- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.261
bak hele kapris safhasındasın..iyiye işaret.
sürünsün accık..
demek aneyi aramış haaa..iyi iyi..:içelim:
minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın
gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondanbana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile
aprilim ben de istiyom:lepi: bidakine capon pazarına gittiğimizde bana da alalımsositososito ev arkadaşın miniye çaktırmadan, ses çıkarmadan gelaklinialirimsmileCanlarım işte, ismine kurban olduğum son aldığım Pakface maskelerim
tek paket 2 kullanımlık oluyor.
Sırasuylan
Normal ciltler için Lavantalı
Bütün ciltler için Papatya
Hassas ciltler için Defne
ve Olgun ciltler için karışık bitki özlü (çilek yağı, ebegümeci özü, yosun tozu vs var)
ben de yapıcam bu sefer patronummsüprizzzzzmevsim yaz,tam meyve mevsimibol bol meyve yeriz yazın..sıcakta ağar yemekleri kimse tavsiye etmez
şimdi ben derimki,hem yiyip,hemde güzelleşsek fenamı olur
daha önce anlatmıştım,şimdi farklı meyvelerle tekrar yapmış olalım ne dersiniz
resimde gördüğünüz meyveleri rende yapıcaz..yalnız bir dip not şeftaliyi rende yaptıktan sonra elinizle sıkıp suyunu çıkarmaya gerek yok..zaten su gibi oluyo..direk buz kalıbına koyun,önemli olan onu yüzünüz emsin..içindeki vitamini alsın
şimdide kayısıyı maske yapıcaz gözümüze ve yüzümüze
göz altım dahi tüm yüzüme maskeyi uyguladım,kayısı maskesi göz altıma ve cildime çok iyi geliyo..ama sürdükten sonra üzerine ya peçete koyun,yada yatın uzanın..dökülür çünkü..dökmek istemiyosanız içine yoğurt koyabilirsiniz..yada kil ile yapabilirsiniz..orası tercihinize kalmış..hayal gücünde sınır yok.
sarımsak hapı
bunu 10 tl ye aldım..sarımsak allahın bir nimeti bizlere..yemektede çok severim ayrıcaaman kokarımağzımı kapıyım felan diyede tiriplere girmembu nimetin birde hapı var..ağzı kokmasın diye sarımsak yiyemiyenler için,ben koku için değil,yükselen kolestrolümü dengelemek için aldım..ama ağız kokusuda yapmıyo bunuda belirtiyim
yazmadığım bir sürü faydası var..sarımsak neye iyi geliyosa ordan yola çıkın
buda hapın nasıl olduğunu merak edenler..gördüğünüz gibi kapsül şeklinde
Allahımm delikafadulden gömleğe bayıldımm delikafadulden kanka ben bu gömleklerin hastasıyım ama her seferinde almaya cesaret edemiyorumannem kamili lancome pilink almış banaeskiden kullandığım bi ürün..artık yüksek fiyatlı ürünler kullanmadığım için uzun zamandır almıyodum..annem kozmetikçiden(sevilden değil)çok uygun indirimli fiyata aldığını söyleyince sinirim biraz geçtine gerek var o kadar paraya,netrojenin pilinki 17 tl,ve inanın aynı performans
neyse almış olduğu için seve seve kullanıcam tabiama allah için güzel ürün tavsiye ederimeski göz ağrım
birazda aldığım cicilerimi koyıyımkapri kotum ve mavi çizgili göyneğim
sayfa kaymasın diye gömleğin desenini piilinkin yanına koydum kızlar
gömleğin kollarını kıvırıyorum,altına taşlı ama düz bir sandalet,kolumada uygun renklerde bi çanta,saçımıda tepeden at kuyruğuevet hazırım çıkabilirim
buraya eklemişsin topimiz de süslendi cicilendi kankabayanssulusmilekızlar,yaşadığımız mekan çok önemli..gözünü açınca güzel enerji veren bir odada uyanmak,makyaj yapmakuykuya dalmak,güzelce vakit geçirmek vs bu hoş bir duygu...
