- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.761
Ananen doğru demiş balımkaydirigubbakcemile2yaparım bebeğim koyarım resim
elim kıvraktır böle işlerde kaydirigubbakcemile3 ananem hep öle der kaydirigubbakcemile3
canlarım özledim sizi..gelicem gemişi okumaya
Gksum kimse bozmasın bebeğimin moralini.
Ohh ne güzel tatile gidiyomuşun at stresini güzelce dinlen kendini de çok özletmekaydirigubbakcemile
Selam güzelerim,opuyorumnanaktan
Anam sormayın halimi 2 gündür ziyan oldum. Hiç özleyenim de olmamış:dilcikar:
Salgın mı vardır nedir, berbat oldum.
Geçen gece burdan çıktıktan sonra daha bi fena oldum sabaha karşı bulantı kusma ama nasıl alttan üsttenkafamçokkarıştı mavfoldum ki hayatımda sayılıdır istifra ettiğim.
Acile gittik 3 saat kadar kaldım serumu yiyince biraz kendime geldim.
Şimdi de içime fil oturmuş sanki ne kahve ne çikelata, ne yemek hiçbişicik istemio canım:gitme:
Aman diyim dikat edin kendinize.
Aprılım aldıklarına bayıldım.
Ana-kız seksü ayakkabılarlan gezceniz hee miaklinialirimsmile
Sağlıkla iyi günlerde giyin çok hoş.zemuszemus
fransızları yolladım, uzun bi süre fransızca konuşmak istemiorm sempatiksalakcinni
islom gülüm geçmiş olsun,şimdi nasılsın balım?Şeniz
kimse de tırnaklarımı görmemiş :1closedeyes:
canlarım özledim sizi..gelicem gemişi okumaya
Eprılımmm onlar ne kıs üyleee bittim papuçlarınaaaa delikafadulden
Güle güle giy balımm opuyorumnanaktan
geldim baktım
eccüg durcam sonra gidicem
yarın izinliyim
kahvem bitince
başlıcam temel hukuka çıkıcam vergi hukukundan
yarın kurstayım
c.tesi pazar sınav ..
sonrasında ne mi olcak
özgür bi tospikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Mini'mm İsland'imm tırnaklarınızaa bayıldıımm bende denicem hemeeen kaydirigubbakcemile3
minim kız rimelinin markası neyyy
Mini baaakkkzemuszemus
Tırnağımda krem oce vardı üstüne lacivertle çizittiriverdim çok kolaymış he özensizce yaptım yalnız.
Ne kıskancım leesempatiksalakcinni
Bunun üzerinde çalışıcam
anaaaaaaaam becerikli hatun yaaa , çok güzel olmuş balım , ilk yaptığına göre çok çok düzgün olmuş aferim kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
[/url][/IMG]
canımm benimm söz konusu en yakın arkadaşım olunca üzülmemek elde değill ..:gitme:
evet bütün sorunları denizee bırakiciimm geldiğimdee uzun bir yıl beni bekliyor olucak çünküü
gitmeden bi gözünü görriimm İsLantoşş'm a.s.
Mini'mm İsland'imm tırnaklarınızaa bayıldıımm bende denicem hemeeen kaydirigubbakcemile3
minim kız rimelinin markası neyyy
Teşekkür ederim kanka alt-üst takımları bozduk yawkafamçokkarıştıAyyyyyy nolmuş benim bebeğime amaaaaaaaa :2:
Kıyamam kuzum geçmiş olsun balım...mafoldumben
Teşenkür edirim balım, daha güceli senin olsun bitanem... olumunekankayizsmile
Ben gördümdüüüüüü. hihoyyyt Ama Flormar Rimel Diorla yarışır deyince sen, aklım ona odaklandı kankam hehehhe
İslom da hemen yapıvirmiş maharetliler sizii :hulya:
Minim flormar iyi diyosun he mihihoyyytbebeğim ben diorshow kullanıordum , hala kullanıorm da, ama artık rimele o kadar para vermek istemedim , bi flormarı deneyeyim dedim
birine flor u diğerine dioru sürdüm , yeminli bi fark yoktu hatta dior topak topa oldu ama flormar olmadı alsanaalsanasmile
Şimdi iyiyim şükür kanka ama midem küs:umursamaz: Canım heçbişi çekmii bu benim için çok anormal bi durumsempatiksalakcinniislom şimdicik nasılsın meleğim?olumunekankayizsmile
Ben delicesine karın ağrısı çekiyorum malum dönem...mafoldumben
Kurburnusu çayı baptım
Sıcakta da çekilmiyi ama... akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?