- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.121
Men de... :çok üzgünüm:
Hihi şafakım azaldı iyice, helecan basiyi beni a dostlar...:kedi: -tatlicadiarzu-
ahahhahaha yok kankam,yüzümü yıkamaya gittimdi zemuszemus
bir de elma sirkesiyle de sildim, suratı iyi gücel yapıyo da kaydirigubbakcemile5
çoh pis kokiyi meret ıyk! :sinifsinif: ohaoldumsmile
Ayy kanka şafak mı azaldı oyyy yerim ben seni ya nasılda heyecanlı:1hug:
Ayy ben silemem galiba sirkeyle yüzümü dayanamıyorum o kokuya bi de şey ne işe yarıyo sirkeyle silmek:kedi:
Ayy çok heycanlı gerçekten yaa:kedi:
Su gibi geçsin şu günler ama sen de tanrıçam gibin arazi olma çok enişte gelince :gitme:
ılk günler sunum izninden kullanabilirsin ama sonra kaybolmak yokaklinialirimsmile
Sen nie pambık gibisin anadım şimdi elma sirkesii:lepi:
Cidden çok pik kokii ama şifa kaynağı maşallah saçıma kullanıyorum ben de parlatıyorsengözlerimebaksanab
Sabahları çok az sirkeyi 1 su bardağı ılık suyla içiyorum.
Ayhh kankam valla bitti bitecek şafak, çok fena bi duygu yaa.
460 günü deviriyoruz şaka maka...boshayallersmile
Off çok kötü kokuyo gerçekten biberim ama 5 dakka sora uçuyo kokusu...:sinifsinif:
ama o 5 dakka burnuma burnuma kokiyi hoşşik...:2:
Elma sirkesi başta izlere iyi gelir, berrak görünüm verir kankam. zemuszemus
Bir de yağ yakıcı özelliği vardır. Bu yüzden diyetlerde de kullanılır.
Yağ yakıcı olduğu için, yağlı cilde de iyi gelir, fazla yapı dengeler kuzucanım :lepi:
Biz de 460 gün saydıydık:1ninca: Çok zor yaa:gitme:Bebekom ilk günler, biliyorsunuz kardeşinin düğün telaşı nedeniylen yok olabülürüm ama :gitme:
sonra her ne kadar göçebe olacak olsam da mutlaka girerim bebekim :lepi:
sizsiz duramam gari..:1no2: .benimki KK ya yasak koymiyi, seviyi sizleri sırnaşık şey
ama Kokoşlar Kulübü diyor bizim topiğe :roflol:
Oyy asker yolu bekleyenler iyi sabrediyor valla maşallah460 gün bu ya dile kolay beklemek zor gerçekten yoğun bakıma sok o zaman kendini kanka eniştenin dediği kokoşlar kulübüne üye olduğun belli olsunsempatiksalakcinni hoş gerek yok ama maksat ortama uysun
Anladım kanka iyi hemen uçuyomuş yine cilde de etkisi güzel olmazsa burnumu mandal takayım ben de süreyimsempatiksalakcinni
Biz de 460 gün saydıydık:1ninca: Çok zor yaa:gitme:
Aslan enişte yaa nası da biliyo bizi Kokoşlar Kulübü:dance:
paketim gelddiiiii güney koredeeennnnnn delikafadulden
çok güzelmiş , hemen sürdüm , çok beğendim , rengide cuk oturdu , ben kesin asyalıyım delikafadulden
minkim neden ne oldu çok üzüldüm senağlama
gacıablam ebayden , renkli nemlendirici ama daha değişik ordaki dermokozmetik gibi , tedavi de ediomuş neyi dedavi etcek anlamadım da güzel ama sevdim , japon, asyalı bacılar bundan sürüolarmış ben de asyalı sayılırım , yeşil gözlü ve kumral olmam buna engel değil bence kaydirigubbakcemile3
hiç mesajla olurmu ,
öle sinirle hareket edilirmi ,
biraz sinirin geçsin , düzgün konuşun , 4 yıllık ilişki mesajla btcek , hayert bişeysin minik alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?