yaşadığımız mekanlara farklılıklar katmak istemezmisiniz..hemde küçücük detaylarla
örneğin geçen gün bi milyoncu tarzı mağzadan aldığım stikırlara bakmaya ne dersinizüstelik fiyatıda bi lira
baya aldım bunlardan..örnek olması için sadece 2 tanesini ekliyorum...odamın rengini hiç sevmiyorum,önceki rengi pembeydi:asigim:ama boyası yeni olmuş diye pembe boya istemedim,biran önce taşınmamız lazımdı..bende odama stikırlarla hoş bi hava kattığıma inanıyorum..ben pembeyi sevdiğim için aldıklarım pembe oldu genelde..siz farklı renklerde farklı figürlerde desenlerde alabilir,hayatınızda küçük bir yenilik,hoşluk yapabilirsiniz
hadi gelnikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle
kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmileToplaşın kızlar pasta kesiyoruzzz ben doğdum
erzum senin olaya dicek bişi bulamıyorum, emek hırsızlığı bir de sahtekarlık :umursamaz: :umursamaz::umursamaz::roflol::roflol:
aliye dedim böle böle olmuş
dedi
telif hakkı isteyelim para kazanalım :roflol:
dur bi düşünem
kız hayal edemediğimden sanki benim değilmiş gibi geliyor ya görsem inanmayacakmışım gibi
çok komik ünlü gibi lo :1shok:
bunu hususi alıntıladım, yapıcam unutuyorumalsanaalsanasmile bu sefer unutma niko:hulya: kaydirigubbakcemile3Yau ben diyom diyom da
dinletemiyom benneyaptımki
Demet Akalın kankadan öğrendim.
1 sürahi suya 1 çubuk tarçın atın :hulya:
ertesi gün için o suyu peyderpey. bayanssulusmile
acayip tok tutuyomuş :lepi:
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmakannehir akannehir akannehirBu benimmmmmm canlarım
Nine West'ten aldım 159 TL. numaram tek kalmış, bi indirim daha beklemeyi göze alamadım :kedi:
İnanılmaz rahat bişi deyyus ya, giyer giymez aşık oldum. Tabanı yastık gibi. Asla ağrı yapmaz. kaydirigubbakcemile5
Bantlar desen, yumuşacık sarıyor ayağı. Aşık oldum sanırsam...:asigim:
Bu da annecimin. hihoyyyt
Derimod'da Turkcell'e özel %50 indirim var. İndirimli hali 144 TL bunun da...boshayallersmile
Bayadır annecik görüp beğenir dururmuş bunu, indirim olunca aldık, bunun da tek numarası vardı.
Zaten aneyle ve abluşumla ayaklarımız aynı numara, ortak kullanabiliyoruz. Çok ekönömik oliyi
minim ojelerinin rengine yine bayıldımkaydirigubbakcemile2 çok da güzel sürmüşsün pörfekto :lepi:bunlarda dırnak çalışmam , çok ilgi çekti aklinialirimsmile
bunlarda iki taşın arasında aldıklarım sempatiksalakcinni
rimel yorumumu yapmak istiyorum : diorla arasında zerre kadar fark yok , bu topaklanmıor bile , dior topaklanıor alsanaalsanasmile ayrıca kıvırdı , dolgunlaştırdı ve uzattı ama sanki çabuk bitecek gibi , goldenrose de bakcaktım da bana bakmaya gelmişler arkamdan bakamadım delikafadulden
eee mesajın devamı nerdecanlarım özledim sizi..gelicem gemişi okumaya
oy oy maşallah, firdo mübarekbayanssulusmile guclubacismilenasılsınız ballı kaymaklar?..
ben bişey itiraf edeyim..bilmiyorumkismile
ben bi şımardım,:dilcikar: bi havaya girdimzemuszemus sormayın..
roac.tan sonra cildim düzeldi ya..
ne maske yapmak aklıma geliyo, ne toniklemek..:kedi:
tem.jeliyle yıkıyorum bi de nemlendirici sürüyorum..boshayallersmile
allahtan onları yapıyorum..
