- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 4
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.321
Yine bütün öküzzlüğüm üstümde:1ninca:
Çikolatalı pudingin üzerine magnum kırıp yidimmsempatiksalakcinni
Mide fesatından gidicem galiba bu seferkafamçokkarıştı
afiyet olsun tatlım yarasınnnn
tanrıçam stickerlarında çok hoş yaa tam senin tarzın valla şıkır şıkır
Nazoomm hoşgelmişin kurtlarını da dökmüşünzemuszemus sefan olsun
Evet o konuşmalarımız baya bi olay oldu ama haklısın yorumsuz bir - rep hoş değil. Anlaşırsınız umarım özel mesajla falan halledersiniz.
Fena yaradı nazom altın vuruş yaptım resmensempatiksalakcinni hala ölmedim:1ninca:
Yanındaki enerji de cabasıaklinialirimsmile
deli kız dikkat etde bu enerjiyle düz duvara tırmanmayasın:roflol:sempatiksalakcinni
aşkom carminaya baksana bir..fiyatlarıda uygunhihoyyyttanrıçam ozamn bana bi kapatıcı önerirmisin kapatma özelliği iyi olan yoğun bşeykaydirigubbakcemile2
seram benim odam artıktanrıçam çiçeğine bayıldım bu arada bende bizim komşuda görmüştümkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
cano çok gereksiz be:1ninca:burjuva zihniyeti:umursamaz:herkez birbirine üstünlük yapar,aman ben bilenzik taktım,şanım yürüdü,aman o çeğrek taktı ne kadar ayıp,kimin düğününe geliyosun felan muhabbetlerisempatiksalakcinnisevmem öyle düğürn dernekdüğün aynı yerde olsak ben de istemezdim sadece kına yiter ardından nikah yallah
gız aynı zamanlarda tokmaa yicez bu gidişle biz kuzi
bir sülale iki gelin:))))
ben sana gelirim sen bana gel topikte artık bölüşsün gelsin ikimize de:))
neler neler var kuzen,bu neki..çeşit çeşit desenler,renkler..ayrı hava katıyo,ben kendimi böyle küçük detaylarla iyi hissediyorumbayanssulusmileoy evini çiçek bahçesi etmiş bu kız:)))
ben de sanırsam yatak odasına yatak başına alacam ganka bir tane var salonda kullanılmalık bu sitede görmüştüm bayılmıştım bulursam gösteririm
tam benim istediğim bişeydi yaa
bloğunu ihmal etme bebem,sen vedari iftiharımızsın:hooray:bebeğimmm blog açtım onu ihmal ediommmm topikle nası başa çıkcam :kedi:yirim seniiiikaydirigubbakcemile
Tanrıçammm bu sticker lara bayılıorum cok güsel olmuş pembiş pembişşşşş
hoşgeldin kızanım...çok kızmışın be ya:teselli:ik defa bu kadar hiddetli gördüm seni..konuyu bilmiyorum ne nedir,ne değildir..tuğçe burayada uğrardı,şeker bi kız bildiğim kadarı ile..neden sorun oldu aranızda anlamadım bitanem..umarım çözülür sorun her ne iseŞenizmerhaba canlarım
nasılsınız bakalım
bende istanbuldan geldim düğün vardı bi oynamışım kiiiizemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pudingin üstüne magnum kırıpCADIARZU:1shok: kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun bebeğim..tanrıçanın külübüne hoşgeldinolumunekankayizsmilefarkımız yok..aynı mokun lacivertiyiz:)Yine bütün öküzzlüğüm üstümde:1ninca:
Çikolatalı pudingin üzerine magnum kırıp yidimmsempatiksalakcinni
Mide fesatından gidicem galiba bu seferkafamçokkarıştı
afiyet olsun tatlım yarasınnnn
tanrıçam stickerlarında çok hoş yaa tam senin tarzın valla şıkır şıkır
Allah bilamı virdi kankaeyvahedigeldismile nefes alcak silimetrik yer kalmadı midemdesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pudingin üstüne magnum kırıpCADIARZU:1shok: kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun bebeğim..tanrıçanın külübüne hoşgeldinolumunekankayizsmilefarkımız yok..aynı mokun lacivertiyiz:)
evet tatlım mecbur gidiyoruz işte bitanemnaziko ne yaptın diyecetim bende biberitom
araştırdım ben senin o olayı da örtmen olunca gitme ertelenebilir
ama polis olunca mecbur gidilecek dediydiler bebetom
sonra sordum bizim bi çok yakınımız uzman çavuş heryerde geziyor ,eşi de örtmen
şırnakta da görev yapmış uzun sene onun doğu batı diye sıra ile gidiyor ya
diyor ki onu masa başına verirler karakolları merkezde zaten korkmasın o kadar kötü değil diyor
biz sınırdaydık diyor bitnaesim
eşin ne yaptı bu arada canısım? çıkacak mı işten
pişmasın demek hee:roflol:Bu gece zabaha kadar tepinirim gari:teytey:
Uykum da vardı hem de
Bu sefer harbici pişmanım:1ninca:
beğenmene sevindim canımın içi..düğündede döktürmüşsün ohhh:teytey:kayseriye ne zaman dönüyosun cano?
soşik kız senin biloğun mu var
abbooo
bakacam bidenem link ver yarın incelicem
ben yatıyom gül tenlilerim
yarın görüşürük hepinizi alnından öpüyom
arkamda rahat durun gıdıklanıyom sonra temem mi çikelatalar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Allah bilamı virdi kankaeyvahedigeldismile nefes alcak silimetrik yer kalmadı midemdesempatiksalakcinni
Bu sefer yediğim moku kendim bile temizleyemicem kafamçokkarıştı
Bu enerjiyi de bu saatte nası tüketirim bilemedimbilmiyorumkismile
begendim tatlım valla benım ev kira olmasa bende alıp alıp yapıstırcam valla çok hosuma gidiyor
düğün iyi geldi kafam dağıldı herkesi gördüm hasret giderdim
daha 7 gun izni var tatlım burdayım daha[/B]
soşik kız senin biloğun mu var
abbooo
bakacam bidenem link ver yarın incelicem
ben yatıyom gül tenlilerim
yarın görüşürük hepinizi alnından öpüyom
arkamda rahat durun gıdıklanıyom sonra temem mi çikelatalar
yaa bacılar size bişi sorcam şu koldaki incecik tüyler ben sir ağdayla ya da makineyle alıyorum kırmamaya dikkat ediyorum da hep çıkış yönünün tersine alıyorum ama diken diken çıkıyolar yatmıolar namuzsuzlar hep dik dik neden böle acep
reklam yapmak gibin olmasın güzelimmm buyur beklerimmmmBana Dair
ii geceler güzelim çok çok öpüldünnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?