- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.561
Ayy düğün yaklaşii enişte geliii resimler geliii (olayı bize bağladım yinedelikafadulden) :teytey:
Pambıkım çok yakışacak bu renk sana.
Göz makyajın kesinlikle smokey tarzı buğulu olmalı ama iyicene dağıt siyah bir makyaj olmasın gri de kullan hafiften kaş altına vanilya veya çok uçuk ışıltılı bir pembeboshayallersmile
Yanaklara açık pembe allık ve nude parlatıcı eniştenin başı döncek yavvaklinialirimsmile
Sonra da boy boy fotolarsositososito
Sağ alt köşede forumlar arası hızlı gezmek için bi bölüm vardı.
Nooluurr o geri gelsinn:gitme:
olumunekankayizsmile Aşkom benim hihoyyyt
Sen de böle düşünüyosan smokey makkaş onaylanmıştır kuzucanım :lepi:
İşalla boy boy iresimler paylaşiciğim yakında olumunekankayizsmile
O ne beya? fisfisfis İlk defa duyuyom kanka :uhm:
OFT değil di mi?
Süpesonik olacan
Kanka şimdi diyelim makyaj topiğindeyiz sağ altta bi bölüm vardı cilt bakımını seçip git'e basıyordum topikler arası geçişi sağlıyodu yaa rahat oluyordu anatabildim mi kibilmiyorumkismile
Arzum hoşgeldin nerelerdesin meleemŞenizkızlar noluyore
tosbaam bişeyler yazmış; aşk meşk falan
inan çok bozuldum. o kadar -ben koca isterem! yakınmalarını dinle dinle yorum et.
sonra benden başka herkeşler benden önce öğrensin. reva mı bu? insanlığa sığar mı bu? he berkecan? he tuğçe? sığar mı sen söyle!....
küsüküm sana... dargınım sana...
eprilim düğün mü var cicikleri gördüm o elbiseyi göremedim kumaş mı sadece yohusam daha dikilmemiş hali mi? sımoki demişler ben de simoki diyecem de
nedense düşündüğün sürme, pembik allık ve gloss daha hoş geldi börülcem. esmer olduğundan sıkı bi sürme bana göre sanki daha orijinal kuul duracak. ama sen içinden nasıl geliyorsa tabi. sımoki de güzel olur tabiki.
ama ben de bu kombini ilk gördüğümde aynı makyajı düşündüm senün gibi bidenesim. en iyisi sen o günki ruh haline bak o an ne issediyorsan öyle yap:)))
ay kızlar burda az önce bomba patladı. el bombası koymuşlar mahallemize. çok şaşırdım. annem polisler var kesin bomba koydular diye geyik yaparken gerçek oldu. imha ekibi falan geldi patlattılar. şu an asayiş berkemal.
olay mahalli cevat ilarzı
Annadım kankitom ama hatırlayamadım...boshayallersmile
İşalla gücel olarım kankam hihi :2:
o anasayfada çıkıyor diye biliyorumSağ alt köşede forumlar arası hızlı gezmek için bi bölüm vardı.
Nooluurr o geri gelsinn:gitme:
hoşgeldin melekom naptın tezini bitirdin mi alimallah Şenizay kızlar burda az önce bomba patladı. el bombası koymuşlar mahallemize. çok şaşırdım. annem polisler var kesin bomba koydular diye geyik yaparken gerçek oldu. imha ekibi falan geldi patlattılar. şu an asayiş berkemal.
Allahım kahkahalarım evde çınlanıyo geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:anaaaaaaam erzum büyük geçmiş olsun be kuzum...bilmiyorumkismile
Şerefsizler ya!
Bitanem dimek sen de onayladın makkaş konusunu, tımamdır. :lepi:
Zaten mutlaka hafif pembe allık ve nude gloss kullanacağım, göze de siyah sürme düşünüyorum, hafiften de buğulu görünüm vericem başarabilirsem çiçeğim...boshayallersmile
Tanrıçam da gelse artıııııııııııııııııkkkkkkkk hihoyyyt
Akşamki dua seansı da işe yaramadı zate de silinmiş :sinifsinif:
Kanka sen o elbiseylen ayakkabıları giyip salınsan yiter bebeğimmzemuszemus
Allahım kahkahalarım evde çınlanıyo geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kankem ben diyom hep diyom sen yüzünden oldu deye :mymeka:
aynı o yatağında korkarak dua eden anasından azar işiten velet gibin oldun he sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
Arzum hoşgeldin nerelerdesin meleemŞeniz
Ayy çok geçmiş olsun canom yaa inşallah kimse bir zarar görmemiştir.
Allah kahretsin yapanlarıkötükedihüso
anaaaaaaam erzum büyük geçmiş olsun be kuzum...bilmiyorumkismile
Şerefsizler ya!