hey Allahım yaaa..sempatiksalakcinni
ne beceriksiz bi gelin böyle :mymeka: anlaşıldı oğlum yine daninoya talimAllah'ım delirmek üzereyim kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
Misafir gelcek bugün
dün poğaça yapayım hazır olsun dedim yandı
bugün kıymalı börek yapıyorduk yandı
patates kroket yaptım içi pişmedi
mercimekli köftem idare eder
tatlı revani var Allah'a şükür o iyi
anneme diyorum haşhaşlı falan alalım pide yaptıralım diye kadın bana kızıyo o kadar malzeme boşa gitti ne olcak bunlar böyle diye
yaaa hep annemin yüzünden herkese kızım iyi yemek yapar diye övüp duruyodu olcağı bu işte
şimdi tüm yanıkları kurtarmış onları koycakmış misafire
yanık yerlerini ayıkladı durdu kadın
yaşlandıkça huyu değişti bişey alalım diyom aldırmıyo
sabahtan beri yorgunluktan mahvolduk evi temizle misafire yiyecek hazırla hiçbiri de doğru düzgün olmadı
annem sinirden ağlıcak gibi bense sinir krizine girdim gülüp duruyorum
şu misafirleri bi yedirip içirsek bişi istemem
of yaa kadınların yiyecek derdi beni çıldırtıyo ye gel işte evinde bide akşam kocasıyla yiyemiyolar misafirlikte yedik diye, yiyenlerde na büle şişiyo
Delirdim cidden delirdim ben yaaa normalde büle hamuş işleri falan olsada yisek derim bi yere giderken :CüvCüvkırk yılda bi götürüyoda annem:gitme:)
Şimdi istemiyom büle şeylerrr delirdimmmmmmmm sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-
Bi vurem kendime gelirim belki :mymeka:
tekrar başınız sağolsun patim :teselli: şimdi nasılsınız acababilmiyorumkismilegünnükü okudum bende özlem moduna girdim aprilimm :kedi:Şeniz
çok saol kuzum ananemin tansiyonu çıktı..anneme de iş üzüntü yorgunluk gelmiyo..hemen hastalanır..cenaze nedenyle çok yoruldu hasta oldu işte :gitme:
inşallah bi kaç güne iyi olurlar...uyuyolar diye nete giriyim dedim az bişe olumunekankayizsmile
kargodan gelen çiçek çok hoş kankitom:asigim:Az önce de dışarı çıktım, kozmetikleri turladım.kaydirigubbakcemile3
Sevgilimden kargo gelmişti, kitapları filan yollamış, bir de küçük papatya buketçiği yapmış ya denyocan...:asigim: Solmuşlar tabii 2 gündür kargoda kapalı kutu içinde...ama olsun...çok özledim ya...mafoldumben
Carminanın mükemmel ojeleri 1.5 TL (normalde 4 TL ama süperler) 2 tane daha aldım
Carmina'nın mineral serisinin fondoteninin yapısına da baktım çok güzel ya...Rengi uydu baya, çeneme sürdüm çok hoş. Belki de onu alırım sonra 22 TL imiş.:lepi:
Concealer'ı da gayet güzel, pudrası da. ay hepsini istiyorum.sempatiksalakcinni
Bir de İnglot gibi, freedom system yapmışlar mineralli farları. 3 tane istediğin rengi seçip palet yapıyosun. Tanesi 5.5 TL imiş. sositososito
güle kullan izmirlidelikafadulden gerçi okudum maşayla elini yakmışsın geçmiş olsunbilmiyorumkismileNisanım güle güle kullan opuyorumnanaktan
Kızlar ben bugün saç düzleştirici aldımmmm delikafadulden Braun satin hair 130 tl di indirim varmış 179 dan inmiş sanırım öyle dediler...
veeee karacan kahvaltı takımı aldım 210 tl yee :)
sen de güle güle kullan tembel tospam sositosositostres atmak için
la senzaya ugradım
15 dk
bi takım aldım ..
