Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Koycam tebii meleğim sırnaşık şey

Olum nası gülmiyim yaa yazdığı şeye bak :roflol: :roflol:
dümbük yaaaaaaaaa ahahahahha
:roflol:

Aşktanesi varmış Gizoşumun benim oyy...kaydirigubbakcemile5
Bebem sınırsız en iyisi de, ben gitçem zati yakında bu PC yi de satçam, neti de kapatçam...:lepi: Bir laptop alıcam, gittiğim yerlerden topikimize bağlancam hihi boshayallersmile
Göçebe olmaya az kaldii
hihoyyyt

ben geldiimmm canlarımmmolumunekankayizsmile
bir güzel haber duyarmıyım acep diye geçmişe gittim emmeee tanrıçam sengözlerimebaksanab
bugün fransızlar gidecekler , ama b.kum çıktı resmen , hep bir ağızdan bişey soruorlar , kadında da bir bıyık var , ülkücü bıyığı gibi mibarek sempatiksalakcinni
ben rimel aldım flormarın , 2 taşın arasında dün , güzel sevdim sürdüğüm kadarıyla , akşama koyarım resim :hulya:

barbi avatarına koptum :roflol:
aprilim bugün pazara gidelimde eve erzak alalımkaydirigubbakcemile , kaldı 32 :sm_cool:

günaydın canlar.. yaa bugün kafama bişey koyarak uyandım ama halen karar veremedim uff temmuz 25de arkadaşım evlenicek o zamana kadar benim zayıflamam gerek yalnız ben lahana suyunu da çorbasını da denedim çorbaya dayanamayıp buraktım suyuda sonuç vermedi eyvahedigeldismile
bende şimdi zayıflama haplarınaa takılmış durumdayım bi aycık kullansam diyorum amaa zararlarından korkuyorum TANRICAM sen bi ara sanırsam bişey kullanıyordun o zayıflattı mı??
bende 5 kilo fazlalık var onu vermek istiyorum bana yardım edin lüffen yaa eyvahedigeldismile

anaaa,o bende var babaanneme hacdan gelmiş o da bu sürme değil diyerekten bana vermişti bende köşeye attım duruyo göz kalemi niyetine.kajal blue heaven diyo.ben onu bi deniyem teşekkür ederim çok tatlısın a.s.:1hug:

iklimyacım sakın hap map kullanma, bünyeden bünyeye değişir , çok zararlı olabilir ne gerek var ,
lahana suyu içemiorsan ,
elma suyu içebilirsin , elmayı kaynat yarım kabuk tarçın kaynat , sabah aç karna akşamda yatmadan iç ,tabi yemene içmene dikkat et , ekmek az ye , akşam 5 ten sonra yemem 2 haftada gider , sebze ye bol bol ...
ben lahana suyusla zayıflamıştım , pek zorlanmadım
şimdi elma suyu içiorm , ödemi atıyor ve tadıda çok güzel hafif ..
ben 70 kiloydum şimdi 48 kiloyum delikafadulden

Günaydın kıslarrrr
Afroditim gözümün çiçeğeee noldu eniştemle gelişmeler nelerdir var mıdır yok mudur bilmiyorumkismile
(Allah'ım bu garıya akıl fikir ver doğru yolu bulsun inş :Saruboceq: )

Bi 5 kg fazlam kaldı ..
elma suyu yardımcı olur mu:gitme:

ahahahha kankam ya bu Fransız kadınlar neden hep bıyıklı yahu? sempatiksalakcinni
Bizim üniversitede de varlar
Tüm avropalılar kaygan bıyıkla geziyi
aklinialirimsmile

aprilim bugün pazara gidelimde eve erzak alalımkaydirigubbakcemile , kaldı 32 :sm_cool:

Bitenem yarın gideriz, Cumpa var zaar :hulya:
hem bissürü süpersonik don alırız ucuz ucuz ehehhe
ayy kuzum ya şafağı da bilirmiş Minom
:lepi: :1hug:

Bi 5 kg fazlam kaldı ..
elma suyu yardımcı olur mu:gitme:

Yau ben diyom diyom da lmaz:
dinletemiyom benneyaptımki
Demet Akalın kankadan öğrendim. sempatiksalakcinni
1 sürahi suya 1 çubuk tarçın atın :hulya:
ertesi gün için o suyu peyderpey. bayanssulusmile
acayip tok tutuyomuş
:lepi:

Tospikom, bu arada GSÜ de yaz yoğun kurslar için kayıtlar devam ediyor :hulya:
İngilizce düşünüyosan kaçırma derim bebiş
:lepi:

bebişim ancak eylülden sonra başlıcam ingilizce
hoş artık bişi öğrenesim yok.
öğreniyozda noluyo
geliyo öküzler müdür oluyo
ya da müdür zannediyo kendini.

tospikim olur tabi olmazmı , aprilimin dediği de olur , benim dediğimde olur ,
3 gün birini iç, 3 gün birini iç
ben öle yapıorm genelde
vicut alışmasın die

tamam aprilim yarın gidek öğeden sonra
yaa almıolarki , öle bi dertleri yok, kollarının altını bile almıor bazıları , bacaklar zaten alınmıor aklinialirimsmile
giyime kuşamada çok önem vermezler , kozmetike ki kendi sektörleri
ama mücevhere çok önem verirler , hiç bişe almazlar onları alırlar , ben hiç bi fransız hocamda , fransız arkadaşlarımda ya da bu gelen kafile de aynı takıları ki genelde set oluor , aynısını görmedim arkadaş alsanaalsanasmile

yaa hapın zararlı olabileceğini biliyorum ama gözümde öyle bi büyüdü kii artık çabalamak istemiyorum iç hapı yan yat sempatiksalakcinni diye düşünmeye başladım
zaten aşırı yiyen birisi değilim hele ekmek neredeyse hiç tüketmiyorum :çok üzgünüm: ben diane 35 kullanıyorum ve sanırsam kilo kaybetmemi engelliyorr uff
elmayı kaynat yarım kabuk tarçın kaynat
demişsin yaa minim kabuk ne yavv pek anlamadım kusuruma bakma nolur

Bu benimmmmmm canlarım :lepi:
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum.sempatiksalakcinni Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:

Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var.:lepi: İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.:1ninca:
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi
aklinialirimsmile :lepi:

tekk kelimeylee BA-YIL-DIMMM :asigim: iyi günlerde giyin nisancımmm rengi duruşu çok güzel yaa eminim ki ayağında bu güzellik bambaşka durur yerimseniben ayy acep giymesen mi kızz öyle sakla eskimesin sositososito kaydirigubbakcemile3

April,ayakkabına bende aşık olabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
Çok hoş ya çok zevkli bi seçim olmuş
İyi günlerde giy:)

apriiliiiim yeminle görünce kalbim sıkıştı yaaaa
çok çok güzeller çok beğendimmmm seninkini heleeee rengi süpertoooo delikafadulden anneniki de çok güzellll böle tril tril bi pant.la çok harika dururlarrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iklimcim , ilaç içme bak , başka ilaçta içiomuşsun , yan etkisi büyük olabilir , hayatım öğütülmemiş tartınlar varya kabuk tarçın denilior , aktardan al 1 tl lik bissürü olur , onşarı bi iç, az da yiyosan süper kilo verdirir önce onları dene

bunlarda dırnak çalışmam , çok ilgi çekti aklinialirimsmile

bunlarda iki taşın arasında aldıklarım sempatiksalakcinni

rimel yorumumu yapmak istiyorum : diorla arasında zerre kadar fark yok , bu topaklanmıor bile , dior topaklanıor alsanaalsanasmile ayrıca kıvırdı , dolgunlaştırdı ve uzattı ama sanki çabuk bitecek gibi , goldenrose de bakcaktım da bana bakmaya gelmişler arkamdan bakamadım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…