- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.081
benim olduğum yerde kilo alamıyorum muhabbeti yapmayın yolarım allahıma
ben de kilo almaya çalışıyorum canım ama alamıyorum 52 kiloyum 1 gram aldığımı görmedim daha
benim olduğum yerde kilo alamıyorum muhabbeti yapmayın yolarım allahıma
Kanka sen de benim gibi pis boğazsıncokacimcoook
Şimdi puding yaptım yine zira bu aralar puding üstü dondurma yimeden uyuyamıyorumcokacimcoook
Tavsiye ederim kanka pek bi gözel oluyo
Anamm sıkma canını tatlım ya bilirim çok sinir bişi ben de giderayak kıytırık bi dersten 2 puanla kaldımkötükedihüso neyseki bütü iyi geçti allahtan bizde büt var yaz okulu yok. akannehir İnşallah hocanın insafına gelir de gecersin kuzum
Bebem bi kan sayımı yaptır kansızlık filan olmasın. eyvahedigeldismile
ama kilon gene de iyi kuzum. kaydirigubbakcemile5 ben senelerce 45-48 arasıydım ivrençti.akannehir
Uzun zaman 52 gezdim zar zor sevgilimin üstün çabalarıyla, ekmek arası makarna seansları filan.
Sonra bu sene evde olduğum için 57 oldum şimdi iyiyim ama selülitim var pöff. :gitme:
Ben geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldımkaydirigubbakcemile2
Poşette fazla kalmış kırışmış biraz
Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyoboshayallersmile
güle güle püfür püfür giy şekerim..siyah olan nedir canım üst mü? entari mi?
Allaaaaah karakızlara pek yaraşır..zemuszemusçok güzeller..
Gacımmmm çok teşekkür ederimŞeniz Entari cnmın içiolumunekankayizsmile
Haklısın kuzum ben de zayıflıktan yanayım halimden memnunum valla almak istemeyom aman diyimm eyvahedigeldismilebenim babam da zayıf, boşver zayıflık iyidir ne hastalık varsa kilolularda var diyor(şeker,kolesterol gibi)
Aprılım ben de ünv.1. sınıfa kadar 47 kiloydum:1ninca: harbi boyumuza göre çok az oluyor kızçe gibiydim şimdi kadın ficudu oldum valla yaş gedii yaw:hulya:Bebem bi kan sayımı yaptır kansızlık filan olmasın. eyvahedigeldismile
ama kilon gene de iyi kuzum. kaydirigubbakcemile5 ben senelerce 45-48 arasıydım ivrençti.akannehir
Uzun zaman 52 gezdim zar zor sevgilimin üstün çabalarıyla, ekmek arası makarna seansları filan.
Sonra bu sene evde olduğum için 57 oldum şimdi iyiyim ama selülitim var pöff. :gitme:
Aşkitom öyle deme, aşırı zayıflık ta hoş değil. bağışıklık sistemi çökük oluyor. fena! :1no2:
Sen zaten verdin baya be gonuşma laayyn :mymeka:
istedi mi zayıflıyon sen de kuzum. :lepi:
Ay yok bebem ben tatlı bişi istemiyom :dilcikar:
Eskiden çikolata bağımlısıydım akannehir
bana bi haller oldu
artık zerre çukulata istemiyor canım :umursamaz:
varsa yoksa tuzlu cipsler kızartmalar mantılar cokacimcoook
aaaaayyyyyyy delikafadulden
sochicim takma kafaya yaw son yılın değil bildiğim kadarıyla ben de zamanında alttan ders aldım.canım malesef hoca insafı falan bi işe yaramıo en ii ihtimal cc gelir o bile kurtarmaz:kedi:
nyse olan oldu artık zaten:1no2:
kilo muhabbetmi dönüo buralardaaaaguclubacismile ben de bi kaç hftadır aşırı abur cubur tüketimine bağlı olarak 2 kilo almışım hemen kestim tabe bi de regl şişkinliği off nefretmafoldumben
Kızaam sen hakket ulu orta yirim yirim kilo almam muhabbetlerine girme heleki arzum gelir de duyarsa tenhada sıkıştırır valla senisempatiksalakcinnioff ben de öyle şeyler yemeyle alabilcek olsam ne güzel yiyorum ama hiç abartmıyorum 1 gram alamıyorumya ben kan aldırmam bananeyk!