bide südyen(toparlayıcı)
takımıın südyenide altıda çok seksü
ay hele şükür:sm_cool: artık hocana yapacak hööömde kalmayacaktı:mymeka: islonun hocası baak:dilcikar: :roflol: hayırlı olsun tekrar islom :teytey: :dance: ŞenizBüte girdiğim dersten geçmişim yupppiiiiiiii:teytey:
Ben de artık yedek işsizler ordusunun asli üyesiyim.:dance: :teytey: :sm_cool:
ben de mi denesem acaba bilmiyorumkismile gerçi aklım minimin en son aldığında kaldımirmirmirmir hoş ben onun gibi renkli çekik gözlü asyalı da değilim napsak :roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar ışık hızıylan yaptum sürdüm suratıma
Çok güzel oldu ya, çok sevdim...boshayallersmile
Gerçi yazın kullanmadığım bir nemlendiriciden yaptım ama, kışın süper olur eminim...boshayallersmile
Olay Multi Radiance ışıltı veren nemlendirici zemuszemus
ELF mineral fondoten rengi Light. SPF 15 i de var. zemuszemus
babetakannehirTanrıçam nerelerdesin bak foto ekliyorum yoksunkötükedihüso
Bugün eye liner aldım ve uzun süredir istediğim pembeyi buldumzemuszemus ama gözüme sürüyorum 10 dk kalmadan gidiyo altına krem sürdüm daha uçtu far sürüp üstüne sürdüm yol yol oldu ben bunu nasıl kullanacağım
aprilim güle güle kullan kankitom:dance: ama o pimbe ayakkabıların bi harika opuyorumnanaktan
Yeni sandaletlerüm...Çok rahatlar yaşasın! hihoyyyt
he valla çok zor asistan olmakben de dedim bu kız kahvatı yapmadan gitmez meğersem teyzoşa gitmiş kaydirigubbakcemile3
islom ben 3 ay yönetici asistanlığı yaptım , bir fransız adamın 3 aylık görevi için adanada , ve ben yaşlandım , böle bişey olamaz , çok çok zor , çok dikkat istiyor , unutmak die bişey yok ve adamın herşeyini sen kontrol ediosun , şimdi s.çmalısınız falan dicem adama nerdeyse o dereceye gelmişti ,
çok disiplin gerekiyor ve çok sabırı olmak gerekiyor ve ben bi daha yaparmıyım ,
çok çok iyi bir maaş olmadıkça , pozisyon değişikliği şansı olmadıkça ve fransız değilse yaparım :1ninca:
hoşgeldiiiiidelikafadulden minim aklım bu üründe umarım memnun kalırsın ben de alırımboshayallersmile clinique çok pahalıı:2:paketim gelddiiiii güney koredeeennnnnn delikafadulden
çok güzelmiş , hemen sürdüm , çok beğendim , rengide cuk oturdu , ben kesin asyalıyım delikafadulden
ana:1shok: inanmıyorum:1shok: minim karpuz almaya gitmiş ve üst baş almadan geri dönmüş:1shok: hayırdır işallabayanssulusmile aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:şikitom hoş geldin , bebeğim yarın koyarım swach şimdi çok yoruldum , karpuz alıp geldim sucuk oldum yaa lanet sıcak ,
bebeğim ben her satıcıdan almıorm , best seller olanlardan ve %95 % 100 feedback alanlardan alıorm , onlar güvenilir oluor , ve 1 hafta 10 gün arasında gelior olumunekankayizsmile
ben de parfüm arayışına girdim , kenzo amour nasıl kullanan var mı bebekler ya da koklayan ?sempatiksalakcinni
neyse ben buralarda dolanim elbet birgün karşılaştığımızda bana nikon sen benim albümümü gördün mü dersin ha zemuszemusNe bu hemen destursuz resim ekliyimmiş:umursamaz:
Benim hiç albümüm olmadıkiikaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun melekommohaoldumsmile parayı aldıktan sonra çalışması çok zor oli kaydirigubbakcemile3canikolar
gül börekleri
valla yetti canıma iş, tez, bi de ayrıca başka bi iş aldım
parasını da aldım. allam delirecem yetişemiyom ya
hoşgeldin nazommm Şeniz artık kaldığımız yerden trakyacayı öğrenmeye başlayabiliriz ocam beyaa :dance: sositososito kaydirigubbakcemile3merhaba canlarım
ben dün sabah itibariyle geldim gene kayseriye
hepinizi operekten mutfaga ışınlanıyorum
bu konudan haberim yok sanırım fisfisfis gözünüz aydın apritom, Allah bir daha vermesin :Saruboceq: opuyorumnanaktanKızlar teyzemin sonuçlar temiz çıktı yavrularım :lepi:
Çok mutluyuz, atlattı artık kanseri...Çok şükür... :Saruboceq: hihoyyyt
demek beşşşşşşş kilo verdin süprizzzzz aklinialirimsmile :icecream: :icecream: :icecream:gacıellam eferim bidenem ben de dün tartıldım 64 gösterdi iki buçuk haftada 5 kilo gitmiş. ama bu sabah yine 65 idim anlamadım? ficudumda bi kitle vardı sanırsam
devam recime son surat
yalınız şöle bi durum var spor yaparken 69 kilo olsam da şu 5 kilo vermiş halim ile o görüntüden daha zayıf görünmüyorum. (kollarım az inceldi sadece).
