Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bak hele kapris safhasındasın..iyiye işaret.
sürünsün accık..
demek aneyi aramış haaa..iyi iyi..:içelim:

minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın

tşk ederim kızlarŞenizolumunekankayizsmile

gacıabla adet olamadım da cinlerim tepemde ondan bana mayo giydirmeye çalışıor ama direniorm alsanaalsanasmile

dayan minimm yenilmeeturkbayragi giy mayonu

aprilim ben de istiyom:lepi: bidakine capon pazarına gittiğimizde bana da alalımsositososito ev arkadaşın miniye çaktırmadan, ses çıkarmadan gelaklinialirimsmile
ben de yapıcam bu sefer patronummsüprizzzzz
Allahımm delikafadulden gömleğe bayıldımm delikafadulden kanka ben bu gömleklerin hastasıyım ama her seferinde almaya cesaret edemiyorum tabi lacoste değil ama olsun ne ezikliyon
buraya eklemişsin topimiz de süslendi cicilendi kankabayanssulusmile
nikon karısı hala gelmedi pimbe koltuktan inipkötükedihüsogelsin alıcam ifadesini:umursamaz:boşladı bizi,olmazki böyle
hadi gel hadi buyur gel al ifadamıı peh
Toplaşın kızlar pasta kesiyoruzzz ben doğdum

kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmile
erzum senin olaya dicek bişi bulamıyorum, emek hırsızlığı bir de sahtekarlık :umursamaz: :umursamaz::umursamaz:
senin şurda yazdığın yorum bana metin akpınar zeki alasya filminihatırlattıı yalnız :roflol::roflol::roflol:
hani hiçhaberleri yok ama meşur olmuşlar; bu adamlar nereye bakıyor! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yau ben diyom diyom da
dinletemiyom benneyaptımki
Demet Akalın kankadan öğrendim.
1 sürahi suya 1 çubuk tarçın atın :hulya:
ertesi gün için o suyu peyderpey. bayanssulusmile
acayip tok tutuyomuş :lepi:
bunu hususi alıntıladım, yapıcam unutuyorumalsanaalsanasmile bu sefer unutma niko:hulya: kaydirigubbakcemile3
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmakannehir akannehir akannehir
ben bu appaları görüğüm günden beri bi hoş oldum:asigim::asigim: :asigim::asigim:
ulee böyle güzel ayakkabıya hele de rahatsa niko kurban olsunopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aprilim ayakkabı model olarak, renk olarak çok güzel bayıldım bayıldımkaydirigubbakcemile2 :asigim: bayanssulusmile
hele annenin ayakkabısı, o nasıl bir annedir, görmek istiyorum hatunumu nasıl zarafet akıyo zevkinde maşaallah, nasıl anlatırım bilmiyorum ama kanka hani denir ya boyu kadar 2 kız yetiştirmiş, böyle bir annenin böyle bir zarif ayakkabı giyeceğini bilmek hoşuma gitti:asigim: güle güle giyinin cici ayakkabılarınızıbayanssulusmile Şeniz
kumaş rengi bana farklı geldi yalnız kankam:uhm: sen bakır ve gümüş kumaş almamış mıydın fisfisfis bu renge hastayım yaa :asigim:
minim ojelerinin rengine yine bayıldımkaydirigubbakcemile2 çok da güzel sürmüşsün pörfekto :lepi:
ayrıca rimelini güle güle kullanŞeniz
geçmişi ancak okudum aklımda 3 tane rimel kaldı hangisini alacağımı şaşırdım
pastel mi alayım
cecile mi
yoksa bu flormarı mı mafoldumben kafam karıştı yine :kedi:

canlarım özledim sizi..gelicem gemişi okumaya
eee mesajın devamı nerde eksik kalmış sankiii fisfisfis bilgisayar yine arıza yaptı dicem ama yakaladım ara ara girmişsin
hımmm bidaa bakimCADIARZU gelicem geçmişi okumayaa, ama devamı yokCADIARZU sanki gelicem geçmişi okumaya gidiyorum diyecekmiş gibiCADIARZU
yoksa geçmişi fazla kaçırıp aroga mı gittin patron delikafadulden :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: nerdesin bi ses bilmiyorumkismile...
oy oy maşallah, firdo mübarekbayanssulusmile guclubacismile
ne beceriksiz bi gelin böyle :mymeka: anlaşıldı oğlum yine daninoya talim
tekrar başınız sağolsun patim :teselli: şimdi nasılsınız acababilmiyorumkismile
kargodan gelen çiçek çok hoş kankitom:asigim:
ayrıca o ojelerin rengi yine bitirdi beni nasıl da sevdiğim renkler, sedefli bi de böyle :asigim: güle güle sür aprilimolumunekankayizsmile iki ev arkadaşı ne güzel oce alıyola bunlaa
güle kullan izmirlidelikafadulden gerçi okudum maşayla elini yakmışsın geçmiş olsunbilmiyorumkismile
stres atmak için
la senzaya ugradım
15 dk
bi takım aldım ..
bide südyen(toparlayıcı)
takımıın südyenide altıda çok seksü
sen de güle güle kullan tembel tospam sositososito
Büte girdiğim dersten geçmişim yupppiiiiiiii:teytey:
Ben de artık yedek işsizler ordusunun asli üyesiyim.:dance: :teytey: :sm_cool:
ay hele şükür:sm_cool: artık hocana yapacak hööömde kalmayacaktı:mymeka: islonun hocası baak:dilcikar: :roflol: hayırlı olsun tekrar islom :teytey: :dance: Şeniz

