- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.001
hoşbulduk gül yüzlümopuyorumnanaktan
anlatıcam,toplaşalımdaçakkıdı çakkıdı oynaşalımdasempatiksalakcinni
daha şimdi yazdım,anında nikomla islom kokumu aldı iyimiaklinialirimsmile
amanda aman nikoşum küsmüsmü bağaaklinialirimsmileben alırım onun göynüyüaklinialirimsmile
islom yazı rengini tutturamadım sanırımbenneyaptımkineyse boş koy onu
ciğerini yediklerim bu gece güzel bi dedikodu ediceğuk
benimki ıspanaklı olsun o zaman gözümdedikodu beni bozar ben gözleme yapim patron
misafir cabbarı görürsen selam söyle
artık mesaj gönderirken 600 saniye sınırı yine geldi günlercce cevaplayamazsın o mesajları sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benimki ıspanaklı olsun o zaman gözüm
niko sorma labenneyaptımki
biz küsülüykene kk girmiş benimki:mymeka:özel mesajlarımı hep o okumuşdelikafaduldenama silmemiş allah ırazı ossun-tatlicadiarzu-
yeni mesajlarda var,eskileride okuyacağımohaoldumsmile-tatlicadiarzu-yaklaşık 40'a yakın mesaj okuyup cevaplıyacağımakannehir akannehir akannehir
benimki ıspanaklı olsun o zaman gözüm
niko sorma labenneyaptımki
biz küsülüykene kk'ya girmiş benimki:mymeka:özel mesajlarımı hep o okumuşdelikafaduldenama silmemiş allah ırazı ossun-tatlicadiarzu-
yeni mesajlarda var,eskileride okuyacağımohaoldumsmile-tatlicadiarzu-yaklaşık 40'a yakın mesaj okuyup cevaplıyacağımakannehir akannehir akannehir
kurban olsunlarŞenizGülüm geldin ya gerisi hikayeŞeniz
Tabi bu sefer de bi bakıp çıkarsan olmass o zamanlmaz:
Kokunu aldık vallaolumunekankayizsmile
Ayağının tozuylan bişi ekle bea:hulya:
Mesela nüfus suretin olabilir evlenmiş olabüleceğinden şüpheliyimsempatiksalakcinni
zordur almak bizden kızı, desemİlerleme var o zaman kanka senin yerine cevap da verebilürdüsempatiksalakcinni
Nikoo enişte bizi benimsicek mi dersinCADIARZU
kurban olsunlarŞeniz
yavrum inanki anca girebiliyorum,tamda april kankacımın şafağına denk geldim:lepi:
çıkmıcam susamlı poğçam...zebaa kadar burdayımbayanssulusmile
direkten döndük ama kanka:roflol: :roflol: :roflol: 4-5ay sonra soyadım değişicek ama kısmetseaklinialirimsmile
islom bi kaç resim atabildim pc'ye emmebenneyaptımkiatamadıklarımda varmafoldumbenatabildiklerimi ekliyim bari napiyim:çok üzgünüm:
zordur almak bizden kızı, desem
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenartık mesaj gönderirken 600 saniye sınırı yine geldi günlercce cevaplayamazsın o mesajları sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
öncelik sekreteryanın mesajları olsun aklinialirimsmile malum iş önce gelir patronum:asigim: :roflol::roflol::roflol::roflol:
İlerleme var o zaman kanka senin yerine cevap da verebilürdüsempatiksalakcinni
Nikoo enişte bizi benimsicek mi dersinCADIARZU
de haydi nirdesiz
kurban olsunlarŞeniz
yavrum inanki anca girebiliyorum,tamda april kankacımın şafağına denk geldim:lepi:
çıkmıcam susamlı poğçam...zebaa kadar burdayımbayanssulusmile
direkten döndük ama kanka:roflol: :roflol: :roflol: 4-5ay sonra soyadım değişicek ama kısmetseaklinialirimsmile
islom bi kaç resim atabildim pc'ye emmebenneyaptımkiatamadıklarımda varmafoldumbenatabildiklerimi ekliyim bari napiyim:çok üzgünüm:
bir cabbar atasözü derki:zordur almak bizden kızı, desem
