Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

yok tatlım kalırsam malesef 1 dönem uzuyo ortalamam tutmadığı için 3. sınıfa geçemiyorum 2 den yükseltmek için ders alıyorum önümüzdeki dönem-tatlicadiarzu-
3ün 1. dönem derslerini de 4.sınıfın 1.döneminde almam gerekio ki bir arada halletmek imkansız yani 1 seneye denk gelio:lepi: neyseee olcağına varırı herşey. ebet çok pahalı laura mercier çilekte baktım şimdi 80 kayme hayatta vermemmirmirmirmir

Ayy sizde de pis bir sistem varmış kuzum dediğin gibi her şey olacağına varır hayırlısı inşalh.:Saruboceq:
Ayy çokmuş yaaakannehir

Oy yavruşum gidemedin demek...Olsun gidersin bi ara...olumunekankayizsmile
Oriflame in kremlerini fücut ürünlerini seviyorum ben... (bayadır kullanamadım ama etrafta hiç temsilci yok)
Kuzum tutuldun mu ayy tüm dertler üstüste geldi beyau
:sinifsinif:

Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir

İvit kuzum çok ama bilemiyorum ya, akannehir
The Bodu Shop'un oil free fondosunu alıcam veya Carmina mineralli :lepi:
Bir de Clinique renkli nemlendirici düşünüyom. yağsızı varmış...boshayallersmile
Shiseidonunki yağlı mı bilmiyom ama...
SPF lileri de var bebem.
Clinikinkine gidip mağazadan rengi beğenip, Strawberry den sipariş etmeyi düşünüyom daha ucuz olur deyyi.
:lepi:

april bebeğim genelde Clinique 'in renkli nemlendiricilerinde renk problemi oluyormş denemedim ama çok yorum okudum buna dair en açık renk bile koyu kalıyor dienler vardı.

Ayy sorma kuzum her ay malum dönemde bel ağrısından ölüyorum zati şimdi de sırtım tutuldu:gitme:
Söylediğin markalarda iyi kuzucum dene bakalım hangisinden memnun kalıcan

april bebeğim genelde Clinique 'in renkli nemlendiricilerinde renk problemi oluyormş denemedim ama çok yorum okudum buna dair en açık renk bile koyu kalıyor dienler vardı.

Hmm bu kötü işte o yüzden netten alışveriş yapmayı sevmiyorum. Denemeden alınmaz

Bitanem ben zaten bembeyaz değilim kuzum açık buğdayım...
Eğer alırsam, bu dediğini göz önüne alıp bir ton daha açığını alırım belkim o zaman sorun olmaz kuşum...fisfisfis
Clinique'in fondoları Çilete uygun yahu 45-50 TL fiyatlar.:lepi:
Mağazada beğenip alabilirim sanki, yağsızlardan...
şutarafagitti

fondöten,kapatıcı bence de denemeden alınmaz diğerleri bi şekilde kullanılır amabilmiyorumkismile

bence de bak canımm yağsızlardan, olmadı günlük kullandığın memnun kaldığın kreminin içine azcık yağsız fondten kat oldu sana renkli nemlendiriciopuyorumnanaktan ben bunu badi şopun oil free fondöteni ve ışıltılı bi ürünü vardı renkli nemlendirici gibi onlara uygulamayı düşünüyorum indirimde yakalarsamdelikafadulden

Kanka mini senin de aklını çeldi irenkli nemlendirici die ayy 75 de çok muş yawakannehir

çok pis çelerim aklinialirimsmile
tabi var islom en az 20 oluor genelde , 25 ,30 ..
benim ebayden aldığım 47 faktörlüymüş

strawdan alabilirsin hayatım daha uygun oluor , bi de clinique de çok indirim oluor ozaman da alabilirsin ,
zaten çok hafif bişe , direk günlük nem. olarak bie kullanılabilir kaydirigubbakcemile2

aprilim cliniquein 3 tonu var zaten orta rengi tam olur ama açık istiosan en açığı da sana olur bilmiyorumkismile
soşikcim evet en açığı bana koyu gelmişti ohaoldumsmile
clinique bence buğdaydan esmere doru insanlar için ve yağlı ciltler için tam olur :lepi:
ama shi. en açığı cuk oturdu

İvit kuzum olabilir öyle de. kaydirigubbakcemile5
Dur şimdi aklıma ne geldi, hihoyyyt
Elimde ELF in mineral fondosu var toz halinde
onu nemlendiriciye karıştırıp süriyim deniyim bi :hulya:
ay heyecanlandım
sempatiksalakcinni

