Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben de kilo almaya çalışıyorum canım ama alamıyorum 52 kiloyum 1 gram aldığımı görmedim daha

Bebem bi kan sayımı yaptır kansızlık filan olmasın. eyvahedigeldismile
ama kilon gene de iyi kuzum. kaydirigubbakcemile5 ben senelerce 45-48 arasıydım ivrençti.akannehir
Uzun zaman 52 gezdim zar zor sevgilimin üstün çabalarıyla, ekmek arası makarna seansları filan.
Sonra bu sene evde olduğum için 57 oldum şimdi iyiyim ama selülitim var pöff.
:gitme:

benim olduğum yerde kilo alamıyorum muhabbeti yapmayın yolarım allahıma

Aşkitom öyle deme, aşırı zayıflık ta hoş değil. bağışıklık sistemi çökük oluyor. fena! :1no2:
Sen zaten verdin baya be gonuşma laayyn :mymeka:
istedi mi zayıflıyon sen de kuzum. :lepi:

Kanka sen de benim gibi pis boğazsıncokacimcoook
Şimdi puding yaptım yine zira bu aralar puding üstü dondurma yimeden uyuyamıyorumcokacimcoook
Tavsiye ederim kanka pek bi gözel oluyo

Ay yok bebem ben tatlı bişi istemiyom :dilcikar:
Eskiden çikolata bağımlısıydım akannehir
bana bi haller oldu
artık zerre çukulata istemiyor canım :umursamaz:
varsa yoksa tuzlu cipsler kızartmalar mantılar cokacimcoook
aaaaayyyyyyy
delikafadulden

oyyyy ne güzel moral veriyo benim kuzucanlarım ..
zate 1 hafta kaldı

benim kilo almaya müsait bi yapım var ..
hemencecik alıyom
kolay veriyodum önceden artık boğazımı tutamıyom ondan zor veriyom

canım malesef hoca insafı falan bi işe yaramıo en ii ihtimal cc gelir o bile kurtarmaz:kedi:
nyse olan oldu artık zaten:1no2:

kilo muhabbetmi dönüo buralardaaaaguclubacismile ben de bi kaç hftadır aşırı abur cubur tüketimine bağlı olarak 2 kilo almışım hemen kestim tabe bi de regl şişkinliği off nefretmafoldumben

off ben de öyle şeyler yemeyle alabilcek olsam ne güzel yiyorum ama hiç abartmıyorum 1 gram alamıyorum ya ben kan aldırmam bananeyk!

Ben geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldımkaydirigubbakcemile2
Poşette fazla kalmış kırışmış biraz

Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyoboshayallersmile

güle güle püfür püfür giy şekerim..siyah olan nedir canım üst mü? entari mi?
Allaaaaah karakızlara pek yaraşır..zemuszemusçok güzeller..

benim babam da zayıf, boşver zayıflık iyidir ne hastalık varsa kilolularda var diyor (şeker,kolesterol gibi)
Haklısın kuzum ben de zayıflıktan yanayım halimden memnunum valla almak istemeyom aman diyimm eyvahedigeldismile
Babamla sefkilime kalsa boyuma göre 60a kadar yolu var:2:akannehir abarıyo onlar da canım:1ninca:

Aprılım ben de ünv.1. sınıfa kadar 47 kiloydum:1ninca: harbi boyumuza göre çok az oluyor kızçe gibiydim şimdi kadın ficudu oldum valla yaş gedii yaw:hulya:
Ben tam bir tatlı manyağıyım. Tatlısız bir hayat düşünemem.
Kahvaltıdan sonra türk kahvesinin yanında 1 parça çikelata antepfıstıklı allahın emri
Ağşam üzeri nescafe yanında gofretli çikelata:teytey:
Akşam yemeğinden sonra ya dondurma ya da pudinglisicokacimcoook
Bunlar benim temel besin maddelerimsempatiksalakcinni

sochicim takma kafaya yaw son yılın değil bildiğim kadarıyla ben de zamanında alttan ders aldım.
Finallerde bizim için bütlerde yaz okulları dasositososito biz bölee teselli oluyoduk
Elbet geçilio hiçç üzme tatlı canınıolumunekankayizsmile

off ben de öyle şeyler yemeyle alabilcek olsam ne güzel yiyorum ama hiç abartmıyorum 1 gram alamıyorum ya ben kan aldırmam bananeyk!
Kızaam sen hakket ulu orta yirim yirim kilo almam muhabbetlerine girme heleki arzum gelir de duyarsa tenhada sıkıştırır valla senisempatiksalakcinni

Bibertoo ne güzel cicler bunlar bölee sağlıkla giy canomopuyorumnanaktan
Beyaz nası da yakışır biberimeboshayallersmile
O elbiseler çok moda onun uçuk pembesini arkadaşama kep töreni için almıştık çok şık duruyor.

Yalnız sen buraların adabını pek çözemeişin Nikomm gelsin de anlatsın saa sahi nerde bu nikoo geneCADIARZU
Yeni bişi aldıysan fotolucaksan bölee olmaz giycen üstüne öyle çekicen:lepi:

Tendeki duruşunu bilmemiz lazımaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile5:lepi:

Anamm Tanrıçam gelmişş hoşgeldin meleemm şükür kavuşturanaŞeniz
islo yüreğime indiriyordun :mymeka:
mesjını gördüm heycanlandım baktım aşada yok patron :sm_confused: dedim islo gacı yerine tanrıça mı yazdı mirmirmirmir
meğer gelmiş uçmuş gitmiş yine kankam :a015:
halbusam ben o geldi mi acep diye dayanamdım bakmaya geldim o gitmiş :umursamaz:
Allahım sen kankama evde istirahat edecek türden astalık verme gamyoncuiremsu :sm_confused:
bı kızı buraya nasıl getirecek, yoksa bi bardak soğuk su mu içek -tatlicadiarzu- kötükedihüso :a015:

