Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

dermalogica çok pahalı yaaa bende bayılıorum hele bi peelingi var daily microfoliant alllarımmm nası güsell seminerde vermişlerdi sample ürün gözüm gibi bakıom gıdım gıdım kullanıorum:dance:

Minim pambuk musun sen kuzum asyalı dilberimsempatiksalakcinni
Bana hangi rengi uyar sence sıfatımı gördüydün
Aprılım çilekte ok ama demiş:gitme:

Kanka süpersinkaydirigubbakcemile5

Anam kapımızın önünde kına gecesi şeysi yapıyorlar kafamızı mikecekler bütün geceakannehir

islom bence sana cliniquein en açığı uyar hayatım , tam olur bence , sende pamuksun balım , benim alt tonum bi tuhaf kaydirigubbakcemile3

şikim peki temizleycisi nasıl ? çok mu iyi , normal mi , ikamesi olabilirmi ? benimki bitmek üzere de temizleme sütü alacağım bu kez bilmiyorumkismile

minim ne yorum yapsam yalan olur orda kullandık testerları güzeldi herşey sample temizleyici olarak special cleansing gel verdiler ama hiç kullanmadım yanıltmak istemem.cildin yağlıysa süt,krem temzleyici tarzı ürünlerden uzak durmanı öneririm. daha çok gel e ağırlık vermelisin. bunun haricinde kendimden örnek verirsem karma cildim var parlama olabilio adet döneminde tek tük sivilcelenme yaşarım şu an bagno di roma'nın keçi sütlü sabununu kullanıyorum. daha önce hiç birşeyden bu kadar memnun kalmamıştım cildimi uzun zamandr böyle iyi görmedim çenemde sivilcelenme olabiliodu onları bitirdi. gerçekten çok memnunum .eğer senin de cildin karmaysa öneririm. nemlendirici olarak da bepantehne mavi krem kullanıorum şu an o da çok farkettirdi. tüylenme falan da yaşamadım. bu ikili sayesinde la rochelarımı,badi şoplarımı kenara attım valla

dağılın uleynnnn die bağır kuzualsanaalsanasmile

çok güzel dimi resmen gıcır gıcır yapıo izlere de iyi gelio meretCADIARZU

evet canım çok süperdi. ben numune istemiştim. onunla birlikte gelmişti.
yanına bi de indirim çeki koymuşlardı. çok sevindim ooh alıyım dedim. (%10 indirim)
netten bi baktım ürünlerin fiyatına, 200-300 tl. indirim çeki devede kulak kaldı ben de çöpe attım kaydirigubbakcemile3

Youthum bana da Dermalogica'dan arada geliyor %10 indirim çeki ama işte,
Ürünler aşırı pahalı olduğu için bir anlamı olamıyor...
:gitme:

Anladım kuzum sağolasın olumunekankayizsmile
Teşekkür edirim bebişim opuyorumnanaktan
kolay gessinnn
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
Büte girdiğim dersten geçmişim yupppiiiiiiii:teytey:
Ben de artık yedek işsizler ordusunun asli üyesiyim.:dance: :teytey: :sm_cool:
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm
Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir
ben cilinique aldım 25 spf korumalı
45 tl ye almıştım
Tospiko seksü cicilerini güle güle sunumlarda kullan aderdim ama prensip olarak tendeki duruşunu görmediğim şeylere yorum yapmıyorum.:umursamaz:

he göstercem tendekü duruşunu size kaydirigubbakcemile3

anladım bebeğim
benim cildim kurudan normale dönük , arada çenemde sivice çıkıor adet dönemlerimde , sinirlenince filan ama geçior 2 günde
ben bioderma h2o aldım , çok iyi çıkarıor ama cildime çok sert geldi bitmek üzere , ondan önce dior kullandım o iyidi fiyatıda uygundu 45 50 li bişey
ama dermokozmetike geçtim , iyise strawdan alırım dur bi bakim eczaneden pazartesi günü guclubacismile

kıızlar tanrıçam naptı acaba ?
çok merak ettim ?
bence barıştılar :Saruboceq:

hmm anladım tatlım dermokozmetik ürünler tabiki de güzel ama her ürün cilde uymuo önemli olan o doğru ürünü bulmak.bi dene araştr canım.mümknse biraz fazla tester iste. dediğin gibi çilekten alırsın. la roche posay e de bak ürünleri çok güzelşakkıdı

la roshe da deneyci istemem onu alsanaalsanasmile pazartesi bakıyım , tester alıyım canım kaydirigubbakcemile5
tospam bilmiorum ama içimden bir ses barıştı diyor :Saruboceq: enişte şehir dışındaydı , geldiyse , ikna ettiyse :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…