Kankam, renkli nemlendiricisi yok Çilekte Klinikin.:1ninca:
Kendi mağazasından bakayım ben en iyisi. Deneyeyim.:hulya:
Yüzümde dursun biraz. Hemen almam hihih.
Clinik bana uyabiler öyleyse kankam, açık buydayım ben :lepi:
Cildim de karma-normal. ama yağsız tercih ederim tabii mümkünse...
Senin şu ebay'den aldığın, bizim caponların kullandığı süpersonik kapatıcılığı olan bişimiş araştırdım kanke, yorumlarını 4 gözle bekliyurum
hihoyyyt

o zaman senin yeni ciciyi beklioruz canım yorumların doğrultsunda belki biz de saldırırz. yağlı ciltlere iise ben de bakabilirim clinique e. ben dermalogica seminerinde denemiştim bi tane renkli nemlendirci fondöten gbi cillop gibi kapatıodu ten rengime de uymuştu süper bişidi o aklıma geldi şimdik spfli ve oil freeydi ama hangi rengi denemiştim unutmuşum yoksa çilekten alınabilir

dene bakimm gülümm ben de merak ettim bak şimdiii yorum swatch bekliorum:kedi: likitle likiti karştırırsan daha ii olur ama bence

aprilim dimi , bende onun için aldım , bi de tedavi ediomuş , belki çillerim biraz gider bi de göz altı kapatıcı olarakta sürülüomuş ama o noktada emin değilim bi gelsin de bakalım kaydirigubbakcemile
soşikim benim de aklımda var dermalogica ama emin değildim , sen güzel diosan ona da bir bakarım :ecrin_bebek:

minnoşum ben çok beğenmiştim yaaa dermalogicayı ii kapatmıştı tek problem tester oluo bu durumda eczaneler malum tester konusunda cimri olabilio hele de marka dermalogica olunca :1ninca:

Kızlar ışık hızıylan yaptum sürdüm suratıma hihoyyyt
Çok güzel oldu ya, çok sevdim...boshayallersmile sempatiksalakcinni
Gerçi yazın kullanmadığım bir nemlendiriciden yaptım ama, kışın süper olur eminim...boshayallersmile

Olay Multi Radiance ışıltı veren nemlendirici zemuszemus
ELF mineral fondoten rengi Light. SPF 15 i de var.
zemuszemus

wuuuu April canımm süpersinnn beni de özendirdin bak şimdi nasıl iyi renk verio mu cilde? kapatıcılığı falan ne durumda

anaaa kanka süper olmuşşş alkisalkisalkis arada sıkışınca ben de böle yapayım Şeniz
ama şu anda çok bedbahıım , kendimi seyhandan atmak istiyorum senağlamaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
shiseido benim için şu an itibariyle bitmiştir , zira hayvanlar üzerinde deney yapıolarmış ama saklıolarmış , nars ile açıklamış Çok üzgünüm çoook:mymeka:alsanaalsanasmile

wuuuu April canımm süpersinnn beni de özendirdin bak şimdi nasıl iyi renk verio mu cilde? kapatıcılığı falan ne durumda

Veriyo kuşum bildiğin rengini veriyo :lepi:
Ben de şapşırdım...boshayallersmile
Kapatıcılık dersen, burnumun üzerindeki bir kaç siyah noktayı gayet kapattı kuzum.:lepi:
Sivilce veya leke yok cildimde (Roaccutane sayesinde) o yüzden siyah noktalardan örnek verdim tatlım...
anneme de sürdüm biraz fazla yapmışım hehehe
Ben bu mineral fondoyu 2 kere kullandım duruyor öyle, bu şekilde kullanayım artık bari çok sevinçliyim...
hihoyyyt

Yap kuzum çok beğendim ben :lepi:
Anaaam yapma beh kanke...benneyaptımki Nars ta mı yapıyomuş...(Zaten Nars alamam gerçi)-tatlicadiarzu-
Shiseido'dan beklemezdim ama...
:1no2:

narsa zaten hiç ısınmamıştım bundanmış demekki , shiseido beni çok kırdı ,ilişkimiz bitmiştir alsanaalsanasmile
Türkmalı alırım kanka , aksın koksun hiç önemli değil , ben böle yaa yazık günah alsanaalsanasmile
dermolagica yapmıormuş bir aşk başlangıcı başladı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…