Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayyy canım iiki doğdun nice mutlu yıllaraaa:lepi:delikafadulden

benimki siyahtı canım carbon black olanı kullandımm cok memnun kalmıştm

Teşekkür ederim bitanemhihoyyyt

Canım ben de hem ondan hem griden var gri olanı daha çok kullanıyorum daha kolay geliyo sürmesi siyah olan çok zor sürekli birbirine yapışıyo:sinifsinif: demek ki benden kaynaklanıyo kötü olması sürmeden önce birşey yapıyo musun:kedi:

grinin fırçası nasılki tatlım? bildiğin incecik plastik fırça değil mi? ben memnun kalmştm cnmmm kuruyunca attım tabe sonrasında da onun gbi bişi bulamadım yeni deneyelim derken uzak kaldık telescopicle

Bibertoommm iyiki doğdun iyiki bizimlesin bitanemhihoyyyt
Seni çoo....kk seviyoruzzzŞeniz

Nazom iyi geceler canımŞeniz
Grinin fırçası siyah gibi ama daha sert ve düz. Siyah biraz kıvrık, kıvrık olunca süremedim glb bitanem

Bibertoommm iyiki doğdun iyiki bizimlesin bitanemhihoyyyt
Seni çoo....kk seviyoruzzzŞeniz
İslommm sağol bitanesiŞeniz
Ben de sizi çok seviyorummm:asigim:
biberim griyi denemediğim için bişi diemiorum tatlım malesef ama dediğin gbi siyahın fırça oynak bana ii gelmiştiiiii

Hmm tmm cnm belki bana yaramadı neyse biraz daha deneme yapayım belki kaparım sürmeyikaydirigubbakcemile2

biberim kirpik,göz yapısına göre değişio işte beğenilerimiz:hulya: ben hala kendime en uygunu bulamadım şöle simmmsiyah hem uzatann hem dolgunlaştrp kıvıran bişi yokkkk keşke olsaa

ıyi geceler demek için girmiştim kii kkarabiberr in doğm günü olduğunu gördüm doğum gününü kutladım ve didiyorum
kendinize iyi bakınnn
ıyi geceler tatlı huzurlu uykular herkese opuyorumnanaktan

canım çokk teşekkr edermm bu aralar tarif eklemiorum çünküü bişiler yapınca dayanamıorum yieorum sonra kilo olarak geri dönüosengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…