Bitanem dimek sen de onayladın makkaş konusunu, tımamdır. :lepi:
Zaten mutlaka hafif pembe allık ve nude gloss kullanacağım, göze de siyah sürme düşünüyorum, hafiften de buğulu görünüm vericem başarabilirsem çiçeğim...boshayallersmile
Tanrıçam da gelse artıııııııııııııııııkkkkkkkk hihoyyyt
Akşamki dua seansı da işe yaramadı zate de silinmiş :sinifsinif:
o anasayfada çıkıyor diye biliyorum
laf aramızda nedense o menüyü hiç sivmem sempatiksalakcinni
hoşgeldin melekom naptın tezini bitirdin mi alimallah Şeniz
çok geçmiş olsun bu arada, Allah korumuş bilmiyorumkismile
temel tospikimin de ne güzel adı varmış vuu aklinialirimsmile
Allahım kahkahalarım evde çınlanıyo geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kankem ben diyom hep diyom sen yüzünden oldu deye :mymeka:
aynı o yatağında korkarak dua eden anasından azar işiten velet gibin oldun he sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
Fıraat! sempatiksalakcinni
kanke sen islonun önerisiyle makyaj yaparsan ya mavi görünür ya gri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::kedi: Oyy kuzum senin endamın gibin olamam amma...:kedi:
Yapmaya çalışçaz bişiler bakalum... boshayallersmile
Olum asıl sizin yüzünüzden oldu :mymeka:
Kaale almadınız benim mis gibi dualarımı :dilcikar:
Alay geçtiniz ondan oldu iştee benneyaptımki
eğer bunu diyen fıratsa kesin bişi yapar bunlan sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Fıraat! sempatiksalakcinni
yeme beniii aklinialirimsmile nikoya güvenmiyomuş :mymeka: sankim ortalıktan kaybolup kilo verip gelen benim he aklinialirimsmile dur bi de ceyar koyem :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yok derin güvenlik önlemleri ilen başarılı bi çalışma oldu. ekip arkadaşlarım ve ben çok seri idik:)
gülüyorum ama hiç daha önce böyle birşey olmamıştı bu mahallede çok şaşırdım.
sadece 1 gün bile kasıyor adamı... doğuyu ve istanbulu düşünemiyorum. gerçekten zor kendi memleketinde korkarak yürümek.
insanlar bunu her an yaşıyorlar ve alışıyorlar çok garip dimi...
kız ne duası alaa alaaa kimbilir nası dua etmişinidir de kabul olmamıştır cünup cünup
hele bu nikoya heç güvemiyomaklinialirimsmile
gül tenlim bitiremedim yılan hikaye tezimi.
bu haftasonu gidecem tekirin dağına ve yüzde yüz bitirecem fegat daha kaynakçaları yazmam lazım. (yarın iş yerinde onu yazacam bir de projeyi teslim edecem tarım il'e. ay nikom eylülde en sn meeezunum sanırsam. inşallah maşallah umarım kesin.
babababa kediyi nasıl da atıyo kerata :roflol::roflol:ne zaman düşmüş dün mü düşmüş demiş ya geberdim delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kanke sen islonun önerisiyle makyaj yaparsan ya mavi görünür ya gri :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olum hele şu sondaki smili de koymuşsun hakkaten geberdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eğer bunu diyen fıratsa kesin bişi yapar bunlan sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
babababa kediyi nasıl da atıyo kerata :roflol::roflol:ne zaman düşmüş dün mü düşmüş demiş ya geberdim delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vaaayyy hengi dergi bu kızlar?
ben de sıkı penguenciyimdir.
Kenan yanar, sönmez karabulut ve tabiki semracan hastasıyım:)))
kızlar noluyore
tosbaam bişeyler yazmış; aşk meşk falan
inan çok bozuldum. o kadar -ben koca isterem! yakınmalarını dinle dinle yorum et.
sonra benden başka herkeşler benden önce öğrensin. reva mı bu? insanlığa sığar mı bu? he berkecan? he tuğçe? sığar mı sen söyle!....
küsüküm sana... dargınım sana...
eprilim düğün mü var cicikleri gördüm o elbiseyi göremedim kumaş mı sadece yohusam daha dikilmemiş hali mi? sımoki demişler ben de simoki diyecem de
nedense düşündüğün sürme, pembik allık ve gloss daha hoş geldi börülcem. esmer olduğundan sıkı bi sürme bana göre sanki daha orijinal kuul duracak. ama sen içinden nasıl geliyorsa tabi. sımoki de güzel olur tabiki.
ama ben de bu kombini ilk gördüğümde aynı makyajı düşündüm senün gibi bidenesim. en iyisi sen o günki ruh haline bak o an ne issediyorsan öyle yap:)))
ay kızlar burda az önce bomba patladı. el bombası koymuşlar mahallemize. çok şaşırdım. annem polisler var kesin bomba koydular diye geyik yaparken gerçek oldu. imha ekibi falan geldi patlattılar. şu an asayiş berkemal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?