- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.241
topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:
günaydın kısçeleriiiim..opuyorumnanaktan.Serin bir temmuz sabahında, nanaklarınızı pıncırırımopuyorumnanaktan.a.s..
Kızlar.bugün diyete başlayalı 1 ay oldu.tam 4.100 gr.vermişim.hihoyyyt..yaniii..57.500 idim 53.400 olmuşum..hedefim 52 idi, ama 1 ayda olmadı..bilmiyorumkismile
Alıştım diyete valla.:içelim:. 1 hafta, ongün daha sıksam 52 olurum herhalde..:Saruboceq:
Birde şunu diyim..nesfit Fruits'i denedim..tahıllı meyve ıvırzıvırlı olanı yani..layt sütle tükettim..beğendim,lezzetli, tavsiye ederim.:lepi:.bazen öğlenleri onu yiyiyorum..:icecream:
Te tesempatiksalakcinni bu işte..
minik hoşgeldin..durumlar ne vaziyette?
gacimm bunla nasıl kilo veriliyo ben bunu çok seviyorum ya meyveli ve çikolatalısını özellikle yemeğin üstüne tatlı niyetine yiyorum haliyle kilo veemiyorum
daha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün dahabeter olsun klava:
minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın
ben geldim , adt olamadım çok gerginim mafoldumben
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondanbana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile
ayy bende oyle oluruuummm:bbo:
tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın
gacıabla seksi mayokini alcam yarın , al sana mayo dicem kaydirigubbakcemile3 başta haşemadan girdi canım , sonra ibreyi düşürdü kaydirigubbakcemile3 hiç yoktu böle şeleri bi de bu çıktı , hiç karışmazdı , o da muayyen döneminde heralde kaydirigubbakcemile3
bilmem kiiiifisfisfisiyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3
evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?