- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.761
kullanmam demişim dervişin fikri zikri olayı :)
kullanam dicektim
libidom düşsün elimde patlıyo :2:
zapık tospik
aklinialirimsmile
biriktir kııı..stok yap..ohaoldumsmile
kullanmam demişim dervişin fikri zikri olayı :)
kullanam dicektim
zapık tospik
burdayım nazom alıntılarımı yaptım cevap yazıcam inşaallah kaydirigubbakcemile3nikooo nerdesin nikoooo
bakıp bakıp gidiyonnn
bu ne güzel sürpriz inanmıyorum ya delikafadulden sositosositoben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiii deli gibin özledimmm
evde net yok yaa sinir oluyorumm
buarada hediyemin tembeltosbikime ulasıp ulasmadıgını öğrenemedim
giremeyince ins ulasmıstır mutlu olmustur
dipnot: sayfaya bişeymi olmus yaa azıcık yayvanlasmıs yoksa bnm pc denmi
Ule nedir bu pime koltuktan çektiğim islom :umursamaz:Akitim hepimiz seni çook özledik bebeğim yaa.
Hamdolsun genel olaraktan iyiyiz.
Aprıl kankamın heycanını paylaşıoz çok az kaldı askerinin gelmesine.
Benim okul bitti ev kızı olaraktan takılıom bu ara bugün berbatım
Bibertom yepyeni başlangıçlar peşinde önemli kararlar aldı ve mutlu ama bu ara kayıp
Minikim tatilde
Minim de askerlik yapıo sayılır sevdiceği uzağa gitti ama yarın tatile gidiolar
Arzum iş peşinde arada uğruyo
Nazom şırnağa gitmicek yerini beklioz
Gacım gecen bize sunum yaptı kayınanasının yaptığı ciciylen çok hoş gacı ya aman duymasın şımarır gene
Tanrıçam resmen ay oldu yok ortalıkta sevdiceği geldi ama sorunları bitmedi yafrumun bizi çok habersiz bıraktı
Özet olarak bu kadan Nikonum detaylara girsin diycem emme o da pek bi kaçak bu aralar. Pembe koltuğa oturduktan sonra çok değişti
Güle güle git ve gel minim :a015:Canlarım , bebeklerim , kuşlarım ben artık çıkıorm , bi kaç işim daha var onları halledip , hazırlanacağım yarın için , yaklaşık 2 hafta yokum
Kendinize çok çok dikkat edin ,Allaha emanet olun
Teker teker hepinizi kucaklıorm öpüorm sarılıorm
Aprilim
İslomm
Tospim
Gacıablam (ayıyız yazdım kadına yaa )
Arzuablam
Nikommm
Biberitommmm
Minikiimmmm
Akitomm
Göksucum
ve Tanrıçam
unuttuğum varsa affola
Oyy canım dünyayı satan göksum :1hug:ApriL'mm Nikon'mm Hoşgeldiniizz
Kankem yanlış hatırlamıyorsam şu 3lü glosu aldığın günü hatırlıyorum fisfisfisELF başlığına ekledim buraya da koyiciğim.
Elimdeki tüm ELF ürünleri.
Rujlarının yakından çekimi. Mineral Lipsticks. Yapıları harika. Çok güzeller gerçekten.
Soldaki Barely Bitten, sağdaki Ripe Rose.
Bu örnek te, beyaz ambalajlı aynalı palette bulunan soldaki Glow isimli allık
ve rujlar.
En üstteki Glow allık.
Ortadaki Ripe Rose lipstick
Alttaki Barely Bitten.
Hapı yuttuun disene islomkaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun Şeniz yoksa ben her ay sana geçmiş olsun repi yazacam rutin :gitme:İveet o çok korktuğunuz cinekoloğa gittim.
Malum soruları sordu adetliydim zaten ultrasonla baktı.
Ben ultrasonla bakarken bile rahat durmuyorum muayenede hiç durmam herhal
Kist yokmuş çok şaşırdım inanamadım hatta o zaman nasıl bu kadar ağrılı geçiyor neden oluyor anlamadım? Normal olamaz bu sancılar
Doğum kontrol hapı verdi Belara yasminden bile iyiymiş en az yan etkili olan hapmış.
