Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben şahsen diziden bahsediyordum Ezel derken kızlar aa aşk olsun! :dilcikar: sempatiksalakcinni

Ama Kenan efendinin de maşallahı var yaa, adamın ağlaması bile ayrı bi olay, aklinialirimsmile
Bir de komple yüz estetiğinden sonra
burnu büyüyen tek örnek sanırım
:roflol: -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3

kızlar dün ilk defa kendim french yapmayı denedim genelde kuaföre yaptırıyodum kendim beceremedim için nasıl olmuş sizce bi pogg olurmu bundannbilmiyorumkismile
yarebbim yok böyle birşey french göstermedeki sunumun asaletine bakın delikafadulden
çok zarif görünüyo bebeğim kaydirigubbakcemile5
bi tane elbise almıştım,giyindim üstüme akşama foto koyarım:jeyyar:yarısı görünüor ama olsun:jeyyar:
lililililililiiliiiliiiiiliiiiiiliiiiiiliiiiiliiiiiiliiii delikafaduldendelikafadulden

ay ne kadan zormuş lilili zılgıtı yazmak, Allah kolaylık versin sana minim kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarr opuyorumnanaktan
Ayy bugün hiç ii değilim:gitme:
Akşam da bi sürü şey kaçırmışım zati:sinifsinif:
Sochic albümü göremedim bana da gösteertt nolurr
soşik sana göstertmezse ayıp olur
ben gördüm islom sositososito
uff maşallah çok güzelmiş gerçekten delikafadulden
sochic sana bişi diyim mi; artist güzelliği var sende yerimseniben
artiz güzelliği ne demek dersen eğerrrr bilemicem bebeğim :sm_confused: sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
cnm ben burdan öğrendiim bi teknikle yaptım kolay oldu elinin kenarına ojeyi sürüyosun sonra turnağını oraya ürüypsun anlatamadım ama kolay oldu yani
watt?
sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
güle güle kullan islocum Şeniz
kimbilir ne güzel makyajlar göstericeksin bise sositososito
cüppeni ben de kaynanana daralttır dicektim meğer sen çok biliyon niko biz hiç düşünemezik olmuş sırnaşık şey
Nikonn yidin ezeli be gözünü hiç ayırmadan bakıo şuna bak
Hööö oldun adamı görünce:1shok::teytey:
bilemedin ki sositososito
ben ezeli bırakalı yıllar oluyo
baktım hiç birşey anlamıyorum bıraktım gitti :lepi:
erkekler zamanla güzelleşi ama ezel gittikçe çirkinleşiyo be kaydirigubbakcemile
eskiden daha güzeldi şimdi gözleri çekik burnu bi garip olmuş sırnaşık şeysırnaşık şey :içelim:
gezmelere gittim :teytey: goldenrose dolgunlaştırıcı aldım :hooray:
dudaklarım minikomun dudahları gibi köfte oldu valla sırnaşık şeysırnaşık şey :sm_cool:
en önemlisi de hiç çatlak soyulmuş görünmüyo sositososito :sm_cool:
patronum tanrıçam sağolsun sositososito sırnaşık şeysırnaşık şey

Nikommmmm koyma şu smili beyaaa laelaelaelaelae

Ben de o Golden Rose'dan almak istiyorum ama suratım dudakla kaplanır diye çekiniyorum dostlar
sempatiksalakcinni

Gene 2 kırmızı Tuborg devirdim Ezelin şerefine:lepi: :içelim: sempatiksalakcinni
şşşşştt april gördüm masanın altından minike de veriyorsun bir bardak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
kız şimdi bu sarhoşlukla başlıcak gene halaya :teytey: :roflol::roflol::roflol:
niiikoooooooooooooo
aha kalkıyo galiba :dance: :teytey:
hee bebeğimmm :roflol::roflol::roflol:

Nikommmmm koyma şu smili beyaaa laelaelaelaelae

Ben de o Golden Rose'dan almak istiyorum ama suratım dudakla kaplanır diye çekiniyorum dostlar
sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aha kalkıyo galiba :dance: :teytey:
hee bebeğimmm :roflol::roflol::roflol:

delikafaduldensırnaşık şey:smiley-cool::teytey:

[/QUOTE]

Nikonum hoşgeldinn
Gece makkajı yapcem sizekaydirigubbakcemile2
Cüppeyi kayınanama vermeyim kız boyunu daha da uzatır:roflol:
İmkan olsa kendim kırpcam yaa
Ezel senin köpeen olsun nikomdelikafadulden

Dudakların fotosunu isterik:hulya:

şşşşştt april gördüm masanın altından minike de veriyorsun bir bardak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
kız şimdi bu sarhoşlukla başlıcak gene halaya :teytey: :roflol::roflol::roflol:

Nikom, bizim Minik içmeden şarvoşlardan kanka :lepi: :içelim:
halay çekerek yaşıyor o. havadan aldığı oksijeni halayla nitrojene dönüştürüyo minik
sempatiksalakcinni

Nikonum güle güle kullan dudak dolgunlaştırıcını ben de istiyorum almak benim dudaklarım fena ya sürekli soyuyorum kanatıyorum yemeden duramıyorum:mymeka:

oo nikomm güle gülü sürüştür bebeğem bende alcam ama pahalı geliyo 17 L.veresim yok hiç onasüprizzzzz ama alaırım belkimmkaydirigubbakcemile3
benim de hiç veresim yoktu sırnaşık şeysırnaşık şey
2-3 aydır baktım bunların kampanya yapacağı yok benim dudaklarım çok fena
dudak bakımıma feda olsun dedim sırnaşık şeysırnaşık şey
herşey daha cillop sunum için :roflol::roflol:

Nikonum hoşgeldinn
Gece makkajı yapcem sizekaydirigubbakcemile2
Cüppeyi kayınanama vermeyim kız boyunu daha da uzatır:roflol:
İmkan olsa kendim kırpcam yaa
Ezel senin köpeen olsun nikomdelikafadulden

Dudakların fotosunu isterik:hulya:[/QUOTE]
hoşbuldum bebeğim Şeniz
he feda olsun :mymeka: istemem yan cebime mi dedim ben :roflol::roflol::roflol:
kaynanan cübbeni uzatırsa anana bi cırtlatırdın be ya sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
bulabilirsem bebeklik fotomu göstercem size, bi ara burda yarışmaya katılcaktım vazgeçmiştim sempatiksalakcinni

Nikom, bizim Minik içmeden şarvoşlardan kanka :lepi: :içelim:
halay çekerek yaşıyor o. havadan aldığı oksijeni halayla nitrojene dönüştürüyo minik
sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
:teytey::teytey::teytey:

Yaa demin cewap yazarken ben bi halt ettim şuan yazılarım nerdeyse 6 punto büyüklüğündesempatiksalakcinni zaten kör gözün tekiyim okuyamıyom nası düzeltcem ben bunu yaaa

islandım
mouse'unun sayfa indirme zımbırtısı var ya, resimleri filan yaklaştırmak için kullanıyoz, böle tır tırlı tekerlek gibi.
Ctrl ye basılı tutup
o zımbırtıyla ayarlanıyor sayfa yazılarının boyutu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…