- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.181
Ben şahsen diziden bahsediyordum Ezel derken kızlar aa aşk olsun! :dilcikar: sempatiksalakcinni
Ama Kenan efendinin de maşallahı var yaa, adamın ağlaması bile ayrı bi olay, aklinialirimsmile
Bir de komple yüz estetiğinden sonra
burnu büyüyen tek örnek sanırım :roflol: -tatlicadiarzu-
yarebbim yok böyle birşey french göstermedeki sunumun asaletine bakın delikafadulden
kızlar dün ilk defa kendim french yapmayı denedim genelde kuaföre yaptırıyodum kendim beceremedim için nasıl olmuş sizce bi pogg olurmu bundannbilmiyorumkismile
lililililililiiliiiliiiiiliiiiiiliiiiiiliiiiiliiiiiiliiii delikafaduldendelikafaduldenbi tane elbise almıştım,giyindim üstüme akşama foto koyarım:jeyyar:yarısı görünüor ama olsun:jeyyar:
soşik sana göstertmezse ayıp olurSelam kızlarr opuyorumnanaktan
Ayy bugün hiç ii değilim:gitme:
Akşam da bi sürü şey kaçırmışım zati:sinifsinif:
Sochic albümü göremedim bana da gösteertt nolurr
watt?cnm ben burdan öğrendiim bi teknikle yaptım kolay oldu elinin kenarına ojeyi sürüyosun sonra turnağını oraya ürüypsun anlatamadım amakolay oldu yani
güle güle kullan islocum ŞenizGolden rose toz ful ışıltılı farlar harika:lepi:
Gri ve siyah aldım pigment gibi.
Eve gelince deneyeyim dedim kaşla göz arasında gri olanı bir güzel ters kepçe düşürdüm.
Batan halıya mı yanayım her yer ışıl ışıl verdiğim paraya mı
Çok da beğendim yarın gidip aynısını alcamsempatiksalakcinni
Buraya önce eklemiş olsam gözünüz kalmış derdimdelikafadulden
bilemedin ki sositosositoNikonn yidin ezeli be gözünü hiç ayırmadan bakıo şuna bak
Hööö oldun adamı görünce:1shok::teytey:
yarebbim yok böyle birşey french göstermedeki sunumun asaletine bakın delikafadulden
çok zarif görünüyo bebeğim kaydirigubbakcemile5
şşşşştt april gördüm masanın altından minike de veriyorsun bir bardak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:Gene 2 kırmızı Tuborg devirdim Ezelin şerefine:lepi: :içelim: sempatiksalakcinni
aha kalkıyo galiba :dance: :teytey:niiikoooooooooooooo
oo nikomm güle gülü sürüştür bebeğem bende alcam ama pahalı geliyo 17 L.veresim yok hiç onasüprizzzzz ama alaırım belkimmkaydirigubbakcemile3
Nikommmmm koyma şu smili beyaaalaelaelaelaelae
Ben de o Golden Rose'dan almak istiyorum ama suratım dudakla kaplanır diye çekiniyorum dostlar sempatiksalakcinni
aha kalkıyo galiba :dance: :teytey:
hee bebeğimmm :roflol::roflol::roflol:
soşik sana göstertmezse ayıp olur
ben gördüm islom sositososito
uff maşallah çok güzelmiş gerçekten delikafadulden
sochic sana bişi diyim mi; artist güzelliği var sende yerimseniben
artiz güzelliği ne demek dersen eğerrrr bilemicem bebeğim :sm_confused: sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
güle güle kullan islocum Şeniz
kimbilir ne güzel makyajlar göstericeksin bise sositososito
cüppeni ben de kaynanana daralttır dicektim meğer sen çok biliyon niko biz hiç düşünemezik olmuşsırnaşık şey
bilemedin ki sositososito
ben ezeli bırakalı yıllar oluyo
baktım hiç birşey anlamıyorum bıraktım gitti :lepi:
erkekler zamanla güzelleşi ama ezel gittikçe çirkinleşiyo be kaydirigubbakcemile
eskiden daha güzeldi şimdi gözleri çekik burnu bi garip olmuş sırnaşık şeysırnaşık şey :içelim:
gezmelere gittim :teytey: goldenrose dolgunlaştırıcı aldım :hooray:
dudaklarım minikomun dudahları gibi köfte oldu valla sırnaşık şeysırnaşık şey :sm_cool:
en önemlisi de hiç çatlak soyulmuş görünmüyo sositososito :sm_cool:
patronum tanrıçam sağolsun sositososito sırnaşık şeysırnaşık şey
şşşşştt april gördüm masanın altından minike de veriyorsun bir bardak sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
kız şimdi bu sarhoşlukla başlıcak gene halaya :teytey: :roflol::roflol::roflol:
Nikom, bizim Minik içmeden şarvoşlardan kanka :lepi: :içelim:
halay çekerek yaşıyor o. havadan aldığı oksijeni halayla nitrojene dönüştürüyo minik sempatiksalakcinni
benim de hiç veresim yoktu sırnaşık şeysırnaşık şeyoo nikomm güle gülü sürüştür bebeğem bende alcam ama pahalı geliyo 17 L.veresim yok hiç onasüprizzzzz ama alaırım belkimmkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:Nikom, bizim Minik içmeden şarvoşlardan kanka :lepi: :içelim:
halay çekerek yaşıyor o. havadan aldığı oksijeni halayla nitrojene dönüştürüyo minik sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?