- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #25.581
april cicilerini güle güle kullan canımm olumunekankayizsmile
ben gittim öğlen tatiline denk geldim şaşkın kafam :mymeka:
şansımı denicem bakalım :icecream:
lipglosunun rengi çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
ucu nasıl liner'ın aprilim,ben açıp bakamadım ondan alamadım,durun ben de çekim
bi de elbise aldım çok rüküş kaydirigubbakcemile3
bim den saçfırçası aldım,
rexonadan aldım kokusunu beğendim daha da değişmem,
diş fırçası takımından aldımdelikafadulden
tişörtümü de abercrombie den aldım,indirimden 20 tl, haneler ' deki bi kızda görmüştümdelikafadulden
elbisemde 5 tl, çok rüküş , nerde giyceksem güllü güllü , taytle mi giysem ama penyesi çok güzel keşke gülleri az olsaydı olmadı siyah yelekle giyerim güller pek görünmez,şu anda sesli düşünüormlaelaelaelaelaesositosositodelikafadulden
nikom öle valla nere olursa olsun mutlaka alcak bişe buluorm , tohum, tornavida bunlardan bazıarı ...delikafadulden
paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktankızlar bakın forumda gezerken ne buldum
Prof. Dr. Gönül Ergenekon sağlıklı ve genç bir cilt için öneriler verdi.
Cilt hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Ergenekon anlatıyor; "Cildinizi çok yıkamayın. Nemlendirici şart ama tonik hiçbir işe yaramaz. Makyajınızı acı badem sütüyle temizleyin. Buhar banyosundan kaçının."
Nemlendiriciniz yoksa acı badem sütü veya badem
yağı sürün
* Nasıl temizlememiz gerekiyor yüzümüzü?Çok yıkamak doğru değil. Cilt daha kendi yağını tolare edemeden siz tekrar yıkarsanız, bu sefer cildinizi kurutursunuz. Yaşadığınız bölge, çalıştığınız yer, yaşınız bunların hepsi nemlendirici seçerken önemli. Nemli bir iklimde misiniz, çalıştığınız ofis klimalı mı... Örneğin, ısıtma ve soğutması klima ile ayarlanan ofislerde cilt kurur. Gün içinde de bir nemlendirici sürmeniz gerekebilir. Ama havası çok nemli bir şehre gitmişseniz, orada sabah-akşam nemlendirici kullanmanıza gerek kalmaz. Kullanırsanız isilik tarzı kızarmalar başlar.
* Cilt bakım ürünlerinin fiyatları malum... En basit şekliyle yüzümüzü neyle yıkayıp nemlendirebiliriz?
Deterjan içermeyen ve cilt tipinize uygun herhangi bir sabunla yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Şimdi piyasada satılan sabunların çoğunun üzerinde ne maddeler içerdiği ve hangi cilt tipine uygun olduğu yazıyor. İlle de pahalı bir kozmetik markasına ait olması gerekmez. Sıkça kullanılan tonik ise hiçbir işe yaramıyor. Tonik bir sudur. İyi dinlendirilmiş, fazla kloru alınmış bir su da bir toniktir aslında. Nemlendirici olarak da hiçbir şey yoksa bir acı badem sütü, badem yağı çok işinize yarar. Makyajınızı ise acı badem sütüyle silebilirsiniz.
* Göz çevresi, boyun, alın her bölge için ayrı krem kullanmak gerekli mi?Boyun derisi çok incedir, çabuk kırışır. O yüzden yüzünüze kullandığınız nemlendirici kremi çok bastırmadan boynunuza da mutlaka sürün. Kreminiz çok yoğunsa zaten gözünüzü yakar ama değilse göz çevrenize de parmak uçlarınızla hafifçe yedirebilirsiniz. Ama "Ben her yerime ayrı krem istiyorum" derseniz buyrun alın, seçim sizin.
* Derinin erken yaşlanmasına sebep olan diğer etkenler nelerdir?
Gerçek yaşlanma genler ile planlanan doğal, fizyolojik bir süreçtir. Çevresel etkiler olmasa bile bu süreç gerçekleşir. Bununla birlikte çevresel etkiler yaşlanmayı hızlandırır, arttırır veya erken başlatır. Güneşin yanı sıra aşırı soğuk, rüzgar, nem azalması, alkali sabunlar, yanlış kozmetiklerin kullanımı ve sigara yaşlanmaya etki eden en önemli faktörler.