ben de mi denesem acaba bilmiyorumkismile gerçi aklım minimin en son aldığında kaldımirmirmirmir hoş ben onun gibi renkli çekik gözlü asyalı da değilim napsak :roflol::roflol::roflol::roflol:
babetakannehir
yüzükakannehir
takımakannehir
vuuu ayakkabııııakannehir
hangi birine yorum yazayım hepsi çok zevkli şeyler :1closedeyes: güle güle kullan biberim sana çok yakışmıştır eminim Şeniz o ayakkabıları görünce gacım geldi aklıma ne de yakışırdı firdomaaklinialirimsmile :jeyyar:

Yeni sandaletlerüm...Çok rahatlar yaşasın! hihoyyyt
aprilim güle güle kullan kankitom:dance: ama o pimbe ayakkabıların bi harika opuyorumnanaktan
he valla çok zor asistan olmak hele de ben gibi patronunuz haber vermeden kayboluyorsa işim daha da zor
nerde ne yapıyor hiç habarım yoh cabbar mı kaçırdı, ona mı döndü, nereye gitti hiç biliyor muyum haayıır çok zor çooook beni görün acıyın halıma
paketim gelddiiiii güney koredeeennnnnn delikafadulden
çok güzelmiş , hemen sürdüm , çok beğendim , rengide cuk oturdu , ben kesin asyalıyım delikafadulden

hoşgeldiiiiidelikafadulden minim aklım bu üründe umarım memnun kalırsın ben de alırımboshayallersmile clinique çok pahalıı:2:
ana:1shok: inanmıyorum:1shok: minim karpuz almaya gitmiş ve üst baş almadan geri dönmüş:1shok: hayırdır işallabayanssulusmile aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ne bu hemen destursuz resim ekliyimmiş:umursamaz:
Benim hiç albümüm olmadıkiikaydirigubbakcemile3
neyse ben buralarda dolanim elbet birgün karşılaştığımızda bana nikon sen benim albümümü gördün mü dersin ha zemuszemus sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
canikolar

gül börekleri

valla yetti canıma iş, tez, bi de ayrıca başka bi iş aldım

parasını da aldım. allam delirecem yetişemiyom ya
Allah yardımcın olsun melekommohaoldumsmile parayı aldıktan sonra çalışması çok zor oli kaydirigubbakcemile3
merhaba canlarım
ben dün sabah itibariyle geldim gene kayseriye
hepinizi operekten mutfaga ışınlanıyorum
hoşgeldin nazommm Şeniz artık kaldığımız yerden trakyacayı öğrenmeye başlayabiliriz ocam beyaa :dance: sositososito kaydirigubbakcemile3
Kızlar teyzemin sonuçlar temiz çıktı yavrularım :lepi:
Çok mutluyuz, atlattı artık kanseri...Çok şükür... :Saruboceq: hihoyyyt
bu konudan haberim yok sanırım fisfisfis gözünüz aydın apritom, Allah bir daha vermesin :Saruboceq: opuyorumnanaktan
demek beşşşşşşş kilo verdin süprizzzzz aklinialirimsmile :icecream: :icecream: :icecream:
nikoooon.guclubacismile.bakıyomda hiç gelip uuuramıyon:umursamaz:..nerde kaldın..
smil manyaaa yapmıyon bizi..aklinialirimsmile
anca yorgunluğumu atabildim ne haftaydı yaamirmirmirmir bir yerde mecbur görev yapmak bana göre değil en iyisi kafama göre takılmak mirmirmirmir bugünümü sırf topimize ayırdım çok özledim muhabbetlerimizi :asigim: yine bilgiler aldım attım heybeme, o günleri yadettimkaydirigubbakcemile3 patronum da gelsin artık:lepi: akitom ve minikom da tam uğrasın inşaallah turkbayragi
topiğe yazma konusunda tanrıçayı saymazsak ,3.sıraya düşmüşüm...akannehirmafoldumben
1.eprıl
2.minik06
3.beeen..:sinifsinif:
neeeeuuuuuu arada gelip selam veren minik kadar olamışım yuh bana kaydirigubbakcemile3
bu nedir böyle yaa her geçen zaman KKda yeni bişeyler öğreniyorum fisfisfis :dance:

daha iyim gacım tşk ederim olumunekankayizsmilebarışcaz gibi ama açmıyorum telefonlarını annemi aramış sürünsün daha beter olsunklava:
minikom arkandayız
ben geldim , adt olamadım çok gerginim mafoldumben
topik sıraya girdi yinekaydirigubbakcemile3 sırada ben varım benim peşime islom var sanırımkaydirigubbakcemile3 islom ne zaman olmuştun kuzum ben günümü şaşırırsam sana sorarım :roflol::roflol::roflol:
minikom çok sevindim , biraz üzülsün sonra barış :)
ben de kavga ettim , nikom duymasın
haydaaa döndük yine başadelikafadulden
senden sonra islo ayşoyla kavga edecek, sonra soşik, sonra tanrıçam, sonra biber, sonra minik abbooooo lililiiiiiiiiiiidelikafadulden eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
ayy bende oyle oluruuummm:bbo:

tanrıça nerde kıslar
nikon neden alttan alttan bakıp duruyoda bişi yazmıyo
biri bana anlatsın
ne anlatcuk komserim beyaa yol yorgunuyuz, kalktık geldik kaydirigubbakcemile3
yalnız mavinin olayı beni çok sarstı mirmirmirmir
iyi ki haşema dememiş,akannehir şükretmek lazım belki de..kaydirigubbakcemile3
evet yaaa..bütün gün alttan baktı durdu..bişey yazmadı..acaba nikonun kendisi mi?yoksaaaaa..
küstü mü bize..:uhm:
estağfirullah gacım Allaha şükür yok öyle bişey zemuszemus :dance:
geçmişi okuyup kaydettim pcye ancak yorum yazdımakannehir akannehir
çok çalıştım çooookkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
ben okurken ayakkabılarını tebrik eden vardı ben gelene kadar kızmışsın oğlana kaydirigubbakcemile3
bilmem kiiiifisfisfis
ayrıldıklarını biliyorum canısıı
demek barış rüzgarları estiizemuszemus

nikonun gözlerine yazık sengözlerimebaksanab
gel öp gözlerimden dicem ama patronum öptürtme ayrılık olur didi :smiley-cool: :roflol::roflol:
bence nikoş bişey yazmadan durmaz dı bu işte bi işl var..[:uhm:/B]

yok bişi firdo kaydirigubbakcemile nihalle behlülü bıraktın benle mi uğraşıyon sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:
seviyorum sizi var mı ötesi boshayallersmile Şeniz
nikomm niye yazmıyorsun artık burayaa:gitme:
nikonun huyudur yarıdan başlamayı sevmez illa toptan halledip sıfırdan başlar minikom:smiley-cool:
gerçi eşim haftaya tatil, bir süre yine biriktirebilirim :gitme: ohaoldumsmile

kuzumun doom günüsünü burdada kutlamasam olmazdı :asigim: iyi ki doğdun ablası, ablasının biberi Şeniz Rabbim sana güzel ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq: olumunekankayizsmile
AblammmmmmŞeniz çok sağol cnmın içi amin cümlemize:Saruboceq:

Oyyyy nikonum çok teşekkür ederimŞeniz Aynı şey benim de aklıma gelmişti

Herkesin kandili mübarek olsunopuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiiiimm hihoyyyt herkese iyi kandiller opuyorumnanaktan
bence nikoş bişey yazmadan durmaz dı bu işte bi işl var..[:uhm:/B]

nikomm niye yazmıyorsun artık burayaa:gitme:

ben söyleyim yevrilarim
sincik nikonun dogasinda zaten uyusukluk var bsempatiksalakcinniide yeni konu actim o konuyla bu konu arasinda mekik tokuyunca e o dogasinda olan uyusukluk 10a katlaniiiii -tatlicadiarzu- bilmem anlatabildimmi sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

allam su hale bak ne bicim yazmisim:roflol: okunmaz halde resmen:roflol:

hayır bilemedin vıstık :mymeka: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerli leblebilerim..yağmurlu bir sabahtan sizlere günaydınlar diyorum..
Nikoşum..nihayet gelmişsin..yaz yaz bitmedi de müüü?o narin barnakların ağrıdı kııızzz..

Günaydın şekerli leblebilerim..yağmurlu bir sabahtan sizlere günaydınlar diyorum..
Nikoşum..nihayet gelmişsin..yaz yaz bitmedi de müüü?o narin barnakların ağrıdı kııızzz..
günayyyydıııınnnnnnnnn sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito sositosositosositososito
hoşbuldum gacım kaydirigubbakcemile3 senin kadar narin olmasın yoruldu barnaklarım evet sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tünaydın canlar
yarın fransızlar gelecek , tüm hafta sonu çevirmenlik yapıcam , gezceklermiş alsanaalsanasmile
bu sıcakda gezsinler de adanada görsünler ebelerini delikafadulden ben alıştım ebemi görmeye aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…