- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.881
Hayırlısı kuzu ya bütün üniversitelerde öğrenci işleri öğrenciye düşman zaten hiçbir şeyi bize göre yapmıyorlar.:mymeka: Kalırsa da sıkma canını halledersin nası olsa son sınıf değilsin okul uzatma durumun yok tatlım.
Ayy o marka pek bi kazık oluyo sadece fiyatlarına bakmışlığım var.
yok tatlım kalırsam malesef 1 dönem uzuyo ortalamam tutmadığı için 3. sınıfa geçemiyorum 2 den yükseltmek için ders alıyorum önümüzdeki dönem-tatlicadiarzu-
3ün 1. dönem derslerini de 4.sınıfın 1.döneminde almam gerekio ki bir arada halletmek imkansız yani 1 seneye denk gelio:lepi: neyseee olcağına varırı herşey. ebet çok pahalı laura mercier çilekte baktım şimdi 80 kayme hayatta vermemmirmirmirmir
Kanka didim ya acillik oldum gidemedim bebeğim:gitme:
Haftaya birgün inşallah gidicem.
Ben de bugün oriflame gittim hepi topu 2 ürününü kullanıyorum kimseyede bişi satmıyorum. Bir gittim kapıya kadar kuyruk oriflame bu yıl kendini 2'ye katladı ya. Bir ürün için bekleyemedim o ka. Sevdiceğim geldi kaçırdı eve attı zaten beniaklinialirimsmile tabi kendi kaçtı gitti işine.:dilcikar:
Sırtımda berbat bi ağrı sanırım acildeki yatakta yatmakatan oldu tutulmuşum. Nası geçicek bu yaw:1ninca:
Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir
Ayy sorma kuzum her ay malum dönemde bel ağrısından ölüyorum zati şimdi de sırtım tutuldu:gitme:Oy yavruşum gidemedin demek...Olsun gidersin bi ara...olumunekankayizsmile
Oriflame in kremlerini fücut ürünlerini seviyorum ben... (bayadır kullanamadım ama etrafta hiç temsilci yok)
Kuzum tutuldun mu ayy tüm dertler üstüste geldi beyau :sinifsinif:
İvit kuzum çok ama bilemiyorum ya, akannehir
The Bodu Shop'un oil free fondosunu alıcam veya Carmina mineralli :lepi:
Bir de Clinique renkli nemlendirici düşünüyom. yağsızı varmış...boshayallersmile
Shiseidonunki yağlı mı bilmiyom ama...
SPF lileri de var bebem.
Clinikinkine gidip mağazadan rengi beğenip, Strawberry den sipariş etmeyi düşünüyom daha ucuz olur deyyi. :lepi:
april bebeğim genelde Clinique 'in renkli nemlendiricilerinde renk problemi oluyormş denemedim ama çok yorum okudum buna dair en açık renk bile koyu kalıyor dienler vardı.
april bebeğim genelde Clinique 'in renkli nemlendiricilerinde renk problemi oluyormş denemedim ama çok yorum okudum buna dair en açık renk bile koyu kalıyor dienler vardı.
Ayy sorma kuzum her ay malum dönemde bel ağrısından ölüyorum zati şimdi de sırtım tutuldu:gitme:
Söylediğin markalarda iyi kuzucum dene bakalım hangisinden memnun kalıcan
Hmm bu kötü işte o yüzden netten alışveriş yapmayı sevmiyorum. Denemeden alınmaz
Bitanem ben zaten bembeyaz değilim kuzum açık buğdayım...
Eğer alırsam, bu dediğini göz önüne alıp bir ton daha açığını alırım belkim o zaman sorun olmaz kuşum...fisfisfis
Clinique'in fondoları Çilete uygun yahu 45-50 TL fiyatlar.:lepi:
Mağazada beğenip alabilirim sanki, yağsızlardan... şutarafagitti
Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir
Ayy çenem düştü ama miniye bişi daha soralım kankaolumunekankayizsmile
Bu renkli nemlendiricilerin spf'si var mı acepbilmiyorumkismile
Güneş koruyucu üzerine kesin yağlandırır benim cildimi.
Gerçi ben alsam onu da anca özel günlerde kullanırım.:hulya:
bence de bak canımm yağsızlardan, olmadı günlük kullandığın memnun kaldığın kreminin içine azcık yağsız fondten kat oldu sana renkli nemlendiriciopuyorumnanaktan ben bunu badi şopun oil free fondöteni ve ışıltılı bi ürünü vardı renkli nemlendirici gibi onlara uygulamayı düşünüyorum indirimde yakalarsamdelikafadulden
aprilim cliniquein 3 tonu var zaten orta rengi tam olur ama açık istiosan en açığı da sana olur bilmiyorumkismile
soşikcim evet en açığı bana koyu gelmişti ohaoldumsmile
clinique bence buğdaydan esmere doru insanlar için ve yağlı ciltler için tam olur :lepi:
ama shi. en açığı cuk oturdu
çok pis çelerim aklinialirimsmile
tabi var islom en az 20 oluor genelde , 25 ,30 ..
benim ebayden aldığım 47 faktörlüymüş
strawdan alabilirsin hayatım daha uygun oluor , bi de clinique de çok indirim oluor ozaman da alabilirsin ,
zaten çok hafif bişe , direk günlük nem. olarak bie kullanılabilir kaydirigubbakcemile2
aprilim cliniquein 3 tonu var zaten orta rengi tam olur ama açık istiosan en açığı da sana olur bilmiyorumkismile
soşikcim evet en açığı bana koyu gelmişti ohaoldumsmile
clinique bence buğdaydan esmere doru insanlar için ve yağlı ciltler için tam olur :lepi:
ama shi. en açığı cuk oturdu
İvit kuzum olabilir öyle de. kaydirigubbakcemile5
Dur şimdi aklıma ne geldi, hihoyyyt
Elimde ELF in mineral fondosu var toz halinde
onu nemlendiriciye karıştırıp süriyim deniyim bi :hulya:
ay heyecanlandım sempatiksalakcinni
wuuuu April canımm süpersinnn beni de özendirdin bak şimdi nasıl iyi renk verio mu cilde? kapatıcılığı falan ne durumda
anaaa kanka süper olmuşşş alkisalkisalkis arada sıkışınca ben de böle yapayım Şeniz
ama şu anda çok bedbahıım , kendimi seyhandan atmak istiyorum senağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
shiseido benim için şu an itibariyle bitmiştir , zira hayvanlar üzerinde deney yapıolarmış ama saklıolarmış , nars ile açıklamış Çok üzgünüm çoook:mymeka:alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?