Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlarr
ben ıı deılım kafam cok karısıkk napcam yaa :S sıze sorum olacak esrar tedavısı goren bırı bırakmısmıdr esrar kullanmayı :S ametemde tedavı gormus bırı kırakmısmıdr ?
amatemle umatemle olucak iş değil bu ebiş..irade..beyinde biter..orda tedavide görse emin ol ortamı olursa içeryerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kanka orası çok karışık yakafamçokkarıştıkalkmadı ama sınıf atladı,bi hoş oldu:sinifsinif:

gel hayatım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2
öyle bi sürme yok hayatım:)her çeşit sürmeyi kullanmışımdır,ama içlerinden en çok aktarlarda satılan kajalın 3 tl lik sürmelerini beğenirim...kozmetikçiden alma..aktar yada hacı malzemeleri satan yerlerden al derimkaydirigubbakcemile5

merabayın kızlaaaar..akşam coşmuşsunuz benden sonraaaa..:çok üzgünüm::a015:
nere kayboldun sen yine:1ninca:özletiyosunolumunekankayizsmile
patron ben geride yorum yazdım görmedin hımm :1rolleyes: alıntı yaptırtma bana:umursamaz: bi yarım saate gelirim inşaallah bana dua et eyvahedigeldismile
aga görmedim..ne dedinkibilmiyorumkismilekendimi kestirtme bana der gibi:roflol::roflol: kendimi alıntılatma bana:enbuyukkk::roflol:
kızlar ya bişey srucam sir ağda makinasını nerden bulabilirim?
watsonslarda var cenıfır...
hayyyy
merhabayın kısçeler
tam geldim geçmişi okuyom
anam taze fasül ayıkla deyi
napam gidemde yemek yapam
üptüm hepinizi
ellerine sağlık nazom..bizde seni öptükopuyorumnanaktan
sanırım cabbar kapıyı kırıp bu kızı sırtına alıp kaçırdı akannehir CADIARZU :1rolleyes:

kızlar böğün ne giydinde tanrıça yorum yapmış koparttı zaten hatun beni:)
merak etmeyin ex enişte deeldi giren
:roflol: :roflol: ben şahidim diyosun barbi:roflol:
geldim
baktım gördüm
ve gidicim
Şeniz Şeniz

kuku bazen laf dinlemiyor :roflol::roflol:
tanrıçam online şu anda ama enişte herhal :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 git dersin gitmezmki kukucan alaftan anlamazki:sm_confused:-tatlicadiarzu-:hulya:
yok bitanem bendim,ama ateş almaya geldim:1ninca:nete giricek durumda değil cabbar efendi:hulya:

selam kızlarrr :gitme: çok özledim sohbetlerimizi ama giremiyorum çok nete :a015:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
sana çok güzel bi muamele çekicem dur sen

selam kızlarrr :gitme: çok özledim sohbetlerimizi ama giremiyorum çok nete :a015:

Canımıniçi benimmm opuyorumnanaktan
Patiküler güzelim özlüyoruz seni ama...
boshayallersmile

kanka çaktınmi cidden yaa
bende sen bakmadan koyyorum sanıorm
kuku bazen laf dinlemiyor :roflol::roflol:

sempatiksalakcinni Olsun be kankitom, aramızda lafı mı olur bebişim olumunekankayizsmile

ayyyy.:dance::teytey:.nazo gelinim anandamısın beyaaa..:sm_cool::sm_cool:
koklaş annenle canım benimolumunekankayizsmile..selamlarımı süleyesin..buyrunnnnnnnnn
koklaşüümm be kızanım napayım
ama az kaldı iznim
tasası tuttu valla

biz de seni öptükkkkk gel ama bakkk özletmeeeolumunekankayizsmile

gelddiiiimmmmm
zemuszemus
Nazocanımmm, ohh ne güzel mis gibin havada mis gibin fasüle beyaa:lepi: olumunekankayizsmile
ep gene trakya beyaaaopuyorumnanaktan
em fasül emide bamyaa yaptıkkk
baaçede mis gibin oturdukk

başınız sağolsun tatlım allah sabır versinnn
:teselli:

uzun zamandır yoklama almıyoruz
arzu alisine gitti:lepi:aprilim düzenli olarak geliyo..şafağı 33:teytey:islandımda iyi hoş,bol bol göz makyajı ekliyo bize:hooray:nikom pembiş koltukta bizi ihmal etti bu ara ama mutlaka uğruyogamyoncuiremsuakitram:a015:çok özlediksenağlamaminikim her sevinçli haberde halay başı oluyo seve seve:teytey::lepi:nazom tekirdağda anasıgilin yanındaminim:jeyyar:fransızlarla uğraşıyo bir lisan bir insanımŞeniz,tatlıgacım eskisi kadar sık gelmiyo:sm_confused: tembek tospa sınavlara çalışıyo:hulya: karabiber cadısı 2 gündür kayıp..geçen doğumgünü çocuğuydu:icecream: pati bizi çok ihmal etti:enbuyukkk: burcukutlubenneyaptımkiunuttu bizi:çok üzgünüm: ceylokaydirigubbakcemilekk da geziyo topiğe uğrayıp kaçıyo:tomato: sochic bebeğim oda sık sık geliyo..dudak mukyajları ekliyo bu ara:lepi: madam tospa,avatarımın anasıolumunekankayizsmileoda uğruyo bu ara..kaydirigubbakcemile2
biz laflarken aşşadan bizi dikizleyen ama yazmıyanları saymıyorum:smiley-cool:misafirlerimiz var bide bol bol-tatlicadiarzu-...
yoklama bitti..dağılın

heee barbimi unuttum:))ikoncanım o benim..oda geliyo kankaları..iyi hoş kendisi:))

ooh valla Nazocanım, boshayallersmile ben de köye gitmek istiyorum bakalım ayarlayabülüsem :hulya:

Şeniz Bebişimmm opuyorumnanaktan

valla havalar cok berbat geldiğimden beri yagmur bi kapalı hava
bugun biraz actı işte
ne sans bendekide
sende git kuzu cek mis havayı cigerlerine

herhalde hoca yoklamayı aldıktan sonra tek dagılmayan ders tanrıçanın dersi olmalıı
alkisalkisalkis

kanka halay dedin halay duygularımı kabarttın yine bak :teytey::teytey::roflol:

herhalde hoca yoklamayı aldıktan sonra tek dagılmayan ders tanrıçanın dersi olmalıı
alkisalkisalkis

:kedi:estafurullah nazom:kedi:
espirisine ders felan diye takılıyoruz..yoksa ne haddime:1closedeyes:hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruzŞeniz..zaten yeni malzeme almıyorum..müsrüflük yapmıycam..elimdekileri kullanıyım..kullanıcak yerim olursa-tatlicadiarzu-evin içinde kendi kendime sürünürümbayanssulusmile:roflol:
zaten yazın sevmiyorum makyaj malzemesi almayı:sinifsinif:

valla havalar cok berbat geldiğimden beri yagmur bi kapalı hava
bugun biraz actı işte
ne sans bendekide
sende git kuzu cek mis havayı cigerlerine

Olsun be nazom, küyde yağmırın tadı başka olur hihoyyyt
hemi de yaz yağmırı
boshayallersmile

Akitomu çok özlidim ben de... :gitme:

Biz de aneyle bugün AVM gezdik, ayakkabı biğendik, ayırttık. :hulya:
Yarın alcaz, fotosunu koyarım çoğ güceller hihi
hihoyyyt :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…