- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.741
tekk kelimeylee BA-YIL-DIMMM :asigim: iyi günlerde giyin nisancımmm rengi duruşu çok güzel yaa eminim ki ayağında bu güzellik bambaşka durur yerimseniben ayy acep giymesen mi kızz öyle sakla eskimesin sositososito kaydirigubbakcemile3
April,ayakkabına bende aşık olabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
Çok hoş ya çok zevkli bi seçim olmuş
İyi günlerde giy:)
Bu benimmmmmm canlarım :lepi:
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum.sempatiksalakcinni Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var.:lepi: İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.:1ninca:
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi aklinialirimsmile :lepi:
apriiliiiim yeminle görünce kalbim sıkıştı yaaaa
çok çok güzeller çok beğendimmmm seninkini heleeee rengi süpertoooo delikafadulden anneniki de çok güzellll böle tril tril bi pant.la çok harika dururlarrrrrr delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
rimel yorumumu yapmak istiyorum : diorla arasında zerre kadar fark yok , bu topaklanmıor bile , dior topaklanıor alsanaalsanasmile ayrıca kıvırdı , dolgunlaştırdı ve uzattı ama sanki çabuk bitecek gibi , goldenrose de bakcaktım da bana bakmaya gelmişler arkamdan bakamadım delikafadulden
bana bişeler oluooooooorrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden
Bu benimmmmmm canlarım :lepi:
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum.sempatiksalakcinni Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var.:lepi: İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.:1ninca:
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi aklinialirimsmile :lepi:
güle güle ayağında parça pinçik olsun eprılım..
aneyde güle güle kullansın patiklerini...opuyorumnanaktan
Gksum teşekkür ederim bebeğim sana da geçmiş olsun alerjik olmuşun kıyamam:teselli:oooyyy oyyy İsLantoşş'm özLemez miyiizz seniii ohaoldumsmile duymicam bidaalmaz:
büyük geçmiş olsunn canımm benimmm serumu da yemişsin hanii aklinialirimsmile
Gksum teşekkür ederim bebeğim sana da geçmiş olsun alerjik olmuşun kıyamam:teselli:
Noluyoo bize büle yaa Tanrıçam da gelsin de ağşama bi kurşun döktürüverelim şurda:hulya:
Ama bu alerjik vakaları stres daha çok tetikler biliyosundur canım, sıkma canını senŞenizeenaaam yapak vaLLa delikafadulden
sağol hayatımmm çok kötüyümm inan çıldırmak üzereyimm :2:
akşama soooon girşim zatiii :gitme: didioommm ağLicamm hea
Ama bu alerjik vakaları stres daha çok tetikler biliyosundur canım, sıkma canını senŞeniz
Neree gidion bakiim:1ninca:
Gksum kimse bozmasın bebeğimin moralini.hakLısın İsLantoşş'm bu ara biraz moral bozukluğu yaşadım geçti gitti ama izi kaldıı ahh ahh :2:
tatili didiyoomm kafamçokkarıştı
atla arkamaa uçurimm senii
fransızları yolladım, uzun bi süre fransızca konuşmak istemiorm sempatiksalakcinni
islom gülüm geçmiş olsun,şimdi nasılsın balım?Şeniz
kimse de tırnaklarımı görmemiş :1closedeyes:
iyce dinlen gülüm dinlenmeden geçmez meretkaydirigubbakcemile,
bebeğim önce altına flormarın mat ojesini sürdüm , ilk katta renk verior zaten ,
üstüne parlak ojeji fırçasının sağını,solunu,kıçını,başını iyce oje şişesine sırıraraktan temizledimki damlamasın,
sonra dırnanı alıosun bi köşesinden çapraza doru çizgini çekiosun sonra düzelterekten çapraz kısmın içini dolduruosun hayatım kaydirigubbakcemile2
bi tane daha öğrendim yarın onu yapacağım , böle ebru desenleri gibin oluor , bi blogda gördüm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?