Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Keramet Tuborg'da mı dirsin aşkom sempatiksalakcinni
Fırat efsanedir kankam ya, çok zalak yavrum
:roflol: :roflol:

itinaynan çarpılıcaz kanımcasempatiksalakcinni
kanka çok pis içesim var beboshayallersmileayrıca demin güllü aç içelim demişsindelikafaduldensen ve güllüfisfisfis hiç alışık olmadığım bi durum:roflol:

güzellerimmm size parfüm danışmam lazım. lilyum kokusuna hastayımmm burnum kopana kadar koklayabilirim lilyum kokan parfüm var mı bildnz?

Biraz abarttım sanırsam hihihi sempatiksalakcinni
ama geçende Günlüke bi şey yazmıştın aşkom boshayallersmile

göremedim görmemezlikten sitemleri
yediremedim gururuma vıdı vıdı fisfisfis
ya seni ya kendimi vuracağım çek git akannehir
gibi bişi
okuduydum :lepi:
tüm gün dilime dolandı namıssız
severim bu şarkıyı kankitom
olumunekankayizsmile

güzellerimmm size parfüm danışmam lazım. lilyum kokusuna hastayımmm burnum kopana kadar koklayabilirim lilyum kokan parfüm var mı bildnz?

Ben de bilmim lilyum melekom :1no2:
ama Yves Rocher de bu şekilde karekteristik kokular oliyi kuzum var mıdır acep?
bilmiyorumkismile

yok kuzu ordaguclubacismile yves rocher nin vanilyası eti cin gbi kokuyooooosempatiksalakcinni

Bebeğim ben vanilya çok severim :asigim:
TBS nin de vanilyasını kullanıyorum ama kışın bayanssulusmile
yazın bayıyor biraz. Arko Nem'in Fındık Vanilyalı vücut kremiyle birlikte tek geçerim :lepi:
Ve İpek'in vanilyalı duş jeliyle de süper olur, alacağım onu da gördüğüm yerde. bi ara koklamıştım süpersonikti bayanssulusmile

Yves Rocher denemedim hiç. yakınlarda mağazası pek yok bana...
bilmiyorumkismile

aynen ben de severim vanilyayı canım Badi Şop tam kurabiye ya o bitince Yves Rocher aldım ama bitiremedim tam eti cin kokusu,portakallı kek gibi kokuo.arkonun kremi de seviorum ama İpek'i denemedim. Parfüm arayışındayım 212 sexy me geri mi dönsem acaba

212 sexi çok klasik oldu sanki be kuzum bilmiyorumkismile
ben herkesle aynı kokmayı pek sevmem nedense...:1no2:
uzun süre parfüme de karşıydım. yapay diyerekten. sempatiksalakcinni
yeni yeni seviyorum...
gerçi her koku her kişide farklı duruyor ama...
şutarafagitti

ebet kuzum malesef ayağa düştü ama çokkkk güsel yine de.dg light blue alcam sanırım o da süperdi beyaz gül miss gbiiibayanssulusmile

Nikoo anama sööledim bi ara gelip ölçülerini alıvercekkaydirigubbakcemile2

Tualet mi temizliciimbenneyaptımki benneyaptımki staj didim laa meslek öğrencem dedim olum ne tualeti:mymeka:

Aa bak hiç aklıma gelmedi size model sormak:roflol:
Dejavu yaparım size yeminle görürsünüz gününüzü:roflol:

B]ne maskesi yaptın islom bacımaklinialirimsmile[/B]

Maya maskesi yaptım kanka pek severim ben onubayanssulusmile

Bitter kokusu alın her yerde var 5-10 liraya var sempatiksalakcinni

Anam baa bişiler oldu deli bir baş ağrısı ve mide bulantısı dewam edii nane kaynattım içicem şimdi ve yarın 7 kalkıcam yaa:gitme:liraya :gitme:

canımmm başına güneş falan mı geçti acepeyvahedigeldismile nane limon da heç sevmem daha beter adamı .işe mi başlıon kızzz?

tatlı koku deynce magnetism vazgeçilmezz ama lilyuma bayılıorum yaa keşke bulabilsem
eskiden kullandığım ama sonradan sevmediğim bi parfüm:sinifsinif:yaş ilerledikçe anama benziyorum,bebeksi,sabunsu,çiçeksi hafif kokular daha çok hoşuma gidiyo artık:lepi:
müzik kutusuna yazmıştımhihoyyytdemetle ziynette güzel okumuş amaboshayallersmilebeste yıldız tilbeye aithihoyyyt

bende arkonun vanilya fındığını sürdükten sonra çaklıtı sürüyorum mis oluyobayanssulusmileçaklıtı açık parfüm satan bi yerden aldım..ünisex bi kokuaklinialirimsmile
bende alırım ama sürmem,sonra dağıtırım millete..212 yi bende sevmiyorum kanka:sinifsinif:bizim patinin kokusu:)ama ben ona doğumgünüsünde magnetisim almıştımbayanssulusmileseviyo ağar kokuları:hulya:

kanka,analar gününde kayınvalideme(eskisempatiksalakcinni)gucci almıştım,herkez bihter kokusu o dedi..ama çok güzel kokuyoduhihoyyyt
bebem noldu sana yabilmiyorumkismilebaşına güneşmi geçti acaba:teselli:uyuda dinlen geçer belki gülümolumunekankayizsmile

patron ben geride yorum yazdım görmedin hımm :1rolleyes: alıntı yaptırtma bana:umursamaz: bi yarım saate gelirim inşaallah bana dua et eyvahedigeldismile

günaydın güzeller ..
2 günüm kaldı :sinifsinif:
sizide çok özledim ..
bu arada eve internet için başvurucam salak bağlantıdan
kurtulim .
çokçana dua istiyorum gene
hadi ben gittim öpüldünüz

Hello kıslarrr
Ya ben bişi sorcaktım unuttum neydi acaba bilmiyorumkismile

Ah zalak kafam ah :mymeka:

Ayy hatırladım

Şu alıyorum satıyorum vs bölümü kaldırıldımı yenisi açıldıydı yaa benneyaptımki

slm kızlarra.s.
soru sormaya geldim kaydirigubbakcemile2
tanrıça sürme konusuna değindi mi bilmiyorum göremedim, ben sürme almak istiyorum ama hakiki olanından böyle sürüp bıcı bıcı yapıyolarmış ama gene de akmıyormuş göz içinde çok faydalıymış:1ninca:
nerden bulacaz hakiki olanı nerden anlıycaz:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…