ben temizleme sütünden sonrada yüzümü yıkıyorum mesela neyle silersem sileyim yüzüme bir iki kez su vuruyorum bebaktada aynı yönetimi uygularsak sorun olmaz heralde çünkü ben yaz kış kullanırım diye alıcam
paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan
haklısın tatlım bende aynı yöntemi kullanırım sevgiler
minikiimm teşekkür ederiimmm 22 oldum delikafadulden
ben de seni öperim Şeniz
hadi bakim kavemin son yudumunu da içim :içelim: cigaremden son nefesimi de çekimim
islomu ve barbimi kep atmayı hakettikleri için tekrar tebrik ediyorum
herkese saygılar niko kaçar
Akitim gözün aydın tatlım palet süper güle güle sürüştürminimmmmm dogum günün kutlu olsun bebeim delikafadulden
tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:
sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:
Minimm nişanlını tebrik ederim Allah mutluluğunuzu bozmasın kuzum senin mezuniyeti de görelim tez zamandaŞenizbebeklerimmm ben geldiiiimmmmmm delikafadulden
dün,çok güzel bir gün geçrdimmmmm , çok eğlendik hihoyyyt, sevdiceğimde mezun oldu törende de çok duygulandım hihoyyyt hemde sevdiceğimin evlenme teklifi edişinin 1. yılıydı onu da kutladık delikafadulden
törenden sonra yemek yemeğe gittik ordan eve gidicez sanıodum bana spriz yaptı arkadaşlarım pasta filan almışlar sonra dens etmeye gittik hihoyyyt
sizin yerinize de meyme suyu içtimmm :içelim:
tek tek alıntı yapamadım ama islom , pandoraablam çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah olumunekankayizsmile
nazom da sanırım nie meyve suyu die sormuştu bebim araba kullanıorm ben onun için içmiorm yoksa güzel içiciyimdir:lepi:
bime gittim alcaklarımı da aldım , kajallar çok güççük geldi gözüme onlarda almadımşutarafagitti
hediyelerimi ve yeni aldıklarımı da çekip yükliycem buyrunnnnnnnnn
Aprılım güle güle kullan aldıklarını ben gittiğimde talan etmişlerdi tabi kalanlardan bişi beğenemedim çift taraflı sünger aldım bendekaydirigubbakcemile2[
Bim'den aldıklarım hihoyyyt
Nestle çikolatayı da çektim ehehehecokacimcoook
Banat seyahat diş fırçası-macunu
Kajal eyeliner
Kajal Lipgloss (rengi kokusu harika, sürdüm, hiç yapışık değil ya hayret!) :asigim:
Nexcare çift taraflı duş süngeri
Bepanthen krem zemuszemus opuyorumnanaktan
Minim güle güle kullan aldıklarını kokoşumkaydirigubbakcemilebim den saçfırçası aldım,
tişörtümü de abercrombie den aldım,indirimden 20 tl, haneler ' deki bi kızda görmüştümdelikafadulden
elbisemde 5 tl, çok rüküş , nerde giyceksem güllü güllü , taytle mi giysem ama penyesi çok güzel keşke gülleri az olsaydı olmadı siyah yelekle giyerim güller pek görünmez,şu anda sesli düşünüormlaelaelaelaelaesositosositodelikafadulden
Öp bakiim aplanın elinisempatiksalakcinniminikiimm teşekkür ederiimmm 22 oldum delikafadulden
paylaşım için teşekkürler opuyorumnanaktan
canım sorma yaa cok fenaydı gözümAprilimmm off hiç sevmem arıları:umursamaz: eşşek arısı bi kere ayağımı sokmuştu çok korkarım o günden beri ayy hele arkadaşın daha fena olmuş düşündüm de bi an:1ninca: şişenin kapağını delip su fışkırtma olayına koptum ya ne yaramazmışın:roflol: yerim seniŞeniz
Nazommm ayy gözünü nasıl soktuakannehir ayy kıyamam ya nasıl acımıştır Allahtan birşey olmamış:1hug:
Livitomm fondoten kullanmadığım için bilemiyorumfisfisfis
ooooooo oleyy oleyyy oleeyyyysositosositoSınavlar bittiiiiiiiiii :teytey:hihoyyyt:dance::sm_cool:
herkes aşkı memnuyla meşgul herhal..nikonumla aşkı memnu da beraberdik..olumunekankayizsmile
:roflol:-tatlicadiarzu-:roflol:Kanka, florasan lamba kırmaca daha tehlikeli, elektrink çarpabilü...:kedi: eyvahedigeldismile
Bir de ben salağı oyuna dalınca kendimden geçiyodum böle zalak olduğum için,sempatiksalakcinni
gene köyde tuvaletin çatısında evcilik oynarken(çatıda ne işin var a denyo april) :mymeka: löp diye aşşa uçmuşluğum var...mafoldumben
(benim zekam sanırsam köy yüzünden körelmiş kanka, düşe kalka filan sempatiksalakcinni ...bir de fazla oksijenden bence) :roflol: :roflol:
