- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #26.341
Ağız tadıyla tak:roflol::roflol:
zalak:roflol: :roflol: :roflol: irkek var diyo..tiplere bak:roflol: :roflol: yandan yandan:sm_cool: :teytey: :roflolati yazlığa gidiyo,görmez bizi çaktırma:1ninca:aklinialirimsmile
kanka sussssssırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok gizoş yok yanlış bişey yok:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: gebericem şimdiisırnaşık şeysırnaşık şey
Kanka farkında mısın döt korkusuna pati hakkında gıkım bile çıkmıyo:roflol:
yaa niye ama dalga geçmeyin mbenle zaten kötüyüm oturup ağlayısım var niye şimdi böyle oldu of okucam sonra...
Perim dalga geçtiğimiz yok ki hoşumuza gitti bu muhabbetin tam üstüne deyince başka yöne çekmeden duramadık sana kasıtlı birşey değil yaniyerimsenibenyaa niye ama dalga geçmeyin mbenle zaten kötüyüm oturup ağlayısım var niye şimdi böyle oldu of okucam sonra...
kahkaha attım lan:roflol: :roflol: :roflol: farkındayım:roflol: :roflol: :roflol:
misafir pati olmasın kızlar:1ninca: eyvahedigeldismile herkez yazdıklarını silsineyvahedigeldismile alıntılar dahieyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
yaa niye ama dalga geçmeyin mbenle zaten kötüyüm oturup ağlayısım var niye şimdi böyle oldu of okucam sonra...
kahkaha attım lan:roflol: :roflol: :roflol: farkındayım:roflol: :roflol: :roflol:
misafir pati olmasın kızlar:1ninca: eyvahedigeldismile herkez yazdıklarını silsineyvahedigeldismile alıntılar dahieyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
nazın da,ağırdan alamanın da böylesi, miniye diyordu bi de :dilcikar:Hee ben onu gel kızım hadi Ayşom diye seviyom zati:roflol::roflol:
Biz nişanlı değilik daha birbirimizi danımamız lazımsempatiksalakcinni
Şunun şurasında da nak tanıyozki birbirimizi:icecream:
kanka bayıldımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanCanlarım bunlar Bozcaada'dan...
Meşhur şaraplarından da getirdi sağolsun
yaklaşık 45 gün sonra itinayla içeceğiz aşkımla...
Bu takılar da üzüm bağlarına ve şarapçılık kültürüne ait. :içelim:
Kadehler ve şarap şişeleri...:asigim: Şişenin üstünde üzüm resmi var minik.
Zinciri ben taktım şimdi elime geçeni, aslında daha açık renk gümüş olması lazım. Alacağım yakında! :hulya:
İçelim uleyyn hihoyyyt
nikko yuva yapmış söğüt dalına vay vay :dance::dance: :teytey::teytey:yuva yapıcak kadarCADIARZUdelikafaduldensırnaşık şey
aga sende süpürge neyin yapsaydınuçardın bibertoyla
kandırmışlar patiyi,kaydırmışlar patiye okudum töbe töbe:)))kaygana gitti ya aklım:))))
zaten böyle bi performansı anca patiden beklerimsırnaşık şey sırnaşık şey ne salak karı bu kankam ya:roflol:kaygan bıyıklarımı sürsem nerelerimedelikafadulden:sm_cool::roflol:
ben yokken neler oldu çatlıycam resmensırnaşık şey
evet,müdür yardımcım sekreteryam kendilerikendinide sıkıştırıyo:roflol:bide aprile diyosunki ablana benden bahset:roflol:
aha eski Aprilim geri döndü delikafaduldendelikafadulden Ay sinirlerim bzuldu yeminle :roflol:
ahahhaha :roflol:
Tanrıçam bi yandan Nikon bi yandan sen bi yandan sempatiksalakcinni
ooh yandan yandan
aayyyyyyyyy :roflol:
iptalim ben sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Pati furucak bizi kanka eyvahedigeldismile
Enee forumda irkek var sempatiksalakcinni
