- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.141
o da üzümüş , sinirlenmiştir , biraz sakinleşsin o da , sennn deeeee , sonra arar kesinlikle halledersiniz , bi sinirle öle yapma , eninde sonunda açıcak tel.i ozaman burnundan getirirsin kaydirigubbakcemile
tartıştık çok kızdrdı beni bende bitsin diye msj attım
minkim neden ne oldu çok üzüldüm senağlama
gacıablam ebayden , renkli nemlendirici ama daha değişik ordaki dermokozmetik gibi , tedavi de ediomuş neyi dedavi etcek anlamadım da güzel ama sevdim , japon, asyalı bacılar bundan sürüolarmış ben de asyalı sayılırım , yeşil gözlü ve kumral olmam buna engel değil bence kaydirigubbakcemile3
haydaaaa.:1shok:.kız her tartışmada çiftler ayrılsa..şimdi etraf singıllardan geçilmezdi..boshayallersmile..öyle hemen ayrılalım denir mi şekerciim ,sıcaklar bunaltmıştır sizi,düzelir..:teselli:
diyene bak alsanaalsanasmile :umursamaz:hiç mesajla olurmu ,
öle sinirle hareket edilirmi ,
biraz sinirin geçsin , düzgün konuşun , 4 yıllık ilişki mesajla btcek , hayert bişeysin minik alsanaalsanasmile
işte bu durum beni yıkıyor senağlama inşaallah birşey olmaz minikom bir anda herşey biter mi bebeğim:2:telefonunu kapatmasa arardım cnm ama beyfendi telefonunu kapattığı için msj attım bende dün gece o saatten bu zamana maşallah hiç bi tepki yok :çok üzgünüm:
cankuş komşiii..gözün aydın olsun.kaydirigubbakcemile5.bitirdin şitreşi mitreşi..ay çıldırcimmmmmmmmmmmmmm
kredi yurtlar kurumu
icrayı koymuş hesabıma.
ödemicem ulen ödemicem.
of of of
oyyyyy..arar merakta kalma sen..var mı öyle patdadanak bitirmek..sabret bak nassı arıyoo..:teselli::teselli:o haksız ama gacım kalbimi çok kırdı düzeltmek için aramadı bile
minikim 25 tlye geliorm türk parasıyla ,
gacı abam onların ciltlerinin alttonu sarı ya , ondan öle oluor , benim de sarı , öle tabi onlar yokken biz vardık ,
biz kiiiiiiii sakarya da biizzkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii malazgirttee kaydirigubbakcemile3
minikim neden kırdı kıskançlık filan mı ?
hanııım hanıııııııııııııııım nerdesiniz siz acaba
ben barıştıydım ama :roflol:
minikim 25 tlye geliorm türk parasıyla ,
gacı abam onların ciltlerinin alttonu sarı ya , ondan öle oluor , benim de sarı , öle tabi onlar yokken biz vardık ,
biz kiiiiiiii sakarya da biizzkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii malazgirttee kaydirigubbakcemile3
minikim neden kırdı kıskançlık filan mı ?
diyene bak alsanaalsanasmile :umursamaz:
işte bu durum beni yıkıyor senağlama inşaallah birşey olmaz minikom bir anda herşey biter mi bebeğim:2:
cankuş komşiii..gözün aydın olsun.kaydirigubbakcemile5.bitirdin şitreşi mitreşi..
hayırlı sonuçlar olsun..:Saruboceq:
oyyyyy..arar merakta kalma sen..var mı öyle patdadanak bitirmek..sabret bak nassı arıyoo..:teselli::teselli:
:lepi:turkbayragi
Allahtan barıştınız ya :Saruboceq: barışacaksınız tabi öyle bi çekip gelmeyle ilişki mi biter kaydirigubbakcemilehanııım hanıııııııııııııııım nerdesiniz siz acaba
ben barıştıydım ama :roflol:
olayın sıcaklığı geçince hallolur minikombilmiyorumkismile insan geliyo bazen boşveriyo ne olursa olsun diyor ama sonra olmayacağını anlıyor boshayallersmiletşk ederim kızlarolumunekankayizsmile
kıskançlık değil minim atışdık bi sebepden önmsiz bişeydi ama bu çalışyıo diye ben bunu her tartışmda alttan almakdn bıktım aman çalışıyo yorluyo susuıyım kavga etmiyim ama bende insnım ha bide beyfendi ben alltn aldıkça şımardı telefonu kapattı yüzüme aradım tamamn kapatmış telefonu bende madem öyle bitti bi daha hiç görüşmeyelim diye msj attım ama tartışma sırasında çok kırdı beni beni sadece telefon kapatma konusu değil böyle işde herzamn senden ayrılamam ölürüm diyen insan dün geceden beri aramadı bile bana ayrılık lafı eettrimezdi ben öyle bişey desem yaşayamam sensiz asla ayrılık deme derdi ama bişeyler unutuluyomuş demekki bak umrunda bile olmadı adamın
ben ilk defa kayboldum diye biliyorum fisfisfis :1shok: kaydirigubbakcemile3niko git oku çalış hemen sayfalara , ne sen geliorsun ne tanrıçam gelior ,
ne oldu ne bitti hiç bişyden haberimiz yok ,
sen de o da gittimmi gelmionuz :dilcikar:
saolun kızlarr olumunekankayizsmile ben çıkıyım biraz arkadaşı gidiyim ağlıyım zırlıyım kendime geliyimm:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?