Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim baharımmmmmmmmmmmmm
indirim var emme ben toparlayıcı aldım o modeller hiçbi zaman girmişyomuş indirime 59'a aldım :)
he takımın ki indirimdeydi
67 ye aldım indirim %50 di indirim sanırım ..
donada verdim 24 içime oturdu :)
ay pabıclarını gördüm kuzum sınav kafa bırakmadı ki ben yorum yaptım sanıyom ..
çok güzel bebişimmmmmm pekte yakışır benim baharıma ..

madam tospam bi ugra kuzum al bi takım güzel şeyler var ..
bide cevahirdeki hatunlar o kadar güzel ilgileniyo ki

mesela ben 80 beden kullanıyorum emme sırtım dardır ilkten 80 bilmem ne denedim anam dedim bu olmi memişler büyüdü mü ?
sonra sırt bedenini değiştirdiler tam oturdu.
ilgi ve alakada on nomeraaaaaaaa pek kibarlar.
bide la senza deforme olmuyo.
yeni inci favorimdi ama deforme oluyo artık forza la senza :)

totom koltuga yapıştı geçmiş dönem sorularına bakcam hesapta ben :)

nisanım toplu foto koycak heyyyooohihoyyyt

okudum üfledim seni kızanım şinci aç camı dısarılara bakın gitsin üstündeki nazarın
Şeniz

aprilimm ayakkabılar süper bayıldım tek kelimeyle müthişş ama ben siyah hayranı olduğum için anneninkini daha çok beğendimmm:asigim: güle güle giyin fıstıkımm çok güzellera.s.

Anladım kuzum sağolasın olumunekankayizsmile
Teşekkür edirim bebişim opuyorumnanaktan
kolay gessinnn
opuyorumnanaktan

nisanım toplu foto koycak heyyyooohihoyyyt

okudum üfledim seni kızanım şinci aç camı dısarılara bakın gitsin üstündeki nazarın
Şeniz
Ooh dağlara taşlara ulu ulu ağaçlara :Saruboceq:
işalla pismilla kulfalla :Saruboceq:
dinimiz amin kaydirigubbakcemile5

selam millet napersiniz?

İyiyiz be soşikim sen nasısın ? Şeniz

aprilimm ayakkabılar süper bayıldım tek kelimeyle müthişş ama ben siyah hayranı olduğum için anneninkini daha çok beğendimmm:asigim: güle güle giyin fıstıkımm çok güzellera.s.

Minikommm çok teşekkürler ederim balım benimm :lepi:

İyiyiz be soşikim sen nasısın ? Şeniz

ay sıcaklar beni öldürüo kuzum 2 okula gidip geliim dedimmm bayılcaktımmm şimdi bol tuzlu ve sarımsaklı cacıkla kendme gelmeye çalışıorumakannehir bu arada ayakkabına bayıldım canım çok zarif ve şık güzel günlerde giy annişinki de çok güzelopuyorumnanaktan

Sıcaklar benim de başımı çok ağrıtıyor be kuşum...akannehir
Teşekkür ederim bitanem, en gücelleri sizin olsunn
opuyorumnanaktan

Büte girdiğim dersten geçmişim yupppiiiiiiii:teytey:
Ben de artık yedek işsizler ordusunun asli üyesiyim.:dance: :teytey: :sm_cool:

Büte girdiğim dersten geçmişim yupppiiiiiiii:teytey:
Ben de artık yedek işsizler ordusunun asli üyesiyim.:dance: :teytey: :sm_cool:

:lepi: Heyyooooooooo hihoyyyt hihoyyyt

Aramıza hoşgeldin kankeeeeee hihoyyyt hihoyyyt olumunekankayizsmile

Migrosla görüşme nasıldı bebişim yau?
fisfisfis

:lepi: Heyyooooooooo hihoyyyt hihoyyyt

Aramıza hoşgeldin kankeeeeee hihoyyyt hihoyyyt olumunekankayizsmile

Migrosla görüşme nasıldı bebişim yau?
fisfisfis

Kanka didim ya acillik oldum gidemedim bebeğim:gitme:
Haftaya birgün inşallah gidicem.

Ben de bugün oriflame gittim hepi topu 2 ürününü kullanıyorum kimseyede bişi satmıyorum. Bir gittim kapıya kadar kuyruk oriflame bu yıl kendini 2'ye katladı ya. Bir ürün için bekleyemedim o ka. Sevdiceğim geldi kaçırdı eve attı zaten beniaklinialirimsmile tabi kendi kaçtı gitti işine.:dilcikar:

Sırtımda berbat bi ağrı sanırım acildeki yatakta yatmakatan oldu tutulmuşum. Nası geçicek bu yaw:1ninca:

Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir

Tospiko seksü cicilerini güle güle sunumlarda kullan aderdim ama prensip olarak tendeki duruşunu görmediğim şeylere yorum yapmıyorum.:umursamaz:

Ayy çenem düştü ama miniye bişi daha soralım kankaolumunekankayizsmile
Bu renkli nemlendiricilerin spf'si var mı acepbilmiyorumkismile
Güneş koruyucu üzerine kesin yağlandırır benim cildimi.
Gerçi ben alsam onu da anca özel günlerde kullanırım.:hulya:

Amin kuzucum ne ettin sahi sen itiraz ettiniz yaktınız yıktınız mı ortalığıbilmiyorumkismile

yok anacım bi pok olmadı beklemedeyz anca kendi çapımda bağrdım çağrdım öğrenci işlerine sekreterliğe başka bölümden alcam bi tane ders onu da CB ile vermem lazım ortalama yetsin zor yane kısmet diorum kalırsam da kalıyım bıktımşakkıdı

renkli nemlendirici mi konuşuosunz bacılar, laura mercier çok efsaneymiş ama pahalı çilekte bile .benimde aklımda ama ona para veremem bu aralar:jeyyar:

Hayırlısı kuzu ya bütün üniversitelerde öğrenci işleri öğrenciye düşman zaten hiçbir şeyi bize göre yapmıyorlar.:mymeka: Kalırsa da sıkma canını halledersin nası olsa son sınıf değilsin okul uzatma durumun yok tatlım.

Ayy o marka pek bi kazık oluyo sadece fiyatlarına bakmışlığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…