Tanrıçam kızmasın ödevimizi yapalım hemen nikom not et ilet patronaguclubacismile
Farı islodan görmüştüm çok beğenmiştim aldım hemen çok kötü sürmüşüm elimeakannehir yuvarlak olan altın sarısı renkli olan roll on olan beyaz süngerleri de göz altı kapatıcısı için kullanıyorum
canım güle güle kullanminimmmmm dogum günün kutlu olsun bebeim delikafadulden
tosbikiminnn kargosu geldiiiii:sm_cool:
hayallerimi süsleyen bu palete tosbikim sayesinde kavustum :teytey:
renkler harika simli simli ışıl ışıl fıkır fıkırrr :sm_cool:
sınavlar bitti memlekete dönme zamanı :jeyyar:
yazın pek nete giremicem sanırım dostlar :a015:
heee anladım canombebeklerimmm ben geldiiiimmmmmm delikafadulden
dün,çok güzel bir gün geçrdimmmmm , çok eğlendik hihoyyyt, sevdiceğimde mezun oldu törende de çok duygulandım hihoyyyt hemde sevdiceğimin evlenme teklifi edişinin 1. yılıydı onu da kutladık delikafadulden
törenden sonra yemek yemeğe gittik ordan eve gidicez sanıodum bana spriz yaptı arkadaşlarım pasta filan almışlar sonra dens etmeye gittik hihoyyyt
sizin yerinize de meyme suyu içtimmm :içelim:
tek tek alıntı yapamadım ama islom , pandoraablam çok teşekkür ederim hep birlikte inşallah olumunekankayizsmile
nazom da sanırım nie meyve suyu die sormuştu bebim araba kullanıorm ben onun için içmiorm yoksa güzel içiciyimdir:lepi:
bime gittim alcaklarımı da aldım , kajallar çok güççük geldi gözüme onlarda almadımşutarafagitti
hediyelerimi ve yeni aldıklarımı da çekip yükliycem buyrunnnnnnnnn
Bim'den aldıklarım hihoyyyt
Nestle çikolatayı da çektim ehehehecokacimcoook
Banat seyahat diş fırçası-macunu
Kajal eyeliner
Kajal Lipgloss (rengi kokusu harika, sürdüm, hiç yapışık değil ya hayret!) :asigim:
Nexcare çift taraflı duş süngeri
Bepanthen krem zemuszemus opuyorumnanaktan
bim den saçfırçası aldım,
Aprılım güle güle kullan aldıklarını ben gittiğimde talan etmişlerdi tabi kalanlardan bişi beğenemedim çift taraflı sünger aldım bendekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni[/COLOR][/B][/I]
canım sorma yaa cok fenaydı gözüm
ama kızanlık işte genede pokumuzu çomaklarız aprilimlenolumunekankayizsmile
kaç defa soktu arı benı
bağışıklık kazandımmzemuszemus
ama anlaşıldı sakın naz ablan gibi meznuiyetınde 2 şişe şarap içip yollara düşme
nasıl çaktırmadıysam millete en az alkollu benmişim sanıp arbayı bana vermişler[/B]kafamçokkarıştı:roflol:
sonrada kalk polis ol millete alkolden ceza yaz
çok zalağım yaa-tatlicadiarzu-
Aprılım nexcare'ın ürünleri güzel oluyo görünce kaptım hemencik ayy bi türlü watsons'a gitmedim ha aklımda o didiğin bebğim almak lazım yaa gerçi benim deniz tuzu da baya iyi zımparalıyosempatiksalakcinniApril;13700055]Sağolasın tatlışım sen de güle güle kullan kuzum...olumunekankayizsmile
Bu çift taraflı sünkerin kese kısmısı çok fena tırmalıyo banyoda islom aklinialirimsmile
sana bahsettiğim o İSANA fücut peelingini de alıp bacaklarına şeyettirirsen cillop gibin olursun yeminle :lepi:
Neden kimse yoooooooogg :uhm: benneyaptımki
tatlim tembeltosbaamla takas yaptık o gönderdi bana bunu delikafaduldenmini'mm nice sağlıklı yaşlara güzel yüreklim :1hug:
akitra güle güle kullan ,paletini almışsınhihoyyyt
inşallah memnun kalırsın ..mat mı, parıltılı mı foto dan anlayamadım ...
bir arada fırçaları alalım ok ...
akitra güle güle kullan canım benimkide bir gelse görükçe sabırsızlanıyoum sositososito
tsk ederm ballılar zemuszemusakitom güle güle kullan bebeğim Şeniz
şimdiden hayırlı yolculuklar, zaten deli gibi özledim seni daha fazla özletme nikosu olumunekankayizsmile
gidiom minişim yaa evdede net yok üf :gitme:anaaaam akitim gidior mu memleketeeee :gitme: olsun akitim anacığının kucağında dinlenirsin ne güzel opuyorumnanaktan kutlaman için teşekkür ederim balım delikafaduldendelikafadulden
Akitim gözün aydın tatlım palet süper güle güle sürüştür[/B]
saol bebeim :jeyyar:
]
Neden kimse yoooooooogg :uhm: benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?