allah razı olsun bitanem..seneye düşünüyodum ben,kış gelini olmak istemiyodum,ama büyük konuşmıyacaksın işteboshayallersmileŞükür kavuşturana valla balım olumunekankayizsmile
Aprılımın sevincinin üstüne senn gelmen süpersonik bişi oldu:teytey:
Gelin olcekmiş benim kankam hadi Allah tamamına erdirsin tez zamanda canom
Bekliyoruk faideli fotolarını
Nikoo gözlemeyi çevir kız patronu gördü kendini unuttu
beni kk'dan kimse koparamazkaydirigubbakcemileNikoo napıyon gülüm daha bismillah kız yeni geldi görmesin valla süresiz enişte banı gelireyvahedigeldismile
Gönül rahatlığınlan mama yimeğee gidebilirim.cokacimcoook
Nikom sen yine de tutu tanrıçamı kaçmasın bi yerekaydirigubbakcemile
bir cabbar atasözü derki:
'ben istemem alırım'-tatlicadiarzu-:roflol: :roflol:
aga son anda caymasaydım şimdi evlenmiştikulan zaten nişanlıyız ne gerek var ekşına:1closedeyes:ama cidden uzun süredir giremedim canlarım,baya önemli mevzularımızı hallettikyerimseniben
allah razı olsun bitanem..seneye düşünüyodum ben,kış gelini olmak istemiyodum,ama büyük konuşmıyacaksın işteboshayallersmile
megomda kavuştu büyük ihtimalle..aprilimde kavuşucakkaydirigubbakcemile2ama ben geçmişi okuyamadım,artı mesajları dahi okuyamadımbilmiyorumkismile
:roflol: :roflol: kurban olurum gel yamacıma ceyarım:jeyyar(Minim tatilde+Sunumlarda) sempatiksalakcinni
Ev arkaaşı olaraktan izninizle sempatiksalakcinni
Lilililililililililililililililililililililililili
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Al beni kollarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
duygusala bağlama armutkaydirigubbakcemileAman da benim topiğimi açacağı gün de gelirmiş yaaaaaaa olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :asigim:
Olum ağlatcan nan beni düdük makarnası :gitme:
Nere gittiniz la? :a015:
Çok güldüm yaa allah iyiliğinizi versin:roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inteyar etmek istiyorumakannehir mafoldumben ulan ne zaman kk'dan uzak kalsam mutlaka bi değişiklik oluyo..ne şanssız bedeviyim aga ben yabenneyaptımki
puhahahaha:roflol: :roflol: :roflol:
harbiden la:roflol: :roflol:..bende şaşırdım zaten..ama o kadar üzgünmüşki garibim-tatlicadiarzu-uğraşıcak hali yokmuşmirmirmirmir lülülülülülü
enişte sizi asla benim(si)yemicek islom
hele karabiberi görücek gözü yok:roflol: :roflol: daha mesajlara bakmadım,karabibertom bana bi mesaj atmış,bu barışınca böyle diyo:
cabbar-tatlicadiarzu-: 'o karabiber varyakötükedihüso.....diye bi kükredi:roflol:
ben:asigim: : 'ne ne neeee karabibermi:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: '
sanki ayşe fatma diyo adam:)karabiber:roflol:acayip komiğime gitti o an:roflol:
Oyy topiğin kızları elden gedii:gitme:Oyyyyyy benim ciğerimin köşesi gelin oluyomuşşşşşş delikafadulden
Ben sana kurban olurum yaa...olumunekankayizsmile :1hug:
Çok sevindim kankaların birtanesi!!! Şeniz
Aşkom biz de halledebilirsek o şeyleri, belkim ben de kış gelini olurum belli mi olur :lepi:
hşbulduk hayatımhihoyyyttanrıça hoşgeldin nerelerdesin tatlım opuyorumnanaktan
Oyyyyyy benim ciğerimin köşesi gelin oluyomuşşşşşş delikafadulden
Ben sana kurban olurum yaa...olumunekankayizsmile :1hug:
Çok sevindim kankaların birtanesi!!! Şeniz
Aşkom biz de halledebilirsek o şeyleri, belkim ben de kış gelini olurum belli mi olur :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?