Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum

gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum

kilo verdirmiyo canım.sempatiksalakcinni.tok tutuyo.:1rolleyes:.dolayısıyla az yemiş oluyorsun..a.s:icecream:

daha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün daha beter olsunklava:

bak hele kapris safhasındasın..iyiye işaret.
sürünsün accık..
demek aneyi aramış haaa..iyi iyi..:içelim:

minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın

gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondan bana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile

gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondan bana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3

ayy bende oyle oluruuummm
:bbo:

tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın

evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:

nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile

gacıabla seksi mayokini alcam yarın , al sana mayo dicem kaydirigubbakcemile3 başta haşemadan girdi canım , sonra ibreyi düşürdü kaydirigubbakcemile3 hiç yoktu böle şeleri bi de bu çıktı , hiç karışmazdı , o da muayyen döneminde heralde kaydirigubbakcemile3

ciddi ciddi haşema mı dedi..şaka..akannehir
al al mayokini al..alda gözleri :1shok:bööle olsun..al sana mayo dersin..

iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3

evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
bilmem kiiiifisfisfis

ayrıldıklarını biliyorum canısıı
demek barış rüzgarları estiizemuszemus

nikonun gözlerine yazık
sengözlerimebaksanab

müzakerelere başladı en azından i en son öleydi
alacam gacıabla kırmızı bulursam kırmızı alcam , dua edecek bikinilerime takmış kafayı alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…