- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.341
kıllı insanlar olduğumuz için bebeğim:smiley-cool:benimde öyle..ve deli ediyo benikötükedihüso
Blog sahibemiz 20 yaşında zavallı bir üniversite öğrencisi:)Kendisi hayattan zevk almayı,gülüp eğlenmeyi seven bir tip. Aynı zamanda makyaj yapmaktan, mutfakta vakit geçirip yeni lezzetler denemek ve denetmekten büyük keyif alıyor
anlatımına kurbankaydirigubbakcemile3
reklam olsun be hayatım,bi moktan habersiz saçma sapan insanlar blog açıyoda,sen bu kadar deneyimliykenmi açmıcaksın..bol bol reklam yaparım yerinde olsam..insanların gözü gönlü açılsın
canımsınnn ayyy ne biliim kafama göre bişiler yapıp paylaşıorum işte bi iddaam yok maksat muhabbet:kedi: güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederm bitanem şu ana kadar bi olumsuz yorum gelmedii bu süper bişibilmiyorumkismile
Tanrıçam valla oyleyse bende alayım o stickerlardan sök tak yaparım bende değişiklik olur
valla bu tatil cok iyi geldi ne diyeyim
çok özlemişim
ben bu blog olaylarından anlamam,ama resim ararken rasgele bi bloğa denk geliyorum:)ve inan tesadüf olarak gördüğüm bloglardan çok çok daha başarılı..sade ve öz anlatım,netsin bi kere..lafı ebeleyip gevelemiyosun..direk konuya dalıyosun ve sıkılmıyo insan..
resimlerle çok güzel destekliyosun,resimlerde yerinde cuk diye oturuyo:1closedeyes:iddan yok ama iddalı geçinenlerden daha iddalısın kanımcayeni resimlerle ve anlatımlarla bloğunu boş bırakma hayatım,takipçinizopuyorumnanaktan
Yivrum blog demişsin alıntı yapmayınca unutmusum
vall yenı yenı basladım bebiş daha benımkı ekliyorum kendimce bişiler
taa bilmem kaç fırın ekmek yimem lazım
Anaam bana yiyecek bişi deme heleki tatlı hiç deme:1ninca:pişmasın demek hee:roflol:
valla bende acıktım kız şimdi valla canım ekti
annişkoma yavşayayım azıcık barii
Allah rahatlık versin ballı kaymakopuyorumnanaktansoşik kız senin biloğun mu var
abbooo
bakacam bidenem link ver yarın incelicem
ben yatıyom gül tenlilerim
yarın görüşürük hepinizi alnından öpüyom
arkamda rahat durun gıdıklanıyom sonra temem mi çikelatalar
Hacı denedim totoyu kaldıramıyom bu halde:1ninca:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben söyliyim: düz duvara tırmanarak:lepi:
En iyisi ellemicen bak benimkilere uysal bi şekilde yatıyolar sempatiksalakcinnikıllı insanlar olduğumuz için bebeğim:smiley-cool:benimde öyle..ve deli ediyo benikötükedihüso
valla oyle gurbetlik çok zoral tabi canım benim,yapıştırırken bile insanın kafası dağılıyo,oyalanıyosun,sonra baktıkça mutlu oluyosun:smiley-cool:
özlenmezmi...memleketin,ailen..ah..ahhh gurbetlik zorboshayallersmile
nikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle
nikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle
çok çok teşekkür edermm tatlım elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum keyif alıyorsanız amacıma ulaştım demektir. bu aralar pek takılamyorum bloga ama kapatıcam eksikleri:)
dün keşfettim canım blogu hemennn takibe aldımm hayırlı ossun:lepi:
Toplaşın kızlar pasta kesiyoruzzz ben doğdumhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aaaa mutlu yıllaaarrr tatlışkommm mutlu yıllarr nice senelereeeŞeniz
Toplaşın kızlar pasta kesiyoruzzz ben doğdumhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sochic fıstığım sen loreal teleskopik mascara demiştin ya hangisi o siyahlı mı grili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?