- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.221
Aprilim çok şükür bitanem çok sevindimŞeniz
Eprılişkom, teyzene çok sevindim:teytey: bitanem..Allah sıhhat versin.:Saruboceq:.
Canlarım bitanelerim.:asigim:.saçıma sinamekili bakımımı yapıcam,ardından ütü..ütü eşliğinde dedikoducu karılar var ya KAnaltürkte, magazinci müge dağıstanlı,he işte, onları seyredicem..görüşürükyerimseniben
özeline yazdım eprılım..olumunekankayizsmile
ya bi de bişey sorcam..biberiye yağı ile ilgili konu geçmişmiydi burada..biberiye yağı aldım da..saç selülat filan iyi geliyormuş
BURNUM kanadı
hoşbuldum tatlımnazım hoşgeldin , özledim seni aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ben de gidiorm herkesi öpüorm , gutın tag
oyy topraamın güzel kızıYemekçilerin güzeliii öperim Şeniz
Kızlar teyzemin sonuçlar temiz çıktı yavrularım :lepi:
Çok mutluyuz, atlattı artık kanseri...Çok şükür... :Saruboceq: hihoyyyt
Eprılişkom, teyzene çok sevindim:teytey: bitanem..Allah sıhhat versin.:Saruboceq:.
Nazo gelinim, ne çabuk bitti iznin be kuzum:sm_confused:..Dinlenebildin mi barii..
BURNUM kanadı
nazo gelinim gelmiş hoşgelmiş börülcesimmmmm öperim muuaahhh
kızlar ne edersiniz nirden gelip nireye gidersiniiz?
tembelim burnunu fazla karıştırmışındır ondan kanamıştır. bana da oluyor bazen (karıştırdığımda:))
gacıellam eferim bidenem ben de dün tartıldım 64 gösterdi iki buçuk haftada 5 kilo gitmiş. ama bu sabah yine 65 idim anlamadım? ficudumda bi kitle vardı sanırsam
devam recime son surat
yalınız şöle bi durum var spor yaparken 69 kilo olsam da şu 5 kilo vermiş halim ile o görüntüden daha zayıf görünmüyorum. (kollarım az inceldi sadece).
spor gerçekten daha çabuk sonuç verdiriyor((( o da döte zor geliyooor
bravoooo arzuşum..2,5 haftada 5 kilo..:lepi:kız düğünekaydirigubbakcemile2 kadan 45 olcan sen..kaydirigubbakcemile5
spor konusunda haklısın..döte zor geliyoo.bilmiyorumkismile.hele bana hiç fırsat yok..evde bir iki
hareket yaptım.o kaaa..sonadaa bıraktım..mafoldumben
senin siporun belli ki anam
siporunu sen DORUK larda yapıyorsun zaten :))))))
capacity nin önünde doruk önde biz arkada kaldırım taşlarında zıplayışımızı unutamıyom:)))))))))))))
hoşbuldum datlum gıymatluuummŞeniznazo gelinim gelmiş hoşgelmiş börülcesimmmmm öperim muuaahhh
kızlar ne edersiniz nirden gelip nireye gidersiniiz?
tembelim burnunu fazla karıştırmışındır ondan kanamıştır. bana da oluyor bazen (karıştırdığımda:))
gacıellam eferim bidenem ben de dün tartıldım 64 gösterdi iki buçuk haftada 5 kilo gitmiş. ama bu sabah yine 65 idim anlamadım? ficudumda bi kitle vardı sanırsam
devam recime son surat
yalınız şöle bi durum var spor yaparken 69 kilo olsam da şu 5 kilo vermiş halim ile o görüntüden daha zayıf görünmüyorum. (kollarım az inceldi sadece).
spor gerçekten daha çabuk sonuç verdiriyor((( o da döte zor geliyooor
topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:
can,ikolar ben gidiyom yine
size en güzel mehebbetleri diliyom yarın görüşürük bideneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?