- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #28.841
bir varmış bir yokmuş
günlerden bir gün 25 temmuzda Heidi'nin doğum günüymüş
Heidi o gün keçisinden sütü sağmış...
dedesiyle beraber kendisine pasta yapmış...
Heidi bu, Peterine pastasından tattırmadan yapar mı dilli
bak baak zamane Hedisi keçisinden artan sütle kendisine fondü bilem yapmış
Doğum günün kutlu olsun Heidi
Yeni yaşında da sevdiklerinle mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hep böyle güzelyaşa Şeniz
yok canım alttaki fotoğrafa gelesiye kadar daha çok var bizim Heidi daha çok küçükinşaallah o günleri de görürüz
yavrucum geçmişi, topikindekileri okudu :gitme:He Pati'nin tımam kanka... olumunekankayizsmile :roflol:
Mavi'nin durumlar ne oldu acaba...Toparlanmıştır umarım... :Saruboceq:
vayy kendimi ihmal ediyom dedin emme 2 küçük çocuğunla ne güzel elişi yapmışsın öyleayy petrol mavisine ben de bayılıyorm hatta şu an şal örüyorum bitince böyle olaacak nasıl sizce??
Selam kankalarımm yuvama döndümopuyorumnanaktan
Aprılım çantalarına bayıldım boshayallersmile güle güle kullan bebeğimmkaydirigubbakcemile5
eprilim güle güle kullan bal petem.
portföyüne bayıdım bitanem
eprılım sana da teşekkür ederim..Şenizçantalarına bittim özellikle portföyün pek havalı korna..bayanssulusmile
:teytey: :teytey: hele loy loy loyyyyy:teytey: :teytey:Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh delikafadulden
Ulaaaaaaaaaa delikafadulden
Doğru mu görüyorum laaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
:teytey: saol gacitom sonunada ne yazmıs yaaav :teytey:akitroşum net bağlatmışsın ,güle güle kullan, hayırlı ft.lar olsuuuunn..delikafadulden
anaaaaaaaam nişanlısıylaymıssss oyyy susulurrrr aklinialirimsmilekankalarımmmmmdelikafadulden
sizleri çok özledimolumunekankayizsmilebeni merak etmişsinizdir eminimki...ben çok iyiyim,şu an evde değilim,nişanlımlayım,çoktan barıştık:jeyyar:hatta tepemde söyleniyo kapa şunu diye:roflol:
gelicem bitanelerim en kısa zamanda.özel mesajları dahi okuyamadım hepinizi hasretle öperimŞeniz
not:aprilim topiğini açıam canım kankam:lepi:şafağını sayıyorum merak etmeŞeniz
oh oh oh yandannnn :teytey:dam üstünde u neler dam üstünde u neler hoş geldiniz şekerler
limi limi ley limi limi yar yar limi limi ley
hoşgeldin akitom Şeniz
minik tatilden gelse de halay çekse :teytey: :dance:
mini tatilden gelse de zılgıt çekse lililiiiiiiiiiiiii delikafadulden
biber nere gittiyse gelse de fisfisfisresim göstersekaydirigubbakcemile3
nikon..canım benim yaaaa..ne güzel, heidiye doğumgünü hikayesi yazmışsın..yazan ellerin dert görmesin..çok süpersonik vallayiii çoook..Şeniz
eprılım sana da teşekkür ederim..Şenizçantalarına bittim özellikle portföyün pek havalı korna..bayanssulusmile
isloşum teşekkür ederim temennilerin için..Şeniz
komşim tospişim..he komşim bi yaş daha gençleştim..benim numaratör geri atıyor de mi kııı?zemuszemus
sana da teşekkür ederim..Şeniz
yavrucum geçmişi, topikindekileri okudu :gitme:
vayy kendimi ihmal ediyom dedin emme 2 küçük çocuğunla ne güzel elişi yapmışsın öyle
hem model güzel, hem rengi güzel, hem de sen maşallah ne muntazam örmüşsün eline sağlık :lepi: bizim topikte de gacı çok marifetlidir ama kaynanası onu sollar maşallah sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
havuza gittim
sırtımı yaktım geldim
hoşgeldin diyim isloma bayanssulusmile Şenizanacının gözü aydın bayanssulusmileSelam kankalarımm yuvama döndümopuyorumnanaktan
Aprılım çantalarına bayıldım boshayallersmile güle güle kullan bebeğimmkaydirigubbakcemile5
Heidimin gacımın doğumgünüsü müymüşhihoyyyt Nice yıllara gacımmmŞeniz
Ay sen çok yaşa e mii
tospamı atlamıyım onu da öpim kaydirigubbakcemile3Şenizbenim güzel komşim bi yaş gençleşmiş mi ?