spor gerçekten daha çabuk sonuç verdiriyor((( o da döte zor geliyooor
anca yorgunluğumu atabildim ne haftaydı yaamirmirmirmir bir yerde mecbur görev yapmak bana göre değil en iyisi kafama göre takılmak mirmirmirmir bugünümü sırf topimize ayırdım çok özledim muhabbetlerimizi :asigim: yine bilgiler aldım attım heybeme, o günleri yadettimkaydirigubbakcemile3 patronum da gelsin artık:lepi: akitom ve minikom da tam uğrasın inşaallah turkbayraginikoooon.guclubacismile.bakıyomda hiç gelip uuuramıyon:umursamaz:..nerde kaldın..
smil manyaaa yapmıyon bizi..aklinialirimsmile
neeeeuuuuuu arada gelip selam veren minik kadar olamışım yuh banatopiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:
minikom arkandayızdaha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün dahabeter olsun klava:
topik sıraya girdi yinekaydirigubbakcemile3 sırada ben varım benim peşime islom var sanırımkaydirigubbakcemile3 islom ne zaman olmuştun kuzum ben günümü şaşırırsam sana sorarım :roflol::roflol::roflol:ben geldim , adt olamadım çok gerginim mafoldumben
haydaaa döndük yine başadelikafaduldenminikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın
ne anlatcuk komserim beyaa yol yorgunuyuz, kalktık geldikayy bende oyle oluruuummm:bbo:
tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın
estağfirullah gacım Allaha şükür yok öyle bişey zemuszemus :dance:iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3
evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
çok çalıştım çooookkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3nazım , tanrıçam nişanlısıyla ayrıldı , tartışıp ,
sonra barışma müzakerelerine başladılar , ondan beridir gelmior , heralde barışmışlardır , biz de çok merak ediorz akannehir
nikom gelmişimizi geçmişimizi okuor , çok çalışması lazım geçmiş sayfalara sempatiksalakcinni
ben de delirmek üzereyim , napsam nerelere gitsem bilemedim kaydirigubbakcemile
gel öp gözlerimden dicem ama patronum öptürtme ayrılık olur didi :smiley-cool: :roflol::roflol:bilmem kiiiifisfisfis
ayrıldıklarını biliyorum canısıı
demek barış rüzgarları estiizemuszemus
nikonun gözlerine yazık sengözlerimebaksanab
bence nikoş bişey yazmadan durmaz dı bu işte bi işl var..[:uhm:/B]
nikonun huyudur yarıdan başlamayı sevmez illa toptan halledip sıfırdan başlar minikom:smiley-cool:nikomm niye yazmıyorsun artık burayaa:gitme:
kızlar iyi kandiller bu arada
AblammmmmmŞeniz çok sağol cnmın içi amin cümlemize:Saruboceq:kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmile
babetakannehir
yüzükakannehir
takımakannehir
vuuu ayakkabııııakannehir
hangi birine yorum yazayım hepsi çok zevkli şeyler :1closedeyes: güle güle kullan biberim sana çok yakışmıştır eminim Şeniz o ayakkabıları görünce gacım geldi aklımane de yakışırdı firdomaaklinialirimsmile :jeyyar:
bence nikoş bişey yazmadan durmaz dı bu işte bi işl var..[:uhm:/B]
nikomm niye yazmıyorsun artık burayaa:gitme:
hayır bilemedin vıstık :mymeka: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3ben geldiiiiiiiiiimm hihoyyyt herkese iyi kandiller opuyorumnanaktan
ben söyleyim yevrilarim
sincik nikonun dogasinda zaten uyusukluk var bsempatiksalakcinniide yeni konu actim o konuyla bu konu arasinda mekik tokuyunca e o dogasinda olan uyusukluk 10a katlaniiiii -tatlicadiarzu- bilmem anlatabildimmi sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hayır bilemedin vıstık :mymeka: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
hadi ordan nan alıcam hesabını :mymeka: kaydirigubbakcemile:roflol: sus nann gayette iyi bildim:roflol:
hadi ordan nan alıcam hesabını :mymeka: kaydirigubbakcemile
günayyyydıııınnnnnnnnn sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositosositoGünaydın şekerli leblebilerim..yağmurlu bir sabahtan sizlere günaydınlar diyorum..
Nikoşum..nihayet gelmişsin..yaz yaz bitmedi de müüü?o narin barnakların ağrıdı kııızzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?