Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
offf ders miieyvahedigeldismile ders kelimesini görmek,duymak istemiorum canım allah kolaylık versinnn:Saruboceq: yaz okuluna kaldım da acaip gerginimakannehir

güzel gözlü kuzum yaz okuluna mı kalmış benim olumunekankayizsmile
bende ders lafı duymak istemiyom 4 temmuzdan eylül basına kadar
sınavlar açıklanana kadar felekten bi yaz geçircem
sonra bakcam kaç dersten geçmişim.
kaldıklarımı alıp aralıkta halletcem inşallah
smmm olmak 2011 de olcak sanırm

malesef tatlım açıklanmayan 1 sınavım kaldı ama en iyi CC gelir o da ortalamamın yetmemesi demek 0.4 falanla yaz okuluna kalcammafoldumben seni çok iyi anlıorum hayattan soğutuo bu sınavlar

mali müşavir olam bi daha sınav yok bana ..
istemiyom sıkıldım ya
oku araştır sınav ol
stresi sıkıntısı deli ediyo
yaş oldu 30
işiydi şunuydu bunuydu zaten beyin dolu
kaldırmıyo bünye artıkın ..
41'e kadar sınav yok artık bana :)
41'e yaşarsam düşünürüm o sınavı artık

hehehe allah kahretmesin zapıttı insanlar

doğru diosun canım bi yandan iş de var daha beter stresi inş atlatrsın en kısa zamandaaavereliniortak

tospikim biz şahidiz ne ka çalıştığına inşallah karşılığını alıcan bitanem.
Son 3 gün kala hiç bişi yapma bizim yaptığımız en büyük hata son dakkaya kadar çalışmak.
Mutlaka beynini dinlendir bu hafta uyku düzenine yediklerine dikkat et canom önemli şeyler bunlar gıı sonrası çok iyi olacak inşallaholumunekankayizsmile

malesef tatlım açıklanmayan 1 sınavım kaldı ama en iyi CC gelir o da ortalamamın yetmemesi demek 0.4 falanla yaz okuluna kalcammafoldumben seni çok iyi anlıorum hayattan soğutuo bu sınavlar
Anamm sıkma canını tatlım ya bilirim çok sinir bişi ben de giderayak kıytırık bi dersten 2 puanla kaldımkötükedihüso neyseki bütü iyi geçti allahtan bizde büt var yaz okulu yok. akannehir İnşallah hocanın insafına gelir de gecersin kuzum
te allam yaakaydirigubbakcemile3
ben de bugün denize gittim yine kızlar yeni geldim bi bakayım dedim napıyo bunlar opuyorumnanaktan
Ohh ne güzel yapmışın youthum sefan olsunzemuszemus

islom maalesef son dakkaya kadar çalışcam
benim çalışma tekniğim bu yanlışta olsa

eprilim bende kızdıydım iki muhabbet edek dedi kaçtı diye
denetimin okumasını bitürdüm
yazılı üstünden geççem sonra bırakcam bu dersi
cuma günü soru çözcem
of of

off aynı ben -tatlicadiarzu-
annem kızım senin karnında kurt mu var diyo kaydirigubbakcemile3

Bebişim ben senelerce kilo almaya uğraştım akannehir
bir ara hakkaten kurt parazit filan var dedik eyvahedigeldismile
doktora gittim, yokmuş allahtan. Süper kansızmışım.:sinifsinif: doktor sen nasıl ayakta duruyon dediydi. Demirim 24 çıkmıştı 120 olması lazımmış en az.akannehir Sonra aldım zaten kilo. guclubacismile
ehehhahaha

Bebeğim çok çalıştın valla :hulya:
Bence hakettin çoktan...:lepi:
İyi geçeceğine de eminim zaten kuzum...
olumunekankayizsmile

ben de kilo almaya çalışıyorum canım ama alamıyorum 52 kiloyum 1 gram aldığımı görmedim daha

geçmezsede ölüm yok erpilim
6 ders
kaçını verirsem kardır..
öbür sınava girerim olmadı napim
Bunu söyleyebilmen çok güzel tospikim
Bak gör vericen hepiciğini:lepi:

Şimdi de karnım acıktı islom yaa
ne yesem ne yesem
kaydirigubbakcemile3
Kanka sen de benim gibi pis boğazsıncokacimcoook
Şimdi puding yaptım yine zira bu aralar puding üstü dondurma yimeden uyuyamıyorumcokacimcoook
Tavsiye ederim kanka pek bi gözel oluyo

ben de kilo almaya çalışıyorum canım ama alamıyorum 52 kiloyum 1 gram aldığımı görmedim daha

Anam ben de 52 kiloyum almak istemiyorum, ama babama sorsan afrikalı çocuklardan farkım yok utanıyomuş ele güne karşı bu kızı beslemiyolar heralde dicekmiş millet:1ninca:kaydirigubbakcemile3

benim babam da zayıf, boşver zayıflık iyidir ne hastalık varsa kilolularda var diyor (şeker,kolesterol gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…