- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.101
acil destek timi geldi vouuu voouuu voouuuOooo entariyse daa çok sevdim şimdi..alkisalkisalkis
valla üzerindeykene fotosunu isteriz dii mi kızlar..kaydirigubbakcemile5
(destek destek)
manyah geberdim delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:Bibertoo ne güzel cicler bunlar bölee sağlıkla giy canomopuyorumnanaktan
Beyaz nası da yakışır biberimeboshayallersmile
O elbiseler çok moda onun uçuk pembesini arkadaşama kep töreni için almıştık çok şık duruyor.
Yalnız sen buraların adabını pek çözemeişin Nikomm gelsin de anlatsın saa sahi nerde bu nikoo geneCADIARZU
Yeni bişi aldıysan fotolucaksan bölee olmaz giycen üstüne öyle çekicen:lepi:
Tendeki duruşunu bilmemiz lazımaklinialirimsmile
hayrola gacım yine androhit mi oldun :1rolleyes::1shok:nerde kı tanrıça..
:dance: :sm_cool: şükür bebem şükür:lepi: Şeniz...hoşbulduk mavişimhihoyyytkaydirigubbakcemile5:lepi:
Anamm Tanrıçam gelmişş hoşgeldin meleemm şükür kavuşturanaŞeniz
uyanda balığa çıkalım gacı:1shok:nerde kı tanrıça..
net gitti o sırada hacı:smiley-cool:yok aga hasta değilim:roflol:dayanamadım hasretinize:lepi:islo yüreğime indiriyordun :mymeka:
mesjını gördüm heycanlandım baktım aşada yok patron :sm_confused: dedim islo gacı yerine tanrıça mı yazdı mirmirmirmir
meğer gelmiş uçmuş gitmiş yine kankam :a015:
halbusam ben o geldi mi acep diye dayanamdım bakmaya geldim o gitmiş :umursamaz:
Allahım sen kankama evde istirahat edecek türden astalık verme gamyoncuiremsu :sm_confused:
bı kızı buraya nasıl getirecek, yoksa bi bardak soğuk su mu içek -tatlicadiarzu- kötükedihüso :a015:
daha erkeni kurtarmıyo böböğüm:hulya:ay gelmiş valla.delikafadulden.kaçakkkk..niçün geç geldin..CADIARZU
allahın delisi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey polis zımbırtısını taktı hemen iyimi :roflol: :roflol: ayrıca çıkardığın ses yanlış:1closedeyes:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağ olucakacil destek timi geldi vouuu voouuu voouuu
biberik, ablam resim eklicen di mi he :lepi::lepi::lepi:
manyah geberdim delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
hayrola gacım yine androhit mi oldun :1rolleyes:
zaten sen gece ayanı kestin patron o zamandan beri daha kendini toparlayamadı :uhm: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şahsen ben hiç alınmam gacım:smiley-cool:kızlar alınmaca darılmaca olmasın da.opuyorumnanaktan.bu dli kız gelince topiciiine..havası değişiyor buranın..Şeniz
yavrukuşş.neden kızdın bana diyetteyim diyinceeee..:çok üzgünüm:
höööö yümü gördün la:roflol:anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok:
he nikonum androhit oldum yaaa..12ye kadana uyudum kaçtı gene uykum..