Ben geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldımkaydirigubbakcemile2
Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyoboshayallersmile
Oooo entariyse daa çok sevdim şimdi..alkisalkisalkis
valla üzerindeykene fotosunu isteriz dii mi kızlar..kaydirigubbakcemile5
(destek destek)
:1shok:nerde kı tanrıça..
islo yüreğime indiriyordun :mymeka:kaydirigubbakcemile5:lepi:
Anamm Tanrıçam gelmişş hoşgeldin meleemm şükür kavuşturanaŞeniz
çıtırımzemuszemusBen geldimmm
Bugün dışarı çıkmıştım bunları aldım
Bu da kat kat fırfırlı ama çok belli olmuyo
güle güle kullanın nazomolumunekankayizsmileayrıca blog açmışsın sanırım,hayırlı olsun...ziyaret ediyim nazomun yemek mekanınıolumunekankayizsmilemerhaba kıslar nassınız
bende aile saadeti yaşıyorum:asigim:
ama aklım hep sizde
bizimkilere dün laptop aldım bide yanına vınn ohh alalı 1 saat oldu daldım buraya
hepinizi seviyoruuuumm
soşikim,bende yoktum,umarım iyidir bizim güzelliklerhihoyyytselam güzelliklerrr nasılsınızz
gacıkızlar yaaa..ben geçen haftadan beri gr.vermemişim.:çok üzgünüm:.hala 54,300 üm..fazlamı kaçamak yaptım nee?
anamgilin gözlemesine dayanamadım ondan zaar.2.neyse 10 günüm var daha
:kedi:sey ben geldim topicigimi yeni actimdaazcik reklam yapam dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/373995-bende-topiklendimnacizhane-bunlarda-by-princess-of-rain.html[/url]
islom,güle güle kullan kırmızı dudaklımaklinialirimsmileBugün aldıklarım
[/url][/IMG]
Bu da rucun dudakta duruşuaklinialirimsmile
Yalnız çok özensiz sürdüm deneme amaçlı dudak kalemi neyin de sürmedim
[/url][/IMG]
Deodorantın tendeki duruşu için açık adresimi verebilirimsempatiksalakcinni
adam izin vermiyoki 2 dakka giriyim:enbuyukkk:2 dakkalığına misafir olarak baktı:)ama beni pc ekranından uzak tuttu adiÇok üzgünüm çoook:enbuyukkk:
Hala Tanrıça hatununu bekliyoz
bende özledim akitoşumu:sinifsinif:eylüle kadar bizi habersiz bırakmasakaydirigubbakcemileAkitomu da özledim çok
eyvahedigeldismileburdayım kankam(allahhhh!!!!eyvahedigeldismile kötü kedi hüsoyu çıkardı,kaç kızım tanrıçaKanka nerdesinnnnkötükedihüso
vaayyyyy nikoMerhaba güzel bayanlar tanışalım süprizzzzz :dance::dance::dance:
ben Bandırmalı Niko -tatlicadiarzu- :teytey::
mapıslık ne zor Yarabbim, ne kadar soğuk oralar, mesaj bölümünde bi smila bilem yok :uhm: sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
artık tam anlamıyla KKlı oldumolumunekankayizsmile
hatta Bihterin demesi gibi artık tam anlamıyla patronumun sekreteryası oldum delikafadulden :hooray: :sm_cool:
gacım çek bana bi "Ban Sekreteryası" etiketi :içelim: :roflol::
aksi gibi bunları yazarken netim gittişanssız ve de banssız niko sırnaşık şeysırnaşık şey
kukuzela politikasıdelikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey manyak la bu:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:aklinialirimsmile Ehh böböğüm, Tanrıçam kozmetik bilgesiyse, ben de cinekoloji bilgesi sayılırım icabında...anadın mı...aklinialirimsmile
İlgi alanıma giriyi kukucan. :jeyyar: Yüksek istihsasımı Kukuzela Politikası üzerine yapmayı düşünüyorum...sempatiksalakcinni
hindi gibi kabardım kanka sorma:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: işte çalışkan öğrenciler:lepi:heheheh Bibertom nasıl çalışkanız di mi Tanrıçam bu aynı mesajlarımızı görünce gurur duycak bizlen :roflol:
tanrıçan kimseyle görüşemiyoki bebeğim:)nasılsın sermom evlenmedinmi hala kııısaol aprilim şekerim,yav tanrıçamlada görüşemioz hiç o nerelerdebilmiyorumkismile
