Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla ankarada bunaltıcı bir sıcak var böyle ter içinde kalıyorsun basık bir hava varizmirde nemde vardır

Dünnn felakettt ti anlatamam nasıl sıcak oluyorr ölüyorum sanıyorum yaa günde 2 kere bi duş alıyorum birde kaç kerelerce ter duşu alıyorumakannehirakannehir
Vantilatörüm odamda hiç kapanmamasına rağmen:bbo:
O derecee sıcak ama şuanda beni nedense bunaltmadı daha etkinisi göstermeye başlamadı galibaaasempatiksalakcinni
Bu arada bende huy var dudaklarımı yoluyorum sinirli olunca yaa gene yolmaya başladım acıyo sonra
Bu ara zaten hayattan kopmuş gibimdelikafadulden

neden hayırdır hayattan seni ne koparıyor

son yaşanılan durumlar ve sevdiğimin psikolojisi yaa yanında olmaya çalışıyorum ama psikolojisi baya bi kötü olduğundan pozitifleştiremiyorum bunlar falanda canımı sıkıyor ve rahatsız olunca:kedi: iyice bunalıyorum...
Bu ara o kadar çok unutkanlaştım kii...
Bişeyi hatırlıyorum unutcam diye alarmlar kuruyorum anneme hatırlat diyorumm vs vs:bbo:

anladım haklısın sevdiğin insanın morali bozuk oldumu sende üzülüyorsun ama üzüldüğünü ona çok yansıtmamaya çalış ona destek ol bence

oluyorum tabiki olmaya devam edicem ama düzelmemesi canımı çok sıkıyor benimde bi yerden sonra bozuluyor mafoldumben o haklı aslında ama tekrar kendimi motive edip düzeltmem gerekiyor ...
ınşallah işten izin alırsa bugün çıkarız dışarıya opuyorumnanaktan bu sıcaktaaaaaa delikafadulden

dışarı çıkın temiz hava alın hatta araba varsa izmirde yakın yerlere gidin şöyle deniz kenarı foça vs. balık yiyin ohh mis gibi :teytey: ikinizede iyi gelir opuyorumnanaktan

aynennnnnnnnnnnn delikafadulden
amaaaa fisfisfis ehliyeti alamadık daha mirmirmirmir temmuz başı maaştan sonra alıcak inşallah :Saruboceq:
Valla ehliyet olsada olmasada 2 en geç 3 hafta sonra gümüldüre kaçmayı planlıyoruz zatenn güzel olur :)
Ama araba olsaaa her yeri gezeriz sadece önemli olan şu diğer ay alınacak ehliyettt
Bugün çıkarsak bi kafemiz var oraya takılırız artık içeriye gireriz klimalı :)
Bu aylık böyle idare edicezzz.. opuyorumnanaktan

ehliyet alıncada hemen trafiğe atmayın kendinizi dikkat edin valla uzun yol tehlikeli biraz tecrübe edinmek gerek
neyse ben kaçıyorum kpss bakıcam biraz opuyorumnanaktan

ehliyet alıncada hemen trafiğe atmayın kendinizi dikkat edin valla uzun yol tehlikeli biraz tecrübe edinmek gerek
neyse ben kaçıyorum kpss bakıcam biraz opuyorumnanaktan

Kullanıyor arada tabi trafiğe direk girmedi kullanırken bindim ama tam bi trafikte hiç binmedim napcak bilmioyrum eyvahedigeldismile
Kolay gelsin iyi çalışmalaropuyorumnanaktan

Kullanıyor arada tabi trafiğe direk girmedi kullanırken bindim ama tam bi trafikte hiç binmedim napcak bilmioyrum eyvahedigeldismile
Kolay gelsin iyi çalışmalaropuyorumnanaktan

şehir içi kursu almanızı tavsiye ederim çok faydalı oluyor tşkler tatlım iyi gezmeler kafayı dağıtım şöyle güzelce :teytey:

bende didiyom yaaa tikirdağaaa
salı üğlenleyin mıratlıdayımmm
hihoyyythihoyyyt
ay ne düşünceli topraam var yaaa sağol canısım
aklına gelmişim ya o bana yeter
Şeniz olumunekankayizsmile
gitme komserim zaten kaç gündür rastlaşamadık özledim seni mafoldumben ohaoldumsmile Şeniz
çok üzledim kız anamı bubamı benım sıpa kardeşimi
gidemde görem

süpperrr yaa
renge bayıldım şarap ve kadehi ayrı bir güzel
vereliniortak

günaydın miniğim
gayfaltı için taşakkür ederiz
kız cokta sinir yapma yaa ne kadar güzel ugrasıyo işte cocukceğizz
:icecream:

dün gece yıne muhabbete kaydırmışınız beyaa
koptum yemınlen allahtan yalnızım
:roflol:

Kızlar dünden beri ölmediysem bana daha da bişi olmaz heraldemafoldumben
Dün burdan çıktıktan sonra öyle bir sancım başladıki sabaha kadar hüngür hüngür ağladım mafoldumben
Yok böyle bir sancı geciktirdiğim için böyle oldu sanırım. Normalde de çok ağrılı olur ama bu seferkibambaşka bişi.
Ben ağlıyorum annem ağlıyor:gitme: hadi acile gidelim dedi orda da hemen totodan dayıyorlar iğneyi korkuyorum ters bişey olur da kalıcı hasar bırakır diyeeyvahedigeldismile
Bu saat oldu gitmedim hala acile çekiyorum kendi kendime
3 Bardak civanperçemi içtim kaç tane ağrı kesici aldığımı hatırlamıyorum gripin içtim 1 tane bana mısın demedi:gitme:

tatlım hala neden bekliyorsun ki bitanem
git yaptır iğneni rahatla
korkma canım valla sana şöyle diyeyim
kendi kına gecemde kuzenımın adet sancısı tutması üzerine ben kendim şahsen bizzat kuzenıme dikloflam enjekte ettimkafamçokkarıştı
bişey olaydı ne kına kalırdı ne düğün ama hiç bişi olmadı merak etme
bu acıyı çekmektense iğne ol kurtul
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…