şahsen ben hiç alınmam gacım:smiley-cool:
bence özledin beni ondan böyle diyosun aklinialirimsmile
kızarım tabi:tomato:ulan zaten fıstık gibisin,bide gram hesabı yapıyosun:tomato:benim gibi çocuk doğurmamış karı damızlık oldu:CüvCüv:delikafaduldensen bide çocuk doğurmuşsun,üstelik cidden kilon yok,bide niko karısı öyle...sanki 80,den 60 a düşmek istiyo..54,den 50 yemi ne koşuyo etiketinde:roflol:
höööö yümü gördün la:roflol:
3 gündür 2 saatlik uykuylayım,birak andoru,insanmıyım canlımıyım farkında bile değilim..tepeciklimi,kuruçaylımıdelikafaduldenhe bide sürekli bi saçmalama belirtisi gösteriyorum
kızdın mı patron :smiley-cool: sempatiksalakcinnivaayyyyy nikokurban sende düştün demek..ama senin atarın kadar benim yatarım var koç:1closedeyes:öyle mapusa girdik çıktık yokyasakkelimehakkını vericeksin yattığın yerin-tatlicadiarzu-bundan böyle her hafta banlanmassan sekreteryam olamassın lmaz:-tatlicadiarzu-
bandırmalı nikoseni hiç unutmıcam:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka bende bandırmalıyım,içindenmisin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ban sekreteryası:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
ulan olum,okudum ve şoka girmekle yarılmam bir oldu:)sen kim ban almak kim:roflol:bizim kendi halinde-tatlicadiarzu-mülayim-tatlicadiarzu-nikomuz:smiley-cool:nasıl olurda ban alır dedimCADIARZU
banlandığın konuda olamadığım için kaderime lanet ediyorum:enbuyukkk::roflol:
nası?içerde düşünücek çok zamanın oldu dimivakit geçmek bilmez,gökyüzüne bakıp hayaller kurarsınboshayallersmile-tatlicadiarzu-zordur mapıslık zorrr
gacım gidene kal demedik diye kazenin özlü-tatlicadiarzu-sözü ansam sana:smiley-cool:kankalarım,sizler için bi sürü resim hazırladım,lakin ekliyecek enerjim yok,maruz görün,affedin ayağnızın altına paspas olam-tatlicadiarzu-
yarına ölmez sağ kalırsam,bir engelim manim olmazsa,kısaca allah kısmet ederse-tatlicadiarzu-kısa kes tanrıça aydın havası olsun:mymeka:yarın eklerim işte
oda nazar boncuğun olsun anacım nolucakyok be canım.. ayva göbüşüm biraz mevsime uyarak, kavun gibin olmuştu da ondan şeyttirdim..bilmiyorumkismile
ne damızlığı kızzz.:umursamaz:.sen daha dalında açmamış, tazecik bi tomurcuksuuuun..opuyorumnanaktan
özledik vallaaaa..canım benim..Şeniz
naaptın be annem beşik mi salladın..niye 2 saat..?fisfisfis
kızdımkızdın mı patron :smiley-cool: sempatiksalakcinni
napim boşladın beni canımın sıkıntısından başımı belaya soktum :umursamaz:
ama var ya fene alışkanlık yapi bu meretsanki habire banlanmak istiyorum :sm_confused: -tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne yapsam da banlansam :CüvCüv: gerçi fazla aramaya gerek yok her an herşeyden olaabilü :roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka ben geyik yapmaktan en fazla uyarı alırım sanıyordum meğer kavga etmeden sorgusuz ban da oluyormuş ohaoldumsmile sırnaşık şeysırnaşık şey
olay çok trajik, asıl bizi çıldırtan oğlanın kendini bulunmaz hint bezi sanmasıydı felan filanlaelaelaelaelae
bandırmalı niko olduk ya guclubacismile :içelim::roflol::roflol::roflol:
annamadım ben yaaafisfisfis..ne demek gidene kal demedik:uhm:?
