- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #27.921
biberitom , islom ben kullanıorm renkli nemlendirici sürekli , fondöten bana hiç yakışmıor laelaelaelaelae
akmıor öle sabitliyor kendini , clinique de kullandım , rengi bana çok koyu kalmıştı en açığının anama verdiydim ama memnundum yani ,
çok kapatılcak bişe yoksa , hoş bir görüntü veriyor,
şimdi shiseidom bitti , ebaydan geçen dediğim missha yı aldım , yeşilgözlü asyalı olarak aklinialirimsmile
eğer onu beğenmezsem geri shiseido alıcam , çok seviom mereti boshayallersmile
tospik gider .
duşunu alıp çantasını hazırlayıp uyur
yarın saat 09,00 da sınavlar başlıyo
pazr 20,30'da bitiyo
p.tesi görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeee
Nisanım renkli nemlendiriciye ihtiyacın kalmadı galibabende de pudra var onu nasıl kullanabilirim acabasempatiksalakcinni
Nasılsınız ...
Arkadaşımın erkek arkadaşı bugün vefat etmiş mekanı cennet olsun cnm çok sıkıldı çok üzüldüm çooook...
Bir an kendimi yerine koydum ve yüreğim acıdı... Allah bu duyguyu bana yaşatmasın..
Hiç tadım yok bugün sizlere baktım ama sizlerde yoksunuz :)
Neyse iyi geceler herkese
:gitme: :gitme: :gitme: ayy inanmıyorum tüylerim diken diken oldu kıyamam ya off allahım sabır versinsenağlama senağlama
Mekanı cennet olsun...
Aminnnn :Saruboceq::Saruboceq:
Saol cnm utanmasam ağlıcam öyle bir psikolojideyim şuandaaa mafoldumbenmafoldumben
Çalışırken apartmanda anten takıyormuş boşluğa düşmüş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Allah kimseye yaşatmayım bu duyguyuuuuuu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Ayy ya ne kadar kötü bi durum offfsenağlama aminn kimseye yaşatmasın annesi babası ne durumdalar sevgilisi ne durumda düşünmek bile istemiyorum o kadar acı o kadar zor bi durumsenağlama hastalık falan da değil beklenmeyen bi ölüm olmuş:gitme:
Öyle tabi cnm hepimizin gideceği yer aynı ama... Ne söylesek boş kalır Allahım bol sabır versin...
Ortamı dağıtamadım kafayı yiyeciğidim sochicim aşkoyla yemeğe gittikkaçtım yani ewdensempatiksalakcinnidağılın uleynnnn die bağır kuzualsanaalsanasmile
çok güzel dimi resmen gıcır gıcır yapıo izlere de iyi gelio meretCADIARZU
Minim çok mu kuru yüğzceğizin kuzum.bilmiyorumkismile Yaz için temizleme sütü ağır kaçmaz mı bebeğeemşikim peki temizleycisi nasıl ? çok mu iyi , normal mi , ikamesi olabilirmi ? benimki bitmek üzere de temizleme sütü alacağım bu kez bilmiyorumkismile
Tospikim teşekkür ederim bitanemŞenizopuyorumnanaktan
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmmmmmm
ben cilinique aldım 25 spf korumalı
45 tl ye almıştım
he göstercem tendekü duruşunu size kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı tatlım dualarımız seninle çok iyi geçecek hepiciğikaydirigubbakcemile5tospik gider .
duşunu alıp çantasını hazırlayıp uyur
yarın saat 09,00 da sınavlar başlıyo
pazr 20,30'da bitiyo
p.tesi görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeee
Çook acı çokkmafoldumbenNasılsınız ...
Arkadaşımın erkek arkadaşı bugün vefat etmiş mekanı cennet olsun cnm çok sıkıldı çok üzüldüm çooook...
Bir an kendimi yerine koydum ve yüreğim acıdı... Allah bu duyguyu bana yaşatmasın..
Amin cnm sen nasılsın
Nasılsınız ...
.........mafoldumben
Çok üzücü bir durum tatlım ya...:gitme:
Allah sabır versin tüm yakınlarına...:Saruboceq:
Tünaydın canolarımmm opuyorumnanaktan
Napıysınız bakim?
Saolasın cnmm gerçekten acı bir durum allah sabır versin diyorum arkadaşıma vee iyi dileklerin için çok teşekkür ediyrum... a.s.Ortamı dağıtamadım kafayı yiyeciğidim sochicim aşkoyla yemeğe gittikkaçtım yani ewdensempatiksalakcinni
Çook acı çokkmafoldumben
Allah sabırlar versin.
Arkadaşının acısı elbet zamanla hafifleyecek hatta yeniden aşık olacak ama o ailenin ateşi hiçbir zaman sönmez:gitme:
Çok zor zamanlar arkadaşını yalnız bırakma hiç perim:çok üzgünüm:
Yoo problem değil cnm zaten akşam baya kötüydüm bende çıktım akannehirCanım kusura bakma bi telefon geldi çıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım sana
.........mafoldumben
Çok üzücü bir durum tatlım ya...:gitme:
Allah sabır versin tüm yakınlarına...:Saruboceq:
Tünaydın canolarımmm opuyorumnanaktan
Napıysınız bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?