taktı sunumlarıma :mymeka: :jeyyar::jeyyar:Kim neyi ısırıyodu niko anayamadım:hulya:
Valla allah senin ve biricik kankan hööööö'nün gazabından korusun :Saruboceq:
hoşgeldin patronuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafaduldenkankalarım uyumuş:1hug:yerim lan siziŞeniz:jeyyar:uyuyan güzellerimzemuszemus
lanet pc yüzünden ağız tadı ile resim ekliyemiyorum,acayip canım sıkılıyo,en kısa zamanda halledicem sorunu bebeklerim:Saruboceq:yerimseniben
:kedi:hoşgelmişsin makyaj kraliçem sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nikoncannnnn çok finasın sen yaaaa,gül gül öldüm hee
valla vivet alabilirsin makine almanı tavsiye ederim kartuşu cezvede falan ısıtıp yapmak zor oluyor soğuyor donuyo tekrar ısıt falan işkence gibi makine devamli sıcak tutuyor hemde fiyatı uygun ağdacıda tüm bacak için en az 20 lira alırlar makine 30 lira kartuşlarda 2 lira falan ve yetiyor yani vivet en bilinen marka tavsiye ederimsayfaları didik didik ettim ve tüm güzellik önerilerini okudum :lepi:
benimde cildim kaymak gibi olsun benim neyim eksik:dance:
bu arada bu kadar bakımlı hatunu bi arada bulmuşken bide burdan bilgi alim yeri değil tmm biliyorum ama
sir ağda ısıtıcı kullanan ve tavsiyede bulunacak olan varmı marka olarak
tatlım sınavlara stes yapma mezun olunca cok arıyor ınsan okul günlerini öğrenciliğin tatlı güzelliklerini tadını çıkar hele mezun olunca okulla ilişiğin kalmadığına dair verilen bir yazı var onu alınca eee şimdi ne yapıcam ben oluyorsunHaklısın nazom ya neyseki 2 sınavım kaldı inşallah iyi sonuçlar alırım. Bu sıcakta bir de bütlerle uğraşmak istemiyorum.:umursamaz: Zaten son yıl giderayak geçtim kaldım stresine dayanamaz bu yürek:1ninca:
Asıl iş okulu bitirince başlıyor zaten orası apayrı bir dert:gitme:
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayy bugün pek bi göçmüşüm ben yawsempatiksalakcinni
Bu arada aramıza yeni katılımlar oluyor ne güzel hepiniz hoşgelmişiniz bacılarıma.s.
Golden rose toz ful ışıltılı farlar harika:lepi:
Gri ve siyah aldım pigment gibi.
Eve gelince deneyeyim dedim kaşla göz arasında gri olanı bir güzel ters kepçe düşürdüm.
Batan halıya mı yanayım her yer ışıl ışıl verdiğim paraya mı
Çok da beğendim yarın gidip aynısını alcamsempatiksalakcinni
Buraya önce eklemiş olsam gözünüz kalmış derdimdelikafadulden
[/url][/IMG]
:kedi:hoşgelmişsin makyaj kraliçem sırnaşık şey :roflol::roflol:
tanrıçam da kaçmış habersiz kaydirigubbakcemileinşaallah yarışmayı kazanırsın da hepberaber keyiften güleriz sositososito süprizzzzz
minime zılgıt çektirirmirmirmirmir (smil esnemiyo eli ağzında zılgıt çekiyo sırnaşık şey)
minikime halay oynatırız :teytey::teytey::teytey:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar bu topikten yarışmada oy kullanmayan kalmışsa linki veriyom yerimseniben
KozmoDermo - 2010 Makyaj Yarışması - Oylama
sekreteryalık görevimi yaptım kazanırsan ürünlerin fotosunu isteriz
başarılar pandoram Şeniz
Bu da cüppemiz içinde kayboldum resmen yaaakannehir
[/url][/IMG]
Kuzular çok yorhunum bitkinim yaw bugünkü sınawım pek ii değildi göçtüm iyice uykusuzum da günlerdir tükendim yaa yiiteerrr yaa:gitme:
Cüppeyi aldım bugün okuldan içinde kayboldum ya korkuluk gibin
kankalarım uyumuş:1hug:yerim lan siziŞeniz:jeyyar:uyuyan güzellerimzemuszemus
lanet pc yüzünden ağız tadı ile resim ekliyemiyorum,acayip canım sıkılıyo,en kısa zamanda halledicem sorunu bebeklerim:Saruboceq:yerimseniben
ayyy çok duygulandm sabah sabah :sinifsinif::sinifsinif:
nasıl yakışır bak şimdi mafoldumben
az kaldı bebeğim dayan hepsi bitecek , inşallah iyi gelirler ,bi sorun çıkarmazlar guclubacismile
ben nasıl olurum acaba cübbenin içinde,belli olurmuyum acaba kaydirigubbakcemile3
tanrıçam 7 de zıbarmışım resim eklicektim,bugün eklerim olmazsa,
ilaçlar beynimi uyuşturuor resmen tam düşünemiomuşum gibi oluor sempatiksalakcinni
bugün biraz meske muske yapimde kendime gelim az bebeğim öpümmm senide muuucuuukkkkkkmucukkŞeniz
nikommm benim ben hepimizin yerine atarım zılgıtı , valla benim hiç zılgıt similim olmadı bilemiooorrmmm yaniiiiiii delikafadulden
oy verdim pandoraablama da vallaha hepsine baktım ne yalan sölim başka da düzgün bi makyaj göremedim,hele biri şiş şiş gözlerini koymuş :smiley-cool:
hiçbirinin makyajı arzumunki gibi değil arzum şu gelin makyajındaki makyajı koysa katılsada makyaj görseler
valla haklısın tatlım arzucum koysa keske haydi kampanya yapalım arzu makyaj yarışmasına katılsın diye kaydirigubbakcemile3
canım arzuablamda yarışmalara katıldı tabi ki çok güzel makyaj yapıyor o katılınca ona da veriorz ama şu anda söz konusu olan pandoraablam o katıldı ve ona verdik,sonuçta o da emek harcadı ve katıldı çokda güzel bir makyaj çıkarmış, şimdi senin bu şekilde sölemene bence yersiz pandorablamı konuşuorz arzuablamı değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?