Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ağız tadıyla tak:roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey
Offfffff yaaa :roflol: :roflol:

Ayyyy ölüyorum a dostlar sempatiksalakcinni delikafadulden :roflol: :roflol:
katıldım gülmekten :roflol: :roflol:
karın kası yaptım bee
akannehir :roflol:

bana bişeyler oluyosırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kanka farkında mısın döt korkusuna pati hakkında gıkım bile çıkmıyo:roflol:

kahkaha attım lan:roflol: :roflol: :roflol: farkındayım:roflol: :roflol: :roflol:
misafir pati olmasın kızlar:1ninca: eyvahedigeldismile herkez yazdıklarını silsineyvahedigeldismile alıntılar dahieyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yaa niye ama dalga geçmeyin mbenle zaten kötüyüm oturup ağlayısım var niye şimdi böyle oldu of okucam sonra...
Perim dalga geçtiğimiz yok ki hoşumuza gitti bu muhabbetin tam üstüne deyince başka yöne çekmeden duramadık sana kasıtlı birşey değil yaniyerimseniben

:roflol::roflol: eyvahhheyvahedigeldismile

yaa niye ama dalga geçmeyin mbenle zaten kötüyüm oturup ağlayısım var niye şimdi böyle oldu of okucam sonra...

Noldu bebişim? :teselli:
Yok kuzum senle dalga geçmiyoz kaydirigubbakcemile5
Hep benim suçum. Fesat olduum içün her lafı dötünden anlıyom
sempatiksalakcinni

eyvahedigeldismile
Annaaaeem sempatiksalakcinni eyvahedigeldismile

Hee ben onu gel kızım hadi Ayşom diye seviyom zati:roflol::roflol:
Biz nişanlı değilik daha birbirimizi danımamız lazımsempatiksalakcinni
Şunun şurasında da nak tanıyozki birbirimizi:icecream:
nazın da,ağırdan alamanın da böylesi, miniye diyordu bi de :dilcikar: :roflol::roflol::roflol:
tanıyamazsın tabe SEN BENi nası yiceksin :icecream:
kanka bayıldımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
ben minyatür takılara dayanamıyorum o yüzden accessorizede gider gelir bakarım indirim olsun diye :lepi:
genellikle kalmaz bişi ama o zaman da yeni sezon gelenlere bakar ah bunlar indirime girse keşke diye hayallenirim :lepi:
ablan bi daha ne zamana gider acep aklinialirimsmile
nikko yuva yapmış söğüt dalına vay vay :dance::dance: :teytey::teytey:
patronum emretsin züpürge de yaparım

bırak sekreteryanın diye hava atayım, şöför dediler kız vermediler abi :a015: :roflol::roflol::roflol:
kanka kim senin hakkında ne düşünüyorsa Allah ana 10 katını versin diyim mi :jeyyar::jeyyar: sositososito

kankamın ablası değil mi aklinialirimsmile hep gacımın bi tanıdığı yüzünden, bana bulaştırdı :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron ben aşkı memnuda yalıyı boşaltmışlar behlülün odasındaki eyfel resmini bırakmışlar ya
ben dedim ki tablo ziyan olmasın benim tanıdığa versinler
gacı hemen atladı, ben de dicektim oğlumun odasına ne güzel olur
bi de diyo yazık yalı boş kaldı felan ziyan olmasın bizim bi tanıdık var gitsin o otursun. ba ba ba ba ba :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
aha eski Aprilim geri döndü delikafadulden
eskiden ne muzurdu vala aklinialirimsmile olumunekankayizsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:

patron ben acilen çıkıyorum bu dudağımın kenarında çıkan uçuk olmayan sivilce şeysine ne yapim, ne sürim, terramycin sürsem :sinifsinif:
gelebilirsem gelicem Şeniz

Perim dalga geçtiğimiz yok ki hoşumuza gitti bu muhabbetin tam üstüne deyince başka yöne çekmeden duramadık sana kasıtlı birşey değil yaniyerimseniben

:roflol::roflol: eyvahhheyvahedigeldismile
ahahaaa lafa bak:)))))duramadık..hani rahat mıçımıza battı engel oalamadık der gibi:)))))duramadık,zaten duramayız biz falan:smiley-cool:-tatlicadiarzu- :roflol:
hopp noli la burda ben geldimmmmm

iyi ettin hoşgeldin mino:roflol:Şeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey
Nikoooooo kurtar beni bu azaptan akannehir
kölen olayım kanka sırnaşık şey
gülme krizine girdim çıkamıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

meleğim beğendin demek, sana da nasıl yakışır yavrummm bu tip takılar...:lepi:
bi daha giderikene, ablama selamı çakıcam kanka, ayıpsın aklinialirimsmile :roflol: :roflol:

Gacellanın o yazıları kopardı beni yaa
:roflol: :roflol: :roflol:

muhabbet iyiymiş ya:roflol: :roflol: :roflol: allah tepenizden bakmasınlaelaelaelaelae lülülülülülü iremsunun şoförü olursan vermezler tabigamyoncuiremsu:tomato:
patron ben acilen çıkıyorum bu dudağımın kenarında çıkan uçuk olmayan sivilce şeysine ne yapim, ne sürim, terramycin sürsem :sinifsinif:
gelebilirsem gelicem Şeniz

uçuk içinmi acil çıkıyon kankaCADIARZUeğer uçuksa,anamın formülü veriyim,kavga gürültü yapar bana:))bulaşık bezini ocakta ısıtır gelir uçuğun üzerine zorla koyarakannehirbiraz tutup çeker..ama ne hikmettir o uçuk harbiden hızla iner geçer

ahahaaa lafa bak:)))))duramadık..hani rahat mıçımıza battı engel oalamadık der gibi:)))))duramadık,zaten duramayız biz falan:smiley-cool:-tatlicadiarzu- :roflol:
:roflol::roflol: manyakk:roflol:
ya ben mutlulukla yı kasteddim tam değiştirirm pardon

Bu tarz yorumlara alışman lazım perim dalga geçmek seni kırmak değil amacımız:1hug:
Ama hoşlanmıyorum gelemiyorum bu tarz yorumlara dersen söylemeyiz böyle şeylerzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…