- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.381
ayağının altına sıcak su torbası koy çok faydasını görürsün
Saol canım :1hug:
geçmiş olsun tatlım en güzeli bu birde karnını ov dairesel hareketlerle
Gerçekten teşekkür ederim saoluna.s.
Bugün hava sanki düne göre daha mı iyi bana mı öyle geldi:uhm:
valla ankarada bunaltıcı bir sıcak var böyle ter içinde kalıyorsun basık bir hava varizmirde nemde vardır
Dünnn felakettt ti anlatamam nasıl sıcak oluyorr ölüyorum sanıyorum yaa günde 2 kere bi duş alıyorum birde kaç kerelerce ter duşu alıyorumakannehirakannehir
Vantilatörüm odamda hiç kapanmamasına rağmen:bbo:
O derecee sıcak ama şuanda beni nedense bunaltmadı daha etkinisi göstermeye başlamadı galibaaasempatiksalakcinni
Bu arada bende huy var dudaklarımı yoluyorum sinirli olunca yaa gene yolmaya başladım acıyo sonra
Bu ara zaten hayattan kopmuş gibimdelikafadulden
son yaşanılan durumlar ve sevdiğimin psikolojisi yaa yanında olmaya çalışıyorum ama psikolojisi baya bi kötü olduğundan pozitifleştiremiyorum bunlar falanda canımı sıkıyor ve rahatsız olunca:kedi: iyice bunalıyorum...
Bu ara o kadar çok unutkanlaştım kii...
Bişeyi hatırlıyorum unutcam diye alarmlar kuruyorum anneme hatırlat diyorumm vs vs:bbo:
oluyorum tabiki olmaya devam edicem ama düzelmemesi canımı çok sıkıyor benimde bi yerden sonra bozuluyor mafoldumben o haklı aslında ama tekrar kendimi motive edip düzeltmem gerekiyor ...
İnşallah işten izin alırsa bugün çıkarız dışarıya opuyorumnanaktan bu sıcaktaaaaaa delikafadulden
aynennnnnnnnnnnn delikafadulden
amaaaa fisfisfis ehliyeti alamadık daha mirmirmirmir temmuz başı maaştan sonra alıcak inşallah :Saruboceq:
Valla ehliyet olsada olmasada 2 en geç 3 hafta sonra gümüldüre kaçmayı planlıyoruz zatenn güzel olur :)
Ama araba olsaaa her yeri gezeriz sadece önemli olan şu diğer ay alınacak ehliyettt
Bugün çıkarsak bi kafemiz var oraya takılırız artık içeriye gireriz klimalı :)
Bu aylık böyle idare edicezzz.. opuyorumnanaktan
ehliyet alıncada hemen trafiğe atmayın kendinizi dikkat edin valla uzun yol tehlikeli biraz tecrübe edinmek gerek
neyse ben kaçıyorum kpss bakıcam biraz opuyorumnanaktan
Kullanıyor arada tabi trafiğe direk girmedi kullanırken bindim ama tam bi trafikte hiç binmedim napcak bilmioyrum eyvahedigeldismile
Kolay gelsin iyi çalışmalaropuyorumnanaktan
şehir içi kursu almanızı tavsiye ederim çok faydalı oluyor tşkler tatlım iyi gezmeler kafayı dağıtım şöyle güzelce :teytey:
bende didiyom yaaa tikirdağaaanazomm bende bu hafta şarköyden geldim yemin olsun Allaha tekirdağdan geçerken aklımdan geçtin numaran olsaydı arayıp sana bir tekirdağ sesi dinletcektim hayatısımmmmm
Tanrıçammm aprılım minicikkk hoşgeldiniz
diğer arkidişlerede selamm olsunn
Tanrıçam askerliğini yimişsin düğün ne zmn kısmetse kuzucan???
aldıklarımı çekiciim bi derliyim topliyimdee
çok üzledim kız anamı bubamı benım sıpa kardeşimigitme komserim zaten kaç gündür rastlaşamadık özledim seni mafoldumben ohaoldumsmile Şeniz
süpperrr yaaCanlarım bunlar Bozcaada'dan...
Meşhur şaraplarından da getirdi sağolsun
yaklaşık 45 gün sonra itinayla içeceğiz aşkımla...
Bu takılar da üzüm bağlarına ve şarapçılık kültürüne ait. :içelim:
Kadehler ve şarap şişeleri...:asigim: Şişenin üstünde üzüm resmi var minik.
Zinciri ben taktım şimdi elime geçeni, aslında daha açık renk gümüş olması lazım. Alacağım yakında! :hulya:
İçelim uleyyn hihoyyyt
bugün 12 de buluşacağız beyfendiylen :umursamaz: lunaparka götürecekmiş, orda evlenme teklif etmişti , beni savunmasız bırakmak istiyorsinirim geçti gibi, görünce cinlenmezsem sorun yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akşama görüşürüzz delikafadulden
ayyyyyy aprilim kolyeni çok beğendim , ev arkadaşı olduğumuz için arada senden alır takarım delikafadulden[/B]
Kızlar dünden beri ölmediysem bana daha da bişi olmaz heraldemafoldumben
Dün burdan çıktıktan sonra öyle bir sancım başladıki sabaha kadar hüngür hüngür ağladım mafoldumben
Yok böyle bir sancı geciktirdiğim için böyle oldu sanırım. Normalde de çok ağrılı olur ama bu seferkibambaşka bişi.
Ben ağlıyorum annem ağlıyor:gitme: hadi acile gidelim dedi orda da hemen totodan dayıyorlar iğneyi korkuyorum ters bişey olur da kalıcı hasar bırakır diyeeyvahedigeldismile
Bu saat oldu gitmedim hala acile çekiyorum kendi kendime
3 Bardak civanperçemi içtim kaç tane ağrı kesici aldığımı hatırlamıyorum gripin içtim 1 tane bana mısın demedi:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?