- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.161
hee gacıabla noldu o konu , dur bi okuyum
sorma gacım hala konduramıyorum:gitme: ilk duyduğum andan beri deprem oldu bendeohaoldumsmileayyy sinir oldum yaaa.:1ninca:.mavi arkadaşımızın konusu vardı ya ona..pfffff..
gerçek bir bayan varmış ama sadece arkadaşmışlar mışmış.akannehir.kız perişan oldu, sinir oldu..senağlama
normal arkadaş dahi olsa,kanka dahi olsa ..gizleyince hepten suçlu duruma düşer..
karısından böyle gizleyene.. kırk katır mı? kırk satır mı? seçenekleri sunulmalı..kötükedihüso
ne olursa olsun gizlediği için haksız ve suçlu , dürüst olmalydı , sürünsün :1closedeyes:
ya bu mevsimden mdir nedir , herkesin bir arası bozuluyor :1no2:
hayır biz kadınlar gözümüzü açıyoruz sanırım :1closedeyes:he valla doğru dedin minim..serin havadan, sıcağa geçince.. hergele heriflerin beyinlerine bi haller oluyor, kalıbımı basarım..:1closedeyes:
bilmem bende yeni çıkıyobilmiyorumkismile mesela mesajı yazarken smili tıkladığımdanikom öleydi zaten değilmiydi , ben hep görüodum similleri bilmiyorumkismile
burdan tüm heriflere seslenelim sempatiksalakcinni:
Kendinize gelin alsanaalsanasmile
bilmem bende yeni çıkıyobilmiyorumkismile mesela mesajı yazarken smili tıkladığımdasmil değil emirbebek yazısı çıkardı şimdi smil çıkıyo fisfisfis kaydirigubbakcemile3
gacım senin gibi düşünüyorum, tabi kendini atmasın ama hani şeytana uymuş deriz ya o kısmında yakalandı hanımına vereliniortak
ben konduramıyordum, o kadar olayın karışıklığına rağmen yapmamıştır diyordum:1no2: çünkü tlfnu ulu orta yerde bırakmazdı bir şekilde rahat davranmazdı diyordum. sorduğunda canla konuşuyorum diyerek rahat rahat konuşuyormuş nerden bilelimakannehiroff ben de takip ediyordum mavi'nin konusunu böyle olacağını tahmin etmiştim :gitme:
can diye birisi yok işte ortada ben de sevgilimi pelin diye kaydettim annem sorsa ya dilara ya pelin ile mesajlaşıyorum diyorum işte en klasik kılıf :gitme:
çok üzüldüm maviye ya Allah sabır versin:1no2:
allallaaaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3ben de yazı çıkıyor bilmiyorumkismile
Minim asyalı kadınımkaydirigubbakcemile3paketim gelddiiiii güney koredeeennnnnn delikafadulden
çok güzelmiş , hemen sürdüm , çok beğendim , rengide cuk oturdu , ben kesin asyalıyım delikafadulden
Noluoo sizee ya KK güzelleri anam buraya girmeye korkcam artık bulaşıcı mıdır nedir tööbe bismillaheyvahedigeldismilekızlar cnm çok sıkkın sevgilile ayrıldık 4 yıllık ilşki bitti
Nolmuş Maviye yav:1ninca:ayyy okudum
çok üzüldüm mavi'yi de severim çok şirin birisi ,
en azından olay çözüldü , belirsizlik daha kötüydü ,
gitmesi iyi olmuş dinlenir biraz ,
bu adanlar bir iş yapıor sonunu hiç idirak edemiorlar , yazık değilmi şimdi mavi 'ye , değermiydi ,
Allah yardımcısı olsun , inşallah en kısa zamanda toparlanır :Saruboceq:
allallaaaa bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?