Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sağ alt köşede forumlar arası hızlı gezmek için bi bölüm vardı.
Nooluurr o geri gelsinn:gitme:

olumunekankayizsmile Aşkom benim hihoyyyt
Sen de böle düşünüyosan smokey makkaş onaylanmıştır kuzucanım :lepi:
İşalla boy boy iresimler paylaşiciğim yakında
olumunekankayizsmile

O ne beya? fisfisfis İlk defa duyuyom kanka :uhm:
OFT değil di mi?

Süpesonik olacan

Kanka şimdi diyelim makyaj topiğindeyiz sağ altta bi bölüm vardı cilt bakımını seçip git'e basıyordum topikler arası geçişi sağlıyodu yaa rahat oluyordu anatabildim mi kibilmiyorumkismile

Annadım kankitom ama hatırlayamadım...boshayallersmile

İşalla gücel olarım kankam hihi
:2:

kızlar noluyore

tosbaam bişeyler yazmış; aşk meşk falan

inan çok bozuldum. o kadar -ben koca isterem! yakınmalarını dinle dinle yorum et.

sonra benden başka herkeşler benden önce öğrensin. reva mı bu? insanlığa sığar mı bu? he berkecan? he tuğçe? sığar mı sen söyle!....

küsüküm sana... dargınım sana...

eprilim düğün mü var cicikleri gördüm o elbiseyi göremedim kumaş mı sadece yohusam daha dikilmemiş hali mi? sımoki demişler ben de simoki diyecem de

nedense düşündüğün sürme, pembik allık ve gloss daha hoş geldi börülcem. esmer olduğundan sıkı bi sürme bana göre sanki daha orijinal kuul duracak. ama sen içinden nasıl geliyorsa tabi. sımoki de güzel olur tabiki.

ama ben de bu kombini ilk gördüğümde aynı makyajı düşündüm senün gibi bidenesim. en iyisi sen o günki ruh haline bak o an ne issediyorsan öyle yap:)))

ay kızlar burda az önce bomba patladı. el bombası koymuşlar mahallemize. çok şaşırdım. annem polisler var kesin bomba koydular diye geyik yaparken gerçek oldu. imha ekibi falan geldi patlattılar. şu an asayiş berkemal.

olay mahalli cevat ilarzı

Arzum hoşgeldin nerelerdesin meleemŞeniz
Ayy çok geçmiş olsun canom yaa inşallah kimse bir zarar görmemiştir.
Allah kahretsin yapanlarıkötükedihüso

anaaaaaaam erzum büyük geçmiş olsun be kuzum...bilmiyorumkismile

Şerefsizler ya!

Bitanem dimek sen de onayladın makkaş konusunu, tımamdır. :lepi:
Zaten mutlaka hafif pembe allık ve nude gloss kullanacağım, göze de siyah sürme düşünüyorum, hafiften de buğulu görünüm vericem başarabilirsem çiçeğim...boshayallersmile

Tanrıçam da gelse artıııııııııııııııııkkkkkkkk hihoyyyt
Akşamki dua seansı da işe yaramadı zate de silinmiş
:sinifsinif:

o anasayfada çıkıyor diye biliyorum
laf aramızda nedense o menüyü hiç sivmem sempatiksalakcinni
hoşgeldin melekom naptın tezini bitirdin mi alimallah Şeniz
çok geçmiş olsun bu arada, Allah korumuş bilmiyorumkismile
temel tospikimin de ne güzel adı varmış vuu aklinialirimsmile
Allahım kahkahalarım evde çınlanıyo geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kankem ben diyom hep diyom sen yüzünden oldu deye :mymeka:
aynı o yatağında korkarak dua eden anasından azar işiten velet gibin oldun he sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka sen o elbiseylen ayakkabıları giyip salınsan yiter bebeğimmzemuszemus

:kedi: Oyy kuzum senin endamın gibin olamam amma...:kedi:
Yapmaya çalışçaz bişiler bakalum...
boshayallersmile

Olum asıl sizin yüzünüzden oldu :mymeka:
Kaale almadınız benim mis gibi dualarımı :dilcikar:
Alay geçtiniz ondan oldu iştee
benneyaptımki

Arzum hoşgeldin nerelerdesin meleemŞeniz
Ayy çok geçmiş olsun canom yaa inşallah kimse bir zarar görmemiştir.
Allah kahretsin yapanlarıkötükedihüso

yok derin güvenlik önlemleri ilen başarılı bi çalışma oldu. ekip arkadaşlarım ve ben çok seri idik:)

gülüyorum ama hiç daha önce böyle birşey olmamıştı bu mahallede çok şaşırdım.

sadece 1 gün bile kasıyor adamı... doğuyu ve istanbulu düşünemiyorum. gerçekten zor kendi memleketinde korkarak yürümek.

insanlar bunu her an yaşıyorlar ve alışıyorlar çok garip dimi...

kız ne duası alaa alaaa kimbilir nası dua etmişinidir de kabul olmamıştır cünup cünup

hele bu nikoya heç güvemiyomaklinialirimsmile

gül tenlim bitiremedim yılan hikaye tezimi.
bu haftasonu gidecem tekirin dağına ve yüzde yüz bitirecem fegat daha kaynakçaları yazmam lazım. (yarın iş yerinde onu yazacam bir de projeyi teslim edecem tarım il'e. ay nikom eylülde en sn meeezunum sanırsam. inşallah maşallah umarım kesin.

kanke sen islonun önerisiyle makyaj yaparsan ya mavi görünür ya gri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olum hele şu sondaki smili de koymuşsun hakkaten geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Fıraat! sempatiksalakcinni
eğer bunu diyen fıratsa kesin bişi yapar bunlan sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yeme beniii aklinialirimsmile nikoya güvenmiyomuş :mymeka: sankim ortalıktan kaybolup kilo verip gelen benim he aklinialirimsmile dur bi de ceyar koyem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bababababa bi de tezini hazırlamamış bile :mymeka: acaba neden aksadı, nerelerdeydin, yoksam hocanın sözünü dinleyip maddeye uyup kilo mu vermeye geldin istenbullara ne zaman teşrif edicen eylüle kadar ayrımıyık la :gitme: yiter gel gari klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
babababa kediyi nasıl da atıyo kerata :roflol::roflol:ne zaman düşmüş dün mü düşmüş demiş ya geberdim delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

KEsin mavi olur o makyaj bi süre sonra evrim geçirir kanka :roflol: :roflol:
hatta gözlerim bile mavileşebilinir ohaoldumsmile sempatiksalakcinni

Dün mü düşmüş kanka :roflol:

Aaaaaayyy çok mu sıcak ne
akannehir

vaaayyy hengi dergi bu kızlar?

ben de sıkı penguenciyimdir.

Kenan yanar, sönmez karabulut ve tabiki semracan hastasıyım:)))

vaaayyy hengi dergi bu kızlar?

ben de sıkı penguenciyimdir.

Kenan yanar, sönmez karabulut ve tabiki semracan hastasıyım:)))

Kuzum Penguen'den ayrılan Uykusuz dergisinin fenomeni biricik Fıratımız yaa :lepi:
Çok tatlı
Ben de ikisini de takip etmeye çalışıyorum
olumunekankayizsmile

arzuşum geçmiş olsun bacım allah korusun allah bizlerden ve sevdiklerimizden öyle şeyleri uzak etsin gülüm sevgiler öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…