ne delisin yaaa..bi de insan evladı gibi yemiyorum demiyor mu?kaydirigubbakcemile3kopartıyon kız beni..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
karikatürüm benim,çizgi filimim..:1hug:
hem de nasıl turkbayragi :dance::dance::dance: :hooray:kızlar alınmaca darılmaca olmasın da.opuyorumnanaktan.bu dli kız gelince topiciiine..havası değişiyor buranın..Şeniz
yavrukuşş.neden kızdın bana diyetteyim diyinceeee..:çok üzgünüm:
ben de en çok ona yanarım kankamnet gitti o sırada hacı:smiley-cool:yok aga hasta değilim:roflol:dayanamadım hasretinize:lepi:
lan sus,zaten etiket yüzünden banlanmışsın,konuşma:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :roflol: bende ağzının tadıyla laf dalaşına girdin sandımda ondan gurur duyduydum:umursamaz:-tatlicadiarzu- :roflol: :roflol:
allahın delisi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey polis zımbırtısını taktı hemen iyimi :roflol: :roflol: ayrıca çıkardığın ses yanlış:1closedeyes:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağ olucak
patron ben de kendime gülüyom sırnaşık şeyşahsen ben hiç alınmam gacım:smiley-cool:
bence özledin beni ondan böyle diyosun aklinialirimsmile
kızarım tabi:tomato:ulan zaten fıstık gibisin,bide gram hesabı yapıyosun:tomato:benim gibi çocuk doğurmamış karı damızlık oldu:CüvCüv:delikafaduldensen bide çocuk doğurmuşsun,üstelik cidden kilon yok,bide niko karısı öyle...sanki 80,den 60 a düşmek istiyo..54,den 50 yemi ne koşuyo etiketinde:roflol:
onu koyacaktım dedim bayatlamıştır artık, ısıtıp ısıtıp :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:höööö yümü gördün la:roflol:
kızdımlmaz:
çünkü çok erken çıkmışsın,artı laf dalaşı değil,etiketten girmişsin olmadı niko olmadıÇok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu- :roflol: kanka o gün o topikte olsaydım karnıma ağrılar giricekti demekki,iyki yokmuşum:roflol: :roflol: banlanınca höööö oldun dmi la:roflol: :1shok: şutarafagitti
manyağa bak habire banlanmak istiyorum diyo:roflol: :roflol: kolayı var..günlüğe gidip ana avrad küfür et istediğin birine,yada direk günlüğe..senin ben günlük kere... ddıııttttt bbiiippp... diye,sonra istediğin kadar banlanırsın:lepi: kaydirigubbakcemile2 al sana çözüm yolusempatiksalakcinni
hımmmCADIARZUniko,teşiz doğru kanka...gacı android olmuşboshayallersmile kaydirigubbakcemile3
hem de nasıl turkbayragi :dance::dance::dance: :hooray:
geberdik beklemekten hasretten :asigim:
ben de en çok ona yanarım kankamkimsenin tavuna kışt demedik bu zamana kadar :1closedeyes:
zaten duramadım sensiz buralardadelikafadulden dedim patronsuz hayatı napim içeri alın beni, fedai oldum anlıcan
demek ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
kanka ne bilim bu zımbırtının şeysi voouuu gibi duruyo sırnaşık şey
ama munenin gelmesi hakkaten aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağ etkisi yapıyo hakkat :uhm: :roflol:
yalnız baktım da yukarda şimdi yanlış yazmışım düzeltim
demek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağ :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
patron ben de kendime gülüyom sırnaşık şey
etiketin tarihi geçmiş ben 80 gündür yerimde koşmuşum hedeften uzaklaştım bile:roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol:
onu koyacaktım dedim bayatlamıştır artık, ısıtıp ısıtıp :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman şöle diyimkızdımlmaz:
çünkü çok erken çıkmışsın,artı laf dalaşı değil,etiketten girmişsin olmadı niko olmadıÇok üzgünüm çoook-tatlicadiarzu- :roflol: kanka o gün o topikte olsaydım karnıma ağrılar giricekti demekki,iyki yokmuşum:roflol: :roflol: banlanınca höööö oldun dmi la:roflol: :1shok: şutarafagitti
manyağa bak habire banlanmak istiyorum diyo:roflol: :roflol: kolayı var..günlüğe gidip ana avrad küfür et istediğin birine,yada direk günlüğe..senin ben günlük kere... ddıııttttt bbiiippp... diye,sonra istediğin kadar banlanırsın:lepi: kaydirigubbakcemile2 al sana çözüm yolusempatiksalakcinni
hımmmCADIARZUniko,teşiz doğru kanka...gacı android olmuşboshayallersmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?