Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tanrıçam valla oyleyse bende alayım o stickerlardan sök tak yaparım bende değişiklik olur
valla bu tatil cok iyi geldi ne diyeyim
çok özlemişim

canımsınnn ayyy ne biliim kafama göre bişiler yapıp paylaşıorum işte bi iddaam yok maksat muhabbet:kedi: güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederm bitanem şu ana kadar bi olumsuz yorum gelmedii bu süper bişibilmiyorumkismile

ben bu blog olaylarından anlamam,ama resim ararken rasgele bi bloğa denk geliyorum:)ve inan tesadüf olarak gördüğüm bloglardan çok çok daha başarılı..sade ve öz anlatım,netsin bi kere..lafı ebeleyip gevelemiyosun..direk konuya dalıyosun ve sıkılmıyo insan..
resimlerle çok güzel destekliyosun,resimlerde yerinde cuk diye oturuyo:1closedeyes:iddan yok ama iddalı geçinenlerden daha iddalısın kanımcayeni resimlerle ve anlatımlarla bloğunu boş bırakma hayatım,takipçinizopuyorumnanaktan

Yivrum blog demişsin alıntı yapmayınca unutmusum
vall yenı yenı basladım bebiş daha benımkı ekliyorum kendimce bişiler
taa bilmem kaç fırın ekmek yimem lazım

Tanrıçam valla oyleyse bende alayım o stickerlardan sök tak yaparım bende değişiklik olur
valla bu tatil cok iyi geldi ne diyeyim
çok özlemişim

al tabi canım benim,yapıştırırken bile insanın kafası dağılıyo,oyalanıyosun,sonra baktıkça mutlu oluyosun:smiley-cool:
özlenmezmi...memleketin,ailen..ah..ahhh gurbetlik zorboshayallersmile

çok çok teşekkür edermm tatlım elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum keyif alıyorsanız amacıma ulaştım demektir. bu aralar pek takılamyorum bloga ama kapatıcam eksikleri:)

Yivrum blog demişsin alıntı yapmayınca unutmusum
vall yenı yenı basladım bebiş daha benımkı ekliyorum kendimce bişiler
taa bilmem kaç fırın ekmek yimem lazım

dün keşfettim canım blogu hemennn takibe aldımm hayırlı ossun:lepi:

pişmasın demek hee:roflol:
valla bende acıktım kız şimdi valla canım ekti
annişkoma yavşayayım azıcık barii
Anaam bana yiyecek bişi deme heleki tatlı hiç deme:1ninca:

Allah rahatlık versin ballı kaymakopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben söyliyim: düz duvara tırmanarak:lepi:
Hacı denedim totoyu kaldıramıyom bu halde:1ninca:
kıllı insanlar olduğumuz için bebeğim:smiley-cool:benimde öyle..ve deli ediyo benikötükedihüso
En iyisi ellemicen bak benimkilere uysal bi şekilde yatıyolar sempatiksalakcinni

al tabi canım benim,yapıştırırken bile insanın kafası dağılıyo,oyalanıyosun,sonra baktıkça mutlu oluyosun:smiley-cool:
özlenmezmi...memleketin,ailen..ah..ahhh gurbetlik zorboshayallersmile
valla oyle gurbetlik çok zor

nikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle

nikon pembe koltuktamııı
bilmiyorum beeennn
:1shok:

nikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle

Nası yaa Nikoo pembe koltukta mı:1shok: bunu ben nası kaçırdım ya nie kimse baa demedi
Bu niko karısı nie reklamını yapmii adam gibin:mymeka:

sağol tatlım gördüm senıde yorumunuda
çok sevindim inan ki arkadaslarım her zaman yanımda çok mutlu oluyorum
senide takip ediyorum duru güzellik
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…