Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kaydirigubbakcemile5 Topikçek düşüp bayılabülürüz bebişim sempatiksalakcinni
ehehehhe
Herkese bi tur viririm ama öncelik ev arkadaşımın Minimin olumunekankayizsmile :roflol:
Gerçi 2 numara büyük olur ama olsun keçe taban koruz be kanka
sempatiksalakcinni

April,ayakkabına bende aşık olabilirmiyimkaydirigubbakcemile3
Çok hoş ya çok zevkli bi seçim olmuş
İyi günlerde giy:)

Olabülüsün tatlışım hihoyyyt
Çok teşekkür ederim...Şeniz
Görürseniz bu modeli bi deneyin, rahatlığına şapşırcaksınız canlarım
boshayallersmile

bana bişeler oluooooooorrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden

Kankam beğenmene çok sivindim güzelliğim benim ya hihoyyyt olumunekankayizsmile
Dün denemeye kot pantolla gittiydik
iki model de dar kotla harika duruyor, çok kullanışlı gerçekten de.boshayallersmile
(amma övdüm la, siz de alıııııııııın) sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile

Demek rimeli çok biğendin he...:lepi:
Benim stokta 1 açılmamış Lorealim var, o da bitince mutlaka bakıcam meleğim
zemuszemus

Mini seninde tırnaklarına bayıldım,çok hoş olmuşş.
Diorla arasında zerre kadar fark olmayan bu rimel ne markasını anlayamadım:kedi:

güle güle ayağında parça pinçik olsun eprılım..
aneyde güle güle kullansın patiklerini...opuyorumnanaktan

mini..70 ten 48 e mi düştüüüüünakannehir
maşallah canım..maşallah..kaç zamanda verdin o kiloyu herhalde uzun vadede..boshayallersmile

sen biraz eskit kanka , bende giyeyimmm kaydirigubbakcemile3
çok güzel kanka , herşeyle yakışır kankama olumunekankayizsmile

gacıablam ben 2 buçuk 3 yılda verdim , şekerden dolayı bi anda şişior insan , o arada 70 oldum , kendimi tartıda gördüm , ondan sonra başladım diyete , ilk yıl 55 filan olmuştum ondan beridir , alıştım o şekilde beslenmeye hiç almadım daha da verdim , şimdi 48 50 o arada gidip geliorm hihoyyyt

Selam güzelerim,opuyorumnanaktan
Anam sormayın halimi 2 gündür ziyan oldum. Hiç özleyenim de olmamış:dilcikar:
Salgın mı vardır nedir, berbat oldum.
Geçen gece burdan çıktıktan sonra daha bi fena oldum sabaha karşı bulantı kusma ama nasıl alttan üsttenkafamçokkarıştı mavfoldum ki hayatımda sayılıdır istifra ettiğim.
Acile gittik 3 saat kadar kaldım serumu yiyince biraz kendime geldim.
Şimdi de içime fil oturmuş sanki ne kahve ne çikelata, ne yemek hiçbişicik istemio canım:gitme:
Aman diyim dikat edin kendinize.

Aprılım aldıklarına bayıldım.
Ana-kız seksü ayakkabılarlan gezceniz hee miaklinialirimsmile
Sağlıkla iyi günlerde giyin çok hoş.zemuszemus

Son düzenleme:
oooyyy oyyy ısLantoşş'm özLemez miyiizz seniii ohaoldumsmile duymicam bidaa lmaz:

büyük geçmiş olsunn canımm benimmm serumu da yemişsin hanii aklinialirimsmile

oooyyy oyyy İsLantoşş'm özLemez miyiizz seniii ohaoldumsmile duymicam bidaa lmaz:

büyük geçmiş olsunn canımm benimmm serumu da yemişsin hanii aklinialirimsmile
Gksum teşekkür ederim bebeğim sana da geçmiş olsun alerjik olmuşun kıyamam:teselli:
Noluyoo bize büle yaa Tanrıçam da gelsin de ağşama bi kurşun döktürüverelim şurda:hulya:

Gksum teşekkür ederim bebeğim sana da geçmiş olsun alerjik olmuşun kıyamam:teselli:
Noluyoo bize büle yaa Tanrıçam da gelsin de ağşama bi kurşun döktürüverelim şurda:hulya:

eenaaam yapak vaLLa delikafadulden
sağol hayatımmm çok kötüyümm inan çıldırmak üzereyimm :2:

akşama soooon girşim zatiii :gitme: didioommm ağLicamm hea

eenaaam yapak vaLLa delikafadulden
sağol hayatımmm çok kötüyümm inan çıldırmak üzereyimm :2:

akşama soooon girşim zatiii :gitme: didioommm ağLicamm hea
Ama bu alerjik vakaları stres daha çok tetikler biliyosundur canım, sıkma canını senŞeniz
Neree gidion bakiim:1ninca:

Ama bu alerjik vakaları stres daha çok tetikler biliyosundur canım, sıkma canını senŞeniz
Neree gidion bakiim:1ninca:

hakLısın İsLantoşş'm bu ara biraz moral bozukluğu yaşadım geçti gitti ama izi kaldıı ahh ahh :2:

tatili didiyoomm kafamçokkarıştı

atla arkamaa uçurimm senii

fransızları yolladım, uzun bi süre fransızca konuşmak istemiorm sempatiksalakcinni
islom gülüm geçmiş olsun,şimdi nasılsın balım?Şeniz
kimse de tırnaklarımı görmemiş :1closedeyes:

hakLısın İsLantoşş'm bu ara biraz moral bozukluğu yaşadım geçti gitti ama izi kaldıı ahh ahh :2:

tatili didiyoomm kafamçokkarıştı

atla arkamaa uçurimm senii
Gksum kimse bozmasın bebeğimin moralini.
Ohh ne güzel tatile gidiyomuşun at stresini güzelce dinlen kendini de çok özletmekaydirigubbakcemile

fransızları yolladım, uzun bi süre fransızca konuşmak istemiorm sempatiksalakcinni
islom gülüm geçmiş olsun,şimdi nasılsın balım?Şeniz
kimse de tırnaklarımı görmemiş :1closedeyes:

Minim nedir bu fransızlardan çektiğin oh hadi kafanı dinle birazolumunekankayizsmile
Sağol tatlım ya vücudum yorgun şimdi. Pudinge magnum kırıp yiyen ben şimdi hiçbişi yiyemiyorumsempatiksalakcinni
Sadece meyve yiyorum:gitme:
Tırnaklarına bayıldım laa ne güzel yapmışın ölee nası yaptın hele anlat bakiim çok muntazam olmuş canom

iyce dinlen gülüm dinlenmeden geçmez meretkaydirigubbakcemile,
bebeğim önce altına flormarın mat ojesini sürdüm , ilk katta renk verior zaten ,
üstüne parlak ojeji fırçasının sağını,solunu,kıçını,başını iyce oje şişesine sırıraraktan temizledimki damlamasın,
sonra dırnanı alıosun bi köşesinden çapraza doru çizgini çekiosun sonra düzelterekten çapraz kısmın içini dolduruosun hayatım kaydirigubbakcemile2
bi tane daha öğrendim yarın onu yapacağım , böle ebru desenleri gibin oluor , bi blogda gördüm kaydirigubbakcemile2

Sanki banta falan kullanmışın gibi düzgün olmuş valla becerikli hatunsun vesselam:hulya:
Çok hoş duruyor minim denicem ben de bigünkaydirigubbakcemile2
Öbürünün fotosunu da isterik

yaparım bebeğim koyarım resim
elim kıvraktır böle işlerde kaydirigubbakcemile3 ananem hep öle der kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…