- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.801
ben bişey daha sormak istiyorum cehaletime gülmeyin ama...bilmiyorumkismile
şimdi fondöten krem gibi mi oluyo...
bi de böyle yuvarlak kutuların içinde oluyo sıkıştırılmış toz gibi.. süngerle sürülüyo o ne oluyo...
almaya gidince rezil olmiyim iyice öğreneyim de... kaydirigubbakcemile3
bir de bi arkadaşım bunu önermişti... kullanan var mı acaba... Max Factorun Lasting Performansı daha mı iyi acaba...ben malzemelerimi tamamlayana kadar baya başınızı ağrıtıcam kovmasınız inşallah...
selam cicilerimmmmm opuyorumnanaktan
eve net baglattım hacılar bundan sonra buralardayım delikafadulden
yeni topi,kler acılmıs birer birer damlicim :)
kankalarımmmmmdelikafadulden
sizleri çok özledimolumunekankayizsmilebeni merak etmişsinizdir eminimki...ben çok iyiyim,şu an evde değilim,nişanlımlayım,çoktan barıştık:jeyyar:hatta tepemde söyleniyo kapa şunu diye:roflol:
gelicem bitanelerim en kısa zamanda.özel mesajları dahi okuyamadım hepinizi hasretle öperimŞeniz
not:aprilim topiğini açıam canım kankam:lepi:şafağını sayıyorum merak etmeŞeniz
sizleri çok özledimolumunekankayizsmilebeni merak etmişsinizdir eminimki...ben çok iyiyim,şu an evde değilim,nişanlımlayım,çoktan barıştık:jeyyar:hatta tepemde söyleniyo kapa şunu diye:roflol:
gelicem bitanelerim en kısa zamanda.özel mesajları dahi okuyamadım hepinizi hasretle öperimŞeniz
denizin üstünde bulut niko sen patronu unutkankalarımmmmmdelikafadulden
dam üstünde u neler dam üstünde u neler hoş geldiniz şekerlerselam cicilerimmmmm opuyorumnanaktan
denizin üstünde bulut niko sen patronu unut
denizin dibinde yosun var yine aldı tanrıçamı cabbar
uf talihsiz başımmmmmm :a015: buda mı gol değil be :a015:
bi de kapat pcyi diye söyleniyo :a015: hem kızı aldı hem göndermiyo vıyyy :a015:
o pcnin elinden ne çekti bu kız, elime geçirsem o pcyi napcamı biliyommmm daa ama kaptmaaa nolur pcyi geri aççç :a015:
nire gittinn daha logi yiyecektikk :a015:
dam üstünde u neler dam üstünde u neler hoş geldiniz şekerler
limi limi ley limi limi yar yar limi limi ley
hoşgeldin akitom Şeniz
minik tatilden gelse de halay çekse :teytey: :dance:
mini tatilden gelse de zılgıt çekse lililiiiiiiiiiiiii delikafadulden
biber nere gittiyse gelse de fisfisfisresim göstersekaydirigubbakcemile3
bir varmış bir yokmuş
logi ne kızz allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemilebize ondan hayır yok gel biz gayseriye nazomun yanına logi yimeye gidek :a015: puhahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniznazom o benim şarkım zate ohaoldumsmile
arada erzuma yazarım msn de
bana bi koca lazım oda bu gece lazım aklinialirimsmile
nikonum depoziteyi tam talan etmedim ettiğimde gitmeye değer mi sölerim kuzum
eferim sana topraamKankalarım, bu maskeyi netten buldum, kafama göre de uydurdum. olumunekankayizsmile hihoyyyt
Kimler için: Tüm ciltler. Nem maskesi. :lepi:
İçindekiler: Yarım limon suyu. 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı bal, çırpılmış yumurta sarısı, az miktarda saf gülsuyu (isterseniz koymayabilirsiniz)
yukarıdakileri karıştırıp, maske kıvamına gelene kadar bu karışıma yulaf unu ilave ediyoruz. az az ekleyip devamlı karıştırıyoruz. maske kıvamını alınca, hemencik sürüyoruz yüzümüze, boynumuza ve dekolte bölgemize. zemuszemus
Benim maske iki kişiye yetti, anneme de sürdüm. :roflol:
Aah Tanrıçamın annesi 'isyankar kadın' selam olsun sana...:roflol: :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni
Maskeyi 40 dakika bekletiyoruz. Yıkıyoruz.
Her yaş gurubuna uygun bence...:lepi:
Tüm maddelerin karşıtırılmış hali... bayanssulusmile
selam cicilerimmmmm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tospam çok memnun olurum :kedi:nazom o benim şarkım zate ohaoldumsmile
arada erzuma yazarım msn de
bana bi koca lazım oda bu gece lazım aklinialirimsmile
nikonum depoziteyi tam talan etmedim ettiğimde gitmeye değer mi sölerim kuzum
heidi bizim tatlıgacı selayım opuyorumnanaktan onun doğum günüymüş iletide öyle yazıyo olumunekankayizsmilegünaydin kizlar söyle bir bakindim ne gibi güzellik maskeleriniz var yeni yeni güzelligime güzellik katayim dedim
daglar kizi heidi nin dogum günüsümü varmis .. nikon hatun davetlimiydin kqiiiii :)
hepinizie iyi sohbetler kizlar iyide pazarlar
bizim mini günlerden bir gün bi mantıcıya gitmişlogi ne kızz allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile
teşekkür ederim tospam çok memnun olurum :kedi:
heidi bizim tatlıgacı selayım opuyorumnanaktan onun doğum günüymüş iletide öyle yazıyo olumunekankayizsmile
sana da mutlu pazarlar Şeniz
bizim mini günlerden bir gün bi mantıcıya gitmiş
kapıda mantı yazısının yanında ingilizce olarak da "logi" yazmışlar
logic mana olarak mantık demek
sonundaki c harfini atarsan nolur, logic(mantık) yolunmuş kaz gibi logi yani mantı olur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yazan adamın mantığı buymuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o işletmeciyi yılın mantıklı mantıcısı ilan ediyorumyani logicli logisi :roflol:
sorma ben de ilk okuduğumda gülmekten kırıldım :roflol::roflol::roflol: travma oldu bende ömrümce unutamam heralde delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol:Allah seni koptum valla gülmekten...:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?