G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.681
selam kızlarrr :gitme: çok özledim sohbetlerimizi ama giremiyorum çok nete :a015:
amatemle umatemle olucak iş değil bu ebiş..irade..beyinde biter..orda tedavide görse emin ol ortamı olursa içeryerimsenibenselam kızlarr
ben ıı deılım kafam cok karısıkk napcam yaa :S sıze sorum olacak esrar tedavısı goren bırı bırakmısmıdr esrar kullanmayı :S ametemde tedavı gormus bırı kırakmısmıdr ?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Hello kıslarrr
Ya ben bişi sorcaktım unuttum neydi acaba bilmiyorumkismile
Ah zalak kafam ah :mymeka:
Ayy hatırladım
Şu alıyorum satıyorum vs bölümü kaldırıldımı yenisi açıldıydı yaa benneyaptımki
gel hayatım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2slm kızlarra.s.
soru sormaya geldim kaydirigubbakcemile2
tanrıça sürme konusuna değindi mi bilmiyorum göremedim, ben sürme almak istiyorum ama hakiki olanından böyle sürüp bıcı bıcı yapıyolarmış ama gene de akmıyormuş göz içinde çok faydalıymış:1ninca:
nerden bulacaz hakiki olanı nerden anlıycaz:1rolleyes:
nere kayboldun sen yine:1ninca:özletiyosunolumunekankayizsmilemerabayın kızlaaaar..akşam coşmuşsunuz benden sonraaaa..:çok üzgünüm::a015:
aga görmedim..ne dedinkibilmiyorumkismilekendimi kestirtme bana der gibi:roflol::roflol: kendimi alıntılatma bana:enbuyukkk::roflol:patron ben geride yorum yazdım görmedin hımm :1rolleyes: alıntı yaptırtma bana:umursamaz: bi yarım saate gelirim inşaallah bana dua et eyvahedigeldismile
watsonslarda var cenıfır...kızlar ya bişey srucam sir ağda makinasını nerden bulabilirim?
hayyyyHellooo
ellerine sağlık nazom..bizde seni öptükopuyorumnanaktanmerhabayın kısçeler
tam geldim geçmişi okuyom
anam taze fasül ayıkla deyi
napam gidemde yemek yapam
üptüm hepinizi
sanırım cabbar kapıyı kırıp bu kızı sırtına alıp kaçırdı akannehir CADIARZU :1rolleyes:
:roflol: :roflol: ben şahidim diyosun barbi:roflol:kızlar böğün ne giydinde tanrıça yorum yapmış koparttı zaten hatun beni:)
merak etmeyin ex enişte deeldi giren
Şeniz Şenizgeldim
baktım gördüm
ve gidicim
kaydirigubbakcemile3 git dersin gitmezmki kukucan alaftan anlamazki:sm_confused:-tatlicadiarzu-:hulya:
kuku bazen laf dinlemiyor :roflol::roflol:
tanrıçam online şu anda ama enişte herhal :ecrin_bebek:
selam kızlarrr :gitme: çok özledim sohbetlerimizi ama giremiyorum çok nete :a015:
kanka çaktınmi cidden yaa
bende sen bakmadan koyyorum sanıorm
kuku bazen laf dinlemiyor :roflol::roflol:
koklaşüümm be kızanım napayımayyyy.:dance::teytey:.nazo gelinim anandamısın beyaaa..:sm_cool::sm_cool:
koklaş annenle canım benimolumunekankayizsmile..selamlarımı süleyesin..buyrunnnnnnnnn
biz de seni öptükkkkk gel ama bakkk özletmeeeolumunekankayizsmile
ep gene trakya beyaaaopuyorumnanaktanNazocanımmm, ohh ne güzel mis gibin havada mis gibin fasüle beyaa:lepi: olumunekankayizsmile
slmm kızlarr muahhhopuyorumnanaktan
