Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kısçeleriiiim..opuyorumnanaktan.Serin bir temmuz sabahında, nanaklarınızı pıncırırımopuyorumnanaktan.a.s..
Kızlar.bugün diyete başlayalı 1 ay oldu.tam 4.100 gr.vermişim.hihoyyyt..yaniii..57.500 idim 53.400 olmuşum..hedefim 52 idi, ama 1 ayda olmadı..bilmiyorumkismile

Alıştım diyete valla.:içelim:. 1 hafta, ongün daha sıksam 52 olurum herhalde..:Saruboceq:
Birde şunu diyim..nesfit Fruits'i denedim..tahıllı meyve ıvırzıvırlı olanı yani..layt sütle tükettim..beğendim,lezzetli, tavsiye ederim.:lepi:.bazen öğlenleri onu yiyiyorum..:icecream:

Te tesempatiksalakcinni bu işte..

Eprılişkom, teyzene çok sevindim:teytey: bitanem..Allah sıhhat versin.:Saruboceq:.
Nazo gelinim, ne çabuk bitti iznin be kuzum:sm_confused:..Dinlenebildin mi barii..

Canlarım bitanelerim.:asigim:.saçıma sinamekili bakımımı yapıcam,ardından ütü..ütü eşliğinde dedikoducu karılar var ya KAnaltürkte, magazinci müge dağıstanlı,he işte, onları seyredicem..görüşürükyerimseniben

Aprilim çok şükür bitanem çok sevindimŞeniz

Canım kankitom benimmm teşekkürler balım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Eprılişkom, teyzene çok sevindim:teytey: bitanem..Allah sıhhat versin.:Saruboceq:.

Amin kuzum hepimize sağlık virsin işalla bitanem olumunekankayizsmile

Ooh süpermiş valla Gacellam...zemuszemus

Ya kızlar, Eyüp Üçşehitler İlköğretim Okulunu bilen var mı ? bilmiyorumkismile
KPSS ye orada giricem de :hulya:
Hiç gitmedim o tarafları bilmiyorum :bbo:
napıcam ben ya...
:gitme:

özeline yazdım eprılım..olumunekankayizsmile
ya bi de bişey sorcam..biberiye yağı ile ilgili konu geçmişmiydi burada..biberiye yağı aldım da..saç selülat filan iyi geliyormuş

özeline yazdım eprılım..olumunekankayizsmile
ya bi de bişey sorcam..biberiye yağı ile ilgili konu geçmişmiydi burada..biberiye yağı aldım da..saç selülat filan iyi geliyormuş

Canımsın...olumunekankayizsmile

İvit Biberiye yağ yakıcı özelliği olan antiseptik bir bitkidir Gacellam...:lepi:
Yağlı saçlara iyi gelir,
Selülite iyi gelir...
Çayı da yağ yakmayı hızlandırır vereliniortak

Ben bir de ayak banyosu yaparım kendisiylen
Antiseptik özelliği olduğu için süpersonik iyi gelir, rahatlatır, yımışatır kuzum.
boshayallersmile

nazım hoşgeldin , özledim seni aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ben de gidiorm herkesi öpüorm , gutın tag
hoşbuldum tatlım
bende özledim vallaaaŞeniz
güle güle tatlışkommm

Yemekçilerin güzeliii öperim Şeniz

Kızlar teyzemin sonuçlar temiz çıktı yavrularım :lepi:
Çok mutluyuz, atlattı artık kanseri...Çok şükür...
:Saruboceq: hihoyyyt
oyy topraamın güzel kızı
öperim senii
Şeniz
ohh çok güzel bir haber bu aşkım yaa
çok sevindim
hihoyyyt
Nazo gelinim, ne çabuk bitti iznin be kuzum:sm_confused:..Dinlenebildin mi barii..

valla 14 gun gecti bitti hiçbişi anlamadım
ama çok iyi geldi
herkesi gördüm

allah allaahh stresten olmustur canım

nazo gelinim gelmiş hoşgelmiş börülcesimmmmm öperim muuaahhh

kızlar ne edersiniz nirden gelip nireye gidersiniiz?

tembelim burnunu fazla karıştırmışındır ondan kanamıştır. bana da oluyor bazen (karıştırdığımda:))

gacıellam eferim bidenem ben de dün tartıldım 64 gösterdi iki buçuk haftada 5 kilo gitmiş. ama bu sabah yine 65 idim anlamadım? ficudumda bi kitle vardı sanırsam

devam recime son surat

yalınız şöle bi durum var spor yaparken 69 kilo olsam da şu 5 kilo vermiş halim ile o görüntüden daha zayıf görünmüyorum. (kollarım az inceldi sadece).

spor gerçekten daha çabuk sonuç verdiriyor((( o da döte zor geliyooor

bravoooo arzuşum..2,5 haftada 5 kilo..:lepi:kız düğünekaydirigubbakcemile2 kadan 45 olcan sen..kaydirigubbakcemile5
spor konusunda haklısın..döte zor geliyoo.bilmiyorumkismile.hele bana hiç fırsat yok..evde bir iki
hareket yaptım.o kaaa..sonadaa bıraktım..mafoldumben

nikoooon.guclubacismile.bakıyomda hiç gelip uuuramıyon:umursamaz:..nerde kaldın..
smil manyaaa yapmıyon bizi..aklinialirimsmile

senin siporun belli ki anam

siporunu sen DORUK larda yapıyorsun zaten :))))))

capacity nin önünde doruk önde biz arkada kaldırım taşlarında zıplayışımızı unutamıyom:)))))))))))))

senin siporun belli ki anam

siporunu sen DORUK larda yapıyorsun zaten :))))))

capacity nin önünde doruk önde biz arkada kaldırım taşlarında zıplayışımızı unutamıyom:)))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok hoşsun yaaa..
valla canım adım sayacı taksam kimbilir kaç adım atıyorumdur evin içinde..zabaaan köründen gece yakısına kadannnkafamçokkarıştı

topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:

can,ikolar ben gidiyom yine

size en güzel mehebbetleri diliyom yarın görüşürük bideneler

hoşbuldum datlum gıymatluuummŞeniz
eferim kız azımle s...an duvarı delermiş
dığ gibin olcen yakında

topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:

istatistikmi tutuyon gacımm
sositososito
can,ikolar ben gidiyom yine

size en güzel mehebbetleri diliyom yarın görüşürük bideneler

güle güle kemalpaşa tatlım
görüşürüz
Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…