- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.361
de haydi..kapıyorum topiği..şıngır mıngırrrkaydirigubbakcemileHe ya...
He... mirmirmirmir
canım benim teşekkür ederimopuyorumnanaktanlaynnnnn anca okuommmmm oha falannnnnn az yazın laynnnnnnn:)kuzum tanruçaaaaaam..okiim bakiim valla hepsinee...ilham alacağım ürünler gördüm:)çok tatlısın:)ellerine sağlık..yarın kardeşimin sınavı var...haydin bir dua edinde ünv teye girsin inşallah bizde kurtulalım oda...yarın sınava giricek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.Allah hepsinin yardımcısı olsun...hepinizi öptüm..şimdilik kaçam tızlar see uu
Eyi geceler selamı oldu bu Minikom
Kaçıyoz gaari
Öpüyom seni de kocaman! opuyorumnanaktan
hepinizi çok seviyorumŞenizbiberim sanada başarılar pazar günü,yarın gelmessem anlayın benşm herifleyim,daha netleşmedi yarın geliceği,gelmesse burdayım ama:lepi:
allaha emanet olun hepinizŞeniz
hepinizi çok seviyorumŞenizbiberim sanada başarılar pazar günü,yarın gelmessem anlayın benim herifleyim,daha netleşmedi yarın geliceği,gelmesse burdayım ama:lepi:
allaha emanet olun hepinizŞeniz
50 ideal mi :dilcikar: ben 51-52yim ne olacii şimdi:umursamaz:
minim senin elbiselerine hastayım
geçen buna benzer bişey giymiştin, ufff bi de bu ne kadar yakışacak kimbilir Şeniz
cicilerini güle güle kullan minimm
Foto:umursamaz:
8 9 lt su muakannehirakannehirakannehir minim dr 4 litreden daha fazlasını önermiyor az su içmek nasıl böbrekleri kurutuyosa çok su içmek de böbrekleri çürütüyo:sinifsinif: Hoş insanın su içebilme kapasitesi farklı oluyormuş bana 2 lt yeterken başkasına 3 4 lt daha fazlası ya da azı bile yetebiliyormuşguclubacismile
Bu arada minim elbiseye bayıldım harikaaaaa:asigim: güle güle giyopuyorumnanaktan
Akitimin memleket mersin değil miydifisfisfis
:roflol::roflol: manyakk:roflol:
Bu tarz yorumlara alışman lazım perim dalga geçmek seni kırmak değil amacımız:1hug:
Ama hoşlanmıyorum gelemiyorum bu tarz yorumlara dersen söylemeyiz böyle şeylerzemuszemus
ıvit ivit, yarınki sınavda tüm öğrencilerimize başarılar...:Saruboceq:
Biberim sen pazar günü gireceksin sanırsam değil mi ? olumunekankayizsmile
Haydi topici kapatıyoruz el birliğiylen :hulya:
ıyi geceler canlarımmm opuyorumnanaktan
Gece 4 buçukta yatınca saat 10 da uyanmak neden bu kadar zorbilmiyorumkismile
uyku tatlı tabi ondan olsa gerek bende 2 ye doğru uyudum 7 de kalktım şimdi uyusam diye bakıyorum ama yok bu saatte uyudumu kalkınca sersem gibi oluyorum opuyorumnanaktan
Bişey dicem yaabilmiyorumkismile
Karın ağrısına ne iyi gelir :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?