- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.781
selam güzeller benim size bir kaç sorum olacak yardım eder misiniz...
benim iki bebeğim var biri 2 biri 1 yaşında onlarla uğraşmaktan çok bakımsız kaldım... yüzüme canlılık getirecek maskeler arıyorum..
ikincisi ben uzun saçı seviyorum...normalde kapalıyım ama kocişimin yanında açıyorum ama saçlarımı ne kadar tararsam tarıyım yine birbirine giriyor fönden başka çare var mı saçlarımı güzel gösterecek...
üçüncüsü ben hiç makyaj yapmadım şimdiye kadar nerdeyse... o yüzden makyaj üsünlerini hiç bilemiyorum... bana terleyince akmayacak fondöten, sonra yüzümü canlı gösterecek allık ve makyaj yapmak için başka neler gerekliyse önerebileceğiniz marka var mı... özellikle fondöten, allık ve far markası istiyorum.. ve makyaj yaparken başka neler lazım oluyor..
artık silkelenip bakımlı olma zamanı geldi... çok saldıım kendimi çokkk... hadi bi el atıverin kardeşinize lütfennn...çok olmuyorumdur inşallah...
selam güzeller benim size bir kaç sorum olacak yardım eder misiniz...
benim iki bebeğim var biri 2 biri 1 yaşında onlarla uğraşmaktan çok bakımsız kaldım... yüzüme canlılık getirecek maskeler arıyorum..
ikincisi ben uzun saçı seviyorum...normalde kapalıyım ama kocişimin yanında açıyorum ama saçlarımı ne kadar tararsam tarıyım yine birbirine giriyor fönden başka çare var mı saçlarımı güzel gösterecek...
üçüncüsü ben hiç makyaj yapmadım şimdiye kadar nerdeyse... o yüzden makyaj üsünlerini hiç bilemiyorum... bana terleyince akmayacak fondöten, sonra yüzümü canlı gösterecek allık ve makyaj yapmak için başka neler gerekliyse önerebileceğiniz marka var mı... özellikle fondöten, allık ve far markası istiyorum.. ve makyaj yaparken başka neler lazım oluyor..
artık silkelenip bakımlı olma zamanı geldi... çok saldıım kendimi çokkk... hadi bi el atıverin kardeşinize lütfennn...çok olmuyorumdur inşallah...
eline sağlık eprıliçem..kaydirigubbakcemile5
en samimi kankam geldi
teselli ediyo beni
kendime geldim
bişiler yiyip hazırlancam
arkadasla buluscam
yarında havuza gitcem
pazar aksamı görüşürüz
ben didiyorumm daha da gelmicem :gitme:
Yoodu kuzumaaa :1hug:
Canım şimdi ekleyeceğim maske tam sana göre...kaydirigubbakcemile5
Geçmiş sayfalarda da Tanrıçamın dahiyane maskelerinden dileğini yapabilirsin.
Cilt tipin nedir canım?
Makyaj konusunda ise, terden etkilenmeyen fondoten olarak, kızlar Max Factorun Lasting Performansını beğeniyor. Ben The Body Shop yağsız fondoten kullanıyorum ama henüz tam yorum yapamıyorum. Tanrıçam ayrıca Carmina'nın mineralli fondotenini de öneriyor.
Hem kaliteli hem uygun fiyatlı makyaj ürünü istersen, Carmina, Golden Rose, Flormar tavsiye ederiz. Biraz daha pahalısına bakabilirim dersen, The Body Shop'un her türlü makyaj ürünü güzeldir, üstelik alerji riski taşımazlar.
Rimel konusunda Loreali başarılı buluyorum. Özellikle Voluminous 5X.
Golden Rose'un rujlarını çok severim. Flormar'ın farları güzel...
Topiğin ilk sayfasında, toplu alıntıların bulunduğu sayfa numarası yazıyor canım.
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?