- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.641
Keramet Tuborg'da mı dirsin aşkom sempatiksalakcinni
Fırat efsanedir kankam ya, çok zalak yavrum :roflol: :roflol:
itinaynan çarpılıcaz kanımcasempatiksalakcinni
kanka çok pis içesim var beboshayallersmileayrıca demin güllü aç içelim demişsindelikafaduldensen ve güllüfisfisfis hiç alışık olmadığım bi durum:roflol:
güzellerimmm size parfüm danışmam lazım. lilyum kokusuna hastayımmm burnum kopana kadar koklayabilirim lilyum kokan parfüm var mı bildnz?
Ben de bilmim lilyum melekom :1no2:
ama Yves Rocher de bu şekilde karekteristik kokular oliyi kuzum var mıdır acep? bilmiyorumkismile
yok kuzu ordaguclubacismile yves rocher nin vanilyası eti cin gbi kokuyooooosempatiksalakcinni
Bebeğim ben vanilya çok severim :asigim:
TBS nin de vanilyasını kullanıyorum ama kışın bayanssulusmile
yazın bayıyor biraz.Arko Nem'in Fındık Vanilyalı vücut kremiyle birlikte tek geçerim :lepi:
Ve İpek'in vanilyalı duş jeliyle de süper olur, alacağım onu da gördüğüm yerde. bi ara koklamıştım süpersonikti bayanssulusmile
Yves Rocher denemedim hiç. yakınlarda mağazası pek yok bana... bilmiyorumkismile
aynen ben de severim vanilyayı canım Badi Şop tam kurabiye ya o bitince Yves Rocher aldım ama bitiremedim tam eti cin kokusu,portakallı kek gibi kokuo.arkonun kremi de seviorum ama İpek'i denemedim. Parfüm arayışındayım 212 sexy me geri mi dönsem acaba
212 sexi çok klasik oldu sanki be kuzum bilmiyorumkismile
ben herkesle aynı kokmayı pek sevmem nedense...:1no2:
uzun süre parfüme de karşıydım. yapay diyerekten. sempatiksalakcinni
yeni yeni seviyorum...
gerçi her koku her kişide farklı duruyor ama... şutarafagitti
Nikoncan;14003727]miniko bu aralar bi yudum alıp kaçıyo alsanaalsanasmile
oh oh diksin bana da bi pazen don, senin düğünde giyerik :lepi:
ben maaşımı aldıkça sana veririm üç beş :hulya::roflol::roflol::roflol:
gel bakalım önce tufaletleri temizlemekten başla kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:
sana elbise modeli tavsiyesi verelim mi islo :jeyyar: aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
B]ne maskesi yaptın islom bacımaklinialirimsmile[/B]
212 sexi çok klasik oldu sanki be kuzum bilmiyorumkismile
yeni yeni seviyorum...
Nikoo anama sööledim bi ara gelip ölçülerini alıvercekkaydirigubbakcemile2
Tualet mi temizliciimbenneyaptımki benneyaptımki staj didim laa meslek öğrencem dedim olum ne tualeti:mymeka:
Aa bak hiç aklıma gelmedi size model sormak:roflol:
Dejavu yaparım size yeminle görürsünüz gününüzü:roflol:
Maya maskesi yaptım kanka pek severim ben onubayanssulusmile
Bitter kokusu alın her yerde var 5-10 liraya var sempatiksalakcinni
Anam baa bişiler oldu deli bir baş ağrısı ve mide bulantısı dewam edii nane kaynattım içicem şimdi ve yarın 7 kalkıcam yaa:gitme:liraya :gitme:
eskiden kullandığım ama sonradan sevmediğim bi parfüm:sinifsinif:yaş ilerledikçe anama benziyorum,bebeksi,sabunsu,çiçeksi hafif kokular daha çok hoşuma gidiyo artık:lepi:tatlı koku deynce magnetism vazgeçilmezz ama lilyuma bayılıorum yaa keşke bulabilsem
müzik kutusuna yazmıştımhihoyyytdemetle ziynette güzel okumuş amaboshayallersmilebeste yıldız tilbeye aithihoyyytBiraz abarttım sanırsam hihihi sempatiksalakcinni
ama geçende Günlüke bi şey yazmıştın aşkom boshayallersmile
göremedim görmemezlikten sitemleri
yediremedim gururuma vıdı vıdı fisfisfis
ya seni ya kendimi vuracağım çek git akannehir
gibi bişi
okuduydum :lepi:
tüm gün dilime dolandı namıssız
severim bu şarkıyı kankitom olumunekankayizsmile
Bebeğim ben vanilya çok severim :asigim:
TBS nin de vanilyasını kullanıyorum ama kışın bayanssulusmile
yazın bayıyor biraz.Arko Nem'in Fındık Vanilyalı vücut kremiyle birlikte tek geçerim :lepi:
Ve İpek'in vanilyalı duş jeliyle de süper olur, alacağım onu da gördüğüm yerde. bi ara koklamıştım süpersonikti bayanssulusmile
bende alırım ama sürmem,sonra dağıtırım millete..212 yi bende sevmiyorum kanka:sinifsinif:bizim patinin kokusu:)ama ben ona doğumgünüsünde magnetisim almıştımbayanssulusmileseviyo ağar kokuları:hulya:212 sexi çok klasik oldu sanki be kuzum bilmiyorumkismile
yeni yeni seviyorum...
Maya maskesi yaptım kanka pek severim ben onubayanssulusmileBitter kokusu alın her yerde var 5-10 liraya var sempatiksalakcinni
Anam baa bişiler oldu deli bir baş ağrısı ve mide bulantısı dewam edii nane kaynattım içicem şimdi ve yarın 7 kalkıcam yaa:gitme:liraya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?