ahahaaa lafa bak:)))))duramadık..hani rahat mıçımıza battı engel oalamadık der gibi:)))))duramadık,zaten duramayız biz falan:smiley-cool:-tatlicadiarzu- :roflol:Perim dalga geçtiğimiz yok ki hoşumuza gitti bu muhabbetin tam üstüne deyince başka yöne çekmeden duramadık sana kasıtlı birşey değil yaniyerimseniben
:roflol::roflol: eyvahhheyvahedigeldismile
hopp noli la burda ben geldimmmmm
kanka bayıldımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ben minyatür takılara dayanamıyorum o yüzden accessorizede gider gelir bakarım indirim olsun diye :lepi:
genellikle kalmaz bişi ama o zaman da yeni sezon gelenlere bakar ah bunlar indirime girse keşke diye hayallenirim :lepi:
ablan bi daha ne zamana gider acep aklinialirimsmile
kankamın ablası değil mi aklinialirimsmile hep gacımın bi tanıdığı yüzünden, bana bulaştırdı :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron ben aşkı memnuda yalıyı boşaltmışlar behlülün odasındaki eyfel resmini bırakmışlar ya
ben dedim ki tablo ziyan olmasın benim tanıdığa versinler
gacı hemen atladı, ben de dicektim oğlumun odasına ne güzel olur
bi de diyo yazık yalı boş kaldı felan ziyan olmasın bizim bi tanıdık var gitsin o otursun. ba ba ba ba ba :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
aha eski Aprilim geri döndü delikafadulden
eskiden ne muzurdu vala aklinialirimsmile olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
Minikimmmm hoşgeldinnŞeniz
ahahaaa lafa bak:)))))duramadık..hani rahat mıçımıza battı engel oalamadık der gibi:)))))duramadık,zaten duramayız biz falan:smiley-cool:-tatlicadiarzu- :roflol:
iyi ettin hoşgeldin mino:roflol:Şeniz
muhabbet iyiymiş ya:roflol: :roflol: :roflol: allah tepenizden bakmasınlaelaelaelaelae lülülülülülü iremsunun şoförü olursan vermezler tabigamyoncuiremsu:tomato:nikko yuva yapmış söğüt dalına vay vay :dance::dance: :teytey::teytey:
patronum emretsin züpürge de yaparım
bırak sekreteryanın diye hava atayım, şöför dediler kız vermediler abi :a015: :roflol::roflol::roflol:
kanka kim senin hakkında ne düşünüyorsa Allah ana 10 katını versin diyim mi :jeyyar::jeyyar: sositososito
kankamın ablası değil mi aklinialirimsmile hep gacımın bi tanıdığı yüzünden, bana bulaştırdı :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron ben aşkı memnuda yalıyı boşaltmışlar behlülün odasındaki eyfel resmini bırakmışlar ya
ben dedim ki tablo ziyan olmasın benim tanıdığa versinler
gacı hemen atladı, ben de dicektim oğlumun odasına ne güzel olur
bi de diyo yazık yalı boş kaldı felan ziyan olmasın bizim bi tanıdık var gitsin o otursun. ba ba ba ba ba :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
aha eski Aprilim geri döndü delikafadulden
eskiden ne muzurdu vala aklinialirimsmile olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron ben acilen çıkıyorum bu dudağımın kenarında çıkan uçuk olmayan sivilce şeysine ne yapim, ne sürim, terramycin sürsem :sinifsinif:
gelebilirsem gelicem Şeniz
:roflol::roflol: manyakk:roflol:ahahaaa lafa bak:)))))duramadık..hani rahat mıçımıza battı engel oalamadık der gibi:)))))duramadık,zaten duramayız biz falan:smiley-cool:-tatlicadiarzu- :roflol:
ya ben mutlulukla yı kasteddim tam değiştirirm pardon
ya ben mutlulukla yı kasteddim tam değiştirirm pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?