oy yirim ben onu
eprilim güle güle kullan bal petem.
portföyüne bayıdım bitanem
beğenmene sevindim gacım:kedi: Heidi bu ya biricik Heidimiz Şeniznikon..canım benim yaaaa..ne güzel, heidiye doğumgünü hikayesi yazmışsın..yazan ellerin dert görmesin..çok süpersonik vallayiii çoook..Şeniz
isloşum teşekkür ederim temennilerin için..Şeniz
komşim tospişim..he komşim bi yaş daha gençleştim..benim numaratör geri atıyor de mi kııı?zemuszemus
sana da teşekkür ederim..Şeniz
Hoşbuldum kankacımmŞenizApril;14339555]Meleğim gelmişşş olumunekankayizsmile hihoyyyt
Sağolasın kankacım, siz beğenince çok mutlu oluyom :kedi:
Nikoncan;14339619]hoşgeldin diyim isloma bayanssulusmile Şenizanacının gözü aydın bayanssulusmile
hangi havustaydın tospişcan?..ay çok iyi yapmışsın..yerimseniben
bizde beykozda piknik piktik..sempatiksalakcinni
önce 600 saniye olayına takıldı sonra eşim geldi kusuruma bakma kanke :kedi:Meleğim gelmişşş olumunekankayizsmile hihoyyyt
Sağolasın kankacım, siz beğenince çok mutlu oluyom :kedi:
Can kuşum en gücelleri sizin olsun birtanemmm opuyorumnanaktan
İyi ki doğdun benim menekşe çiçeğim yavrummm olumunekankayizsmile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Teşekkürler balum opuyorumnanaktan
Nikoooooooooo, ula son mesajıma cevup yazmadın kankee, ben sabırsız bir koç burcu kadınıyam burdaaağ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
çok sağol akitom :kedi: Şeniz işte ben yaramaz deli niko :lepi::teytey: :teytey: hele loy loy loyyyyy:teytey: :teytey:
:teytey: saol gacitom sonunada ne yazmıs yaaav :teytey:
anaaaaaaaam nişanlısıylaymıssss oyyy susulurrrr aklinialirimsmile
seni cok özledim tanrıcam güzel kokoşum opuyorumnanaktan:sinifsinif:
oh oh oh yandannnn :teytey:
mutlu yıllar tatlıgacıııııııım
yeni yasın sana uğur şans para huzur sağlık mutluluk getirsin inslllllllllllh opuyorumnanaktan
dipnot: nikonum harikasın ne güzel kutlamıssın yaaaaa zemuszemus
aaaa napim sezarın hakkı sezara:dilcikar: nerde elbise nerde büstiyeralsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Benim moralmanım bozuk belli sebepten ötürü değel depresif oldum
Üst üste üstüme geliilerakannehir
Az dolanayım daraldım kankalar gelirim yine:a015:
büyükçekmece pelikan otel havuzundaydım.
bende piknik pikmek istiyom
mangal istiyom
ip atlamak ve hamak
ayarlayabilirsem bu cuma izne ayrılıcam
tospikcan 9 gün olmıcak .
1 hafta izmir olmıcak sanırım
2 gün izmir 2 gün marmaris 2 gün fethiye
3 günde istanbul olur
takma sen idare et :roflol:Rapunzelim akitroşum..takma da olsaohaoldumsmile, güzel gözlüm..olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim canım.Şeniz.
büyükçekmece pelikan otel havuzundaydım.
bende piknik pikmek istiyom
mangal istiyom
ip atlamak ve hamak
ayarlayabilirsem bu cuma izne ayrılıcam
tospikcan 9 gün olmıcak .
1 hafta izmir olmıcak sanırım
2 gün izmir 2 gün marmaris 2 gün fethiye
3 günde istanbul olur
önce 600 saniye olayına takıldı sonra eşim geldi kusuruma bakma kanke :kedi:
şimdi oturdum başına, eşimin gözüne batmadan yazıcam inşaallah Şeniz
nesi var islomun kıyamammmm senağlama hapın yan etkileri mi acep fisfisfisHoşbuldum kankacımmŞeniz
Çok biğendim hakket anacuğunla aplanın seninle ilişiği kesmesi yakındırsempatiksalakcinni
Ekonomiye can virdiniz laadelikafadulden
Akitimm net bağlatmışş:sm_cool:
Bi de tanrıçam bi gelse ve gitmese:gitme:
Benim moralmanım bozuk belli sebepten ötürü değel depresif oldum
Üst üste üstüme geliilerakannehir
Az dolanayım daraldım kankalar gelirim yine:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?