ep gene trakya beyaaaopuyorumnanaktan
em fasül emide bamyaa yaptıkkk
baaçede mis gibin oturdukk
slmm kızlarr muahhhopuyorumnanaktan
ooh valla Nazocanım, boshayallersmile ben de köye gitmek istiyorum bakalım ayarlayabülüsem :hulya:
Şeniz Bebişimmm opuyorumnanaktan
uzun zamandır yoklama almıyoruz
arzu alisine gitti:lepi:aprilim düzenli olarak geliyo..şafağı 33:teytey:islandımda iyi hoş,bol bol göz makyajı ekliyo bize:hooray:nikom pembiş koltukta bizi ihmal etti bu ara ama mutlaka uğruyogamyoncuiremsuakitram:a015:çok özlediksenağlamaminikim her sevinçli haberde halay başı oluyo seve seve:teytey::lepi:nazom tekirdağda anasıgilin yanındabiz laflarken aşşadan bizi dikizleyen ama yazmıyanları saymıyorum:smiley-cool:misafirlerimiz var bide bol bol-tatlicadiarzu-...minim:jeyyar:fransızlarla uğraşıyo bir lisan bir insanımŞeniz,tatlıgacım eskisi kadar sık gelmiyo:sm_confused: tembek tospa sınavlara çalışıyo:hulya: karabiber cadısı 2 gündür kayıp..geçen doğumgünü çocuğuydu:icecream: pati bizi çok ihmal etti:enbuyukkk: burcukutlubenneyaptımkiunuttu bizi:çok üzgünüm: ceylokaydirigubbakcemilekk da geziyo topiğe uğrayıp kaçıyo:tomato: sochic bebeğim oda sık sık geliyo..dudak mukyajları ekliyo bu ara:lepi: madam tospa,avatarımın anasıolumunekankayizsmileoda uğruyo bu ara..kaydirigubbakcemile2
yoklama bitti..dağılın
heee barbimi unuttum:))ikoncanım o benim..oda geliyo kankaları..iyi hoş kendisi:))
muuucccuuukkkopuyorumnanaktan
Şeniz Bebişimmm opuyorumnanaktan
uzun zamandır yoklama almıyoruz
arzu alisine gitti:lepi:aprilim düzenli olarak geliyo..şafağı 33:teytey:islandımda iyi hoş,bol bol göz makyajı ekliyo bize:hooray:nikom pembiş koltukta bizi ihmal etti bu ara ama mutlaka uğruyogamyoncuiremsuakitram:a015:çok özlediksenağlamaminikim her sevinçli haberde halay başı oluyo seve seve:teytey::lepi:nazom tekirdağda anasıgilin yanındabiz laflarken aşşadan bizi dikizleyen ama yazmıyanları saymıyorum:smiley-cool:misafirlerimiz var bide bol bol-tatlicadiarzu-...minim:jeyyar:fransızlarla uğraşıyo bir lisan bir insanımŞeniz,tatlıgacım eskisi kadar sık gelmiyo:sm_confused: tembek tospa sınavlara çalışıyo:hulya: karabiber cadısı 2 gündür kayıp..geçen doğumgünü çocuğuydu:icecream: pati bizi çok ihmal etti:enbuyukkk: burcukutlubenneyaptımkiunuttu bizi:çok üzgünüm: ceylokaydirigubbakcemilekk da geziyo topiğe uğrayıp kaçıyo:tomato: sochic bebeğim oda sık sık geliyo..dudak mukyajları ekliyo bu ara:lepi: madam tospa,avatarımın anasıolumunekankayizsmileoda uğruyo bu ara..kaydirigubbakcemile2
yoklama bitti..dağılın
heee barbimi unuttum:))ikoncanım o benim..oda geliyo kankaları..iyi hoş kendisi:))
herhalde hoca yoklamayı aldıktan sonra tek dagılmayan ders tanrıçanın dersi olmalııalkisalkisalkis
valla havalar cok berbat geldiğimden beri yagmur bi kapalı hava
bugun biraz actı işte
ne sans bendekide
sende git kuzu cek mis havayı cigerlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?