Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
laynnnnn anca okuommmmm oha falannnnnn az yazın laynnnnnnn:)kuzum tanruçaaaaaam..okiim bakiim valla hepsinee...ilham alacağım ürünler gördüm:)çok tatlısın:)ellerine sağlık..yarın kardeşimin sınavı var...haydin bir dua edinde ünv teye girsin inşallah bizde kurtulalım oda...yarın sınava giricek tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum.Allah hepsinin yardımcısı olsun...hepinizi öptüm..şimdilik kaçam tızlar see uu

He ya...
He...
mirmirmirmir
de haydi..kapıyorum topiği..şıngır mıngırrrkaydirigubbakcemile
canım benim teşekkür ederimopuyorumnanaktan
senin kardeşine ve sınava girecek olan tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum allahtan:Saruboceq:rabbim yardımcıları olsunhihoyyyt
aklına takılan bişey olursa sor tatlım,oku oku zor bitirirsin çünkü:smiley-cool:

İvit ivit, yarınki sınavda tüm öğrencilerimize başarılar...:Saruboceq:
Biberim sen pazar günü gireceksin sanırsam değil mi ? olumunekankayizsmile

Haydi topici kapatıyoruz el birliğiylen :hulya:
İyi geceler canlarımmm
opuyorumnanaktan

hepinizi çok seviyorumŞenizbiberim sanada başarılar pazar günü,yarın gelmessem anlayın benim herifleyim,daha netleşmedi yarın geliceği,gelmesse burdayım ama:lepi:
allaha emanet olun hepinizŞeniz

hepinizi çok seviyorumŞenizbiberim sanada başarılar pazar günü,yarın gelmessem anlayın benşm herifleyim,daha netleşmedi yarın geliceği,gelmesse burdayım ama:lepi:
allaha emanet olun hepinizŞeniz

Biz de seni çok seviyoruzzŞeniz başarılar dileğini gelecek sene olarak kabul edip teşekkür ediyorum kanka:smiley-cool:

50 ideal mi :dilcikar: ben 51-52yim ne olacii şimdi:umursamaz:

bacım sen sülün gibin boyun var , ben kısayım 1.63 ondan anca yetiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

minim senin elbiselerine hastayım
geçen buna benzer bişey giymiştin, ufff bi de bu ne kadar yakışacak kimbilir Şeniz
cicilerini güle güle kullan minimm

Bu arada minim elbiseye bayıldım harikaaaaa:asigim: güle güle giyopuyorumnanaktan

Akitimin memleket mersin değil miydifisfisfis

biberim saol gülüm, balım ben de şeker var onun için çok su içerim ben ama böbreklerimlen ilgili bir sorun yok çok şükür :Saruboceqlumunekankayizsmile

güüünaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn lililililililillililliiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafadulden

bugün 12 de buluşacağız beyfendiylen :umursamaz: lunaparka götürecekmiş, orda evlenme teklif etmişti , beni savunmasız bırakmak istiyor sinirim geçti gibi, görünce cinlenmezsem sorun yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akşama görüşürüzz delikafadulden
ayyyyyy aprilim kolyeni çok beğendim , ev arkadaşı olduğumuz için arada senden alır takarım delikafadulden

:roflol::roflol: manyakk:roflol:

Bu tarz yorumlara alışman lazım perim dalga geçmek seni kırmak değil amacımız:1hug:
Ama hoşlanmıyorum gelemiyorum bu tarz yorumlara dersen söylemeyiz böyle şeylerzemuszemus

Yo alışık olmamaktan değil sadece bu ara gerginim ve konuyu anlamadım bilmiyorumkismile

Aynenkaydirigubbakcemile5
Pazar günü ne sınavı var bilmiyorum benbilmiyorumkismile Bu ara hayattan kopmuş vaziyetteyimakannehirakannehir
Ama herkese her sınavda başarılar... ınşallah hak edenler en iyi puanları alıp en iyi yerlerde olurlar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…