Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaa demi yaaa , takas topiğine bir girdim , resimler gitmiş ,
dedim nooolllüüüoooo yeaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben geldim bu arada :1hug:
sevgili tanrıça hala yok klava:

Canlarım bu renk bir elbiseye ne renk makkaş yapıcim ben? zemuszemus

Sadece siyah sürme yapayım, nude ruj/gloss ve pembe tonlu allık düşündüm ama?
fisfisfis

olabilir aprilim , simoki ays gibi de güzel olur ,
bi de ben böle renklerde zıt renkleri de çok yakıştırıorm mesela ,
zümrüt yeşili gibi filan,
ama sürmeyle de çok güzel olur , inişte hazırlıkları aklinialirimsmile

Kankitom, ben de hafif smoki ays düşündümdü. :lepi:
Sevgili en yakın arkadaşım ve müstakbel görümcemin düğünü hasebiylen bu hazırlıklar kuşum...hihoyyyt

İki düğün olacak, diğerinde de siyah-zümrüt bir elbise, zümrüt ayakkabı giycem belki onda zümrütlü bi makkaş yaparum aşkom zemuszemus

Foto da eklicem hele bi bitsinler de
:içelim: aklinialirimsmile

hah ozaman simoki süperto olur gülüm , nude dudişler filan , takı olarakta siyah taşlı şeler seçebilirsin bayanssulusmile
zümrütlüleri çok merak ettim , çok severimmmmm delikafadulden

Zümrüt gibiiii, petrol yeşili gibii bir renk -tatlicadiarzu- ama elbise siyah, böle yeşil askı ve bel altına şerit yaptık. :hulya: Çok sevdiğim ve henüz giyme fırsatı bulamadığım yeşil topuklularım vardi ona uydurduk süpersonik oldu. :lepi:
Bu siyahlı elbiseye zümrüt küpe takicim bayanssulusmile

Pembeli olana beyaz damla küpe takıcam kankam olur di mi ? Alyansım da düz beyaz benim.
fisfisfis

damla küpeyle de güzel olur kanka , siyahla da güzel olur ama sen beyaz damkla tak , yaz günü , siyahla çok ağır olabilr a.s

biz 1 hafta ayvalık ailelerle 1 hafta çeşme yapmayı düşünüoruz sadece 2miz gideceğiz aklinialirimsmile balım inşallah

vayyy eprılım dimek düğün hazırlıkları var..oh oh..döktüresin..zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Mini ...senin de tatil keyiflerin güzel olsun.kaydirigubbakcemile5.

cuma tatilililililililililililililillililiiiiiiiidelikafadulden
Süpeeerrrrr:sm_cool:
Şimdiden iyi tatiller bitanemm:teytey:
Canlarım bu renk bir elbiseye ne renk makkaş yapıcim ben? zemuszemus

Sadece siyah sürme yapayım, nude ruj/gloss ve pembe tonlu allık düşündüm ama?
fisfisfis

Ayy düğün yaklaşii enişte geliii resimler geliii (olayı bize bağladım yinedelikafadulden) :teytey:

Pambıkım çok yakışacak bu renk sana.
Göz makyajın kesinlikle smokey tarzı buğulu olmalı ama iyicene dağıt siyah bir makyaj olmasın gri de kullan hafiften kaş altına vanilya veya çok uçuk ışıltılı bir pembeboshayallersmile
Yanaklara açık pembe allık ve nude parlatıcı eniştenin başı döncek yavvaklinialirimsmile
Sonra da boy boy fotolarsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…