puhahhahaahaha niko karısı etiket kurbanımı oldu....:roflol:tis etçem gülmekten:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Sevdalısıyla gezmelerde Tanrıçam, aklinialirimsmile gelecek planları yapii :lepi:
Nikonum, Bir Derdim Var'daki bir konu yüzünden banlandı melekom :gitme:
Etiketler Kazen'i dellendirmiş..:1ninca:
Nerdeyse bütün topiği banladi. ohaoldumsmile
haaaaaaaaaaaaaaaboshayallersmile :roflol:alemsin minimkaydirigubbakcemile3eniştenin kalbine iner bebem,alıştıra alıştıra söyleseydin:)hem polo moloda istemiyük,eminönü alt çarşıdan alsada uyar bize:icecream:bu arada anlatmayı unuttum size , biz barıştıktan sonra dedimki alişgo'ya , sen dedim dua et kızlara dedim ,
ne kızı gitmedimi arkadaşların dedi ,
yok dedim kimmiş o kızlar bakalım felan dedi
sen dedim tanrıçaya , aprile ev arkadaşıma , isloma , biberitoma , tospike , böle saydım tek tek
böle bi kaldı möl möl suratıma bakıor :uhm:,
onlar nasıl isim be öle falan , april kim ne evi filan diyor :roflol:gerçek sandı isimleri :roflol: dedim kk 'dan kankalarım falan ,
sonra öle bi haa çektiki 1 dakka felan sürdü :roflol:
sonra dedi saolsunlar eksik olmasınlar , sonra da dedim onlarada 1 er ayakkabı alacaksın postalıycam dedim :roflol: yüreğine iniyodu :roflol:
ööööööööpptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm a.s.:asigim:
islomda kendi kendine eğleniyo bakıyorum:)))))neyini beğenmedin bu makyajın nankör kedi:mymeka:Şenizgayet hoş bitanemolumunekankayizsmileNie kimse yok yaa:umursamaz:
Kendi kendime takıliim barisempatiksalakcinni
--islo bugn makkaj yapmadın mı kız?
--yapmam mı kanka ekliyim ama foto bi moka benzemio
--ekle len benim de canım sıkılıo zaten:hulya:
[/url][/IMG]
--islo hakket bi moka benzemio topiğin karıları görmeden sil sen bunu:1closedeyes:
--mafoldumben
allana kurban emikaydirigubbakcemile5yalamış yutmuş vallahaboshayallersmileCanım, kil maskesi için yapman gereken çok basit.:lepi:
Kil ve içme suyunu, maske kıvamına gelene kadar karıştır. Yüzüne sür ve kuruyunca yıka. Sodayla da yıkayabilirsin tabii. zemuszemus
Kile su yerine başka şeyler de katabilirsin.:hulya:
Kendi elde ettiğin meyve suları, salatalık suyu, gül suyu, elma sirkesi, süt, bal, kaymak...vs vs... kaydirigubbakcemile2
onu yazanı bi bulsam:smiley-cool: :smiley-cool: :mymeka: :roflol:bibertonun sunumcu balıklarına dikkat :)), kim yazdı bunu:roflol: benim canım balıklarımı kim sunumcu yaptı:roflol:
tanrıça sunumlarda topik kayıplardayazmış birisi de:roflol:
bayıldımopuyorumnanaktanbu sevdiceğimin barışma hediyesi şutarafagitti
bu burda yeni keşfettğim bir yerden aldığım bilekliğim , bi de kolye beğendim onu da alacağım
bu da minik için , saçımın rengi , güzel çekemedim ama biraz belli
içimin yağları eridi sen böyle diyince..bana değer verdiğin için hediyemede değer veriyosun ve severek kullanıyosun...buda beni çok mutlu ediyo kankacım:asigim:benden sana güzel bir hatıra bırakabildim demekki ne güzel..severek kullnıcağın bişeyhihoyyytiyi günlerde kullan köfte dudaklımaklinialirimsmileŞenizAşkom benim yaaaaaaa hihoyyyt
Kankam, bugün Edirneye gideriken, senin hediye çekilişinde aldığın T Shirtü giydim :asigim:
Aslında gelmesini beklicektim, bekleyemedim :lepi:
ama çok beğendi, hemen sordu, nerden aldın bunu diye
Didim Tanrıçam yolladı olumunekankayizsmile
'Gafayi yimiş sevgilim bensizlikten' didi sempatiksalakcinni
Ama çok biğendi dümbük sevgilim...Ah bir de yakuştu ki sorma gitsin kankacım aklinialirimsmile Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?