Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Başım ağrıyir yahu fisfisfis
Yol yorgunuyum...:gitme:
Dönüşte uyurken gene boynum tutulmuş ya, hiç rahat edemiyom otobis koltukları bana uymiyi...:tomato:

Tospikim heyirli olsun bebem opuyorumnanaktan
erzucanım kardeşe selamlar valla ne diyelim
benneyaptımki

vayyyy..hoşgeldin komşii.kaydirigubbakcemile5.ışık hızıynan hemideki.
hayırlı olsun bağlantın.vereliniortak.allah kopartmasın.:lepi::Saruboceq:.

amin komşimmmmmmmm
wının yavaşlığından kaç ağşamdır uğramıyodum .
artıkın burdayım

modemde bedavaya geldi daha dogrusu 24 tl ye ayda 2 tl ödicem
oh oh yandan yandan

Canlarım ben kaçayım...:gitme:
Erken yatayım...mirmirmirmir

Yarın görüşürüz bebelerim kaydirigubbakcemile5
İyi gecelerrr opuyorumnanaktan
öpüyorum herkesi...opuyorumnanaktan

Tanrıçam da sır oldu resmen off çok özledim zilli kankamı
mafoldumben

Selam Tanrıça! Çok güzel bir topic olmuş.Bundan sonra sürekli uğrayacağım.Yağlı ve siyah nokta gibi sorunlu bi cilde hangi maskeyi önerirsin ? Eğer böyle bi maske önerdiysen de özür dilerim 2833 sayfada bulmak pek kolay olmayacak bayanssulusmile

Aprılım allah rahatlık versin kuzum.Şeniz
Yarın için başarılar tikkatli git
Ben de daha banyo yapıciim falan filan bi erken yatsam zati bi keredebilmiyorumkismile

Aprılım allah rahatlık versin kuzum.Şeniz
Yarın için başarılar tikkatli git
Ben de daha banyo yapıciim falan filan bi erken yatsam zati bi keredebilmiyorumkismile

Sen de erken yat balum kaydirigubbakcemile5
Çokkk başarılar epimize kuzucanlarım işalla dinimiz amin :Saruboceq: sempatiksalakcinni

Öpürümmm
opuyorumnanaktan

Tospikim hayırlı olsun
Ben de smile adsl'e geçiverdim ya gıızemuszemus
çok uyguna geldi islom çok.
bide internetten basvurdum 2.gün modem elimdeydi tak çalıştır ..
bağlantı yapmakla felan ugrasmadık
ohhhhh
Sen de erken yat balum kaydirigubbakcemile5
Çokkk başarılar epimize kuzucanlarım işalla dinimiz amin :Saruboceq: sempatiksalakcinni

Öpürümmm
opuyorumnanaktan

balımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
melekler senle olsun yarın ..
bol şans bebem ..

tabi giren herkeşe başarılar canlarım :Saruboceq:

kızlar netten size çok kolay tarif buldumdelikafadulden..recimdeyim ama canım çekti, belkim yarın yaparım..
offff..bunda pek kalori yoğtur de mi?yoğtur yoğtur..sengözlerimebaksanabsempatiksalakcinni

Krem Karamel..

Malzemeler...

1 kilo süt
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı mısır nişastası
1 paket vanilya
1 yumurta sarısı

Karamel için ayrıca bir çay bardağı toz şeker.

Yapılışı:
Muhallebi malzemelerinin hepsi iyice çırpılıp karıştıra karıştıra koyulaşıncaya kadar pişirilir. Karamel yapmak için şeker teflon bir tencereye alınır. 1 çorba kaşığı su ilave edip karamelize olana dek kısık ateşte pişirildikten sonra kaselerin dibine bir çorba kaşığı kadar dökülür. Muhallebiyi de bu karemelin üzerine döküp oda sıcaklığına gelene kadar bekletildikten sonra buzdolabına kaldırılır. Kaseleri bir tabak yardımıyla ters çevirin. Yaklışık 12 saat kadar beklettikten sonra sunum yapmanızı tavsiye ederim. Çok daha lezziz ve tadı oturmuş oluyor.

Afiyet Bal Şeker Olsun...

alıntıdır

tospik ya nasıl yaptın şu baglantı işini bende vın kullanıyorum ama iğrenç ötesi iptal ettiremıyom tahathütlüydü daha 1 bucuk sene kullanmam şart sen nasıl yaptın

tospik ya nasıl yaptın şu baglantı işini bende vın kullanıyorum ama iğrenç ötesi iptal ettiremıyom tahathütlüydü daha 1 bucuk sene kullanmam şart sen nasıl yaptın

leydim gecen yıl aldım 1 yıl taahhütlü
aylık 70 geçirdikler bana temmuz 10da son faturam geliyo
bende hemen smile aldım
internetten basvurdum
ilk altı ay 6,99
sonra 29
wın iğrenc ötesi foto yüklüyemiyodum yüklenenleri göremiyodum
sayfalar tospaa hızıyla
kurtuldum oh be ..
ayın 10'da da tamamen kaparttırıcamsempatiksalakcinni

of ya banada 70 dayadılar kandırdı ordaki kız 8 gb verdi halbukı ben 3 gb bile doldurmuyorum sadece müzik dinlicem video izlicem falan demiiştim oooo 4 gb yetmez dedi dayadı bir pişmanım üstüne benim 2 senelık kapattırıyım desem kalan ayların parasını toptan vermem gerekıyo aman ne güzel sen kurtulmuşsun darısı bana :))))

ay hiç sorma tatlım ya
antalyadayken mecburen almıştım
adsl baglatamıyodum.
3 gb üstünü kakalatmadım valla :)
1 yıl daha kullancaka olsam intiyar ederdim
nası bi hızdır.
hoş antalyada iyiydi hızı ya
son 5 aydır manyaklaştı :)
Allah kurtarsın leydim

tanrıçayı görürsen bizden de selam söle canım kaydirigubbakcemile3

ev arkadaşım gelmiş , duymamışım kanka akşam , uyyakalmışımsempatiksalakcinni
dualarım seninle kankam :Saruboceq: sevdiceğim de girdi çok heycanlıyım eyvahedigeldismile

ben fransızları krşılamaya gidiorm , hepinizi öpüorm , kucaklıorm olumunekankayizsmile
inşallah hediye mediye getirmişlerdir bana c.dior , chanel falan , orda çoktur sempatiksalakcinni

günaydın kızlarr tatile gidiyorum bir süre gremicem ama arada girmeye çalışırım hepinizii çokk seviyorum Şeniz kendinizi iyi bakınn bu akşam çıkıcam yola şimdiik burdayım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…