- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.781
islom siyah demişsin ama masmavi duruyor yahu sempatiksalakcinni
Göz rengin öyle bi baskın ki, ne sürersen sür maviye dönüşiyi sanırsam çiçeğim aklinialirimsmile
İşalla geçer kuzum ya, akşam üstü 1 Majezik aldım şimdi de aldım 1 tane
ama hala ağrım var...:gitme:
islandım boncuk göslümmm harikasın Şeniz
of kıslar yaa neden ben poğaça yapamıyorum
ne güzel yaptım kabarttım sonra fırında yaktım offfff senağlamamafoldumben
allam allaaammm süpersonik ayakkabılarBu benimmmmmm canlarım :lepi:
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum.sempatiksalakcinni Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var.:lepi: İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.:1ninca:
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi aklinialirimsmile :lepi:
bu rimeli bende gördüm güzel bişeye benziyo minitoomapriiliiiim yeminle görünce kalbim sıkıştı yaaaa
çok çok güzeller çok beğendimmmm seninkini heleeee rengi süpertoooo delikafadulden anneniki de çok güzellll böle tril tril bi pant.la çok harika dururlarrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iklimcim , ilaç içme bak , başka ilaçta içiomuşsun , yan etkisi büyük olabilir , hayatım öğütülmemiş tartınlar varya kabuk tarçın denilior , aktardan al 1 tl lik bissürü olur , onşarı bi iç, az da yiyosan süper kilo verdirir önce onları dene
bunlarda dırnak çalışmam , çok ilgi çekti aklinialirimsmile
bunlarda iki taşın arasında aldıklarım sempatiksalakcinni
rimel yorumumu yapmak istiyorum : diorla arasında zerre kadar fark yok , bu topaklanmıor bile , dior topaklanıor alsanaalsanasmile ayrıca kıvırdı , dolgunlaştırdı ve uzattı ama sanki çabuk bitecek gibi , goldenrose de bakcaktım da bana bakmaya gelmişler arkamdan bakamadım delikafadulden
tatlım senin telefon sanırım mavi ağırlıklı çekiyor fotolarıBitterin 7'si olduğu için renkli bir makyaj yapmadım
Sadece simli siyah farı eyeliner gibi sürdüm üste alta.
Bi de az rimel temamdır. İlk kez denedim farla eyeliner sürmeyi.
Gksum sen istedin bi göz islo verdi 5 göz:roflol:
[/url][/IMG]
Huşgelmişin beaŞeniz
Ahanda far bu reklam olsun deyi kapalıyken de çektim
Şu baştan ikinci siyah işte yaa bunu da mavi görüyom dersen yeni bi tip renk körü olduğumu kabul edicem.sempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
of kıslar yaa neden ben poğaça yapamıyorum
ne güzel yaptım kabarttım sonra fırında yaktım offfff senağlamamafoldumben
beennnn geldiiiimmmmmzemuszemus
tatlım senin telefon sanırım mavi ağırlıklı çekiyor fotoları
nisanımın dediği gibi mavi gorunuyo buda
ojbuldum be kızanımopuyorumnanaktan
April;14043754]KAnka tımam bak burda siyah işte ama gözüne sürünce mavi oliyi meretler sempatiksalakcinni
Baskın gözlü kankam benim :lepi:
Canlar ne diyeceğim ya yakınlarda düğün var illa fondoten sürmek zorunda mıyım fondotensiz eksik mi dudur makyajboshayallersmile
Canlar ne diyeceğim ya yakınlarda düğün var illa fondoten sürmek zorunda mıyım fondotensiz eksik mi dudur makyajboshayallersmile
allam allaaammm süpersonik ayakkabılar
güle güle giyin kuzum anacığınlaaaŞeniz
Kanka ya ilk ayakkabının yandan duruşu ne kadar mükemmel, ne kadar zarif:asigim:
:roflol:evt özel günlerde iyi oluyo ama hiç kullanmıyorum bi gün için alasım gelmiyoboshayallersmileGelin sen diilsin sorun diil bibertomsempatiksalakcinni
İhtiyaç duymuyosan sürme canom ama özel günlerde iyi oluyor meret.
Benim de bu yıl adamakıllı fondotenim oldu. Büyüdüm müdür nedir
Evt sıcakta akma durumu var gerçi kır düğünü olcak akşamları hala esiyo buralar nazom akmaz sanırsam ama ne yalan hiç istemiyorum sürmek kalıp gibi hissediyorum kendimi:sinifsinif: Geçen nisanım koymuştu galiba ama baya pahalıydı sankifisfisfis
tatlım sürmüyorum ben fondoten hiç var ama sürmüyorum
gecen gittiğim düğündede sadece gözaltlarıma kapatıcı sürdüm gittim
zaten cok sıcaktı sürseydımde akacaktı
oyle aman aman bir eksik hissetmedim ben
aslında boyle zamanlar için bir renkli nemlendirici edinmek gerek
Hee bide renkli nemlendirici de sürebilirsin hayalet kankam:ecrin_bebek:
:roflol:evt özel günlerde iyi oluyo ama hiç kullanmıyorum bi gün için alasım gelmiyoboshayallersmile
Evt sıcakta akma durumu var gerçi kır düğünü olcak akşamları hala esiyo buralar nazom akmaz sanırsam ama ne yalan hiç istemiyorum sürmek kalıp gibi hissediyorum kendimi:sinifsinif: Geçen nisanım koymuştu galiba ama baya pahalıydı sankifisfisfis
en uygun hangi markalarda var bilin mi kankagamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?