Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eprıliçem günlükteki hissiyatlarına katılıyorum..kaydirigubbakcemile5
hiçbirşeye geç kalmış değil tospişimiz..
en güzel,en kıymetli yaşlarını yaşıyor ..tecrübeli,hataya mahal vermiyecek yaşlarda..
önemli olan kariyeri halletmek..
o hallolunca geriye işin kolay kısmı kalıyor..aşk heryerde çıkabilir karşısına.:asigim:.
sadece zaman var..yerimseniben

Değil mi ya...olumunekankayizsmile

Canlarım ben bir maske yapıcam yüzüme, seçmeye çalışıyorum, hihi. zemuszemus

Saçıma da yapayım karışık yağ bakımım var ya Barcelino.. Hatta bacaklarıma filan da Biberiye yağıyla masaj yapayım (bunu geçen gün yaptım çok şaşırdım. yağı sürüyorum, masaj yapıyorum, cildim emiyor yahu, öyle vıcık olmuyor hiç...
Akşama doğru da yıkanırım, mis olurum...
:lepi:

selam güzeller benim size bir kaç sorum olacak yardım eder misiniz...

benim iki bebeğim var biri 2 biri 1 yaşında onlarla uğraşmaktan çok bakımsız kaldım... yüzüme canlılık getirecek maskeler arıyorum..

ikincisi ben uzun saçı seviyorum...normalde kapalıyım ama kocişimin yanında açıyorum ama saçlarımı ne kadar tararsam tarıyım yine birbirine giriyor fönden başka çare var mı saçlarımı güzel gösterecek...

üçüncüsü ben hiç makyaj yapmadım şimdiye kadar nerdeyse... o yüzden makyaj üsünlerini hiç bilemiyorum... bana terleyince akmayacak fondöten, sonra yüzümü canlı gösterecek allık ve makyaj yapmak için başka neler gerekliyse önerebileceğiniz marka var mı... özellikle fondöten, allık ve far markası istiyorum.. ve makyaj yaparken başka neler lazım oluyor..

artık silkelenip bakımlı olma zamanı geldi... çok saldıım kendimi çokkk... hadi bi el atıverin kardeşinize lütfennn... çok olmuyorumdur inşallah...

bebişlerini allah bağışlasın..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
saçına çeşitli yağlarla badem yağı,zeytinyağı,susam yağıyla maske yapabilirsin ayda 2-3 kez..
fondöten ben max factör kullanıyorum güzel..pudrası da max factör..
rimel maybelline.. allık loreal..golden rose yi tavsiye ediyor arkadaşlar..
diğer arkadaşların önerisi olursa yazarlar..

Canım şimdi ekleyeceğim maske tam sana göre...kaydirigubbakcemile5

Geçmiş sayfalarda da Tanrıçamın dahiyane maskelerinden dileğini yapabilirsin.
Cilt tipin nedir canım?

Makyaj konusunda ise, terden etkilenmeyen fondoten olarak, kızlar Max Factorun Lasting Performansını beğeniyor. Ben The Body Shop yağsız fondoten kullanıyorum ama henüz tam yorum yapamıyorum. Tanrıçam ayrıca Carmina'nın mineralli fondotenini de öneriyor.
Hem kaliteli hem uygun fiyatlı makyaj ürünü istersen, Carmina, Golden Rose, Flormar tavsiye ederiz. Biraz daha pahalısına bakabilirim dersen, The Body Shop'un her türlü makyaj ürünü güzeldir, üstelik alerji riski taşımazlar.
Rimel konusunda Loreali başarılı buluyorum. Özellikle Voluminous 5X.
Golden Rose'un rujlarını çok severim. Flormar'ın farları güzel...

Topiğin ilk sayfasında, toplu alıntıların bulunduğu sayfa numarası yazıyor canım.

opuyorumnanaktan

Kankalarım, bu maskeyi netten buldum, kafama göre de uydurdum. olumunekankayizsmile hihoyyyt

Kimler için: Tüm ciltler. Nem maskesi. :lepi:

İçindekiler: Yarım limon suyu. 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı bal, çırpılmış yumurta sarısı, az miktarda saf gülsuyu (isterseniz koymayabilirsiniz)

yukarıdakileri karıştırıp, maske kıvamına gelene kadar bu karışıma yulaf unu ilave ediyoruz. az az ekleyip devamlı karıştırıyoruz. maske kıvamını alınca, hemencik sürüyoruz yüzümüze, boynumuza ve dekolte bölgemize. zemuszemus

Benim maske iki kişiye yetti, anneme de sürdüm. :roflol:

Aah Tanrıçamın annesi 'isyankar kadın' selam olsun sana...:roflol: :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni

Maskeyi 40 dakika bekletiyoruz. Yıkıyoruz.

Her yaş gurubuna uygun bence...:lepi:

Tüm maddelerin karşıtırılmış hali...
bayanssulusmile

en samimi kankam geldi
teselli ediyo beni
kendime geldim
bişiler yiyip hazırlancam
arkadasla buluscam
yarında havuza gitcem
pazar aksamı görüşürüz

eline sağlık eprıliçem..kaydirigubbakcemile5

Sen de yap Gacellammm kaydirigubbakcemile5

en samimi kankam geldi
teselli ediyo beni
kendime geldim
bişiler yiyip hazırlancam
arkadasla buluscam
yarında havuza gitcem
pazar aksamı görüşürüz

Çık gez dolaş tabii çiçeğim benim :lepi:
Havuzda da bol bol stress atarsın kuzum, çok öperimmm
opuyorumnanaktan

ayy çok teşekkür ederim caım yaa... valla ben biraz fazla pasaklı bakımsız biriyim sanırım...aklinialirimsmile geçmişe baktım da biraz utandım valla... bilmiyorumkismile
benim cildim normal sanırım ne çok kuru ne çok yağlı... söylediklerinizi not aldım çarşıya çıkınca tek tek bakıcam.. çooookkk teşekkürler... Şeniz

ben bişey daha sormak istiyorum cehaletime gülmeyin ama...bilmiyorumkismile
şimdi fondöten krem gibi mi oluyo...
bi de böyle yuvarlak kutuların içinde oluyo sıkıştırılmış toz gibi.. süngerle sürülüyo o ne oluyo...
almaya gidince rezil olmiyim iyice öğreneyim de... kaydirigubbakcemile3

bir de bi arkadaşım bunu önermişti... kullanan var mı acaba... Max Factorun Lasting Performansı daha mı iyi acaba...ben malzemelerimi tamamlayana kadar baya başınızı ağrıtıcam kovmasınız inşallah...

selam cicilerimmmmm opuyorumnanaktan
eve net baglattım hacılar bundan sonra buralardayım delikafadulden

yeni topi,kler acılmıs birer birer damlicim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…