Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Taşakkrler bebem, gloss hakkaten çok şahane, hem de küçük boy, ben çok seviyorum mini makyaj ürünlerini, daha taze taze kullanıp bitirebiliyorum, yer açılıyor, hem de çantamda yer kaplamıyor diye opuyorumnanaktan

ucu nasıl liner'ın aprilim,ben açıp bakamadım ondan alamadım,durun ben de çekim
bi de elbise aldım çok rüküş kaydirigubbakcemile3

Onu da sürdüm Minom, çok güzel, incecik ve yumuşak, :lepi:
simsiyah bi de, beğendim yani, sürebildim ayrıca rahatça zemuszemus
bulursanız alın bence canolarım, ben bu Kajal'ı pek biğendim doğrusu...
hihoyyyt

Ayy Minişim Rexona sette aklım kaldı ama param kalmadı alamadım kaydirigubbakcemile3
Gerçi elimde 4 tane roll on var almasam da olur didim
Abercrombie süpermiş rengi de çok şeker, elbiseyi de evde giyersin içine sinmezse kuzum, efil efil bayanssulusmile
Hepsini güle güle kullan balım...
opuyorumnanaktan

nikom öle valla nere olursa olsun mutlaka alcak bişe buluorm , tohum, tornavida bunlardan bazıarı ...delikafadulden

Aynı ben aynıı :roflol:

paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan

haklısın tatlım bende aynı yöntemi kullanırım sevgiler

slm canlrım çok özledim sizi:asigim: 2 gün giremedim özledim hemen yaa:gitme: naptınız bakalım

minimin doğu günüymüş sanırım geç oldu ama iyiki doğdun minişimm nice mutlu yıllaraaaa.s.:asigim:
akitimin sınavları bitmiş ohh hayırlı olsun kurtuldun bebeğim:icecream:
ayrıca april ve minim bimden aldıkalrınızı güle güle kullanın bende mi gtisem ki bugünbilmiyorumkismile
biberimm seninde topuklu ayakakbıları gördüm çok güzelmişşaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Nikomm çok tatlısın ya tekrar teşekkürler bebeğimolumunekankayizsmile
Akitim gözün aydın tatlım palet süper güle güle sürüştür
Minimm nişanlını tebrik ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın kuzum senin mezuniyeti de görelim tez zamandaŞeniz
Aprılım güle güle kullan aldıklarını ben gittiğimde talan etmişlerdi tabi kalanlardan bişi beğenemedim çift taraflı sünger aldım bendekaydirigubbakcemile2
Minim güle güle kullan aldıklarını kokoşumkaydirigubbakcemile
minikiimm teşekkür ederiimmm 22 oldum delikafadulden
Öp bakiim aplanın elinisempatiksalakcinni

canım sorma yaa cok fenaydı gözüm
ama kızanlık işte genede pokumuzu çomaklarız aprilimlenolumunekankayizsmile
kaç defa soktu arı benı
bağışıklık kazandımm
zemuszemus
Sınavlar bittiiiiiiiiii :teytey:hihoyyyt:dance::sm_cool:
ooooooo oleyy oleyyy oleeyyyysositososito
herkes aşkı memnuyla meşgul herhal..nikonumla aşkı memnu da beraberdik..olumunekankayizsmile

sen nerde geziyon kız elin topiklerinde
gel accıkta burda sohbet et ne var sankim
:mymeka:
:roflol:-tatlicadiarzu-:roflol:

canım ayakkabına bayıldım yaa
çok zarif duruyor
:asigim:
canım güle güle kullan
özlicez seni demekki
:gitme:
heee anladım canom
didim yeşilaycımısın acep
itinayla bozardık seni o bakımdan şeettim:kedi:
ama anlaşıldı sakın naz ablan gibi meznuiyetınde 2 şişe şarap içip yollara düşme
nasıl çaktırmadıysam millete en az alkollu benmişim sanıp arbayı bana vermişler
kafamçokkarıştı:roflol:
sonrada kalk polis ol millete alkolden ceza yaz
çok zalağım yaa
-tatlicadiarzu-

gülü gülü kullanın canolar aldıklarınızıŞeniz
minim bayılıyom ya senın elbiselerine
bayanssulusmile

Aprılım güle güle kullan aldıklarını ben gittiğimde talan etmişlerdi tabi kalanlardan bişi beğenemedim çift taraflı sünger aldım bendekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni[/COLOR][/B][/I]

Sağolasın tatlışım sen de güle güle kullan kuzum...olumunekankayizsmile
Bu çift taraflı sünkerin kese kısmısı çok fena tırmalıyo banyoda islom aklinialirimsmile
sana bahsettiğim o İSANA fücut peelingini de alıp bacaklarına şeyettirirsen cillop gibin olursun yeminle
:lepi:

sempatiksalakcinni pokumuzu çomaklarız Nazom :lepi:
Anaam 2 şişe şarapla araba mı kullandın topraam, hey maşallah bee olumunekankayizsmile :roflol:
Trakyam insanı dirayetlidir alkole tabii, genlerimizde saf rakı geziyi %40 alkol :lepi:
kodum bozuk benim kodum bozuk, -tatlicadiarzu-
canım çekti şuanda. Bu akşam da bi kırmızı Tuborg deviriyim ben
:içelim:

kızlarr slmmmm:):) ben hemen hemen çoğu sayfayı okudum başlardakileri falan tabe hepsini okumam mümkün değil ama kaydirigubbakcemile3tanrıçanın verdiği doğal güzellk maskeleri varmı başlıkta yazıypor ya hane ben kaçırmışın oraları gerilere falanı baksam yada dahada verdimi böyle tarifler tanrıçamızboshayallersmile

Aprılım nexcare'ın ürünleri güzel oluyo görünce kaptım hemencik ayy bi türlü watsons'a gitmedim ha aklımda o didiğin bebğim almak lazım yaa gerçi benim deniz tuzu da baya iyi zımparalıyosempatiksalakcinni

tatlim tembeltosbaamla takas yaptık o gönderdi bana bunu delikafadulden
biara fırça olayına giricez senle :jeyyar:

akitra güle güle kullan canım benimkide bir gelse görükçe sabırsızlanıyoum sositososito

akitom güle güle kullan bebeğim Şeniz
şimdiden hayırlı yolculuklar, zaten deli gibi özledim seni daha fazla özletme nikosu olumunekankayizsmile
tsk ederm ballılar zemuszemus
anaaaam akitim gidior mu memleketeeee :gitme: olsun akitim anacığının kucağında dinlenirsin ne güzel opuyorumnanaktan kutlaman için teşekkür ederim balım delikafaduldendelikafadulden
gidiom minişim yaa evdede net yok üf :gitme:
Akitim gözün aydın tatlım palet süper güle güle sürüştür[/B]
saol bebeim :jeyyar:
]

Neden kimse yoooooooogg :uhm: benneyaptımki

ben geldiiiiim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…