Ben hiç kullanma taraftarı değildim dk. hapı aldım ama ne yapayım kankalar içeyim mi şimdik ben bunu
Renklerini çok sevdim:lepi: islom ayakkabı gri ağırlıklı değil mi mavi değildir işalla kaydirigubbakcemile3Anneeam bana ayakkabı aldı
depositeye ben de gitmek istiyorum topsam Anadolu yakasından gitmeye gerçekten değer mi yerimsenibenislom çok güzel patilerin var
dün forum istanbuldaydım ablamlar ayakkabı dünyasını basıp beni dışarı çıkarmasalar kırmızı
converse alıyodum
gacellam gelsinde soram gg den aldıklarından memnun mu deye
ordan alcam bende ya da indirim magazasından
kırmızı converse istiyom
bugün öğlen arası deposite alışveriş merkezine gittim
iki tane mavi kotu 60 tl ye aldım otuletten :)
bi dahada normal magazadan almam keriz miyim ben
ııh sen dersini hiç iyi dinlememişsin islom :dilcikar:Dün bayılmadan önce aldığım son ganimet unutmuşum eklemeyi
Catherine arley görünüşüne aldandım ama yapısı güzel değilmiş
ama sensiz olmadı gacem ayıp oldu sana kusura bakma :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nassınız bakeeem?
nazo gelinim..hamarat gelinim, emen kaaavaltı azırlamış..ellerine sağlık..
isloşum demek derdin var a konu aççan..nikonun uğradığı hezimete uğrarız alimallah. .
etiketten içeri giren olmamıştır, tarih yazdılar KK da..
kız isloo 1 günde libidon denişmeeez..1 hafta kullan,seflikinde test et bakalım,fark var mı
Ben geldiii
Allahım gecenin şu saati gülmekten bi hal oldum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ve ben gitti... :a015:
Heralde nazom ilaç serum derken ayşo çekti gitti:sinifsinif:nazalp;14313881]inşallah tatlım yaa bi gelebilsem batıya doğru :Saruboceq:
ilaçra keser kullanmaya basladıktan sonra
delikafaduldenkullanmam demişim dervişin fikri zikri olayı :)
kullanam dicektim
zapık tospik
Hapı yuttuun disene islomkaydirigubbakcemile3 çok geçmiş olsun Şeniz yoksa ben her ay sana geçmiş olsun repi yazacam rutin :gitme:
Renklerini çok sevdim:lepi: islom ayakkabı gri ağırlıklı değil mi mavi değildir işalla kaydirigubbakcemile3
Güle güle gez cicilerinle :dance:
depositeye ben de gitmek istiyorum topsam Anadolu yakasından gitmeye gerçekten değer mi yerimseniben
güle güle kullan bayanssulusmile
ııh sen dersini hiç iyi dinlememişsin islom :dilcikar:
Patron patiyle bu fara burun kıvırmamış mıydı he :mymeka:
Mis gibin ju-de almazsan olacağı buydu patron gelsin zıfır verdircem sanaklava:
Himen de pembeyle mor olanı denemişaklinialirimsmile niye zahmet ettin önce griyi deneseydin aklinialirimsmile :roflol:
Kankem yanlış hatırlamıyorsam şu 3lü glosu aldığın günü hatırlıyorum fisfisfis
Ne günlerdi be boshayallersmile
Şu dörtlü olan far sanırım çok güzelmiş renkleri :lepi: Şeniz
Allahım gecenin şu saati gülmekten bi hal oldum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şu ironiye bak ahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
güle güle gitmişsindir kanke :a015: ben de bi ümit tanrıçam gelmiştir diye uğradım emme gelmemiş :a015:
dimek seni gecenin bu saatı yalınız bırahtı :a015: ah gelince ben onun kulanı çekicemmmm :a015:
bize ondan hayır yok gel biz gayseriye nazomun yanına logi yimeye gidek :a015: puhahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aydın'dayım ben te burdan da yetişiom size ama gene yoksunuz:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?