Ben geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldım
Poşette fazla kalmış kırışmış biraz

Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyo
çıtırımzemuszemus
güle güle kullan şekerparemŞenize tabi üstünde görmek daha bi hoş olur

merhaba kıslar nassınız
bende aile saadeti yaşıyorum:asigim:
ama aklım hep sizde
bizimkilere dün laptop aldım bide yanına vınn ohh alalı 1 saat oldu daldım buraya
hepinizi seviyoruuuumm
güle güle kullanın nazomolumunekankayizsmileayrıca blog açmışsın sanırım,hayırlı olsun...ziyaret ediyim nazomun yemek mekanınıolumunekankayizsmile
selam güzelliklerrr nasılsınızz
soşikim,bende yoktum,umarım iyidir bizim güzelliklerhihoyyyt
sen nasılsın çimen gözlümkaydirigubbakcemile2blog ne alemde

kızlar yaaa..ben geçen haftadan beri gr.vermemişim.:çok üzgünüm:.hala 54,300 üm..fazlamı kaçamak yaptım nee?
anamgilin gözlemesine dayanamadım ondan zaar.2.neyse 10 günüm var daha
gacıkendini öldürtme banaÇok üzgünüm çoookdalgamı geçiyon lalülülülülülü
:kedi:sey ben geldim topicigimi yeni actimdaazcik reklam yapam dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/373995-bende-topiklendimnacizhane-bunlarda-by-princess-of-rain.html[/url]

hayırlı olsun canikomhihoyyyt
islom,güle güle kullan kırmızı dudaklımaklinialirimsmile

Hala Tanrıça hatununu bekliyoz
adam izin vermiyoki 2 dakka giriyim:enbuyukkk:2 dakkalığına misafir olarak baktı:)ama beni pc ekranından uzak tuttu adiÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
biliyo ekran başında olursam her türlü girer sizle laflarım:lepi:

Akitomu da özledim çok
bende özledim akitoşumu:sinifsinif:eylüle kadar bizi habersiz bırakmasakaydirigubbakcemile
Kanka nerdesinnnnkötükedihüso
eyvahedigeldismileburdayım kankam(allahhhh!!!!eyvahedigeldismile kötü kedi hüsoyu çıkardı,kaç kızım tanrıça)
vaayyyyy nikokurban sende düştün demek..ama senin atarın kadar benim yatarım var koç:1closedeyes:öyle mapusa girdik çıktık yokyasakkelimehakkını vericeksin yattığın yerin-tatlicadiarzu-bundan böyle her hafta banlanmassan sekreteryam olamassınlmaz:-tatlicadiarzu-
bandırmalı nikoseni hiç unutmıcam:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kanka bende bandırmalıyım,içindenmisin:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ban sekreteryası:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:
ulan olum,okudum ve şoka girmekle yarılmam bir oldu:)sen kim ban almak kim:roflol:bizim kendi halinde-tatlicadiarzu-mülayim-tatlicadiarzu-nikomuz:smiley-cool:nasıl olurda ban alır dedimCADIARZU
banlandığın konuda olamadığım için kaderime lanet ediyorum:enbuyukkk::roflol:
nası?içerde düşünücek çok zamanın oldu dimivakit geçmek bilmez,gökyüzüne bakıp hayaller kurarsınboshayallersmile-tatlicadiarzu-zordur mapıslık zorrr

kukuzela politikasıdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey manyak la bu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

heheheh Bibertom nasıl çalışkanız di mi Tanrıçam bu aynı mesajlarımızı görünce gurur duycak bizlen :roflol:
hindi gibi kabardım kanka sorma:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: işte çalışkan öğrenciler:lepi:
saol aprilim şekerim,yav tanrıçamlada görüşemioz hiç o nerelerdebilmiyorumkismile
tanrıçan kimseyle görüşemiyoki bebeğim:)nasılsın sermom evlenmedinmi hala kııı
puhahhahaahaha niko karısı etiket kurbanımı oldu....:roflol:tis etçem gülmekten:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
haaaaaaaaaaaaaaaboshayallersmile :roflol:alemsin minimkaydirigubbakcemile3eniştenin kalbine iner bebem,alıştıra alıştıra söyleseydin:)hem polo moloda istemiyük,eminönü alt çarşıdan alsada uyar bize:icecream:
islomda kendi kendine eğleniyo bakıyorum:)))))neyini beğenmedin bu makyajın nankör kedi:mymeka:Şenizgayet hoş bitanemolumunekankayizsmile
allana kurban emikaydirigubbakcemile5yalamış yutmuş vallahaboshayallersmile
bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), kim yazdı bunu:roflol: benim canım balıklarımı kim sunumcu yaptı:roflol:

tanrıça sunumlarda topik kayıplarda yazmış birisi de:roflol:
onu yazanı bi bulsam:smiley-cool: :smiley-cool: :mymeka: :roflol:
senin sunumcu balıklarda çok iyi yasırnaşık şey

bayıldımopuyorumnanaktan
papuçlarını,yeni saç rengini ve bilekliğini güle güle kullan biriciğimolumunekankayizsmilenası yakışmıştır yeşil gözlerinekoyu renk dahada yakışmıştır eminim

içimin yağları eridi sen böyle diyince..bana değer verdiğin için hediyemede değer veriyosun ve severek kullanıyosun...buda beni çok mutlu ediyo kankacım:asigim:benden sana güzel bir hatıra bırakabildim demekki ne güzel..severek kullnıcağın bişeyhihoyyytiyi günlerde kullan köfte dudaklımaklinialirimsmileŞeniz
sana herşey yakışır güzelim benimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…