- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.581
Kuzum Penguen'den ayrılan Uykusuz dergisinin fenomeni biricik Fıratımız yaa :lepi:
Çok tatlı
Ben de ikisini de takip etmeye çalışıyorum olumunekankayizsmile
arzuşum geçmiş olsun bacım allah korusun allah bizlerden ve sevdiklerimizden öyle şeyleri uzak etsin gülüm sevgiler öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydınnn kuşlarrrımmmmmmm opuyorumnanaktan
la kaç gün oldu kız hala yok ortada yaa , çatlattı adamı meraktan :mymeka:
bi seans daha yapalım kanka , senin duaların önderliğinde :Saruboceq:
bi tane kedicik buldum , onu besledim , çok tatlik Şeniz
ben bilmem ramazanda herkeş burda olsunnikomu
kız sevdiceğimi geçen gittiğimden beri görmiyom bu yüzden çok kilolarım birikti atmam lazım üzerimden bu rehaveti...
en son ayın 1 inde gittiydim. yüzünü unuttum sanırsam sevdiceğimin.
nikomu önüüzdeki hafta dırnaağımdan amelyat olma dururmum var eğer olursa 1 hafta rapor verecek anam sabahlar olmasın diyecem bidenesim.
ama tezin sadece kaynak kısmı kaldı benlik o kadar yoğun değilim artıkın börülcem.
şu badana işleri bizi fena yaptı ondan giremedim. bizim odayı badanaladık:)) net falan kesikti 3-4 gün kafadan zati:))
girecem yani bundan gayri çiçeem...
ay o uzun yol nelere değmez ki aklinialirimsmile:roflol: :roflol:
Çok tatlılar yaa...laelaelaelaelae
Kankam ben kaçıyorum ablamın iş yerine gidicem öğle yimeğine...Yolum da uzun...akannehir
Öpüyorum çokkk! opuyorumnanaktan
yaa süpersoniksin kızım yaaaCanlarım bu renk bir elbiseye ne renk makkaş yapıcim ben? zemuszemus
Sadece siyah sürme yapayım, nude ruj/gloss ve pembe tonlu allık düşündüm ama? fisfisfis
arzuuu naber kızzzz görüşemiyoz vallahaa yaaakızlar noluyore
tosbaam bişeyler yazmış; aşk meşk falan
inan çok bozuldum. o kadar -ben koca isterem! yakınmalarını dinle dinle yorum et.
sonra benden başka herkeşler benden önce öğrensin. reva mı bu? insanlığa sığar mı bu? he berkecan? he tuğçe? sığar mı sen söyle!....
küsüküm sana... dargınım sana...
eprilim düğün mü var cicikleri gördüm o elbiseyi göremedim kumaş mı sadece yohusam daha dikilmemiş hali mi? sımoki demişler ben de simoki diyecem de
nedense düşündüğün sürme, pembik allık ve gloss daha hoş geldi börülcem. esmer olduğundan sıkı bi sürme bana göre sanki daha orijinal kuul duracak. ama sen içinden nasıl geliyorsa tabi. sımoki de güzel olur tabiki.
ama ben de bu kombini ilk gördüğümde aynı makyajı düşündüm senün gibi bidenesim. en iyisi sen o günki ruh haline bak o an ne issediyorsan öyle yap:)))
ay kızlar burda az önce bomba patladı. el bombası koymuşlar mahallemize. çok şaşırdım. annem polisler var kesin bomba koydular diye geyik yaparken gerçek oldu. imha ekibi falan geldi patlattılar. şu an asayiş berkemal.
olay mahalli cevat ilarzı
Fıraaattt :asigim:
Fıraat! sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ooo gacem nerdesin ayın 15inden beri zemuszemus kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3selam kızlar..arzuş gelmiş,nikoş gelmiş..
aha şindikte nazoşu gördüm..hoşgeldiniz hatunlar..opuyorumnanaktan
selam kızlar..arzuş gelmiş,nikoş gelmiş..
aha şindikte nazoşu gördüm..hoşgeldiniz hatunlar..opuyorumnanaktan
ooo gacem nerdesin ayın 15inden beri zemuszemus kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
nazom hoşgeldin delikafadulden
oğullarım senin alıntıda gördü karikatürleri diyor ki; a gene bak ağzı olmayan salak çocuk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hem ağzı yok hem de şeyi düşmüş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok o ikinci cümleyi ben size söyledim onlar sadece oğlanın kafa kısmını yorumladılar :roflol::roflol::roflol:hoşbuldum tatlımopuyorumnanaktan
senin oğlanlarda harika hee hem ağzı yok hem şeyi düşmüş:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?