- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.721
hele bi koymagamyoncuiremsu
aynen bitanemolumunekankayizsmileenerjimizi ancak içimize giren(april gülmesempatiksalakcinni)anlaropuyorumnanaktan
maşalahı var topiğimizinsizler birer hediyesiniz bana:asigim:
ne gülüyon derkensengözlerimebaksanabbunu bana senmi soruyosun :roflol: :roflol: :roflol: idam kararım,2 gözümün çiçeesempatiksalakcinni
Tekrar teşekkürlerrr opuyorumnanaktan
haklısın cnm a.s
Benimde ocak ayına kadar 4 GB di amaaa ben son zamanlar aşktanem geldiğinden 5 5.5 yapıyordum hep her akşam 2 3 saat camla konuşmaktan
Eskiden yetiyordu ama yetmiyor diyince babam şubatta sınırsız yaptıııguclubacismile
gel hayatım hoşgeldinkaydirigubbakcemile2
öyle bi sürme yok hayatım:)her çeşit sürmeyi kullanmışımdır,ama içlerinden en çok aktarlarda satılan kajalın 3 tl lik sürmelerini beğenirim...kozmetikçiden alma..aktar yada hacı malzemeleri satan yerlerden al derimkaydirigubbakcemile5
iklimyacım sakın hap map kullanma, bünyeden bünyeye değişir , çok zararlı olabilir ne gerek var ,
lahana suyu içemiorsan ,
elma suyu içebilirsin , elmayı kaynat yarım kabuk tarçın kaynat , sabah aç karna akşamda yatmadan iç ,tabi yemene içmene dikkat et , ekmek az ye , akşam 5 ten sonra yemem 2 haftada gider , sebze ye bol bol ...
ben lahana suyusla zayıflamıştım , pek zorlanmadım
şimdi elma suyu içiorm , ödemi atıyor ve tadıda çok güzel hafif ..
ben 70 kiloydum şimdi 48 kiloyum delikafadulden
ben geldiimmm canlarımmmolumunekankayizsmile
bir güzel haber duyarmıyım acep diye geçmişe gittim emmeee tanrıçam sengözlerimebaksanab
bugün fransızlar gidecekler , ama b.kum çıktı resmen , hep bir ağızdan bişey soruorlar , kadında da bir bıyık var , ülkücü bıyığı gibi mibarek sempatiksalakcinni
ben rimel aldım flormarın , 2 taşın arasında dün , güzel sevdim sürdüğüm kadarıyla , akşama koyarım resim :hulya:
aprilim bugün pazara gidelimde eve erzak alalımkaydirigubbakcemile , kaldı 32 :sm_cool:
iklimyacım sakın hap map kullanma, bünyeden bünyeye değişir , çok zararlı olabilir ne gerek var ,
lahana suyu içemiorsan ,
elma suyu içebilirsin , elmayı kaynat yarım kabuk tarçın kaynat , sabah aç karna akşamda yatmadan iç ,tabi yemene içmene dikkat et , ekmek az ye , akşam 5 ten sonra yemem 2 haftada gider , sebze ye bol bol ...
Bi 5 kg fazlam kaldı ..
elma suyu yardımcı olur mu:gitme:
lahana suyu içemiorsan ,
Ayakkabılar geldiiiiiiii hihoyyyt
Yüklüyorum şimdiiiii hihoyyyt
Bu benimmmmmm canlarım :lepi:
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum.sempatiksalakcinni Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var.:lepi: İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.:1ninca:
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi aklinialirimsmile :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?