- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.541
tatLımmm paylaşımın çok hoşumaa gittii ..
* Nasıl temizlememiz gerekiyor yüzümüzü?Çok yıkamak doğru değil. Cilt daha kendi yağını tolare edemeden siz tekrar yıkarsanız, bu sefer cildinizi kurutursunuz. Yaşadığınız bölge, çalıştığınız yer, yaşınız bunların hepsi nemlendirici seçerken önemli. Nemli bir iklimde misiniz, çalıştığınız ofis klimalı mı... Örneğin, ısıtma ve soğutması klima ile ayarlanan ofislerde cilt kurur. Gün içinde de bir nemlendirici sürmeniz gerekebilir. Ama havası çok nemli bir şehre gitmişseniz, orada sabah-akşam nemlendirici kullanmanıza gerek kalmaz. Kullanırsanız isilik tarzı kızarmalar başlar.
bende yağlanmasın diye sık sık yıkıyordumm .. faydalı bir paylaşımm olmuşşş teşekkür ediyorum bebeğimmm
ya birşey sorucaaamm ben makyaj temizleyicilerle kirpiklerimi felan temizleyemiyorumm(
ancak ıslak medille çıkarabiliyorum rimelii(
bir zararı olur muu ki ? ucuz ıslak mendillerden kullanmıyorum makyaj için olanları tervih ediyorum ama ..
herkes makyaj temizleyici kullanıyor duyduğum ve izlediğim kadarıylaaa bir açıklama istiyorum bebeeğimmm
valla ben lancome temizleme sütü kullanıyordum gayet güzel çıkarıyor mendilleri seyahatte falan tercih ediyorum tatlım genelde okuduğum acı badem sütünden çok memnun kaldıkları o nedenle onu almayı düşünüyorum hem yüz hem göz için
bir arkadasım hiçbişey kullanmıyor sadece sabunla temizliyor mesela ama ben biraz haşin temizlediğim için krem gibi temizleyicileri seviyorum
aslında benmde yagsız nemlndirici almam gerek :S
tanrıça karısı loreal mi ne önermşti bana bak unuttum yaa 26 liraydı..gidip bakem en yakın watsonsa
tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:
sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:
ya birşey sorucaaamm ben makyaj temizleyicilerle kirpiklerimi felan temizleyemiyorumm(
ancak ıslak medille çıkarabiliyorum rimelii(
bir zararı olur muu ki ? ucuz ıslak mendillerden kullanmıyorum makyaj için olanları tervih ediyorum ama ..
herkes makyaj temizleyici kullanıyor duyduğum ve izlediğim kadarıylaaa bir açıklama istiyorum bebeeğimmm
Canım göz bölgesine uygunsa eğer kullandığın mendiller, sorun olmaz ama ardından komple yüzünü yıkaman lazım, kalıntı bırakır çünkü.:sinifsinif:
Ben şuanda göz makyajını çıkarmak için Nivea'nın temizleme sütünü kullanıyorum. Suya dayanıklı makyajı çıkaran cinsten olanı, çok memnunum.:lepi:
Onun dışında, Neutrogena 2 fazlı temizleyici de güzeldir.a.s
Bebak acı badem sütünü de uzun zaman kullandım, hala dahi kullanırım arada, makyajı çok iyi çıkarır ama ardından yıkarım yüzümü yine...zemuszemus
minimmmmm dogum günün kutlu olsun bebeim delikafadulden
tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:
sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:
anladım o zman bende acı badem sütünü alimmm
peki mendilden zarar gelmez dimii :gitme:
anLadım tatLişimmm şu mendillerimi bırakmanın zamanı geldi artık diye seziyorumm
acı badem sütünü deniceemm .. nerde bulabiliirim ? (önerdiklerin için de ayrıca teşekkür ederim hayatım )
mendilden zarar gelmez ttalım sonuçta makyaj için özel üretilmiş iyi marka alıyorum diyorsun merak etme ama çok kullanmamaya özen göster çünkü biraz kurutuyorlar ben mesela mendille silince göz cevrem acıyor nemsiz kalıyor o yuzden pek tercih etmiyorum ama zarar vermez
eskiden bu kadar temizleme ürünümü varmış hem ne makyajlar yapılırmış türk filmlerindeki makyajları o dönmede bizim gibi kızlar hep acıbadem sütü kullanırmış ne varsa doğal ürünlerde var makyajda bile mineral bitkisel ürünler tercih ediliyor artık değilmi
Canım Bebak artık her yerde var.:lepi:
Marketlerde, eczanelerde, kozmetikçilerde...Kolaylıkla bulursun canım.
Cilt tipin nedir bilmiyorum ama, eğer karma veya yağlıysa yüzüne komple sürmeden önce düşünmelisin. Kuvvetli bir temizleyicinin ardından bu Bebakla silip yatarsan, nemlendirci sürmene gerek kalmaz. Ama şimdi yaz, yağlandırabilir cildini. Ben kış aylarında yüzümü de Bebakla silmeyi tercih ediyorum, ve her gün değil, haftada 2-3 gün. opuyorumnanaktan
Canım Bebak artık her yerde var.:lepi:
Marketlerde, eczanelerde, kozmetikçilerde...Kolaylıkla bulursun canım.
Cilt tipin nedir bilmiyorum ama, eğer karma veya yağlıysa yüzüne komple sürmeden önce düşünmelisin. Kuvvetli bir temizleyicinin ardından bu Bebakla silip yatarsan, nemlendirci sürmene gerek kalmaz. Ama şimdi yaz, yağlandırabilir cildini. Ben kış aylarında yüzümü de Bebakla silmeyi tercih ediyorum, ve her gün değil, haftada 2-3 gün. opuyorumnanaktan
çok hakLısın hayatımmm .. çok da ağır makyajlar hakikaten ..
mendilleri bırakıyorum artıkk avondan alıcaktım ama madem btkisel olucakmışşş tamam şu bademi aliimm teşekkürler meleğimm kaydirigubbakcemile5
rica ederim gülüm yalnız ben temizleme sütünüde pamuğa döküp yüzümü siliyorum sonra 1-2 kez suyla yıkıyorum sonra tonikliyorum sonra nemlendrici sürüyorum
badem sütüylede aynı şekilde yaparsan yağlandırma sorunu yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?