Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o da üzümüş , sinirlenmiştir , biraz sakinleşsin o da , sennn deeeee , sonra arar kesinlikle halledersiniz , bi sinirle öle yapma , eninde sonunda açıcak tel.i ozaman burnundan getirirsin kaydirigubbakcemile

bilmiyorum cnm bakalım :çok üzgünüm: sen ne kadara aldın nemlendiricini olumunekankayizsmile

tartıştık çok kızdrdı beni bende bitsin diye msj attım

haydaaaa.:1shok:.kız her tartışmada çiftler ayrılsa..şimdi etraf singıllardan geçilmezdi..boshayallersmile..öyle hemen ayrılalım denir mi şekerciim ,sıcaklar bunaltmıştır sizi,düzelir..:teselli:

iyi hadi bakalım, ilerleyen günlerde tekrar,performans değerlendirmesi alırız senden..
peki, neden sadece asyalı bağyenler kullanıyormuş.benneyaptımki..Türklerin ataları orta asyadan geldiğine göre, bizde asyalıyız, kullanabiliriz..
bazen asyalı ,bazen evropalı oluyoruz:uhm:..hadi hayırlısı..:içelim:

minikim 25 tlye geliorm türk parasıyla ,
gacı abam onların ciltlerinin alttonu sarı ya , ondan öle oluor , benim de sarı , öle tabi onlar yokken biz vardık ,
biz kiiiiiiii sakarya da biizzkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii malazgirttee kaydirigubbakcemile3

minikim neden kırdı kıskançlık filan mı ?

hiç mesajla olurmu ,
öle sinirle hareket edilirmi ,
biraz sinirin geçsin , düzgün konuşun , 4 yıllık ilişki mesajla btcek , hayert bişeysin minik alsanaalsanasmile
diyene bak alsanaalsanasmile :umursamaz:
telefonunu kapatmasa arardım cnm ama beyfendi telefonunu kapattığı için msj attım bende dün gece o saatten bu zamana maşallah hiç bi tepki yok :çok üzgünüm:
işte bu durum beni yıkıyor senağlama inşaallah birşey olmaz minikom bir anda herşey biter mi bebeğim:2:

ay çıldırcimmmmmmmmmmmmmm
kredi yurtlar kurumu
icrayı koymuş hesabıma.
ödemicem ulen ödemicem.
of of of
cankuş komşiii..gözün aydın olsun.kaydirigubbakcemile5.bitirdin şitreşi mitreşi..
hayırlı sonuçlar olsun..:Saruboceq:
o haksız ama gacım kalbimi çok kırdı düzeltmek için aramadı bile
oyyyyy..arar merakta kalma sen..var mı öyle patdadanak bitirmek..sabret bak nassı arıyoo..:teselli::teselli:

:lepi:turkbayragi

hanııım hanıııııııııııııııım nerdesiniz siz acaba

ben barıştıydım ama :roflol:

diyene bak alsanaalsanasmile :umursamaz:
işte bu durum beni yıkıyor senağlama inşaallah birşey olmaz minikom bir anda herşey biter mi bebeğim:2:

tşk ederim kızlarolumunekankayizsmile

kıskançlık değil minim atışdık bi sebepden önmsiz bişeydi ama bu çalışyıo diye ben bunu her tartışmda alttan almakdn bıktım aman çalışıyo yorluyo susuıyım kavga etmiyim ama bende insnım ha bide beyfendi ben alltn aldıkça şımardı telefonu kapattı yüzüme aradım tamamn kapatmış telefonu bende madem öyle bitti bi daha hiç görüşmeyelim diye msj attım ama tartışma sırasında çok kırdı beni beni sadece telefon kapatma konusu değil böyle işde herzamn senden ayrılamam ölürüm diyen insan dün geceden beri aramadı bile bana ayrılık lafı eettrimezdi ben öyle bişey desem yaşayamam sensiz asla ayrılık deme derdi ama bişeyler unutuluyomuş demekki bak umrunda bile olmadı adamın

mafoldumbenbak şimdi üzüldüm sen öle deyince minikom , ozaman sen de arama o arasın , sürüm sürüm süründür , ağlat,zırlat, sonra barış aklinialirimsmile

hanııım hanıııııııııııııııım nerdesiniz siz acaba

ben barıştıydım ama :roflol:
Allahtan barıştınız ya :Saruboceq: barışacaksınız tabi öyle bi çekip gelmeyle ilişki mi biter kaydirigubbakcemile
ama benim okuyacak bir sürü sayfam birikti:tomato:
olayın sıcaklığı geçince hallolur minikombilmiyorumkismile insan geliyo bazen boşveriyo ne olursa olsun diyor ama sonra olmayacağını anlıyor boshayallersmile
gerçi ne desem boş illaki üzüleceksin ama gelip herşeyin düzeldiğini söyleyeceksin bebeğim inşaallahi gör bak :1hug:

niko git oku çalış hemen sayfalara , ne sen geliorsun ne tanrıçam gelior ,
ne oldu ne bitti hiç bişyden haberimiz yok ,
sen de o da gittimmi gelmionuz :dilcikar:

niko git oku çalış hemen sayfalara , ne sen geliorsun ne tanrıçam gelior ,
ne oldu ne bitti hiç bişyden haberimiz yok ,
sen de o da gittimmi gelmionuz :dilcikar:
ben ilk defa kayboldum diye biliyorum fisfisfis :1shok: kaydirigubbakcemile3
tanrıçam iyi olsun daha bişi istemem kayboldu gacı :umursamaz:
eşim kpss haftasına girdi biraz stresi var onu idare etmeye çalışıyorum, rahat atlatsın bu dönemi yoksa ben de...ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

selam millettt ay çok sıcak ve ağda faslı beni beklio bacaklarım aşmış kendini lanetohaoldumsmile

mini güle güle kullan canım swatch fırsatı varsa beklioruz bi de ebayden heç alışveriş yapmadım güvenilir mi önerilerini bekliorum bi fondötende gözüm var da

minik canım seni çok iyi anlıyorum bizim de benim herifle en büyük problemimizdi bu tel kapamalar bi anlık sinirle ağzına geleni söylemek , sakin ol telefonunu açtgndan zaten arıcaktr baştan alttan almayabilir sakın sinirlenip ağır ve geri dçnüşü olmayan şeyler söyleme üzüntünü belli et sessiz kalman daha çok koyacaktır sonra düzelirsini zaten o kadar sene aşkolsun yazık günahlmaz:

şikitom hoş geldin , bebeğim yarın koyarım swach şimdi çok yoruldum , karpuz alıp geldim sucuk oldum yaa lanet sıcak ,
bebeğim ben her satıcıdan almıorm , best seller olanlardan ve %95 % 100 feedback alanlardan alıorm , onlar güvenilir oluor , ve 1 hafta 10 gün arasında gelior olumunekankayizsmile

ben de parfüm arayışına girdim , kenzo amour nasıl kullanan var mı bebekler ya da koklayan ?sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…